7 Inspirerende DIY Chair Makeovers kan du helt sikkert prøve hjemme

Næsten meget ethvert gammelt møbel kan genoplives med lidt pleje og noget DIY talent. I tilfælde af stole er tingene ret enkle. Afhængigt af deres design og type kan rekonditioneringsprocessen tage mange forskellige former. Dette har også at gøre med den stil og udseende, du ønsker at tilbyde dem, og om du vil have ændringen til at være slående eller subtil.

I tilfælde af lænestole er sædvanligvis hovedproblemet polstring, der på nogle punkter begynder at se gammelt, grimt, forældet og ret slidt. Problemet kan løses med noget nyt polstring. Du kan enten fjerne hele stolen, fjerne alt, der ikke ser godt ud og erstatte alt med en ny version eller dække rodet med noget nyt og smukt stof. {Found on confessionsofadiyaholic}.

En anden og inspirerende strategi er at genoverveje stolenes design og, ud over at erstatte betrækningen med den nye, også at sætte et originalt spin til det nye look. På Flamingotoes kan du finde et godt godt eksempel på, at en sådan strategi ville fungere. Tjek korssting vintage look denne chic stol har nu.

En traditionel spisestue kan smukt transformeres ved hjælp af meget små ressourcer og et lille budget. I grund og grund er du nødt til at fjerne sædet og slippe af med det gamle stof og slidt polstring. Vælg derefter et nyt stof med et interessant mønster eller en farve til den. Rammen kan også opdateres med nogle maling. {fundet på brepurposed}.

MoreINSPIRATION
  • Slår affald i skatter - 8 Easy Chair Makeovers
  • Chic og farverig Skrivebordsstol Makeovers til DIY Lovers
  • 7 Lette og inspirerende måder at genoplive en gammel stol

Før og efter transformationen er mere slående, når du også ændrer farvepaletten. Så overvej at male stolens ramme en ny farve. Måske ville en skygge af gul passe det godt, hvis du planlægger at give det et frisk og muntert udseende. Til sædet kan du vælge en kontrastfarve eller måske et interessant print. {fundet på craftsbycourtney}.

Vi finder ideen om at bruge forskellige stole til spisebordet til at være rigtig sjovt og interessant. I stedet for at have et sæt matchende stole, kan du prøve at finde individuelle og forskellige stilarter, endda kombinere stilarter. For at få et sammenhængende udseende, giv alle stolene en makeover og male deres rammer i samme farve eller give dem matchende ny polstring eller omslag. Find mere inspiration på boxycolonial.

En stol behøver ikke at være i ekstremt dårlig form for at du vil give det en makeover. Et skift et blik kan være en velkommen detaljer, hvis du også vil ændre stemningen eller indretningen af ​​et værelse. Overvej at male stolen og bruge tape til at skabe et interessant geometrisk mønster som fremhævet på paperandfox.

Hvis du søger et mere elegant og simpelt udseende, samtidig med at stolen kan skille sig ud, kan du tjekke projektet på Fabricationpollination for en stor inspiration. I dette tilfælde blev stolens ramme farvet en mørk skygge, og sædet fik nyt stof med et simpelt men smukt design. Det ser moderne og meget frisk ud med en lille smule rustik og midten af ​​århundredes charme.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar