Sengetøj ideer til en luksuriøs, hotel-lignende seng

Vi bruger en tredjedel af vores liv til at sove og utallige timer i seng, så hvorfor ikke gøre det til en fem-stjernet luksus oplevelse? Vi ønsker at dele sengetøjs ideer med dig for at gøre din seng komfortabel, moderne og smuk, ligesom en luksushotel seng.

Da vi så på, hvilke eksperter der blev afdækket på, hvad der gør en seng behagelig og indbydende, fandt vi nogle overraskende og hjælpsomme tips om, hvordan man skaber et smukt soveværelse fyldt med gode sengetøjsideer. Alle opdagelser førte til et hovedkoncept:De bedste sengetøjsforslag adresserer alle fem af sengens lag.

Kom i gang

Dit sengetøj er det perfekte sted at indføje farve, mønster og luksus i dit soveværelse. Når du tænker på sengetøjs ideer til dit soveværelse, skal du adressere hvert lag af sengen fra madras til top-of-the-bed udsmykning.

En af de vigtigste komponenter i sengetøjsprocessen er at bestemme din farvestrategi. Lag klassiske neutrale (som hvide) til dine ark, kombineret med monokromatisk tekstur, fedfarve eller moderne mønstre til accentstykkerne, der omfatter:

-Decorative kaste puder-Duvet dækker-Tynde tæpper

For et moderne soveværelse, der fremhæver dit sengetøj, binde dit accentfargetema med dit soveværelse hovedgavl, en tapetvæg bag sengen eller fed, stor vægkonst.

Valg af klassiske farver til investeringsstykkerne, mens du lægger dekorative accentelementer i fedte farver og mønstre, er hemmeligheden i en veldesignet seng, der er alsidig hele året. Med denne design tilgang til dit sengetøj, kan du ændre dit soveværelse hurtigt og billigt som sæson eller humørændringer.

For eksempel kan du have et hvidt fundament med et udvalg af tropiske blå accenter om sommeren og varme rige accenter, herunder et faux pels kaste til vinteren som billederne nedenfor.

Her er sengetøjs ideer og tips til alle fem sengelagene, så du kan sove i stil luksuriøst:

Lag 1: Madrass og madrass toppers

En god madras er grundlaget for en god nat søvn. Du kan opgradere en madras yderligere med et godt lag under arkene for at give en seng en fluffy, indbydende udseende. Tilføj en fjeder seng eller hukommelse skum madras pad under dine ark. Enten mulighed vil give din seng det marshmallow-lignende lag, der inviterer dig til at dykke ind i din seng.

Lag 2: Ark

Hoteller bruger meget tid og penge på at studere hvad der gør en seng behagelig. Hilton, Hyatt og Marriott har alle opdaget en hemmelighed til en forlængende seng: 300-tæller bomuldsplader. Overraskende nok finder forbrugerne, at 300 tællerark er lige så behagelige som nogle af de højere trådtællingsark, der er tilgængelige. De gode nyheder for dig er, at 300-count ark ofte er billigere end højere trådtællinger.

Men der er mere til arket hemmeligt end trådtælling. Kort efter introducerede Westin Hotel-mærket den himmelske seng, Westins interne undersøgelse af den samlede gæsteloyalitet og tilfredshed steget dramatisk, og disse tilfredshedsscores har fortsat steget i årenes løb. Westin kunder elsker den hvide, fluffy Heavenly Bed.

Undtagelsen fra forskningen, som disse hoteller har investeret i, er at investere i kvalitet, 300-tæller hvide ark som dit hæfteklammer.

Layer 3: Puder

Sovepuder

Puder er vigtige for en seng for komfort og design. Men der skal være balance mellem for få og bliver slugt af for mange puder. Sleep Comfortably Foundation antyder to sovesofaer med regelmæssig størrelse for maksimal komfort.

Four Seasons Hotel er berømt for sine luksuriøse sovepuder lavet af nede. Men hvis du lider af allergier til ned eller fjer, er der nede alternativer, der er hypoallergeniske. Vælg den pude, du finder mest komfortable og har to pr. Person.

Dekorative puder

Når du har valgt den perfekte søvnpude, er det tid til at få adgang til sengen med dekorative puder. Dette er din mulighed for at tilføje en fed eller unik touch til din seng. Vælg et yndlingsmønster og en farve, der forbedrer dit soveværelse design og tilføj en af ​​følgende dekorative pude kombinationer til din seng:

-A stor forstærker, længden af ​​sengen-Et par Euro shams (25 × 25 kvadratpuder)-En gruppering af 16 "til 20" dekorative puder-En eller to mindre rektangulære bolster, længden af ​​en standard søvnpude

Layer 4: Sengetæppe eller tæppe

En dundyn er et praktisk og luksuriøst sengetøjsvalg. Ned er fluffy og perfekt isolerende om sommeren eller vinteren, hvilket gør investeringen i dunfjer værd. Som vi nævnte, hvis du har allergier til nede, er der masser af hypoallergen down dundyner alternativer på markedet.

Tilpas din tæppe med et kvalitets dynebetræk. Og i varmere måneder, hvor du hellere ikke vil have det ekstra isolerende lag, skal du tage med et let quilt i stedet for en dundyn.

Lag 5: Kaste tæppe

Et kaste tæppe er blevet et populært supplement til at klæde din seng. Det er et godt ekstra lag, når du føler dig kold, samtidig med at du tilføjer et moderne designelement til at afslutte din seng. Fold og læg dit kastede tæppe som et løbehjul eller en strimmel til et designudseende.

Når du vælger de afsluttende detaljer af kaste tæppe og dekorative puder, skal du vælge dem med hinanden i tankerne. De burde være modige, koordinere med hinanden og tjene som de sidste ting til din smukke og luksuriøse hotellignende seng.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar