Lav en splash med en rød forreste dør

Din hoveddør hilser alle dine gæster, selv før du svarer på dørklokken, så det sender helt sikkert en besked. Selvfølgelig vil du have det til at være en positiv. Lysende hoveddøre plejede at være populære for en tid siden, men i dag dristige farver og mørke toner er i mode. Rød er en glimrende farve til hoveddøren, som er positiv, fuld af energi og munter. En rød hoveddør spredes lykke blandt dine gæster og sætter dig i godt humør hver gang du kommer hjem.

Rød som en farve har symboler i mange forskellige kulturer. For eksempel elsker den japanske kultur den røde farve og forbinder den med solen. Den japanske gav hver sin skygge sit eget smukke navn, og kombinationen af ​​rød og hvid er et symbol for glade lejligheder, så du kan male din hoveddør rød og omslutte den med en hvid ramme, hvis du vil sende denne besked.

MoreINSPIRATION
  • Metallic eller Wooden Front Door? Hvilken en foretrækker du?
  • Cool Purple Purple Front Door Ideas
  • Kom ind i årstidens ånd - 15 Fall Front Door Décor Ideas

Indisk kultur associerer rødt med enkelhed, renhed og ritualistisk glæde. Farven er også symbolsk for en bestemt tid, sted og handling i ens personlige liv, så måske maler du din hoveddør røde kan afspejle noget sådan. Det kan for eksempel symbolisere det øjeblik du først flyttede ind i dit nye hjem.

Tidligere var det russiske ord, der bruges til at beskrive farven rød, også brugt til at beskrive noget smukt, og det er let at forstå hvorfor. Rød er faktisk en fantastisk farve, så at bruge det på din hoveddør kan være en meget smart bevægelse, hvis du vil henlede opmærksomheden på det pågældende område og til at gøre en erklæring. Uanset om du vil have det til at se dramatisk, legesyg eller simpelthen elegant, rød er det perfekte farvevalg.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar