Før og efter badeværelse makeover

Efter at have flyttet ind i deres nye hjem i Michigan, måtte de nye boligejere stå over for udfordringerne. Køkkenet og badeværelset havde absolut brug for en renovering, så de besluttede at fokusere på disse rum. I dag skal vi tage et kig på badeværelset og se hvordan det lignede før og derefter den måde det viste sig.

De nye ejere flyttede ind i februar 2011 og det lykkedes dem at afslutte køkkenet og badeværelset i marts. Jeg vil sige, at de var hurtige, i betragtning af den sminke, de selv kommer op med. Faktisk blev badeværelset gjort i omkring en uge. De havde inspiration fra en blog, der havde et soveværelse med samme farve. Det kan virke som en gennemtænkt plan, men som ejerne erklærer sig selv, har de ikke fået meget planlægning.

MoreINSPIRATION
  • En stilfuld mester badeværelse makeover
  • En komplet badeværelse makeover for kun $ 500
  • Stilfuld nautisk badeværelse makeover

De ønskede at opretholde et kvasi-historisk udseende, men også gøre deres tilstedeværelse synlig ved at tilføje deres eget tryk. De tog en chance med den sorte maling, men det viste sig at være et inspireret valg. Den sværeste del var ikke at male eller pynte på værelset, men tage det ned og forberede det til makeover. Det er på grund af sin lille størrelse. En anden vanskelig del var at finde stykker der ville passe ind der og forsøge at blande og matche dem. Det var ikke let, men resultaterne er tilfredsstillende, og ejerne er tilfredse med deres nye badeværelse. {Fundet på apartmenttherapy}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar