Smukt turkis interiørdesign fra Cullman & Kravis

Alle mennesker har deres egne præferencer, deres egen stil, deres egen smag og deres yndlingsfarve. Normalt når du kan lide en farve, kan du lide at købe alle slags ting og være omgivet af den farve og endda bære den, som den repræsenterer dig. Det er helt sikkert tilfældet med disse smukke værelser designet af Cullman & Kravis, hvor dronningen farven er naturligvis turkis. Det er en varm, behagelig farve, der synes at have en afslappende og forfriskende effekt på samme tid.

Ikke kun farven er blandt de mest betydningsfulde aspekter, men den dominerer atmosfæren og gør forskellen i et hus. For eksempel i siddestuen fra soveværelset giver det den ro, vi alle har brug for på et tidspunkt, især i det rum, hvor vi sover; Det første blå rum har en elegant luft, den neutrale blå ser godt ud, især i kombination med beige møbler.

MoreINSPIRATION
  • Smukt turkis interiør design
  • Turkis indretning inspiration værelser
  • Hamptons ejendom turkis interiør design af SFA Design

Der er også andre elementer, som er vigtige i et hus: Det store vindue i stuen er fantastisk, detaljerne gør forskellen, uanset om det drejer sig om de geometriske puder, som giver frisk luft til hele rummet, den farvede lampe, der opdaterer det brune bord.

Alle disse elementer bidrager til det generelle indtryk til hele atmosfæren, men farven er den, der giver livet til stedet, i hvert fald i dette hus. Hvis puderne på sofaen inviterer, tilbyder turkis den unikke fred, vi alle sætter pris på. Farverne har ikke bare en beroligende effekt, men deres brug er meget inspireret!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar