Smukt renoveret familie villa i Göteborg

Denne smukke villa ligger i Göteborg, og dens ejer er Wictoria Ostrelius, som også var indretningsarkitekt. Villaen var oprindeligt en gammel struktur i meget dårlig form. Dens nye ejer havde i princippet at ændre alt, der angiver facaden. Hvad hun formåede at gøre med dette sted er imponerende. Hun gjorde det til et drømmehus.

Villaen har et klassisk design med et friskt og elegant udseende. Det plejede at se gammelt og trist ud, men efter renoveringen genvandt den sin oprindelige skønhed og charme. Det er nu et moderne hjem med et interiør, der har en kombination af vintage og moderne. Først fandt Wictoria Ostrelius sig midt i denne 180 kubikmeter plads fyldt med affald og skrot. Hun måtte foretage nogle store ændringer, både indenfor og ude. Hun ændrede facaden og kom med et stilfuldt indretning.

MoreINSPIRATION
  • Mursten facade victoriansk villa med et moderne interiør
  • Villa Mayavee, et drømme sted
  • Blander klassisk, hip og arty til en kølig kant med familiefølelse

Designeren og hendes mand tilbragte det meste af deres tid på deres nye drømmehjem. De fjernede gipset fra interiøret og isolerede facaden. Hele stedet blev bragt tilbage til livet, og det fik en moderne følelse og et helt andet perspektiv. Men da de fleste af husene fra nabolaget havde en klassisk gammel stil, ønskede parret ikke at få deres hjem til at skille sig ud, så de forsøgte at gøre deres hjem så moderne som muligt, men samtidig tillader det det naturligt integrere i omgivelserne. Resultatet var den perfekte blanding af gammelt og nyt og et hus med karakter og personlighed. {Fundet på husohem}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar