Coole senge til små værelser med begrænset opbevaring

At bo i et lille sted kan være meget praktisk og i nogle tilfælde virkelig hyggeligt også, men det betyder ikke, det ikke er også udfordrende. En af de største udfordringer er at vælge den rigtige type møbler. Hvis du synes, det ikke er sådan en stor aftale, prøv bare at passe en almindelig seng i en mikrolejlighed, og du bliver nødt til at revurdere dit valg hurtigere, end du kan forestille dig. Når det er sagt, er der nogle typer senge, der er bedre egnet til små værelser end andre.

En trille seng

En trille seng eller truckle seng er dybest set en simpel, almindelig seng på hjul, der kan opbevares under en større seng, som en sengforlængelse. Du kan se det bruges her på et hjemmekontor. Ved at tilføje en trille seng til kontoret ændrede designeren grundlæggende dette til et multifunktionelt rum, som også kan fungere som et almindeligt soveværelse eller som gæsteværelse, når det er nødvendigt.

En fold-down wall seng

Opbevaring af en seng op mod en mur er meget praktisk, især når der er meget lidt gulvplads at spare på dagen. Et af designmulighederne er at have en seng, som du kan gemme inde i et vægskab, når det ikke er nødvendigt. Kali-enheden er et sådant produkt. Ideen her er, at væggen arbejder sammen med sofaen for at give en behagelig overflade til at sove om natten. Sofaens ryglænpuder fjernes, og sofaen skråner baglæns og under sengens platform, som faktisk er skabsdøren.

En Murphy seng

Murphy senge er meget praktiske og populære i små soveværelser og små lejligheder generelt. De er gode, fordi de giver dig mulighed for at frigøre en masse gulvplads i løbet af dagen ved at opbevare sengen lodret mod væggen. Et særligt eksempel på hvordan dette virker kan iagttages i tilfælde af Oslo sofa og seng combo. Når sengen ikke er nødvendig, sidder det pænt bag det store panel, der har en hylde fastgjort til den. Når du trækker ned panelet, omdannes hylderne til en støtte til sengepladen, der sidder sidder oven på sofaen.

En sovesofa

Sovesofaer er super populære og bruges ofte i stuer, uanset deres størrelse, som en sikkerhedskopi, hvis gæsterne sover. Law Dormeuse er et meget godt eksempel, fordi det indeholder alle de grundlæggende funktioner i en sovesofa. Den er kompakt og komfortabel, når den tjener som en sofa og kan nemt strække sig ind i en seng med minimal indsats. Det har også et aftageligt dæksel, som altid er et godt præg.

Loft senge

MoreINSPIRATION
  • 20 kølige køjesenge, der tilbyder os gaveens gave
  • Boxed In - Clever Loft senge og rumseffektive lagringsenheder
  • Cool Kids Beds, der gør dig til at ønske du kunne slå tilbage tid

Der er faktisk flere forskellige muligheder, når det kommer til hems senge. Den ene er at have en fritstående loft seng møbler enhed som Elliott System. Dette er et system, der indeholder et skrivebord og en opbevaringsenhed i bunden og en seng øverst. Det er en rigtig cool mulighed for børn, der har brug for et skrivebord til at lave deres lektier på, opbevaringshylder og skuffer til alle deres skolelever og en behagelig seng at sove om natten, og alle disse ting skal normalt passe ind i et lille rum.

En alkove seng

Bare ved at kigge på dette soveværelse vil du sandsynligvis tro, at at have en alkove seng ikke rigtig virker som en så god ide med hensyn til rum-effektivitet. Men tænk på sengen mere i form af et vindueskrog og tag i betragtning det faktum, at du kan gemme hele soveområdet bag gardiner, når du vil. Også, hvis du også kan passe nogle opbevaringsskuffer under sengen, der kan frigøre nogle ekstra gulvplads også.

Forhøjede senge

Hovedproblemet med regelmæssige senge er, at de opsamler værdifuldt gulvplads hele tiden, og at du kunne bruge det rum til noget andet, hvis kun sengen ikke var i vejen. Systemer som Letto løser dette problem ved at hæve sengen på en platform og tillader dig at bruge området under opbevaring. Det er som at have et miniature walk-in closet under din seng. Du kan bogstaveligt talt løfte sengen og gå under den.

En sovesofa combo

Der er mange forskellige måder at kombinere en seng og et skrivebord på i en enkelt pladsbesparende enhed, og en af ​​de mest interessante muligheder er den ene, der findes i Nano Studios, som er mikrolejligheder designet specielt til studerende. De har disse kølige og moderne sengebordkombinationer samt en flok andre innovative møbler og opbevaringsløsninger.

Cabriolet sofa-køjeseng

Alle ved, at der er sofaer, der kan udvides til at fungere som senge, men vidste du, at der også er en sofa, som du kan omdanne til en køjeseng? Det hedder Doc. og det er et meget cool og moderne stykke med en meget enkel og brugervenlig mekanisme. Det har en stige og sikkerheds barrieresystem indbygget i sin struktur. Når den anvendes i køjesengets version, står stigen lodret og fordobles som en understøtning. Som en sofa, Doc. er ret kompakt, sød og stilfuld.

Under gulvbelægning

Vi ved allerede, at du kan have senge med opbevaring nedenunder, men vidste du, at du også kan have en seng, der glider under gulvet? Faktisk er ideen at have en hævet platform et eller andet sted i rummet og at have sengen på hjul på hjul, så du kan rulle den under denne platform, når du ikke bruger den. Du kan forsyne platformen med et skrivebord og stole, og det kan være dit arbejdsområde / hjemmekontor, og det kule er, at du ikke behøver at rense rummet om natten, når du vil sove.Du ruller bare ud sengen og dit arbejdsområde forbliver intakt, så den næste dag kan du afhente hvor du slap af.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar