Smukke Træ Bordplader Til Køkkenet

Indtil for nylig var træ ikke det bedste materiale til brug i rum som f.eks. Køkkenet eller badeværelset, hvor fugtigheden er høj, og hvor der normalt er meget vand. Men med den rigtige type træ og forsegler har du nu ikke brug for at bekymre sig om noget, og du kan nyde skønheden og varmen bragt af træplader i køkkenet.

Træ er et meget almindeligt og meget værdsat materiale er traditionelt indretning. Dette køkken har en tyk træ bordplade placeret oven på en metal køkken ø med masser af lagerplads inkluderet. Det er en interessant kombination af materialer, finish og farver.

Her har vi også et traditionelt køkken, men med et helt andet design og indretning. Dette køkken har udover træbænken et smukt trægulv, der har en meget lignende farve og finish. Kombinerer med blegede beige vægge og møbler, der deler en lignende farve, skaber disse elementer en varm og indbydende atmosfære.

Og bare for at vise, hvor forskellige de indvendige designs, der deler samme stil, kan være, har vi valgt endnu mere traditionelle køkkener til at vise dig. Denne har for eksempel en mørkere og mere dramatisk indretning. Det er et køkken næsten helt dækket af træ. Det har trægulve og loft, træpanelvægge og træmøbler. Bordpladerne er også lavet af træ.

MoreINSPIRATION
  • 10 Smukke Rustfrit Stål Køkken Island Designs
  • 20 unikke bordplader garanteret for at gøre dit køkken standset
  • 5 nutidige køkkenø ideer

Dette er et mere elegant og simpelt køkken. Det har et design, der faktisk er en kombination mellem traditionelle og moderne. Køkkenøen har en smuk base med elegant trimning og detaljer, en simpel træplade i en lidt anden farve, og det er dejligt at blive brugt som spisebord, bar eller morgenmad eller arbejdsområde.

Hvis du er nysgerrig efter at se, hvordan et typisk traditionelt køkken ser ud, kan dette være svaret. Selvom apparaterne er moderne, er resten af ​​indretningen, herunder møblerne, meget suggestive for denne stil. Køkkenøen har en meget smuk træbordplade med en organisk form og smukke, magre linjer.

Dette køkken er også et godt eksempel på et traditionelt indretning. Som du kan se, lægger træpanelet loftet ind i varmen og ser smukt ud i kombination med de andre antikke materialer og detaljer. Træpladen er blot et andet element, der hjælper med at fuldføre det sammenhængende og harmoniske billede.

Selvfølgelig er traditionelle køkkener ikke de eneste, der kan gøre en træplade til at se smukke ud. Moderne og moderne køkken kan også rumme træfunktioner. Dette køkken har en overordnet enkel og neutral indretning med enkle og rene linjer og subtile dekorative detaljer. Træpladen er en god måde at skabe kontrast på i rummet.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar