Smukke tekopper at bruge og dekorere med

Tekopper. Med en vintage spiritus og en funktionel tilstedeværelse har teacups mere end blot en brug i hjemmet. Ikke kun kan du brygge en lækker kop te og have en eftermiddag gabbing over dem med pigerne, men du kan også dekorere med dem! Lad os se på nogle gode ideer og inspiration, når det kommer til dine tekopper og hvad de skal gøre med dem!

1. Hængende fra loftet.

Denne kaffebar også deres kopper og skabte smukke loftarmaturer, der er kunstneriske, kreative og fulde af interesse. Forestil dig at gøre dette på mindre skala i dit eget hjem over morgenmadskrog eller barområde!

2. Topsy Turvy på Mantle.

Dit kappe kunne bruge en smule feminin appel, så hvorfor ikke give det noget vintage charme ved at tilføje nogle af dine smukke teacups til designet. Vi elsker den eklektiske følelse af dette eksempel og dets unikke appel.

3. En Teeny Little Planter.

Brug dine tekopper som små plantager! Derefter oprette smukke centerpieces omkring denne sjove og flirty idé. Pot dine yndlingsfulde blomster og se, hvordan det straks sprudler morgenmadstabellen eller køkkenøen.

4. Nifty Candle DIYs.

Lær hvordan man laver et stearinlys og bruger en tekanne som sit hjem. Teacupen vil stadig give hjemmefunktionen, men også en stor følelse af sjov og unik styling. {Fundet på missrenaissance}.

5. Organiser dine smykker med en!

MoreINSPIRATION
  • Hundredvis af tekopper overtager indretningen af ​​to kaffebarer
  • 6 måder at dekorere med Mason krukker
  • Smukke måder at style & dekorere en faux pejs

Lim nogle klassiske kopper sammen med en kreativ kraft, så har du et let stykke at organisere og vise med. Det vil spruce op din forfængelighed eller kommode og gøre det nemmere at finde bestemte stykker om morgenen.

6. Under kabinetterne.

Installer af kroge under skabet og hæng dine yndlings teacup! Dette fordobles som stil og organisation! Det skaber en hyggelig oplevelse i køkkenet, men gør det også lettere at gribe, når du har brug for en kop.

7. Server muffins indeni.

Tag dine keramiske tekopper ud fra skabet og bage indeni af dem. Når dine middagsgæster ankommer, bliver de bedøvet på den skæve og stilfulde måde, som du vil servere op dessert. {Fundet på bryllupsmusik}.

8. Din helt egen urtehave.

Opret din helt egen urtehave med et lille sæt teakopper. Din veranda vil få en sød ny tilføjelse, og du vil føle dig så belønnet, når din rosmarin og timian begynder at komme ind.

9. Lav et ur.

Har du set denne DIY flydende på internettet? Vi er forelskede. Det ser ikke ud til at være for nemt at færdiggøre, men når det er gjort, har du noget fantastisk at dekorere med.

10. Drej dem til lysarmaturer.

Ligesom kaffebaren over tekopper kan skabe loftarmaturer, men de loftarmaturer, der anvendes til kunst, kan kun omdannes til funktionelle lys. Er de ikke søde!? {Found on kingdomofstyle}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar