Hjemmesikkerhed i Buffalo

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Hvis du bor i Buffalo, er du ikke fremmed for vinterstormene. Hvilket betyder at du sandsynligvis heller ikke er fremmed for frosne rør, lækker og kommer hjem til et koldt hjem. Men vidste du, at et hjem sikkerhedssystem kan forhindre alle disse problemer? Forestil dig at få en advarsel om, at dine rør er farligt kølige, og at de automatisk kan varme dem fra din telefon. Eller lære at du har sprunget en lækage og slukker vandet med et tryk på en knap. Du kan endda automatisere din termostat for at gøre dit hjem varmt og hyggeligt, før du går i døren.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

  • Frontpoint
  • Beskyt Amerika
  • SimpliSafe
  • Vivint

Boligets sikkerhed er udviklet. Det er mere end bare døralarmer og kulilte detektorer. Der er en række funktioner, som du kan bruge til at løse hverdagsproblemer, reducere stress og have ro i sindet, der følger med at holde dit hjem og din familie sikker.

Der er så meget at lære om hjemme sikkerhed, og hundredvis af muligheder at vælge imellem. Men vær ikke overvældet - vi har brugt timer på at gøre forskningen for dig, og brudt det ned i en vejledning, du kan læse om blot et par minutter. I denne artikel diskuterer vi, hvordan sikkerhedssystemerne fungerer, hvad du har brug for, hvad du ikke gør, og hvor du kan komme i gang. Vi har undersøgt snesevis af nationale hjemmesikkerhedsvirksomheder såvel som udbydere i Buffalo og indsnævret vores liste ned til nogle få anbefalinger, som vil hjælpe dig med at træffe en velinformeret beslutning, der ikke tager hele dagen.

Grundlaget for Home Security Systems

Dit hjemssikkerhedssystem består af en række sensorer, som kommunikerer med hinanden og forbinder til et kontrolpanel, enten via Bluetooth, WiFi eller ledninger. Afhængigt af hvilken type sikkerhed du har brug for, vil sensorerne overvåge en række ændringer. Gik et vindue pause? Er din luftkvalitet kompromitteret? Har der været en temperaturændring? Disse sensorer vil blive indstillet til at kommunikere med dig på forskellige måder. Ikke-nødsensorer kan kun sende dig en telefonmeddelelse, men hvis dit system registrerer en potentielt farlig situation, vil din alarm ringe.

Hvad der sker, afhænger af, om du har en DIY-opsætning eller et professionelt overvåget system. Hvis du vælger at gå DIY, er du ansvarlig for at håndtere situationen, når din alarm ringer. Det er op til dig at ringe til politiet eller brandvæsenet, hvis det er nødvendigt, og få dig og din familie til sikkerhed.

Hvis du vælger en professionelt overvåget opsætning, får du et opkald, så snart din alarm ringer, og nødtjenester vil blive sendt til dit hjem.

Professionelt overvåget hjemmesikkerhed giver et ekstra sikkerhedslag, men DIY er rigtigt under visse omstændigheder. Med DIY betaler du generelt en højere upfront-pris (starter omkring $ 200), men du vil ikke skylde et månedligt gebyr. Med professionel overvågning har du sandsynligvis en lav startpris, men du skal underskrive en månedlig kontrakt. Månedlige betalinger spænder fra $ 15- $ 60.

Sådan handler du om et system

Sikkerhedssystemer sælges på to forskellige måder: Bundtet eller specialbygget. Mange virksomheder tilbyder begge muligheder, og ofte ser du bundne pakker, som du kan tilpasse til dine specifikke behov. Hvis du leder efter at få købsprocessen over, og har dit system installeret med det samme, er bunden vejen at gå. Prissætningen er på forhånd, og der er normalt en række pakker, der passer til dine præferencer. Hvis dine behov er mere specifikke, eller hvis du ønsker sikkerhed, der er skræddersyet, så foreslår vi brugerdefinerede. Til brugerdefineret skal du have en samtale med din sikkerhedsudbyder, enten over telefonen eller personligt.

Lad dig ikke narre til at betale mere for det samme udstyr. De fleste virksomheder bruger de samme sensorer og kontrolpaneler, som er tilpasset deres mærke. Så en dyr dør sensor vil ikke fungere bedre end en billig. Hvis din dør åbner, vil din sensor registrere det, uanset prisen.

Før du starter

Tænk på din livsstil, dit hjem og dine fremtidige planer. Tænker du på at flytte hurtigt, eller leje en lejlighed? Et bærbart DIY system kunne være din bedste indsats. Ved du, at du vil være i dit nuværende hjem i mange år fremover? Udnyt en langsigtet kontrakt med en lavere månedlig betaling.

Har du specielle varer, som du ønsker specifik beskyttelse på? Der er sensorer, der kan overvåge når din smykkeskrin åbnes, eller kameraer du kan pege på værdifulde kunstværker. Har du børn? Du kan indstille dit sikkerhedssystem til at underrette dig, når de kommer hjem fra skolen eller begrænser de timer, de kan se på tv.

Hvis udsigten til masser af hjemme sikkerhedsfunktioner allerede gør dig mindre stresset, så tilføj så mange som du vil. Men hvis du begynder at føle sig paranoid, så spring over ekstramaterialet og gå til en basispakke. Det bedste sikkerhedssystem er det, der giver dig mest ro i sindet.

Freshome's Top Picks for det bedste Home Security System i Buffalo

For at starte vores søgning efter de bedste hjemme sikkerhed udbydere i Buffalo, dykker vi dybt ind i forskning på otte forskellige lokalt ejede virksomheder. Vi tog hensyn til snesevis af kriterier i fire hovedkategorier: Kundeservice, Udstyr, Reputability og Cost.Vi scorede hver enkelt virksomhed i hver enkelt kategori, derefter talte vores resultater og valgte de to højeste scoringsfirmaer at anbefale.

Vi har også registreret et antal af de store navne mærker, og vi anbefaler generelt, at du vælger en af ​​dem. Du kan hurtigere komme i gang med sikkerhed, og du vil drage fordel af deres store forbrugsbase ved at spare penge på din månedlige betaling. Vi står dog også bag de lokale virksomheder, vi har valgt, og det er en god ide at få et par citater, inden du træffer din endelige beslutning.

Buffalo's Best Local Home Security Virksomheder

Doyle Security SystemsDoyle Security Systems er sandsynligvis et af de ældste lokale sikkerhedsfirmaer i Buffalo. Siden 1919 har beboere og lokalbefolkningen stolet på Doyle Security Systems for at beskytte aktiver. Dette firma tilbyder en bred vifte af muligheder, herunder hjemmeautomatisering og sikkerhedskameraer, alt efter dine behov. Med nul ned, kan du begynde at sikre dit hjem eller forretning for så lidt som $ 25 om måneden. Det omfatter to dørkontakter, en bevægelsesføler og en live tovejs stemme.

Du kan også finde ud af, hvad dit budget kan få dig med en professionel fri sikkerhedskonsultation. Hvis du foretrækker at læse kundeanmeldelser, inden du forpligter dig, skal du se casestudiet og rosende ord fra kunder her. Tilfredse beboere og virksomhedsejere fra Erie, Rochester, Albany og mere gav 10 ud af 10 stjerner på grund af imponerende kundeservice tilbydes gennem Doyle Security Systems.

Hvis sikkerhed ikke er din bekymring, men du er bekymret for et ældres elskede, har Doyle Security Systems også dækket dig der. Med arbejdere direkte med andre sundhedsorganisationer kan teknikere med Doyle oprette et tovejs medicinsk alarmsystem, der sætter din elskede direkte i kontakt med beredskabsfagfolk. Med et tryk på en knap vil din elskede have hjælp undervejs, og nøglekontakter vil blive underrettet straks afhængigt af situationens sværhedsgrad.

Eastern States Sentinel Alarm ServicesDenne Bedre Business Bureau-akkrediterede virksomhed er fokuseret på at få kunderne til deres ideelle sikkerhedssystem, uanset om det er et hjem eller en virksomhed. For bedst at tilpasse dine behov vil teknikere tjekke din ejendom, stille spørgsmål om dine foretrukne sikkerhedskrav og lave de bedste anbefalinger til beskyttelse af din familie, hjem og ejendom.

Få oprettet med et hjemmeovervågningssystem, som kan omfatte indbrudstykker og brandalarmer, alle vedligeholdt via et servicecenter, der tilbyder 24/7-overvågningsdækning. En mulighed for hjemme sikkerhed omfatter en iVision Door Monitor. Hvis du ikke er sikker på hvem der er ved hoveddøren, lad iVision gøre arbejdet for dig. Svar døren gennem skærmen for at tale med gæsten. Enheden tager også billeder og tager video, så du kan se hvem der besøger uden at skulle svare døren med det samme.

Har du en forretning, du skal sikre? Eastern States Sentinel Alarm Services tilbyder kommercielle og forretningssikkerhedssystemer af alle typer. Overvej adgangskontrollen, så du ved præcist, hvilke medarbejdere der kommer og går. Begræns eller giv adgang til vigtig opgørelse afhængigt af dine ønsker. Vil du have beskyttelse mod ting, du ikke kan kontrollere? Hold ødelæggelsen af ​​en tyveri eller brand væk ved at oprette et state-of-the-art alarmsystem. Din beskyttelse starter det øjeblik, din systeminstallation er færdig.

Anmod om information om et hvilket som helst antal tjenester eller produkter ved at kontakte en repræsentant.

Bedste National Bundled Options

FrontPoint: FrontPoint har tre opgraderbare pakker, så det er let at komme i gang med sikkerhed. Du kan styre dit system via en gratis smartphone app, og sensorer er nemme at installere. FrontPoint kræver en 36 måneders kontrakt for professionel overvågning, og du skal ringe for at finde ud af, hvor meget service der er i dit område.

Beskyt Amerika: Peel and stick installation og $ 0 i upfront udstyrsomkostninger gør Protect America til et attraktivt valg. Deres professionelt overvågede tjenester kræver en 36 måneders kontrakt, og du kan vælge mellem fem tilpassede pakker. Ring efter et brugerdefineret tilbud.

SimpliSafe: SimpiSafe er en fantastisk billig DIY / professionelt overvåget hybrid. Du kan købe et sikkerhedssæt fra $ 200, og du behøver ikke at låse ind i callcenterovervågningen. Hvis du senere beslutter at have et professionelt overvåget system, kan du holde dit udstyr og tilføje et månedligt gebyr, der starter med kun $ 15 om måneden.

Bedste National DIY Security Systems

Lowes Iris: Lowes Iris handler om at omdanne dit hus til et smart hjem. De giver opsætninger, der holder styr på alt, der foregår i dit hjem - fra en anmeldelse, når din hund slutter middag til en ping, når en pakke er leveret. Deres første generation sensorer er tilgængelige fra $ 15, selv om en fuld opsætning vil koste dig tættere på $ 200.

Piper NV: Hvis et simpelt alt-i-et-system appellerer til dig, kunne Piper NV være en god pasform. Det er et selvstændigt tårn, der huser alle sensorer og kontroller, du har brug for. Den er kompakt og bærbar, perfekt til en leje eller lille lejlighed. Systemer starter omkring $ 200.

Lokale selskaber, der ikke lavede klippet

Seks af de lokalt betjente virksomheder, vi undersøgte, gjorde ikke klippet. En række faktorer har påvirket vores beslutning, som dårlige kundeanmeldelser, kontrakter, der var mindre end gennemsigtige, og lange forsinkelser i at imødekomme vores anmodninger om et citat. Her er hjemme sikkerhed udbydere i Buffalo, at vi undersøgte, men anbefalede ikke:

  • Powered Protection
  • Buffalo Alarm
  • Synacom Networks, Inc.
  • Amherst Alarm, Inc.
  • Link Security Systems
  • Advanced Alarm, Inc.

Forebyggelse af falske alarmer

Falske alarmer er et problem i Buffalo af et par grunde. For det første er vigtige byressourcer spildt og går til alarmer, der græder ulv. Politiet eller brandvæsenet i Buffalo skal være opmærksom på en udløst alarm, selvom du fortæller dit sikkerhedsselskab, gik det ut ved et uheld, så falske alarmer tager op tid og penge, der kunne komme andre steder. For det andet udvider udbredelsen af ​​falske alarmer betydningen af ​​alarmsystemer og kan påvirke, hvordan de reageres.

"Vi bruger meget tid på at komme til de samme boliger igen og igen. Der kommer en tid, hvor vi ønsker, at vi har en ekstra officer, og han har travlt med at foretage et alarmopkald på et sted, hvor vi har været 22 gange i løbet af et år, og fyren får aldrig sin alarm fast. "- Lt . James Daugherty, Buffalo Police Department

Du bliver ikke bødet for op til tre falske alarmer om året. Herefter ligger billetter fra $ 25- $ 50 pr. Hændelse. Det er vigtigt at holde dit alarmsystem opdateret og i funktionsdygtig stand for at forhindre falske alarmer. Ulykker sker, men der er ingen grund til, at din alarm skal græde ulv regelmæssigt. Tjek vores handy guide for at holde din alarm i skak:

FAQ

Skal jeg registrere min alarm i Buffalo?

Mens Buffalo kræver, at alle alarmsystemer skal registreres, indsendes papirarbejdet og arkiveringsafgiften automatisk af dit hjem sikkerhedsselskab. Så der er ingen grund til at bekymre sig om arkivering af nogen formularer med byen.

Er et hjem sikkerhedssystem værd at koste?

Der er så mange billige boligløsninger til rådighed i disse dage, det er svært at forestille sig, at den ekstra ro i sindet et alarmsystem bringer ikke ville være værd at koste. Næsten 80% af boligejere vurderer deres alarmer effektivt til at beskytte deres hjem, ifølge Consumer Reports. Og et sikkerhedssystem vil typisk sænke det beløb, du betaler i forsikring. Plus, du kunne være berettiget til en lille skatteafgang.

Er cellulære systemer bedre end fastnet-systemer?

For at sige det bare, ja.

Fastnettelefoner er sårbare overfor strømbrud og trådskæring, men din mobilforbindelse er ikke så let at forstyrre. I en ideel situation ville du have en fastnetforbindelse med en celle backup, men hvis det ikke er muligt, er det bare at vælge et cellulært system.

Hvis du bor i et område med dårlig celle service, kan en fastnet være din bedste mulighed, men hvis det overhovedet er muligt, skal du gå til en mobilforbindelse.

Hvad hvis jeg er lejer eller bor i en lille lejlighed?

Hvis du er bekymret for at bore ind i væggene i din lejlighed eller bare er usikker på, hvor længe du bliver i din nuværende position, kan et DIY-system være en god mulighed. De fleste er nemme at transportere, hvilket betyder at du kan tage dem sammen til dit næste hjem, når tiden kommer. De er også nemme at installere, og mange kræver ikke at hente et enkelt værktøj. Plus, du bliver ikke låst i en kontrakt, så du kan frit ændre mængden af ​​sikkerhed du har til enhver tid.

Bundlinjen

Der er så meget information, der flyder rundt om hjemme sikkerhed, men det er virkelig ikke så kompliceret. Når du har lavet et par valg og indsnævrer det til et par anbefalede virksomheder, er det bare et opkald eller et klik for at komme i gang med at beskytte og vedligeholde dit hjem. Forhåbentlig har denne vejledning besvaret dine spørgsmål og bemyndiget dig til at begynde at handle. Som en påmindelse, her er vores bedste valg til hjemme sikkerhed i Buffalo:

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:Doyle Security Systems,Eastern States Sentinel Alarm Services

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar