Home Security i Charleston

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Vi lever ikke helt i de kloge hjem Det Jetsons lovede os, men vi nærmer os. Måske er det ikke bedre illustreret, end når det kommer til hjemmesikkerhedssystemer. Bunker af ledninger og skumle, bippende kasser er de sidste årige ting; I dag handler det om WiFi-tilsluttede deadbolts, fjernstyrede doggy doors og glasbruddetektorer, der synkroniseres med Bluetooth. Indstillingerne er tilsyneladende uendelige, så meget, at det kan føle sig lidt overvældende. Men aldrig frygt; vi er her for at hjælpe dig med at få mening af det hele.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

  • Frontpoint
  • Beskyt Amerika
  • SimpliSafe
  • Vivint

Vi vidste, at vi havde vores arbejde skåret ud for os, hvis vi skulle virkelig finde det bedste hjem sikkerhedssystem tilgængelig i Charleston. Vores forskning omfattede en grundig undersøgelse af både lokale og nationale hjemsikkerhedsselskaber. Vi gennemførte interviews, læste anmeldelser og pored over forbrugerrapporter for at nå frem til vores konklusioner. Ja, det er konklusioner med en "s", fordi det vigtigste ved et hjem sikkerhedssystem er, at det virker du.

Du er måske en kollegium i Charleston-studerende på eksamenskursus, usikker på hvor det næste år tager dig. Eller du kan være en langvarig boligejer, hvis familie har været i South Carolina i generationer. Afhængigt af hvor du er i dit liv, vil du have forskellige ting ud af din beskyttelsesplan. Og lige så vigtigt som dit nuværende livsstadium er simpelthen hvem du er: hvad skal du føle sig trygge i dit hjem? Vores toppicks tager alt dette i betragtning.

Så læne dig tilbage og kende dig til den ekspansive verden af ​​hjemme sikkerhed. Vi har alt fra DIY get-ups til drifters til banebrydende automationssystemer til dem, der søger de smarteste boliger. Uanset hvad vi lover, efter at du har læst denne enkle guide, vil du være meget tættere på at finde hjemmets sikkerhedssystem af dine drømme.

Home Security 101

Kernen i et godt hjem sikkerhedssystem er et centralt kontrolpanel. Det er hvor du går for at få adgang til dit system og indtaste forskellige koder for at imødekomme det til dine behov. Tilsluttet til kontrolpanelet via Wi-Fi, Bluetooth eller hardwiring er detektionsenhederne, herunder bevægelsesfølere, overvågningskameraer og meget mere. Når nogen af ​​disse enheder opdager en trussel, advarer kontrolpanelet om en overvågningsstation - eller dig, hvem skal derefter underrette politiet. Så det første, der skal afgøres, er, om du vil have dine udløsere sendt til en professionel overvågningsstation eller hvis du foretrækker det mere økonomiske alternativ til at modtage dem selv.

Dette er den største forskel mellem et DIY-system, som typisk koster mere i begyndelsen, men har ingen månedlig betaling og et professionelt overvåget system. Med et DIY-system slukker din alarm, og du skal selv vurdere situationen. Det er dit opkald for at afgøre, om du virkelig er i fare og har brug for hjælp fra politiet.

Professionelt overvåget systemer understøttes normalt af alarmcentre. Monitorerne på callcenteret advarsler politiet øjeblikkeligt. Så kontakter de dig for at fortælle, at din alarm er blevet udløst. Denne opsætning koster dig et månedligt tilbagevendende gebyr på $ 15 til $ 50 per måned, og kræver, at du har en mobil-, fastnet- eller bredbåndsforbindelse. Overvågede systemer tilføjer et ekstra lag af beskyttelse, men de øger også mængden af ​​falske alarmer, noget som Charleston Police har arbejdet for at begrænse.

Shopping oplevelsen

Generelt er der to typer hjem sikkerhedssystem: den brugerdefinerede bygget og den bundtede. Begge er store, vidunderlige og lige fortjent til kærlighed - men det hjælper med at bestemme dine prioriteter, inden du begynder at handle, så du ved, hvilken type system du skal fokusere på.

Først op er den pakket pakke. Bundlepakker er faste, komplette kits, og de fleste hjemme sikkerhedsselskaber tilbyder flere sorter. Du kan vælge fra den meget grundlæggende (tænk fastnet overvågning og nogle dørfølere) til den mere robuste: trådløs overvågning, kameraer og værkerne. De medfølgende pakker er gode til folk, der ikke kan vente med at begynde at sikre deres hjem og vil måske have mere fleksibilitet, der forstår fordele og ulemper ved individuelle enheder.

Den anden mulighed er den tilpasses pakke. Virksomheder sender typisk en agent for at evaluere indgang og ud af dit hjem og derefter skræddersy systemet for at passe til dine behov. Ulemperne? Dette tager typisk lidt længere tid at oprette, og din prisfastsættelse er ikke angivet fra get-go. Den gode ting er, at de tilpassede pakker ofte tilbydes på måneden til måned, mens bundne pakker nogle gange kræver en 36-måneders kontrakt.

Sidst men ikke mindst: vi vil have, at du ved, at din sikkerhedsydelse vil være den samme, uanset om du går med en pakket eller tilpasset pakke. De bruger begge de samme enheder og kontrolmekanismer, så vi vil anbefale, om du vil have nem installation og overkommelighed (bundne pakker) eller et system, der er unikt designet til at holde dit hjem sikkert (tilpasset).

Tid til noget selvrefleksion

Undskyld os for at blive lidt eksistentiel, men hvem er du lige nu? Hvad har du brug for på dette tidspunkt i dit liv? Dette er alle vigtige ting at overveje, når du vælger et sikkerhedssystem til hjemmet.Tag en ærlig vurdering af din livsstil og temperament. Planlægger du at flytte inden for de næste tre år? En DIY-pakke er nok din bedste indsats. Hvis du tænker på at starte en familie, skal du overveje en skræddersyet plan for at sikre, at du har ro i sindet over sikkerheden ved dine nye tilføjelser.

Og en anden ting værd at bemærke: vil en masse high-tech gadgets forringe eller føje til din følelse af sikkerhed? Et udførligt system kan være det, du har brug for til at sove lyd om natten, men for andre kan det gøre processen med at beskytte dit hjem en anden hård opgave. Hvis du tror at du falder i den sidste lejr, foreslår vi at gå med de nemme at installere bundne sikkerhedssystemer.

Freshome's Top Picks for det bedste Home Security System i Charleston

Vi scorede seks Charleston-baserede virksomheder på kriterier som konsistens af kundeservice, overkommelighed og lokalt omdømme. Vores undersøgelse pegede på to lokale virksomheder, som vi med sikkerhed kan anbefale: Coastal Burglar Alarm og Charleston Security Systems.

Det er værd at bemærke, at hvis du bare er ude for de nemmeste og mest teknologisk avancerede systemer, vil du gerne gå til et nationalt navn som Frontpoint and Protect America. Ved $ 40 pr. Måned var vores lokale muligheder også lidt dyrere end de større navne. Alligevel vil vi ikke rabat den kendskab, en lokal service kan tilbyde.

Bedste DIY Security Systems

Lowes Iris: Vi elsker Lowes Iris, fordi de tilbyder masser af gadgets og enheder a la carte, hvilket betyder at du kan vælge og vælge, hvad du har brug for til dit hjem. Første generationens enheder starter ved $ 15 med komplette opsætninger, der koster omkring 200 dollars.

Piper NV: Hvis du vælger og vælger dine gadgets, er det ikke din stil, er Piper NV den rigtige vej. De tilbyder et alt-i-ett-tårn med Z-Wave Technology, der giver dig alt hvad du behøver for at beskytte dig selv og hjemme. Systemerne starter med $ 279.

Charleston's Best Local Home Security Virksomheder

Kystindbrud AlarmCoastal Burglar Alarm har betjent Charleston området siden 1959. Nu i hænderne på den tredje generation af samme familie har virksomheden etableret et ry for at levere god kundeservice og gode priser.

Tjenesterne omfatter indbrudssalarminstallation og -overvågning, videoovervågning, hjemmeautomatisering og brandalarmer. Boligejerne vil også sætte pris på at få yderligere tjenester - som f.eks. Automatisk portinstallation, central støvsugning og vanddetektion og afstødning - fra samme navn, som de allerede har tillid til.

For Coastal Burglar Alarm, at være et lille firma betyder at være fedtfri og tilbyde nogle af markedets førende teknologi, svarende til kundernes efterspørgsel efter at have det nyeste udstyr til at beskytte deres hjem og ejendom. Virksomheden tilbyder Honeywells Vista Plus-serie bundne pakker, som omfatter funktioner som stemmetastatur, trådløse nøgler og forbedret lysstyring. Fjernbetjening er også tilgængelig, herunder videovisning, mobilapp-kontrol, advarsler i realtid og GPS-sporing - hvilket giver dig 24/7 ro i sindet. Overvågningsanlægget ligger lige i Charleston, hvilket gør det muligt for virksomheden at levere mere personlig service til kunderne.

Kystbruddsalarmkunder raver over medarbejdernes gode arbejdsmoral og venlighed - og nogle kunder har været hos virksomheden siden starten. Det er ikke overraskende, at de lokale beboere stemte det "det bedste i Charleston" i 2015. Virksomheden tager tydelig stolthed i sit arbejde og stoler på, at dets velkendte røde tegn, der kan ses hele byen, står for "sikkerhed, værdi og umatchede service. "Ikke kun Charleston-husejere, men også mange lokale virksomheder har betroet deres sikkerhed til Coastal.

Hvis du kan lide at beskylde en virksomhed, der giver tilbage, vil du også sætte pris på virksomhedens dybe samfundsrødder: Coastal Burglar Alarm understøtter forskellige lokale årsager og nonprofits, herunder ungdomsgrupper og fællesskabshændelser.

Charleston Security SystemsCharleston Community Systems blev grundlagt i 2009 og var lokalt ejet og blev grundlagt på troen på, at "alle har ret til at føle sig trygge" - og at sikkerheden ikke bør komme til en skarp pris. Virksomheden tilbyder alle de nyeste gadgets i smart home-teknologi, sammen med årtiers kombineret ekspertise fra sit team.

Grundlæggende pakker omfatter 24/7-overvågning, mobil overvågning og fjernbetjening / afkobling. Der er et stort antal brugerdefinerede muligheder derfra, herunder fjernadgang til videoovervågningsmodul, fjernbetjening af termostat og belysning og komplet automatiseringskontrol, der omfatter alt fra lys og låse til termostater og kameraer. GPS tracking er også tilgængelig for alt fra græsplæneudstyr til bådtrailere, med et toårigt liv til det genopladelige batteri.

De avancerede tjenester giver dig også mulighed for at spore besøgende til dit hjem og modtage øjeblikkelige anmeldelser - en god mulighed for dem, der har meget fodtrafik fra ombygningsbesætninger, rengøringspersonale, husgæster og andre besøgende. Forældre vil også sætte pris på evnen til at vide, at deres børn er hjemme sikkert fra skolen.

Pakkerne starter på $ 40. Kontrakt er ikke påkrævet, og du kan få en gratis konsultation til at vurdere dine behov.

Virksomheden begyndte med en passion for at yde god kundeservice og den ro i sindet, som boligejere og virksomheder fortjener - og virksomheden er hurtigt vokset. Beskrevet af kunder som et "awesome" selskab har Charleston Security etableret et ry for kyndige, professionelle og rettidige tjenester.

Udover hjemmesikkerhedssystemer og alarmovervågning tilbyder Charleston Security også komplet hjemmautomatisering, herunder smart belysning og helhusunderholdningssystemer.

Bedste sammenbundne muligheder

Frontpoint: Brugerdefineret, trådløs og med en 30-dages risikofri prøve er Frontpoint den bedste all-round mulighed for dit første hjem sikkerhedssystem. Dens kundeservice er også i topklasse, så du bliver aldrig fast i en forvirrende installation alene.

Beskyt Amerika: Det tilbyder fem pakker, der starter ved $ 20 per måned og kræver også en 36-måneders kontrakt. Med DIY installation er det en af ​​de mest overkommelige muligheder derude. Bonus: ingen upfront omkostninger.

SimpliSafe: Hvis du er revet mellem DIY og professionelt overvåget, er SimpliSafe den rigtige vej. DIY pakker starter på $ 230, men du kan tilføje på professionel overvågning for kun $ 15 per måned.

Lokale selskaber, der ikke gjorde det for os

Vi ringede ind til et firma og de sendte os direkte til voicemail, mens en anden forbandede os med en uendelig ringetone. Hvis vi ikke kan tale med dig, hvordan kan vi muligvis vide, hvor stor (eller ikke stor) du er? Vi vil have, at du skal kunne tale med et menneske, hvis du har spørgsmål, så ovenstående var begrundelse for eliminering.

  • eLifespaces
  • Carolina Custom Security & Sound
  • QEI Security & Technology
  • Premier Sound Satellite & Security

Skal jeg registrere mit alarmsystem?

Ifølge ordningen 1557 kræver Charleston County at alle indbrudsalarmsystemer skal registreres. Desværre er der ikke masser af info online om, hvordan man skal gøre det, så vi anbefaler at du når ud til din lokale politiafdeling for at erhverve den rigtige dokumentation. Vi fandt ansøgningen om tilladelse til byen Isle of Palms online. Ansøgningsgebyret er $ 25, så forvent at betale så meget, uanset hvilken kommune du bor i.

Forebyggelse af falske alarmer

Mount Pleasant Police Department rapporterer at svare mellem 10-15 falske alarmopkald pr. Dag. Dette tager væk fra officerer at kunne gøre deres rigtige arbejde - stoppe den faktiske forbrydelse og beskytte dit samfund. Plus, det spilder dine skatte dollars.

Hvert amt behandler falske alarmbøder lidt anderledes, du kan finde de forskellige ordinancer nederst i denne artikel. Byen Charleston begynder at opkræve $ 50 efter din tredje falske alarm og øger bøden til $ 100 efter din sjette falske alarm.

Heldigvis er der enkle trin, du kan tage for at undgå falske alarmer. De betyder stort set at kontrollere dine batterier regelmæssigt og foretage en månedlig systemcheck for at sikre, at alt dit udstyr fungerer fuldt ud. De fleste falske alarmer afskæres af et revnet vindue eller endda blæse af en drapering - så det tager tid at sikre, at alle dine døre og vinduer er sikre, før du aktiverer dit system, så du kan redde hovedpine af en falsk alarm.

Se vores hurtige vejledning til andre trin, du kan tage for at undgå falske alarmer:

Ofte stillede spørgsmål

Er hjemme sikkerhedssystemer det værd?

Ja. Først og fremmest er din ro i sindet vigtigt, og gør det for det alene kunne være det værd. Og med DIY-systemer, der starter på lige omkring $ 200, er det nemt at gøre hjemsikkerheden til en investering, der ender med at gøre dit liv lettere. Et hjem sikkerhedssystem ofte tjener dig rabatter på forsikring og endda små skattelettelser. Plus, overvågning af dine lamper og termostat betyder, at du kan spare store på brugsregninger.

Hvad er forskellen mellem en mobil- og fastnetopsætning?

En mobilforbindelse er generelt mere pålidelig end fastnet. Med fastnetlinjer risikerer du en strømafbrydelse, der får dit hjemssikkerhedssystem til at gå ned. Nogle gange har du mulighed for at bruge en fastnet med mobil backup, hvilket kan hjælpe med at undgå en situation, hvor du slet ikke har nogen beskyttelse.

Hvad hvis jeg lejer eller planlægger at flytte snart?

Vi anbefaler stærkt et DIY system til alle, der ikke er fuldt ud bosat i deres hjem. De er relativt bærbare, og du behøver ikke at underskrive en kontrakt, hvilket betyder at du kan tage dem med dig, uanset hvor du går. De fleste DIY kits er nemme at installere og afinstallere også.

Bundlinjen

Nogle gange er det bare at have et hjem sikkerhedsskilt i din værftet nok til at afskrække en kriminel. En undersøgelse fra University of North Carolina i Charlotte interviewede over 400 dømte indbrudstyv, og 60 procent af dem sagde, at tilstedeværelsen af ​​et alarmsystem afskød dem fra røveri, mens 50 procent sagde, at de aldrig målrette et hus med et system. Ingen er immun mod indbrud, men disse statistikker gør et stærkt argument for at sætte en slags hjemme sikkerhedssystem på plads.

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:Kystindbrud Alarm,Charleston Security Systems

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar