25 bedste lejlighed udsmykning ideer og teknikker

At leve stilfuldt og komfortabelt i en lejlighed, en lejlighed eller endda et ældre hjem med et lille fodspor kan være ret udfordrende i dagens "mere er mere" verden. Udfordrende, men bestemt ikke umuligt. Tricket er at gøre din begrænsede pladsfornemmelse (og i nogle tilfælde faktisk være) større end den fysiske er.

Dette kan opnås via et antal lejlighedskonstruerende ideer og strategier, hvoraf de fleste er nemme og effektive. Denne artikel har til formål at introducere hele spektret af lejlighedskonstruktion - fakta, farver, planer, møbler, tips og tendenser - for at inspirere og lede dig til større lejlighedskompleks. Lad os gøre det.

LEJLIGHED DECORATING FAKTA

Ryd det med udlejeren

Det første faktum i lejlighedens udsmykning er, at du skal have en klar ide om, hvad du er og ikke har lov til at ændre i din lejlighed. Diskuter med din udlejer, og vær sikker på at overholde hans / hendes retningslinjer. Faktum er, at selvom det er din lejlighed, ejer du ikke stedet. I sidste ende skal dine boligindretningsstrategier være i overensstemmelse med ejendomsindehaverens politikker. Når det er sagt, kan du ofte forhandle om udsmykning af ideer med din udlejer på forhånd.

Selvklæbende indstillinger

Lejlighed dekoration vil ofte være midlertidig, på grund af den indbyggede karakter af boligarrangementet. Det er derfor fornuftigt at undersøge midlertidige udsmykningsindstillinger. Selvklæbende indstillinger er tilgængelige for mange dekorationsmedier (fx tapeter, kunstværker, fauxoverflader), så fakta og gode nyheder er, at lejere har mere udsmykning frihed nu, end de nogensinde har haft.

Optiske illusioner til at "hæve" loftshøjde

En anden lejlighed er, at lofter ikke traditionelt er meget høje. Faktisk er lejligheden lofter ofte lave. Skønt dette ikke kan ændres arkitektonisk, er det et dekorativt trick at overvinde dette, at man tilføjer lodrette stykker eller striber på vægpladerne (fx på væggene selv eller på vinduebehandlinger) for visuelt at forlænge den vertikale retning. Dette har en tendens til at gøre et lavere loftsstemperatur højere end det er.

Nødvendige lagerløsninger

På grund af den sandsynlige lille firkantede optagelse kræver en lejlighed blot opbevaringsløsninger. Som beboer bliver du nødt til at snige lidt opbevaring i. Dette kan gøres på en række måder. Vælg dobbeltarbejde, hvor stykket gør mere end en ting eller tilbyder mere potentiel opbevaringsplads end andre lignende stykker (fx en opbevaringskrog, et sofabord med hylder, kasser eller kurve under bænke).

LEJLIGHED DECORATIVE COLOURS

Color-Neutral Foundation

I mange tilfælde tjener lejligheder som overgangsrum, hvor uafhængighed og voksenalder er en del af læringsspillet. Tilføj voksen raffinement til en lejlighed ved at gøre kloge farvevalg. Ved at begynde med et neutralt fundament og derefter inkorporere valgfri pops of colorinto din lejlighed farve ordning, vil du have et tidløst udseende, altid i stil, og være godt på vej til et mere modent rum.

Strategisk brug af lyse farver.

En måde at få mindre rum til at føle lysere og dermed større er at være strategisk i din brug af farve. I almindelighed har lyse farver i blødere nuancer en mere rummelig følsomhed til trange kvartaler. Overvej lysere farver på din lejlighed gulv og vægge, hvor det er muligt. Midlertidige løsninger kan være område tæpper og selvklæbende tapet.

Planteliv

Grønt planteliv har den magiske evne til at omdanne selv det mindste rum til et friskere, luftigere sted. Disse kunne være potteplader, større gulvplanter ved siden af ​​sofaen, eller hvis der simpelthen ikke er plads til det, skal du overveje en hængende plante, der optager nul vandret overflade. Anlægget vil se godt ud og udstråle positiv energi.

LEJLIGHED DECORATING PLANER

Planlæg på maling

Frisk maling er den allerførste plan du bør lave i din lejlighed indretning. Faktisk bør den anden - den første plan være at diskutere med din udlejer ting du kan og ikke kan ændre. Maling, hvis det overhovedet er muligt, er et af de første udsmykningstips til opfriskning af noget rum, men det er særligt nyttigt for lejlighedskomplekser, hvor flere lejers liv har tendens til at bære mere på indvendige overflader.

Opgraderet Belysning

Udskift builder-grade, generisk, bla eller klæbrig belysning til nogle smagfuldt, stilfulde og unikke belysningsarmaturer. Dette opdaterer øjeblikkeligt hele rummet, og et lysere rum er altid mere indbydende end en mørk. Plus, du kan skifte dem tilbage, når du er klar til at gå videre til dit næste sted og bringe armaturerne med dig, hvis du vil.

Plan på Metallics.

Skinnende metalgenstande er ikke kun ønskeligt at vaskebjørn. De bør bruges i de fleste, om ikke alle, lejlighedskonstruktioner. Vi taler ikke om at sprøjte ned i stedet for guldblad, selvfølgelig. Smagfulde, strategiske metaloverflader vil gå langt i lysende op i lejligheden ved at reflektere og hoppe rundt om lyset. Se efter en skinnende slags lampe, en skinnende lysarmatur eller en anden slags metalbelagt genstand.

Effektive hjørner.

Det ville være en skam, i et rum, hvor firkantede optagelser er på sin præmie, at spilde en tomme.Corners kan være vanskelige at manøvrere, men de er ofte et fantastisk sted at presse i ekstra noget i din lejlighedskompleks. En hjørne bogreol er en nem, utroligt løsning til mere vandrette overflader eller en accent stol med en læselampe til et hyggeligt afslapnings hjørne.

LEJLIGHED DECORATING MØBLER

Flytbare møbler ... væk fra vægge.

At have møbler, som kan bevæge sig rundt, og flytte let rundt, er et must-have i en lille lejlighedskompleks. Køb møbler med hjul, eller tilføj hjul på nogle eksisterende møbler stykker, giver din lejlighed fleksibiliteten til at blive omarrangeret for at rumme flere eller færre mennesker. På den måde kan du flytte møbler ud af vejen eller rulle det ind i dit rum, uanset hvilken retning din særlige livsstil kræver i det øjeblik. Uanset hvad du gør, trækker alle dine møbler væk fra væggene (selvom blot et par inches) for en øjeblikkelig følelse af åbenhed.

Visuelt Letvægtsmøbler

MoreINSPIRATION
  • Lejlighed udsmykning, der passer til din stil
  • Sådan er du en Pro på Small Apartment Decorating
  • Dekorere med grøn - tips og ideer

Mens du ikke vil have dine møbler til at være svage eller falde fra hinanden, ønsker du ikke nødvendigvis at lagre din lejlighed med store, faste og klumpede stykker. Sidstnævnte er ikke kun rum ineffektivt, men det er også visuelt overbærende. I stedet for en lavet af tungt træ (selvom det er smukt), skal du vælge et sofabord med en glasplade eller slanke ben for at holde rummet ude af følelse afvejet.

Dydene til slipcovers

Hvis din lejlighed er indrettet med stykker, der ikke passer til din smag eller farve, skal du overveje at indarbejde slipcovers i din grundlæggende indretning. Dette kan gøre tre ting - det kan straks ændre farveskemaet (hvis det var ubehageligt for dig før), gem de grimme møbler og spar dit budget.

Spejl, Spejl, på væggen

Som det blev diskuteret i Apartment Decorating Plans sektionen om at inkorporere metallics, spejle hængende i en lejlighed er en vidunderlig ide at udvide rummet. Hvis du kan, skal du hænge et spejl (jo større jo bedre!) Modsat et vindue for at spole lys rundt om i lokalet. Fordi lys = rummelighed. Og fordi et spejl som dette abalone shell spejl er en showstopper i sig selv.

Korrekt overførte Møbler

Møbler, der er designet til mindre rum, er overflødige, og du bør helt sikkert drage fordel af dette, når du vælger nedskalede møbler i din lejlighed. Det betyder ikke, at du selvfølgelig ikke kan have komfortable ting. Du skal bare vælge gengivelser af f.eks. En polstret stol, der er slankere end traditionelt.

APARTMENT DÉCORATING TIPS

Great Window Behandlinger

Dette er et af de første boligindretningstips, vi ønsker at tilbyde. Fordi uanset hvor du bor, uanset hvor stort eller lille rummet er, har det store vinduesbehandlinger automatisk en følelse af hjem. Når du vælger dine vinduesbehandlinger, er det en idé at forår for en gardinfarve, der passer til dine vægge. Dette skaber en sømløs surround i rummet, og når et rum ikke brydes op visuelt af mange komponenter, vil det føle sig større, end det faktisk er.

Område Tæpper

Område tæpper er en anden vigtig komponent i at hjælpe en lejlighed føler sig mere hjemlig. Derudover, fordi lejlighedslivet ikke er kendt for sin stilhed, vil gulvtæpper hjælpe med akustik og lydproblemer. Og hvis disse to grunde ikke er nok, giver området tæpper visuelt interessante lag til rummet, som i sidste ende føles mere sofistikerede, fordi de tilføjer dybde, der er multidimensionale.

Unikke samtalestykker

Gør din udsmykning fast ejendom få et stort bang for sin buck. Et unikt, funky stykke i en lille lejlighed skal bære mere end sin andel af stilistisk vægt. Vælg noget relativt lille, men med masser af personlighed, som denne hjelm-slidende gåselampe.

Pude snak

Ligegyldigt hvad du ellers gør i din lejlighed udsmykning, bør du dække din seng. Mens andre mennesker måske eller måske ikke ser dit soveværelse, er det meningen at skabe et rum, som du personligt elsker og kan trække sig tilbage til. Vælg god kvalitet sengetøj, bløde kast og puder og en dyne, der gør at du kan trække vejret lidt lettere hver gang du kommer ind i dit personlige rum.

Fake et udvidet vindue

Som vi har diskuteret tidligere, svarer mere lys generelt til mere luftighed. Og større vinduer svarer til mere lys. Men hvad nu hvis din lejlighed vinduer er ikke så stor? Du kan falske det. Ved at installere gardinstængerne i nærheden af ​​loftet, kan du tilføje lodret dimension og få dine vinduer til at blive højere, selvom de ikke er så høje. På samme måde skal du vælge en gardinstang, der strækker sig forbi begge sider af vindueskarmen, så gardinerne hænger bredere og dækker ikke noget af vinduet, som nu ser bredere og højere ud.

Double-Duty Møbler

Som det er blevet nævnt, er det sådan en god lejlighed udsmykning ide at vælge hårdtarbejdende møbler. Taburetter bliver både sideborde og ekstra siddepladser. Bænke bliver bogreoler eller endda ekstra skrivebord. Denne Naidei daybed, for eksempel, forvandler fra sofa til seng smukt. Når hvert stykke kan betjene flere funktioner, vil du opdage, at din lejlighed er indrettet med alt hvad du behøver ... i halvdelen af ​​antallet af stykker.

LEJLIGHED DECORATING TRENDS

Fjernbar Baggrund

Tapet er trending lige nu, og det er ikke underligt. Tilføjelsen af ​​print, mønster, farve eller design på væggene kan helt omdanne et rum.Ligesom dette naturcentreret, luftige design på dette lille pulverlokale, som nu ikke ses som "lille" men snarere som "elegant og luksuriøst." Taler om elegant ... en lysekrone i pulverlokalet ophæver definitivt den glamourøse faktor stor tid.

Boldness i små doser

Faktum er, at selv om små rum som lejligheder kan være udfordrende at dekorere, er de det perfekte lærred til at gøre noget helt stort og dristigt. Det er sværere at føle sig overvældet med design-bigness i et lille rum, så vi siger gå videre og tapet badeværelset. Brug det funky stykke i posten. Vælg cowhide Cappellini S-stolen. Bare (endnu en gang) tjekke med udlejeren for at sikre, at det er okay at gøre noget, der fysisk ændrer lejligheden.

Flydende hyller

Flydende hylder er de hylder, der er monteret på væggen, men ingen monteringshardware er synlig, så de ser ud som om de bare flyder der. De giver opbevaring uden tyngde af andre traditionelle opbevaringsstykker, såsom bogreoler eller armoires. De er visuelt lette, hvilket gør dem ideelle til lejlighed. De kan bruges overalt, virkelig - selv i køkkenet eller som natbord.

Hvad er nogle af dine foretrukne lejlighedskonstruktioner?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar