Belkin Moderne Kontor Indretningsdesign

Vi ved alle, at arbejde kan forårsage masser af stress, og vi vil gerne arbejde hjemmefra. Med dette i tankerne vil vi gerne vise dig nogle kontorinteriørdesigner, der hjælper dig og dine kolleger med fuld belastning.

HBC designet tech tilbehør maker Belkin hovedkvarter, i Playa Vista, Californien. Arkitekterne havde 80.000 kvadratmeter for at gøre et sjovt sted at arbejde. Deres moderne design omfatter et åbent loft, systemmøbler, private, udvendige kontorer, konferencelokaler og en 7000sqf cafeteria og køkken. Resultatet af dette projekt er et smukt, farverigt rum, hvor du kan skabe vidunderlige ting.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Arkitekts Interiør Design Kontor
  • Hvidt interiør design kontor i Seoul
  • Ren, Elegant Kontorindretning af Landau + Kindelbacher Architects

Som du kan se, holdes kontorområderne enkle, med lyse farver og nogle mindre uformelle møbler for at gøre dig tilpas med dine kunder. Alt synes at have personlighed og smag. Desuden ligner cafeteriet en bistro, hvor man kan få et lækkert måltid. Arkitekterne brugte meget hvid og det gjorde stedet føles luftigt, med et rent design.

Alt i alt er dette vidunderlige projekt, der var færdigt i 24 måneder, nu det sted, hvor du kan føle dig så meget hjemme som muligt. Hver lille detalje betyder noget, så tøv ikke med at gøre dit arbejde til et behageligt og behageligt sted. {Found on officesnapshots and hd}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar