Smukke, fantastiske indendørs pools - forfriskende påmindelser om de solrige dage

Selv om det nu er koldt udenfor, og det sidste du vil gøre er at hoppe i en pool med koldt vand, den tilfredshed og glæde du får, når du laver det, kan du stadig ikke glemme. Heldigvis for os er der stadig et alternativ: indendørs pools. Vi har valgt et par fantastiske design, som alle gerne vil have i deres hjem, selv om vinteren.

Denne smukke indendørs pool har et elegant traditionelt design, og det er en slags central overdækket gårdhave til boligen. Loftet over poolen viser mange smukke stjerner, og det er en glæde at kunne slappe af der og se den stjerneoplyste himmel, selvom den ikke er rigtig.

Denne pool er en del af en smuk moderne bolig. Det er omgivet af loungeområder og overdækkede udendørs terrasser. Loftet er helt dækket af gennemsigtigt glas, og det betyder, at himlen og træpladerne er synlige fra poolen. Dette gør svømning derinde bedre end noget du kan forestille dig.

Her har vi en anden moderne bolig, der også byder på en indendørs pool. Denne gang er puljen ikke en del af et stort overdækket loungeområde. Den har store vinduer på den ene side og et tagvindue i loftet, mens det på den anden side er omgivet af trappen og resten af ​​værelserne.

Dette er en indendørs lap pool, en smuk tilføjelse til denne moderne bolig. Det har vægge på tre sider og gulv til loft vinduer på den fjerde. Loftet er fladt og ikke så højt som i de øvrige konstruktioner, der er præsenteret hidtil, men denne detaljer, i kombination med de synlige bjælker og træpaneloverfladen, bidrager til et overordentligt intimt og afslappet udseende.

MoreINSPIRATION
  • Tre smukke boliger med indendørs pools
  • Fantastiske svømmebassiner, der både er indendørs og udendørs
  • Moderne Californien residens med indendørs pool

Dette er en anden fantastisk privat indendørs pool. Det har et højt loft med tre meget smukke lysekroner, buede vinduer og masser af elegante detaljer. Der er komfortable loungeområder på begge sider af poolen med elegante chaiselonger og borde.

Denne brugerdefinerede indendørs private pool er en af ​​de største indtil nu. Det er en simpel, traditionel pool, men der er så mange detaljer, der gør dette rum stilfuldt og udsøgt. På den ene side af poolen er der en tv-bar område med lounge rum, sofaer og lænestole.

Dette er en lille, men stadig meget smuk indendørs pool. Det er en privat pool i et moderne hus sidder midt i naturen. Derfor er gulvet = vinduer til loftet et must-have for at give panoramaudsigt over træerne og det omkringliggende landskab.

Denne fantastiske indendørs pool var designet til at være det vigtigste brændpunkt for boligen. Broen der forbinder foyeren og stuen har et glasgulvpanel og denne fantastiske pool nedenunder. Stuen slutter med et smukt mødet område, der giver gæsterne mulighed for at stå direkte over poolen nedenfor.

Denne smarte indendørs pool er også fantastisk. Det er lille, men det har en meget smuk organisk form. Det hvide gulv, vægge og loft giver en meget rolig baggrund, mens ovenlyset filtrerer masser af naturligt lys og giver udsigt over himlen. De friske planter er en vidunderlig detalje.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar