Home Security i Austin

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Uanset om du ejer dit hjem eller lejer et studieår fra måned til måned, er dit hjem base dit havn, dit landingsstød - det er i det væsentlige en udvidelse af dig. Vi alle tager hånd om vores rum på forskellige måder, fra rengøring til renovering til overvejelse over det perfekte endebord. Men en topprioritet, som alle kan være enige om, er fred i sindet: For din personlige sikkerhed, dine værdifulde ejendele og dine kære.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

 • Frontpoint
 • Beskyt Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Så hvad er nedgangen i, hvordan man designer denne ro i sindet? To ord: hjemme sikkerhed. Det er ikke så spændende som et redecorating projekt, men at gå gennem messingstøtterne af total hjemmebeskyttelse sikrer, at den livsstil, du har arbejdet for og nyder er bakket op af mere end blot en simpel dørlås. Heldigvis har vores team den nitty-gritty på hjemmet sikkerhedsbranchen og hvordan det kan beskytte dit hjem, ejendele og kære uden at bryde din skridt.

Grundlæggende om sikkerhed i hjemmet

Ikke kun holder dit hjem dine ting og huser dine kære, men det involverer et væld af komplekse energisystemer, der påvirker din økonomi og overordnet hjemmevedligeholdelse. Hjemmets sikkerhed handler ikke kun om at blare en alarm, når en vilde indbrudstyver forsøger at gøre det forbi citadellet (selvom det helt sikkert er et vigtigt aspekt af hjembeskyttelse), handler det om at sikre, at der er et helt netværk af funktionelle systemer, der ser ryggen og at sikre, at dit hus bruger energi sikkert og effektivt. Virksomhederne vi checkede ud og skitserede her får det, og har skabt fuld dækningssystemer for at tage højde for de forskellige kompleksiteter, der er forbundet med at opretholde et hjem.

Fra fysiske ledninger til Wifi til Bluetooth kan rammerne for hjemme sikkerhed tage mange forskellige former. Plus, innovation i hjemmautomatisering betyder, at mange virksomheder gør det muligt for dig at styre din pad fra din telefon. Du kan låse døre, styre lys, slukke kogeplader og aktivere / deaktivere alarmer (for at nævne nogle få) fra overalt.

Shopping for et system

Hjem sikkerhedspakker koger ned til tre typer: bundtet, brugerdefineret og build-it-yourself. Inden for begge disse kategorier er der evnen til at overvåge dit system på en DIY basis, hvilket betyder at du installerer systemet og overvåger det selv (med advarsler, der går til din mobiltelefon eller andre tekniske enheder), eller for at få det professionelt overvåget. Til DIY systemer kan du vælge at installere det selv, men betale for professionel overvågning. I dette scenario er Frontpoint en nøglespiller, da de giver top-notch celleovervågning med fjernadgangskontrol af energisystemer. Disse mere overkommelige og let installerede systemer, der tilbydes af virksomheder som SimpliSafe og Piper NV, stemer godt sammen med universitetets studenteliv.

Med et bundtet system vil du sandsynligvis få alt - udstyr og overvågning - til en fast sats, men de fleste virksomheder vil binde dig til en kontrakt. Til brugerdefinerede indstillinger kan du ofte få en månedsmåneders serviceaftale, men design af systemet er bundet til at være lidt mere involveret og har en længere citatproces.

For specifikke værdigenstande som malerier, smykker eller et sikkert, er der varespecifikke alarmsystemer kaldet aktivbeskyttelsesenheder, der aktiverer en alarm eller meddeler dig, hvis nogen har forsøgt at manipulere med det.

Hvad skal du spørge dig selv

Hvert hjem og livsstil har naturligvis forskellige præferencer - dit personlige mærke er lige så vigtigt som det mærke du i sidste ende går med. De fleste hjemmesikkerhedsfirmaer er mere end glade for at tilpasse deres eksisterende pakker, så de passer til dine behov, eller giver dig de tilføjelser, du har brug for.

Så zoom ind på du. Hvad ville fungere bedst for dit liv, dit hjem, dine folk og dine ting? For ikke at nævne, hvad der ville være logisk passer til din økonomiske virkelighed. Hvis du lejer og ikke helt er sikker på, hvad de næste to år holder, er et DIY-system det mest dynamiske valg. De er relativt enkle at installere og flytte (da de ikke er hardwired ind i hjemmet), og du vil ikke blive bundet til en kontrakt, hvis du vælger at gå til selvovervågning. Men hvis du finder dig mere forankret (dvs. du ejer et hjem), kan et mere omfattende kablet system være dit ideelle scenario. I betragtning af det brede udvalg af præferencer, du sandsynligvis vil have, har vi dyrket en samling af favoritter.

Vores Topvalg til det bedste Home Security System i Austin

Hvis du kommer til at vælge et stort brand hjem sikkerhedsselskab, det kommer til at komme ned til enten Protect America, Frontpoint eller SimpliSafe. Alle tre leder pakken med hensyn til højt anerkendt kundeservice, udstyrets kvalitet og det samlede omdømme. Beskyt America's hovedkvarter og callcenter tilfældigvis er Austin-baserede, så Austinites kan hvile lette at vide, at der ikke kun er dette trykte og sande nationale mærke, men en række lokale virksomheder, der er klar til at tilpasse barrierer til hjemindbrud.

Dyezz Surveillance skinnede lidt lysere end resten, da vi kom ned for at bestemme spillerne, der voksede ud af Austin korrekt. Dyezz er skabt i kølvandet på 9/11, og har været dedikeret til sin Austin Austinites 'ro i sindet, da det var en opstart, der gik ud af grundlæggeren John Dyess' garage. Kører hans firma med en mystisk kærlighed til sin by og dedikation til at holde det tydeligt AustinDyess kommer til hjemmet sikkerhed forretning med en særlig ivrig forståelse for, hvad der kræves for at beskytte, hvad du elsker. Hold Austin underligt, og hold Austin sikkert - det er Dyezz-mottoet, der har inspireret dem siden de åbnede, og det har hjulpet dem til at blive en af ​​de mest velrenommerede og betroede sikkerhedssituationer i byen.

Bedste sammenbundne muligheder

 1. Frontpoint: FrontPoint tilbyder tre opgraderbare pakker, men hver kræver mindst 36 måneders overvågningskontrakt. Et rent, opdateret og professionelt websted gør citatprocessen til en leg. Alt trådløs udstyr kan leveres direkte og kræver ingen professionel installation.
 2. Beskyt Amerika: Dette Austin-baserede nationale kraftværk tilbyder en gratis livstidsgaranti på alt udstyr. Protect America kan sikkerhedskopiere deres service lineup: fem opgraderbare pakker, ingen initial betaling for udstyr, ingen installationsgebyrer og en obligatorisk 36 måneders overvågningsforpligtelse.
 3. SimpliSafe: SimpliSafe lægger sig til det grundlæggende og gør det nemt for dig: Ingen årlig kontrakt, ingen mellemmænd og ingen fastnet påkrævet. Fire pakker at vælge imellem, alt trådløs udstyr og en rimelig $ 230 for deres frittstående sikkerhedssæt. Det er kun gjort bedre af, at enhederne rent faktisk taler til dig, når du sætter dem op. Ingen Ikea-esque installation her.

Austins bedste lokale hjem sikkerhedsselskaber

Dyezz Overvågning

Dyezz Surveillance stræber efter at give dig ro i sindet, mens du er hjemme og når du er væk. Belønnet med en A + fra BBB har Dyezz leveret konkurrencedygtige priser og fremragende sikkerheds- og hjemmeautomatiseringssystemer til Greater Austin-området siden 2001. Dyezz har specialiseret sig i videoovervågningssystemer, tyverialarm og brandalarmer og adgangskontrolsystemer. Deres hjemmeside har oplysninger til at besvare alle dine spørgsmål og endda tilbyder en live online chat for at du kan tale en om en med en specialist.

Dyezz leverer udstyr fra troværdige producenter som GE, Honeywell og Optex. Det tilbyder nogle af de mest avancerede alarmsystemer, som helt ærligt kan være ganske forvirrende, især hvis du søger at købe dit første sikkerhedssystem. Holdet hos Dyezz opfordrer dig til at lade dem hjælpe med at forklare systemerne og hjælpe dig med at vælge et system, der passer bedst til din livsstil. Sikring af deres kunder er selvsikker og bekendt med deres systemer er en hovedprioritet hos Dyezz.

Virksomheden tilbyder også nogle af de højeste niveau overvågningskameraer i hele Texas. Det leverer udstyr fra Flir Security, som er førende inden for banebrydende termisk billedteknologi. Dyezz tilbyder alle former for videoovervågning fra eksplosionssikre kameraer til grundlæggende HD-kameraer. At vælge et mere avanceret system kan virke dyrt på overfladen, men ved at investere i en nyere mere avanceret CCTV kan du overvåge et større område i dit hjem mere effektivt spare penge ved at købe mange kameraer.

Når det kommer til hjemmeautomatisering, kan Dyezz dække stort set alle dine krav. Hvis du er en til nye gadgets, vil du elske sit nyeste 2GIG Go Control-system. Go Control-systemet giver dig mulighed for at styre din termostat, belysning, låse, apparater, alarmbremsning og mere med et tryk på en knap. Tænk bare på hvor meget tid du kan spare på at få børnene klar om morgenen og hvor hyggeligt det ville være at komme hjem til et køligt hus om sommeren uden at have AC på sprængning hele dagen. Disse kan virke som luksuser, men Dyezz tilbyder hjem sikkerhed og bekvemmelighed for enhver familie og budget. Chat online eller ring dem for at opdage, hvilken slags sikkerhedssystem der bedst passer dig.

Fort Knox Security Services

Fort Knox Security Services har beskyttet sine andre Texans hjem i mere end et årti med et team af sikkerhedskonsulenter, der gennemsnitligt har 20 års erfaring. Disse fyre har investeret tusindvis af timer, der mødes med boligejerne for at give individuel sikkerhed. Det er kun en del af den komfort, Fort Knox vil give. Du får ro i sindet fra dit pålidelige sikkerhedssystem, CSAA fem diamantcentralovervågning og utrolige besparelser ved ikke at skulle betale installerings- eller aktiveringsgebyrer.

Hvis du har et eksisterende system eller udstyr, vil dine besparelser blive endnu større. Specialister hos Fort Knox Security Services med omprogrammer dit eksisterende system uden omkostninger for dig. Du er endda berettiget til at opgradere til interaktive tjenester, herunder din evne til at aktivere / afvæbne dit system og modtage sms / e-mail-meddelelser på din smarte enhed. Overvågning begynder kun på $ 18 om måneden for både nye og eksisterende systemer.

Kan du huske at se jetsons på tv og ønsker at du kunne bo i et smart hjem og køre svævevogne? Hovvognene kan stadig være et igangværende arbejde, men med Fort Knox Security Services kan du få et smart hjem! De tilbyder tre hjemmeautomatiseringspakker til forskellige Jetson-stilhuse. Selvom du vælger den mest grundlæggende pakke til at starte, kan den understøtte yderligere funktioner som smarte termostater, garageportsensorer, billedsensorer, ekstra kameraer og meget mere. Hver funktion er tilgængelig via din smartphone, tablet eller computer.

Fort Knox Security Services gør det nemt for dig at spare penge. De omfatter gratis systemkontrol, reparation af mindre enheder, backup af batterier og mere. De har endda en fane på deres hjemmeside for tilbud og kuponer, så sørg for at du henviser til dette, før du køber et fuldt prissystem. Hvis du vil have jævnt mere besparelser, henvis til en ven inden for de første 60 dage af tjenesten og tjen en $ 150 kredit til din konto (kreditter sænkes til $ 75 efter 60 dage).Gå videre og begynd at undersøge de nuværende tilbud eller give teamet i Fort Knox et opkald til at planlægge et møde med en af ​​deres erfarne konsulenter.

Bedste DIY Security Systems

 1. Lowes Iris: Iris trækker alle stoppesteder i forbindelse med tilsluttet tilbehør og valgfri professionel overvågning, er det mest utrolige DIY-system på markedet. De tilbyder tre forskellige kits (med forskellige tilbehør) varierende i pris fra $ 129 til $ 249, og hver tager kun en time at installere.
 2. Piper NV: Slank og kompakt, Piper NV's alt-i-ett sikkerhedstårn er skræddersyet til en studielejlighed, sovesal eller et minimalistisk drevet hjem. Den relativt lille størrelse - som kan sammenlignes med en stor krukke - belønner værten af ​​kraftfulde sikkerhedsværktøjer i dets arsenal: et fordybende billede, streaming-klar kamera, samt detektorer til bevægelse, lyd, lys, temperatur og fugtighed.

Lokale virksomheder, der ikke lavede klippet

Vi fandt disse mærker at være et par skridt bag Dyezz og Fort Knox i det samlede omdømme:

 • TriStar Security Systems
 • Central Sikkerhed
 • Smith Overvågning
 • Champion Security
 • Sand beskyttelse

Forebyggelse af falske alarmer

Austin retshåndhævende områder tusinder - ja tusindvis - af falske alarmopkald årligt. Disse unødvendige svar resulterer i spildt arbejdskraft og ressourcer, som alle kan bruges som reaktion på reelle nødsituationer. Som sådan har byen indført en fin struktur for falsk alarmhændelse over en 12-måneders periode:

 • Mellem 3-6 falske alarmer: $ 50
 • Mellem 5-8 falske alarmer: $ 75
 • Mere end 8 falske alarmer: $ 100

Forebyggelse af falske alarmer er uundgåeligt en del af styringen af ​​et hjem sikkerhedssystem. Når du finder et system, der virker for dig, opretholder du det for at sikre, at det kun aktiveres, når det skal ikke gøre meget ekstra indsats. Simpelthen at installere nye batterier rutinemæssigt kan være en stor afskrækkende virkning på falske alarmer, da det kan sikres, at døre og vinduer er helt lukkede, før systemet sættes i gang (holder vinden fra at aktivere sensorerne).

Overvej hvad du vil gøre for dit samfund og den lokale politistyrke ved at holde nødsituationer sendt til faktiske nødsituationer. I mange tilfælde, jo bedre udstyr, jo lavere er risikoen for falsk alarm aktivering. Det er her, hvor et firma som Protect America med sin levetidsudstyrsgaranti kunne være et stort aktiv, da du ville have total forsikring på den pakke du vælger.

Sådan registreres dit alarmsystem i Austin

Byen Austin kræver, at du registrerer dit sikkerhedssystem. Heldigvis er omkostningerne relativt lave, og tilladelsen gælder for et helt år. Bopælstilladelser koster $ 30; Virksomhedstilladelser koster $ 50. Det er en god ide at få en, da bøden til drift af et system uden tilladelse udgør $ 200 og er underlagt klasse C-fejl.

Ansøg om en ny tilladelse her eller download PDF-filen til mail i Austin PD Alarm Administration afdeling.

FAQ

Hvad ser den typiske tyveri efter, når man identificerer et mål?

Det vigtigste for en ville-tyv er evnen til at udføre opgaven hurtigt, effektivt og uden at blive set. Derfor kan kvaliteter som landskabspleje (store buske) de gemme sig i, manglende sikkerhedssystemskiltning, og fraværet af forbipasserende er alle invitationer til at blande sig. Hvis det ser ud til, at det ville tage dem mere end et par minutter at komme ind og ud, vil mange tyve bail for et lettere mål. Plant dit sikkerhedsskilt på et mærkbart sted og hold buskestrimmerne trimede og pæne.

Hvis jeg aldrig har oplevet en indbrud og bo i et sikkert kvarter, hvor meget har jeg faktisk brug for et hjem sikkerhedssystem?

Undersøgelser har fundet, at et amerikansk hjem i gennemsnit overalt i USA, ca. hvert 13. sekund oplever en indbrud - det betyder to millioner boliger om året. Mens disse statistikker tager højde for en bred vifte af storbyområder, og du kan meget vel være med lav risiko for en indbrud, gør du, din familie og dit hjem langt mindre sårbar over for fremtidig risiko ved at installere et sikkerhedssystem. (Du ved det aldrig.)

I mange tilfælde er det ikke bare afskrækket at være indbrudstyv, selv om der kun er etableret et sikkerhedssystem. Det kan også køre ned boliger og lejere forsikringsomkostninger, hvilket ofte sparer dig op til 20 procent afhængigt af dit forsikringsselskab og planen. Sørg for at tjekke hos din udbyder.

Hvis jeg mister strøm, vil mit alarmsystem stadig arbejde?

Alle de batteridrevne systemer, vi har gennemgået, omfatter et backupbatteri, der sparker ind, hvis der opstår strømforbrug. Nogle virksomheder, såsom Dyezz Surveillance, er udstyret til at underrette dig med et lavt batterisignal, så du kan forberede dig selv før fakta. Det er endnu bedre.

Jeg tænker på at vælge et stort nationalt hjem sikkerhed mærke. Er det ligegyldigt hvor langt væk deres overvågningscenter er fra mig?

Hvis du søger et system med professionel overvågning, anbefaler vi, at du vælger et firma, hvis overvågningscenter er mindre end 250 miles fra din hjemmebase. Det er den bedste måde at garantere top-notch dækning og beskyttelse.

Bundlinjen

Du ved, hvor vigtigt dit hjem (og alt i det) er for dig, og nu har du et væld af muligheder for at holde det sikkert og løbe som det skal. Vi har indsnævret det til de bedste konkurrenter - alt hvad du skal gøre er at matche det til rammerne for din livsstil.

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:Dyezz Surveillance,Fort Knox Security Services

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar