Før og efter spejl dekoration til spisestuen

Når du er kort på penge, eller du simpelthen nægter at betale så meget for et bestemt objekt til dit hjem, ville en kreativ ide være at forsøge at genskabe noget på din egen måde ved at bruge genanvendte elementer eller genstande, du kan købe ved garage salg eller ting sådan. Her er et eksempel på, hvordan et simpelt gammelt spejl blev omdannet til en meget elegant dekorative genstand. Spejlet, der blev brugt til dette projekt, var ikke helt nyt, men det var nyt for det pågældende hjem og også, det blev omdannet til noget andet, det lignede ikke engang det gamle stykke længere.

Spejlet blev købt til brug i spisestuen. Ejeren af ​​dette hus plejede at have et gammelt victoriansk spejl i det gamle hjem og ønskede at genskabe dette billede, men med noget nyt og frisk. Formålet med dette projekt var at komme op med noget simpelt og fed, noget nyt og unikt, der ville integrere naturligt ind i indretningen og det ville gøre en god dekoration.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuld spisestue indretning ideer til en mindeværdig spiseoplevelse
  • Stilfuld spisestue design
  • 30 Mirror Decoration Idéer, alle skal være fortrolige med

Spejlet var først og fremmest malet sort med nogle gyldne toner. Det var ikke nyt, så det var ikke noget formål at få det til at virke nyt, og i stedet blev der valgt et antikke chik.

Rammen blev derefter sprøjtet i en guld / kobber tone. Når malingen var tør, fik rammen også et lag af sort glans latex. Når det også var tørt, blev der brugt en grøn maling til rammens sprækker. I slutningen brugt nogle sandpapir til at grove op kanterne for et mere autentisk udseende. Nu er spejlet et smukt ornament til spisestuen, og det sidder over mantelen. {Found on inmyownstyle}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar