Home Security i Birmingham

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Hvad hvis du kunne beskytte dit hjem mod ubudne og styre din termostat alle sammen med den samme enhed? Nå, nu kan du. Hjemme sikkerhedsteknologi er kommet langs vejen i de seneste år og er ikke længere bare et vægmonteret kontrolpanel med en høj alarm - ja, de har dem også, men nu kan du justere dine lamper, låse og låse op døre og få besked hvis et rør er ved at bryde. Denne up-to-date hjemme sikkerhedsteknologi handler om ro i sindet. Så hvordan designer du et hjem sikkerhedssystem, der passer til dig? Vores team undersøgte det grundlæggende i bolig sikkerhed tilbud og de bedste virksomheder at se på at tage nogle af guesswork ud af at beskytte dit hjem.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

  • Frontpoint
  • Beskyt Amerika
  • SimpliSafe
  • Vivint

Grundlæggende om sikkerhed i hjemmet

Den ekspansive definition af hjemme sikkerhed betyder ikke mere, at der ikke er mere end en gang i gang. Selvom indbrudstyv indbrud kan være kernen i boligejer og lejere anx iety, omfatter også hjemmebeskyttelse også naturkatastrofalarm - brand, kulilte og oversvømmelser - samt hjemmeautomatiseringsfunktioner, som du kan styre fra din smartphone eller enhed, såsom låsning døre, kontrollys og slukke apparater. Hjemme sikkerhedssystemer er tilgængelige i flere muligheder - fra højt tilpassede systemer med professionel overvågning til bundne pakker til DIY.

Shopping for et system

Det er vigtigt at forstå behovene hos din familie og hjemme, før du køber et hjem sikkerhedssystem. Dækker dine baser er en ting, men installation af bevægelsesaktiverede lys og kameraer ved hver indgang og vindue kan være overbelastning af sikkerheden. Du vil ikke tænke på, at nogen huser huset, hver gang en vaskebjørn rejser et bevægelsesfølerlys. I stedet skal du tænke specifikt på, hvor du prioriterer beskyttelse. Tyvene kigger ofte efter diskrete arealer, der kan fungere som gemmer steder - installer bevægelsesfølerlys i disse områder, der ikke er på din nærmeste radar. Du kan også installere aktivbeskyttelsesanordninger til malerier, smykker eller et sikkert, der larm en alarm og give dig besked, når nogen er manipuleret med dem.

Den grundlæggende struktur af hjemme sikkerhedssystemer koger ned til bundne og specialbyggede muligheder. Med et bundtet system vil du sandsynligvis få alt - udstyr og overvågning - til en fast sats, men de fleste virksomheder vil binde dig til en kontrakt. Til brugerdefinerede indstillinger kan du ofte få en månedlig serviceaftale, men design af systemet er bundet til at være lidt mere involveret, med en længere citatproces.

Du kan også gøre dit hjem sikkerhedssystem, hvilket betyder at du installerer systemet og overvåger det selv (med advarsler, der går til din smartphone eller enhed). Du har stadig mulighed for at betale for professionel overvågning.

Hvad skal du spørge dig selv

Hvert boligejer vil naturligvis have forskellige præferencer. De fleste hjemmesikkerhedsfirmaer er mere end glade for at tilpasse deres eksisterende pakker, så de passer til dine behov, eller giver dig de tilføjelser, du har brug for til at udklæde den specifikke størrelse og layout af dit hjem.

Hvis du lejer og ikke er helt sikker på, hvad de næste to år holder, ville et DIY-system være det mest dynamiske valg. De er relativt enkle både at installere og flytte (da de ikke er hardwired ind i hjemmet), og hvis du vælger at gå til selvovervågningsmulighederne ikke vil være bundet til en kontrakt. Men hvis du finder dig mere forankret (som om du ejer dit hjem), kan et kablet system med mere udstyr give mere stabilitet og ro i sindet.

Freshome's Top Picks for det bedste Home Security System i Birmingham

Birminghams lokale hjemmesikkerhedsvirksomheder har høj grad af kundeservice, kvalitet og omdømme. Vi kiggede på Angie's List ratings, kundeanmeldelser og scoringer af andre data, der afdækkede tre lokale virksomheder, der bankede den ud af parken: På Guard Security, Central Fire Protection og Tamburello Protective Services, Inc.

Hvis du ønsker at gå til den nationale rute med store mærker, fandt vi, at Frontpoint and Protect America er begge gode valg for hjemmesikkerhedsfirmaer med højt anerkendte kundeservice, udstyrskvalitet og generelt omdømme. Går med et lokalt firma, men kan betyde bedre dækning og responstid.

Birminghams bedste lokale hjem sikkerhedsselskaber

På Guard Security

Siden 2000 har On Guard Security leveret professionel sikkerhed og CCTV-systemer til nogle af de mest konkurrencedygtige priser i området. De rangerede # 1 på Angies liste otte år i træk for sikkerhedssystemer i Greater Birmingham-området - en kendsgerning forstærket af selskabets grundige medarbejderscreeningsproces.

Vil du tjekke ind på babyen fra køkkenet? På Guard Security installeres både enkle kamerasystemer samt total overvågning af dit hjem for at gøre dit liv sikrere og enklere. Kamerasystemer omfatter DVR-optagelse på stedet, IP-baseret NVR-optagelse og off-site sikker hostet optagelse. Hvis du er bekendt med sikkerhedskameraer, ved du, at de kan koste en lille formue. Heldigvis tilbyder On Guard Security slanke og moderne kameraer overkommelige for de fleste boligejere. Enkle internetkameraer starter med kun 200 dollars.

Hvis du allerede har købt et sikkerhedssystem til dit hjem, er denne næste aftale kun for dig.Når du skifter dit overvågede system til On Guard, giver de dig de første seks måneders overvågning gratis. Overvågning er tilgængelig for telefonlinjer, mobiltelefoner og internetforbindelser. Efter installationen vil medarbejderne demonstrere, hvordan dit system fungerer for at sikre din fulde tilfredshed. Pakkeaftaler er tilgængelige for at opfylde din families budget og installationen er gratis. On Guard tilbyder sikkerhedssystemer, brandalarmer og kamerasystemer til dit hjem.

Central brandbeskyttelse

Der er ingen grund til at blive afskrækket af navnet; Central brandbeskyttelse giver mere end brandalarmer. Dette Birmingham sikkerhedsfirma tilbyder sikkerhedsalarm og videoovervågningssystemer for at beskytte dig, dit hjem og dine kære. Med mere end 40 års erfaring kan Central Fire Protection regnes med at levere overkommelige og effektive sikkerheds- og brandsystemer til din livsstil.

Otte hengivne medarbejdere udgør teamet ved Central Fire Protection. Alle medarbejdere har modtaget deres National Institute for Certification in Engineering Technologies (NICET) certificering. Disse medarbejdere er meget dedikeret til at yde den største kundeservice.

Mens deres hovedfokus er kommercielle brandalarmer, tilbyder Central Fire Protection en bred vifte af tjenester, herunder boligsikkerhed, adgangskontroltjenester og brandalarmsystemer. Overvågningssystemer varierer, men grundlæggende sikkerhedsudstyr koster ca. $ 600 med overvågningsgebyrer på $ 15 pr. Måned for telefonlinjer og $ 25 pr. Måned for trådløse radiosystemer. Dit hjem vil modtage løbende overvågning og service 24/7. Estimater er gratis, så ring i dag for at få et medlem af Central Fire Protection-teamet til at besøge dit hjem for at give dig et gratis tilbud.

Tamburello Beskyttelsestjeneste

Tamburello Protective Service tilbyder et bredt udvalg af tjenester til sine naboer i Greater Birmingham-området. De tilbyder bolig-, kommercielle og industrielle sikkerhed og brandalarm systemer, CCTV kameraer, centralstation overvågning, adgangskontrol systemer, gate operatører, og de altid bekvemme intercom systemer. Tamburello har leveret toppen af ​​linjen sikkerhed og tekniske apparater siden 1976.

Medarbejderne på Tamburello arbejder jævnligt for at give dig den ultimative sikkerhed. De er autoriserede forhandlere af GE, Honeywell, Digital Monitoring Products (DMP) og Ademco. Tamburello Protective Service tilbyder også state of the art sikkerhedskameraer med 24/7-overvågning, der leveres af det lokalt ejede centralstation. Deres kundeservice er let tilgængelig til at besvare nogle af dine spørgsmål vedrørende alarmsystempakker.

Alarmovervågning er tilgængelig via fastnet, mobilforbindelser og din internet service. Med Tamburello kan du endda modtage opdateringer til din telefon for at fortælle dig, hvornår dit system har været ubevæbnet. Med fjernbetjening og afvæbningspakker til rådighed, kan du styre sikkerheden i dit hjem fra enhver smart enhed.

Med 40 års erfaring under sit bælte har Tamburello oplevet de højteknologiske ændringer i hjemmet sikkerhed og har holdt op med det nyeste udstyr. Kort sagt, det er et fremtidsrettet sikkerhedsselskab, der er ivrig efter at give dig den bedste sikkerhed og bekvemmelighed.

Bedste sammenbundne muligheder

Frontpoint: Frontpoint tilbyder tre opgraderbare pakker, der hver kræver minimum 36 måneders overvågningskontrakt. Et rent, opdateret og professionelt websted gør citatprocessen til en leg. Alt trådløs udstyr kan leveres direkte og kræver ingen professionel installation.

Beskyt Amerika: Dette nationale kraftværk tilbyder en gratis levetidsgaranti på alt udstyr, så det understøtter sin service lineup: fem opgraderbare pakker, ingen initial betaling for udstyr, ingen installationsgebyrer og kræver en 36 måneders overvågningsforpligtelse.

SimpliSafe: SimpliSafe lægger sig til det grundlæggende og gør det nemt for dig: Ingen årlig kontrakt, ingen mellemmænd og ingen fastnet påkrævet. Fire pakker at vælge imellem, alt trådløs udstyr og en rimelig $ 230 for sine selvstændige sikkerhedssæt.

Birminghams bedste lokale hjem sikkerhedsselskaber

Bedste DIY Security Systems

Lowes Iris: Iris trækker alle stoppesteder i forbindelse med tilsluttet tilbehør og valgfri professionel overvågning, er det mest utrolige DIY-system på markedet. Iris er tilbudt tre forskellige kits med varierende tilbehør, og prisen er fra $ 129 til $ 249, og det tager kun en time at installere.

Piper NV: Slank og kompakt, Piper NV's alt-i-et sikkerhedstårn er skræddersyet til en lejlighed. Dens relativt lille størrelse - sammenlignet med en stor krukke - belønner værten af ​​kraftfulde sikkerhedsværktøjer i sit arsenal: en fordybende visning, streaming-klar kamera, samt detektorer til bevægelse, lyd, lys, temperatur og fugtighed.

Lokale virksomheder, der ikke lavede klippet

Når det drejede sig om kundeservice, overordnet omdømme og tilvejebringelse af klare prisstrukturer, kom disse tre lokale navne i sidste ende op for den bedste hjemme sikkerhedstjeneste i Birmingham.

  • Forsyning Hjem
  • AAA Sikkerhed
  • ADS-sikkerhed

Forebyggelse af falske alarmer

For at undgå forlegenhed, besvær og generel spild af tid (din og Birmingham politiets afdeling) for falske alarmer, tag et kig på nogle retningslinjer for at opretholde dit system og holde det falsk alarmløst.

Forebyggelse af falske alarmer er uundgåeligt en del af styringen af ​​et hjem sikkerhedssystem. Overvej hvad du vil gøre for dit samfund og den lokale politistyrke ved at holde nødsituationer sendt til faktiske nødsituationer. I mange tilfælde, jo bedre udstyr, jo lavere er risikoen for falsk alarm aktivering.Det er her, hvor et firma som Protect America med levetidsudstyrsgarantien kunne være et stort aktiv.

FAQ

Hvad ser den typiske tyveri efter, når man identificerer et mål?

Det vigtigste for en ville være tyv er evnen til at bryde ind hurtigt, effektivt og uden at blive set. Derfor, at have store buske omkring dit hus kunne de gemme sig i, mangel på sikkerhedssystem skiltning, og fravær af forbipasserende er ikke afskrækkende. Hvis det ser ud til, at det ville tage dem mere end et par minutter at komme ind og ud, vil mange tyve bail for et lettere mål.

Har jeg faktisk brug for et hjem sikkerhedssystem?

Hjemme sikkerhed vil se anderledes ud for alle afhængigt af beliggenhed og boligtype. Men husk, at omkring hvert 13. sekund oplever et amerikansk hjem en indbrud. Den blotte eksistens af et sikkerhedssystem på plads kan afskrække en ville-være tyveri for et lettere mål.

Hvordan påvirker et boligsikkerhedssystem mit boligejeres eller lejers forsikring?

Afhængigt af dit forsikringsselskab og planen kan det med sikkerhedssystem ofte spare dig op til 20% på dine forsikringssatser. Sørg for at tjekke hos din udbyder.

Er det ligegyldigt, hvor langt et sikkerhedsselskabs overvågningscenter er fra mig?

Vi anbefaler at vælge en virksomhed, hvis overvågningscenter (hvis du faktisk vælger at vælge professionel overvågning, det vil sige) er mindre end 250 miles fra din hjemmebase - det er den bedste måde at garantere dækning og beskyttelse på.

Bundlinjen

Du ved, hvor vigtigt dit hjem er for dig, og nu har du et væld af muligheder for at holde det sikkert og kører effektivt. Vi har indsnævret de bedste konkurrenter til dig, nu er alt hvad du skal gøre, at designe det system, der vil fungere for dig.

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:På Guard Security,Central brandbeskyttelse,Tamburello Protective Service, Inc.

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar