Home Security i Baltimore

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Et sikkerhedssystem kan virke som en unødvendig udgift for dig, men for en tyv er det et stort rødt flag. Faktisk fandt en undersøgelse, at over 50 procent af indbrudstyvene ikke vil gå i nærheden af ​​et hus med et sikkerhedssystem på plads. Det er gode odds.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

 • Frontpoint
 • Beskyt Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Heldigvis er hjemme sikkerhed nu tilgængelig for hvert budget. De spænder fra simple DIY-systemer, der fungerer godt i små lejligheder og kollegieværelser (og kan bevæge sig med dig, når du vokser ud af din mindre plads) til fuldt tilpassede systemer med avancerede hjemmautomatiseringsfunktioner, der lader dig låse dine døre fra den anden side af Verden bruger din smartphone. Tilføj i professionel overvågning, og de lokale myndigheder vil blive underrettet den anden, en alarm er trukket ud.

Det er op til dig at beslutte, hvor meget sikkerhed der er behov for, men selv et grundlæggende system kan gå langt i retning af at holde din familie og dine værdigenstande sikre. Overvej hvad du har brug for og tjek de tilgængelige muligheder for dig. Vi har valgt vores favoritter og brudt dem her!

Grundlæggende om sikkerhed i hjemmet

Ved sit simpleste er et hjem sikkerhedssystem et netværk af kameraer og sensorer, der rapporterer til et kontrolpanel via Bluetooth, WiFi eller fysiske ledninger. Når en af ​​sensorerne udløses, slukker alarmen. Vi anbefaler, at du mindst har dør- og vinduesfølere og en akustisk alarm.

Hvis du har et "Gør det selv" -system, er den akustiske alarm selv den vigtigste afskrækkende. Det advarer dig om faren og forhåbentlig skræmmer alle ubudne personer væk. Fordelen ved denne type system er overkommelighed: den forudgående pris er lille sammenlignet med et brugerdefineret system, og der er ikke nogen månedlige afgifter eller installationsgebyrer. De er også nemme at tage med dig, hvis du bevæger dig, og du behøver ikke at lægge huller i væggen. Ulempen er, at de er ret nemme at deaktivere - skære strømmen eller internettet, og dit system er blindt. Nogle DIY hjem sikkerhed selskaber giver dig mulighed for at tilføje professionel overvågning for et lille månedligt gebyr, selv om.

Brugerdefinerede systemer koster ofte mere på forhånd og kræver et besøg hos en tekniker til at bestemme behovene i dit hjem. De kræver typisk professionel installation og mindst 36 måneders overvågningskontrakt. De månedlige gebyrer varierer afhængigt af den type overvågning, du får - bredbånd, fastnet eller mobil. Med disse systemer lyder en udløst sensor ikke kun alarmen indenfor hjemmet, det signalerer også overvågningscentret, som kontakter de relevante myndigheder og sender dem til dit hjem.

Shopping for et system

Hjemme sikkerhedssystemer kommer som bundter eller specialbyggede systemer. Bundler indeholder et kontrolpanel og et sæt antal sensorer og kameraer. Mange giver dig mulighed for at købe ekstra sensorer, hvis du har brug for mere til helt at dække dit hjem. Prissætning for bundter er normalt tilgængelig lige på selskabets hjemmeside, selv om nogle måske kræver, at du taler til en sælger. Du skal sandsynligvis underskrive en treårig overvågningskontrakt med disse planer.

Brugerdefinerede systemer er designet specielt til dit hjem. Ofte sender firmaet ud til dit hjem for at lave en undersøgelse på stedet, men det er op til dig at bestemme, hvor meget udstyr du har brug for at føle dig sikker. Hvis du beslutter dig for at gå med denne type system, skal du ringe til firmaet for et tilbud.

Uanset hvilken type system du vælger, vil du sandsynligvis ende med det samme udstyr. De fleste hjemmesikkerhedsfirmaer bruger 2GIG, GE eller Honeywell kontrolpaneler og sensorer. Lokale sikkerhedsudbydere bruger også disse producenter, men de kan ikke altid have de nyeste modeller. Hvis du f.eks. Søger den ultimative hjemmeautomatiseringsteknologi, er du mere tilbøjelig til at finde det, du leder efter, med et nationalt firma.

Den vigtigste overvejelse, når du vælger et hjem sikkerhedssystem, er, hvilken type system bedst passer til dit sted. En lejlighed eller et kollegieværelse er ikke ideel til et permanent, hardwired system (og din udlejer vil sandsynligvis ikke lade dig installere en alligevel). I så fald ville et DIY-system være bedre egnet. Men hvis du planlægger at blive hjemme i dit hjem på lang sigt, vil et permanent system ikke være et problem, og du kan tilføre værdi til dit hjem eller give dig rabat på din boligejerforsikring.

Ud over det, tænk på, hvad der ville gøre dig til at føle dig tryg. Vi anbefaler dør- og vinduesfølere og et kontrolpanel, men hvis du har det bedre at føje nogle bevægelsesdetektorer og sikkerhedskameraer, gør du det. Husk på, at mere udstyr vil øge dine upfront omkostninger.

Vores Top Picks for det bedste Home Security System i Baltimore

For at kunne anbefale de bedste hjemme sikkerhed udbydere i Baltimore, evaluerede vi flere DIY, bundtede og lokale virksomheder. Vi kiggede på deres overordnede omdømme (Better Business Bureau rating, Angie's List rating, kundeanmeldelser), prissætning (gennemsigtighed, kontraktlængde, månedlige overvågningskostnader) og kundeservice (om webstedet havde en arbejdsformular, om en reel person svarede vores opkald, om virksomheden tilbyder gratis installation). Derefter sammenlignede vi vores resultater med vores overordnede top sikkerhedssætninger.

To lokale virksomheder steg over resten.Crimpco og Baltimore Alarm & Security - de har begge betjent Baltimore-området i næsten 50 år, og kunderne har haft meget positiv feedback for hver af dem. Men disse virksomheder tilbyder kun specialbyggede systemer. Hvis du er interesseret i et bundt, kan du måske tjekke Frontpoint eller Protect America i stedet. Og hvis DIY er mere dine ting, så tjek Lowe's Iris eller Piper NV.

Baltimore's bedste lokale hjem sikkerhedsselskaber

Crimpco:

Crimpco har udformet brugerdefinerede sikkerhedssystemer til borgerne i Baltimore siden 1968 og er dedikeret til at forberede kunderne til dagens sikkerhedsbehov og fremtidens sikkerhedsmæssige fremskridt. Fordi firmaet fokuserer på brugerdefinerede systemer, tager dets sikkerhedseksperter tid til at forstå dine sikkerhedsbehov, før du opretter systemet til dit hjem.

Alarmsystemer, der omfatter tastaturer og vindue- og dørsensorer, er tilgængelige samt yderligere funktioner, som f.eks. CCTV-systemer (Closed-Circuit Television). CCTV-systemer har sikkerhedskameraer, som du kan oprette rundt eller inde i dit hjem og inkludere 24/7-timers overvågning af CCTV, så du ikke behøver at holde trit med video feed.

Systemer omfatter også alarm-verifikationsteknologi, der hjælper dig med at reducere falske alarmer kraftigt. Crimpco tilbyder også brandovervågning, kulmonoxidovervågning og personlig sikkerhedskontrol med deres GE Security Pro-system. De bruger også Alarm.com til at gøre interaktiv sikkerhed, videoovervågning og yderligere hjemmautomatiseringsfunktioner tilgængelige for kunderne via deres smartphone, tablet eller computer. Interaktiv sikkerhed giver dig mulighed for at arm og afvæbne dit sikkerhedssystem, låse og låse op dørene og oprette påmindelser og advarsler til dit hjem. Videoovervågning gør det muligt at tjekke ind på din familie eller kæledyr eller tjekke dit hjem i bestemte tider, f.eks. Når dine børn kommer hjem fra skolen. Hjemmeautomatiske funktioner giver dig mulighed for at få kontrol over dit hjems lys og temperatur, så du kan slukke lyset, når du er væk eller indstiller din temperatur, når du kommer hjem.

Mobil overvågning starter med $ 35 per måned, men du skal tale med en repræsentant for at få et præcist citat.

Baltimore Alarm & Sikkerhed:

Baltimore Alarm & Security tilbyder tilpassede sikkerhedssystemer til boliger af alle størrelser og er kendt for sin højkvalitets kundeservice. Virksomheden garanterer fleksibilitet til at planlægge aftaler og opfylde dine sikkerhedssystemets behov.

Du kan nemt vælge et grundlæggende system med et tastatur og en høj lydalarm og vælge at tilføje ekstra typer sikkerhed senere. Baltimore Alarm & Security tilbyder yderligere eksterne perimeter detekteringsenheder, så du kan vide, hvornår nogen er kommet ind i din værftet, selv inden du når dit hjem. Og de har også interne bevægelsesdetektorer for at beskytte dine døre mod tvungen adgang. Baltimore Alarm & Security tilbyder også unikke systemer, der imødekommer handicappede som strobe-lysalarmer til hørehæmmede.

Ligesom Crimpco findes yderligere brandovervågning og overvågning af CCTV, men Baltimore Alarm & Security tilbyder også oversvømmelsesalarmer. Oversvømmelsesalarmer advarer kunder til, når en pumpe holder op med at virke, eller der er en ukendt lækage, som hjælper dem med at opdage problemet tidligt. Virksomheden tilbyder også temperaturalarmer, som lader kunderne vide, hvornår deres varmesystem ikke fungerer korrekt. Integration er også tilgængelig, så du kan få adgang til og styre dit system og disse ekstrafunktioner fra din smartphone eller computer. Prisfastsættelsen varierer, så du skal kontakte virksomheden for et tilbud på udstyr og månedlig overvågning.

Lokale selskaber, der ikke gjorde skåret

Vi så også på disse lokale virksomheder, men af ​​en eller anden grund har de ikke tjent et sted på vores liste. Nogle reagerede aldrig på vores telefonopkald og andre, vi simpelthen ikke kunne samle nok information om at føle sig godt tilpas med at anbefale dem.

 • Strat Security Systems
 • A-1 Sikkerhed
 • Guardian Security Systems
 • Avnet Integrated Systems

Bedste sammenbundne muligheder

Frontpoint: Frontpoint har tre skalerbare pakker, der overvåger dine brand- og kuliltealarmer samt dit sikkerhedssystem. Alle pakker leveres med mobil overvågning og en 36 måneders overvågningskontrakt. Du skal ringe til firmaet for et præcist citat.

Beskyt Amerika: Protect America har fem brugerdefinerede pakker at vælge imellem. Du behøver ikke betale noget på forhånd, men du skal underskrive en 36-måneders overvågningsaftale. Ligesom Frontpoint kræver Protect America dig at tale med en sælger for at få et præcist citat.

SimpliSafe: SimpliSafe tilbyder fire hjem sikkerhedspakker designet til at passe til en bred vifte af behov. Du kan også opbygge et brugerdefineret system fra bunden. Der er ikke nogen kontrakter, og du kan selv installere udstyret, normalt om få minutter.

Bedste DIY Security Systems

Lowes Iris: Lowes Iris-system giver dig mulighed for at vælge mellem flere starterpakker eller bygge dit eget system fra bunden. Du har mulighed for at tilføje professionel overvågning til et lavt månedligt gebyr.

Piper NV: Piper NV er en kompakt enhed med flere sensorer, en alarm og et kamera indbygget. Det er ideelt til kollegieværelser og små lejligheder, men der er ingen mulighed for at tilføje professionel overvågning.

Forebyggelse af falske alarmer

Når du har designet og installeret dit sikkerhedssystem, skal du tage skridt til at forhindre falske alarmer. Baltimore-politiet reagerer på hundredtusinder af alarmopkald hvert år, og 98 procent af dem viser sig at være falske.Det er et stort problem, fordi det tager tid og politi ressourcer væk fra faktiske nødsituationer og koster byen en hel del penge.

I 2003 indledte City of Baltimore False Alarm Reduction Programmet til at reducere antallet af falske alarmer, som politiet reagerede på. Alle beboere med hjemmesikkerhedssystemer skal registrere deres system med byen. Du får to gratis falske alarmer i hvert kalenderår. Noget mere end det, og du bliver bødet. Din tredje falske alarm koster dig $ 50 og mere kan koste dig op til $ 500 hver.

Heldigvis er det ret nemt at forhindre falske alarmer. Enkle ting som at sikre, at døre og vinduer lukkes sikkert, før systemet sættes i gang, og at batterierne regelmæssigt udskiftes i sensorerne, går langt. Se vores guide nedenfor for en komplet liste over trin, du kan tage for at forhindre, at dit sikkerhedssystem lader en falsk alarm.

Sådan registreres dit alarmsystem i Baltimore

Registrer din alarm ved at udfylde alarmanmodningserklæringen og sende den til adressen angivet på blanketten. Der er ingen omkostninger til at registrere, men undladelse af at gøre det vil resultere i en $ 500 bøde for hver falsk alarm. EEP!

FAQ

Er et hjem sikkerhedssystem det værd?

Ja. En tyveris mål er at komme ind og ud uden at tiltrække opmærksomhed. En højt sirene går ud og politiet viser op for døren er det sidste, de ønsker. Selv et simpelt DIY-system kan få dem til at tænke to gange om at markere dit hjem som deres næste mål.

Ifølge en undersøgelse fra University of North Carolina-Charlotte vil de fleste indbrudstyvene straks efterlade et alarmsystem, og kun en lille procentdel vil forsøge at afvæbne et system, der går ud. Du reducerer din risiko for at blive offer ved at installere et hjem sikkerhedssystem.

Home sikkerhedssystemer kan også spare dig så meget som 20 procent på din husejere forsikringspræmie. Forsikringsselskaber ved, at boliger med alarmsystemer er mindre tilbøjelige til at blive målrettet, hvilket gør dem mindre risiko for at forsikre.

Hvor meget sikkerhed er nok?

Kun du kan beslutte. Din nabo kan være tilfreds med et par sensorer og et kontrolpanel, mens du måske vil have et par kameraer og bevægelsesdetektorer til at føle sig virkelig sikre. Du skal også overveje størrelsen på dit hjem. Et større område vil naturligvis kræve mere udstyr.

Vi anbefaler dør- og vinduesfølere og et kontrolpanel med en akustisk alarm til et minimum. Det skal holde ud af alle, men de mest beslægtede tyve, plus give dig en solid fred i sindet. Og hvis du har dit system professionelt overvåget, kan du også tilføje overvågede ild- og kuliltealarmer også. Uanset hvor du bor, er du i fare for brand eller gaslækage. Et overvåget miljøsystem sikrer, at hjælpen kommer hurtigt, selvom du ikke er hjemme for at rapportere det.

Hvad kan jeg gøre for at holde mit hjem fra at blive målrettet?

Det er en myte, at tyverier kun målretter mod de velhavende. Indbrudstyveri er misbrug af muligheder, og i disse dage har næsten alle husstande masser af værdifuld, bærbar elektronik, der ligger rundt. Et sikkerhedssystem kan hjælpe med at forhindre potentielle tyve, men du bør ikke stole på det alene. Se vores guide nedenfor for nogle forslag til, hvordan du gør dit hjem til et mindre tiltrækkende mål for indbrudstyv.

"Giv ikke nogen information til nogen, der spørger om din hjemme sikkerhed. Hvis en person, der hævder at være en sælger, kommer til din dør eller ringer dit hjem og spørger om din hjemme sikkerhed, skal du høfligt vende dem væk. Den enkelte kan være en legitim sælger fra et hjem sikkerhedsfirma håber at lave et salg, eller at den, der ringer, kunne være en ville være indbrudstyv, der håber at finde ubeskyttede huse. "

Baltimore County Police Department

Er cellulære systemer bedre end fastnet-systemer?

Kort sagt, ja. Det kan være fristende i første omgang at gå med et fastnet system, fordi det er billigere, men fastnet overvågning har en fatal fejl: ingen telefon service, ingen sikkerhedssystem. Mobil overvågning er meget vanskeligere at deaktivere, fordi den er afhængig af de samme celletårne, som din smartphone bruger. Selvom tyven skulle skære strøm til hele dit hus, har de fleste sikkerhedssystemer en batteribackup for at holde alarmen i funktion.

De bedste hjemme sikkerhedssystemer anvender flere typer overvågning. For eksempel tilbyder de fleste virksomheder fastnetovervågning med en cellulær backup. På den måde, hvis fastnet er skåret, kan systemet stadig sende et signal ved hjælp af sin cellulære forbindelse.

Hvad hvis jeg er lejer eller bor i en lille lejlighed?

Et DIY sikkerhedssystem fungerer normalt bedst for lejere. Din udlejer vil ikke lade dig hardwire dit sikkerhedssystem i din lejlighed, så det betyder at du skal holde fast i noget trådløst. De fleste DIY systemer er nemme at installere og nemme at tage med dig, hvis du bevæger dig. Her er nogle af vores bedste anbefalinger:

 • Frontpoint
 • Piper
 • Scout Alarm
 • SimpliSafe
 • iSmart Alarm

Bundlinjen

Uanset hvor du bor, har du risiko for tyveri og miljøfarer. Men den gode nyhed er, at uanset dit budget er der muligheder. Nogle af vores toppicks leverer udstyr, service og pålidelighed.

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale: CrimpcoBaltimore Alarm & Sikkerhed

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar