Smukke Nature Inspired Ege Carpets

Selvom jeg ikke er fan af tæpper, sætter jeg pris på deres komfort og vidunderlige design, som kan ændre hele stemningen i et værelse. For nylig har jeg kigget på et naturligt 100% uldtæppe, som jeg modtog for et par år siden af ​​mine bedsteforældre. Det har en blødgør tekstur og et dejligt design, der viser et blomstret billede. Da jeg ikke har fået min egen lejlighed endnu, og jeg stadig bor sammen med mine forældre, selv om jeg selv har en familie, kunne jeg ikke bruge den endnu. Fra tid til anden tjekker jeg det som uld er et meget prætentiøst materiale og kræver særlig opmærksomhed.

Den danske tæppeproducent Ege skabte en smuk samling tæpper inspireret af naturen og dens skønheder kaldet Out of Nature. Hvis du vil dække et træ eller et gulvbelægning og føle dine fødder mere behageligt, er valget af et tæppe af denne samling en perfekt.

MoreINSPIRATION
  • Baignoire Stone Pixel Tub - et naturligt inspireret træfinish badekar af Bleu Nature
  • 5 Tips og inspiration til brug af farverige tæpper
  • Tre tæpper vi elsker denne sæson

Samlingen af ​​tæpper har vidunderlige fotografiske designs, som efterligner billedet af nogle småsten, af træ, af nogle træskiver af logs eller sten generelt. Deres design vil ændre hele atmosfæren i dit hjem. Du har måske den fornemmelse af at du er midt i en skov på en sti, ved havets hav, gå på et lag med småsten eller endda i din have på en sti af træskiver af træstammer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar