Rustik eller poleret, træmøbler en stilfuld tilføjelse til ethvert værelse

Skønheden i træ går aldrig ud af stil i hjemindretning. Kunstnere og designere kommer løbende op med nye designs, som supplerer dagens livsstil og indretningstendenser. På den seneste International Design Show i Toronto fandt Homedit masser af nye håndlavede træstykker, der ville være gode tilføjelser til ethvert hjem.

Denne unikke stol er af AA8 + Brittany MacDougall, en udviklende møbeldesigner og maker fra Toronto. MacDougall blev udsat for håndlavede møbler af sin bedstefar. Hendes design er moderne og har tendens til at indarbejde asymmetri, sekundære materialer og "stemningsfuld brug af negativt rum og farve."

Coolican & Company er kendt for at producere møbler, der er lavet i små, begrænset løb, nummererede batcher. Selskabet vælger hvert bord for sin styrke og æstetik og håndterer omhyggeligt hvert enkelt møbel. Deres motto er "møbler, der er bygget til at vare. Bygget til brug, elskede og delte. "

Christopher Solar designer og producerer unikke, rene linierede moderne møbler. Dette er hans tromlebord, som kombinerer træ med harpiks til ydersiden af ​​denne kaffe- og sidebordssæt. Solar forme sammen hundredvis af hvide eger med hvid harpiks. De naturlige variationer i farve og tekstur i træet står i kontrast til de skarpe hvide linjer i harpiksen for at skabe cylindrene, der er toppet af et fast overflademateriale.

Solar har også skabt denne bæltebænk, som har en hårdttræsramme og en sæde vævet med stropper af engelsk tømmerlæder.

Canadian Green Design præsenterede en række vidunderlige designs, herunder dette naturlige, levende kant vinstativ. Vi elsker det reb detaljer, der føjer til den robuste følelse af stykket.

Disse naturlige træstykker er perfekte til ethvert familiekøkken med deres naturlige og afslappede udseende. Møblerne er designet af Brothers Dressler og er levende kant, smukt færdig og alsidig. Virksomhedens belysningsstykker er endnu mere interessante.

Olga Oreshyna er en canadisk træbearbejdende kunstner, der skaber vægstykker fra forladt træ gennem hendes firma, The Excentricity of Wood. Oreshyna siger, at hendes abstrakte trævægskulpturer afspejler "mit bidrag til at gøre vores skrøbelige miljø mere sundt og smukt." Hun skræmmer plast, metal og fokuserer på træ, som har "naturens skønhed, energi og varme i hvert stykke. ”

Denne kunstige, live-edge trækonsol er af Detente Custom Design, ledet af Craig Dean, som er en træarbejder, kunstner og designer. "Det er spændende at bare bygge det jeg ser i mit eget hoved. Hvis det jeg ser der udvikler sig som et givet projekt fortsætter eller materialer foreslår nye retninger, er det en gyldig del af processen, "siger hans erklæring. Dekan har en baggrund i underholdningssoftware.

En af Homedits favoritkabiner er altid den ene af Ontario Wood. Ikke alene er det altid en kreativ og engagerende konstruktion, men den har også funktioner fra nogle af regionens hotteste håndværkere. I år blev kabinen designet af blackLAB Architects, der bruger 756 stykker af bæredygtig aspen-krydsfiner og gran-indramningstømmer til skabelse af kabinen. De viste indvendige sider viser, at smukke træmøbler ikke altid skal være meget polerede. Rustikke stykker har helt sikkert et sted i hjemmet indretning og føje til den afslappede følelse af et rum, selv når blandet med mere højt fremstillede værker. Generational Design Works skabte denne rustikke bænk.

Junction Wood + Metal fremhævede den naturlige fejl i denne plade ved at placere den midt i bordet. Trækornet og den organiske form af funktionen er meget interessant og gør det til et specielt stykke. Virksomheden er en mand og kone hold placeret i Junction kvarteret i Toronto, Canada. De kilde bæredygtigt hårdttræ fra Ontario og også bruge genvundet, århundrede gammel douglas gran eller fyrretræ.

MoreINSPIRATION
  • Rustikke træmøbler til stuen
  • 15 Stilfuld træmøbler og egenskaber med naturlig kant
  • Stilfuldt dekoration med varme, rustikke, smukke trælofter

En mere moderne form findes i dette sofabord af Hamilton Holmes Woodworking, der fokuserer på at lave håndbyggede arvestykke kvalitetsmøbler. Nu flytter til at lave møbler limited edition stykker, der er nummereret og produceret for hånd i deres studie. Dette er Shell Table, bestilt af en klient, der ønskede et lavt bord at ledsage sin Eames Lounge Chair.

Martin Vendryes viste sin Moderne Ming stol, som var designet til en klient, der havde brug for stole til at matche et matchende eksisterende spisebord. Dette er en sidestol, men den er også tilgængelig som en lænestol. Vendryes foretrækker at bruge massivt træ og naturlige overflader på sine studiemøbler. Hans arbejde "blander gamle og moderne æstetiske indflydelser for at perfektere form af et stykke samtidig med at fremhæve den organiske skønhed af naturlige træoverflader," forklarer hans hjemmeside.

Disse belysningsarmaturer er af Brothers Dressler, som også havde deres egen kabine.

Vi var glade for at se MetalWood Studio tilbage på IDS igen i år. Deres live-edge stykker er infunderet med awesomeness i form af lysfarvet harpiks, som tilføjer en moderne dimension til en mere traditionel live-kant indretning.

De harmoniske vinkler af Wave-bordet fra Merganzer Møbler og Design er fantastiske.Glødende trækorn og en højpoleret overflade skinner under glaspladen.

Jacob Antonis Latitude lysarmatur bringer den samme følelse af, at uhyrlig musik nogle gange fremkalder "en følelse af intriger sammen med et strejf af vantro. Lyset er suspenderet udenfor, men det hænger perfekt over bordet. Det rene, moderne design har alle de teknologier, der er indbygget i rammen, lys- og træcentret. Armaturet er tilgængeligt med messing, kobber eller stålelementer.

Storyboard Furniture's lampe, Sharp's Hedra, udsender et varmt og beroligende lys. Dens lille størrelse belyser kompleksiteten af ​​konstruktionen: 36 stykker træ og 11 stykker papir. Formen er en cuboctahedron, der består af en træramme med en papirhud, der har bladformede udskæringer. Bordet eller gulvlampen er lavet til ordre fra lokale indenlandske hårdttræ arter reddet fra "torontos byskov."

Begrænset Nobility Moon Nightstand lægger sig til væggen med lige plads nok til dit natlige essentials. De forskellige farver af træ blandes pænt til et iøjnefaldende stykke. Virksomheden er et lanceret luksusmøbelmærke skabt i 2016. Stifter Maggie McCutcheon fokuserer på "languourous overbærenhed", betydningen af ​​materialerne og geometrien.

Denne alsidige tabel er af Kroft Woodworking, hvis taglinje er "En blanding af arbejde, liv og leg." Faktisk kunne dette smukke bord bruges som et køkkenbord, et spisebord i et hjemmekontor. Kaldet Stir Trestle, det har bullnose profilering på siderne af toppen. De afrundede ben er en signatur på ieces i hele Stir Series.

Peter Glassford begyndte at studere skulptur, udviklet sig til møbler og senere, fantastiske fliser og vægmalerier lavet af træskrot. De er et perfekt eksempel på, hvordan små, ofte ubetydelige bits kan omdannes til usædvanlige stykker i hænderne på en mesterlig kunstner. Glassfords Aerofina Lænestole sidder foran den flisebelagte væg.

Selv tilbehør kan vise den majestætiske skønhed af træ. Denne skål forstærkes af ikke kun den dramatiske farve, men også den naturlige barkkant, som blev efterladt intakt.

Hvis det er noget, trækker træets rækkevidde på Vis på IDS 2017 kører hjem alsidigheden af ​​materialet. Fra moderne stykker til dem, der ser mere rustikke ud, og dem der fokuserer på de bjærgede sorter, har træ kunstnere fundet nye måder at manipulere, skære og strukturere træmøbler og tilbehør på. Resultatet er en kraftig forøgelse af antallet af muligheder for, hvordan du kan bruge træ i din boligindretning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar