Lysarmaturer, der genopliver skønheden af ​​LED Edison-lampen

Hurtig historieleksjon: Mens Thomas Edison er kendt som opfinder af pæren, kom han ikke rigtigt op med konceptet, strukturen eller teknologien til pæren, men snarere raffinerede den og lavede pærer kommercielle ved at gøre dem levedygtige og langvarig. Inspireret af fremskridtene og ideerne fra hans jævnaldrende og forgængere udviklede han de vintage ting, vi nu kalder Edison pærer. Disse har vintage pære figurer og er populære i rustikke og steampunk decors. Disse antikke løg fortsætter med at være populære selv i dag, og der er mange reproduktioner tilgængelige på markedet.

Et kendetegn ved Thomas Edison pære er at du kan se lige på det uden at øde dine øjne. Det betyder, at de kan bruges blanke, uden nuancer eller noget andet, der slører deres lys. De giver også en varm glød og går godt med vintage lysarmaturer.

Edison-lys bruges ofte på lamper og accentbelysning generelt. Selv om store lysekroner med masser af pærer sjældent anvendes i kombination med denne type pærer, er de også en mulighed. Normalt skiller en enkeltpære imidlertid mere og mere dramatisk ud.

Efterhånden som vores teknologi skrider frem, anvender vi også de nye opdagelser på gamle design og begreber. Det betyder det LED Edison pære er noget at tage i betragtning, hvis du vil have noget andet og specielt til dine lysarmaturer.

Den bedste måde at fremvise en smuk Edison pære på er med en gennemsigtig lampeskærm eller uden at dække det på nogen måde. Fordi disse pærer er så smukke og interessante, kan de lave dejlige accentstykker og blive en del af dekorationer som denne.

Ebb & Flow er et firma, der tilbyder masser af smukke og elegante designs til lysarmaturer, der bruger Edison pærer. De er designet til at fremhæve pærens skønhed uden at skjule den bag matte nuancer eller mørke farver. Gennemsigtighed er en vigtig detalje for deres design og skønheden i alle deres kreationer.

Bomma designet en smuk samling af pendellamper kaldet Tim. Serien består af tre nuancer formet som dråber, hver med en anden størrelse.

De er blandet med tre typer af hardware, herunder poleret rustfrit stål, kobber og mat sort.

Hver af disse vedhæng er unik, hånd blæst. De arbejder alle sammen med Edison pærer. Pærerne og nuancerne supplerer hinanden og fremhæver hinandens unikhed og skønhed.

MoreINSPIRATION
  • Brug af Edison lyspærer i Nostalgic Interior Designs
  • Dreje Mason krukker i lysarmaturer
  • Rengøringstips, der vil hjælpe dig med at få pletfri lysarmaturer

Oda lampen er skabelsen af ​​designer Sebastian Herkner. Dens design er meget interessant, består af en base lavet af tynde pulverlakerede rør, der understøtter en stor håndblæst glasskærm. Skyggen fås i en række forskellige farver som gulbrun, smokey grå, opalhvid eller sort. En enkelt Edison pære lyser op, der ligner et stearinlys.

Montrose vedhæng er designet til at ligne en vintage lanterne, og har en ramme fremstillet af forvitret messing og klare glaspaneler, der bærer en enkelt Edison pære. Den kan bruges både indendørs og udendørs, og tilføjer en stilfuld vintage touch til indretningen hver gang.

Bordlampe og Edison pærer går hånd i hånd. Disse pærer er meget værdsat i soveværelset takket være deres bløde og varme glød og evnen til at skabe en meget behagelig og hyggelig atmosfære. Fordi de ikke er så kraftige og lyse som andre pærer, kan du se på dem uden at føle ubehag.

Med et legende og grafisk design kan disse Dzoings vises på fire forskellige måder og i forskellige forskellige decors og indstillinger. De er dejlige dekorative armaturer til børnenes værelse, men de kan også se skulpturelle og smukke i en moderne stue eller et soveværelse. Du kan virkelig ikke fortælle hvad de skulle betyde. Måske skulle de også se ud som et fly, en fugl eller ubåd.

Denne elegante vedhængslampe præsenterer smukt den elegante og raffinerede skønhed af Edison-pæren. Det er skabt af Luxi, et studie, der fokuserer på kunstnerisk design, alt omhyggeligt håndlavet af pletsvejset stål. Deres vedhængsbelysning kommer i en række tilpassede overflader og kan kombineres med mere end 50 ledningsfarver.

Formet som en dråbe vand, synes denne vægsconce at være støbt lige lige omkring vintagepæren. Da det varme lys afspejler sig i glasskyggen, giver det det en gullig glød. Det er en smuk og meget smuk indendørs sconce, som kan gøre enhver gang, badeværelse eller soveværelse føles som et hyggeligt tilbagetog.

Navngivet Torch har denne elegante lysekrone et design med stærke industrielle og vintagepåvirkninger, og det kombinerer dem i et enestående look. Langt lyspærer kommer frem fra skærende ringe og giver lysekronen et skulpturelt udseende. Den ubehagelige finish og solide messingarm er den perfekte kombination af vintage og industrielle.

Er det en trægren eller en lysekrone? Faktisk er det begge. The Branch er en lysarmatur designet til at efterligne den organiske skønhed eller elementet, der gav det sit navn. Fås i vintage messing, naturlig messing, poleret nikkel og poleret kobber, det klassiske og skulpturelle design kan tilpasses på forskellige måder.

Stella er en lysekrone designet til at ære smukke italienske lysarmaturer fra midten af ​​århundredet.Dens design er både vintage og moderne med et strejf af klassisk skønhed. Den har en række støbte messingkegler i to forskellige farver: guld og sort, der hver især lader en vintage lyspære toppere igennem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar