Skræddersyet dekorativ læder til interiør af Genevieve Bennett

Genevieve Bennett er designet til det avancerede luksusinteriørmarked og er skræddersyet med skræddersyet læder skabt ved hjælp af avancerede teknikker, nyskabende mønsterfremstilling, smukke materialer og fremragende håndværk. Topkvalitet læder er præget, indgraveret, indlagt, trykt og skulpturelt og kan bruges til at lave dekorative vægpaneler, gulve, polstring eller møbler.

Hvert stykke af den London-baserede designer er lavet til ordre, og design og teknikker kan tilpasses og bestilles i skræddersyede størrelser og farver. Der er dog også et standard udvalg af produkter tilgængelige som 12 tommer paneler i 26 forskellige farver.

Bennett er uddannet af Royal College of Art i 2000 og er inspireret af tredimensionelle skulpturelle kvaliteter, overfladeaflastning og slående mønstre. Hendes design trækker på et stort udvalg af arkivmaterialer og påvirkninger, herunder historiske 'Spitalfields' silke mønstre, træskærer med 17th Århundredes håndværker Grinling Gibbons, avanceret papirteknik og Elizabethan rustning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar