Før og efter: Dana & Ryan's Galley Kitchen Makeover

Der er mange ting i vores liv, der undertiden skal lide en makeover. Der er tilfælde, hvor de skal reparere, de har brug for et andet udseende, eller du skal bare tilføje noget nyt, og en makeover er en perfekt mulighed. Nogle gange er der objekter, der har brug for at passe en bestemt indretning eller atmosfære eller de bliver ude af mode og skal opdateres.

En af disse situationer er sket med Dana og hendes kæreste Ryan.De har et strandhjem på Cape May, og deres køkken med skabe af blandede trætoner havde ikke den rustikke kystluft, de ønskede. Så de valgte at foretage nogle ændringer og troede at en makeover er perfekt til det.

MoreINSPIRATION
  • 12 tips til at få mest ud af din galley køkken
  • Sjov og farverig køkken makeover
  • Form og funktion i et galley køkken

De ønskede at skabe et andet billede for deres kære køkken, som kunne passe til den afslappede atmosfære i et strandhus. Makeoveren bestod i at male kabinets fløde og derefter tilføjede de noget nyt rygplask. Den lyse tone de valgte skabte en varm og venlig ambiance.Usually en vaction hjem skal være varm, komfortabel og venlig.Her du tilbringer de mest afslappede øjeblikke, og du bør nyde al den komfort, som et feriehus kan tilbyde dig. Som det hedder sommerhus skal alt være og se ud som en "Ferie". Intet bør få dig til at føle sig ubehageligt eller se anderledes ud.

Så ønskede Dana og Ryan et nyt køkken, som kunne få dem til at føle ferieluften og passe til det afslappede indre af en feriestrand hjemme. Nu kan deres nye køkkenkøkken få dem til at føle sig hyggelige og tilfredse med det rustikke kystudseende, de har skabt til den. {fundet på omkreds}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar