Hjemmesikkerhed i Charlotte

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Når det kommer til det perfekte hjem sikkerhedssystem, har alle deres egne sæt unikke behov. Selvfølgelig handler det ikke kun om at skræmme indbrudstykker længere. Visst, hvis en ubudende bryder et vindue, lyder en alarm. Men vi er i tiden med fuld hjemmeautomatisering. Det betyder, at hvis du glemmer at låse dine døre, kan du slå din deadbolt fra din smartphone. Plus, hjem sikkerhedssystemer holde dig og din familie sikker med røg og kulilte detektorer.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

 • Frontpoint
 • Beskyt Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Så med alle disse muligheder derude, hvordan begynder du selv at beslutte, hvilket hjemssikkerhedssystem der skal installeres i dit hjem? Det er her, Freshome kommer ind. Vi har evalueret og rangeret ti af de bedste hjemme sikkerhedsselskaber i Charlotte og landsdækkende. Nogle lavede klippet, og nogle gjorde det ikke, men efter at vi er igennem, er vi sikre på, at du får en solid liste over konkurrenter til at begynde med.

Grundlæggende om sikkerhed i hjemmet

Ved første øjekast synes hjemme sikkerhed ganske let, men hvordan kan du være sikker på at du ikke køber for meget - eller værre, ikke nok? Det afhænger virkelig af din specifikke leveforhold og behov. Vil et grundlæggende system (fastnet, akustisk alarm, dør og vinduesfølere) være tilstrækkelig til dit hjem? Eller har du brug for flere funktioner, som f.eks. Miljøsikkerhed og kameraer? Vi vil gå igennem ind og ud af hjemmesikkerhedsbasics, så du ved hvad du skal kigge efter.

Skal du få professionel overvågning eller DIY overvågning?

Home security virksomheder tilbyder generelt to slags overvågning: DIY ("gør det selv") og professionel overvågning. Hvad er forskellen mellem de to?

Professionelt overvågede alarmsystemer er forbundet til callcentre, der kontakter de første respondenter, hvis alarmen slukker. For at have professionel overvågning skal du have en fast telefon, internetforbindelse eller mobil service. De Charlotte-sikkerhedsvirksomheder vi vurderede varierede i pris fra $ 32 til $ 60 pr. Måned til mobil overvågning.

Men måske vil du være i kontrol med din egen overvågning - så er DIY overvågning vejen at gå. Med DIY-overvågning er dit hjem-sikkerhedssystem ikke forbundet til et opkaldscenter. I stedet skal du kontakte politiet eller brandvæsenet, når du får besked om, at din alarm er blevet udløst. På den lyse side sparer du penge på det månedlige gebyr, du betaler for professionelt overvåget systemer. Alt du skal gøre er at købe systemet, koble det op til din internetrouter, og du er klar til at gå.

Har du brug for sammenbundet sikkerhed eller en brugerdefineret pakke?

Leading hjemme sikkerhed selskaber vil sandsynligvis have to muligheder for forbrugerne: Bundled eller brugerdefinerede pakker.

Den hurtigste rute for mange mennesker ville være den medfølgende sikkerhedspakke. Bundtet virker som om at få kabel. Virksomheder har to eller tre niveauer af forudindstillede pakker, der øger i prisen, som du tilføjer flere funktioner. De mest grundlæggende pakker giver dig det mindste: Dør- og vinduesfølere, tastaturer og fastnetovervågning. Derudover giver premium-pakker forbrugerne mulighed for at tilføje mere sikkerhed med internet eller mobil overvågning. Det bedste ved at vælge et bundt er, at den månedlige omkostning generelt er fastsat i kontrakten. Men en 36-måneders kontrakt er ofte forpligtet til at købe et bundt.

Hvis du har et større hus, eller måske mere værdifulde ejendele, der gør dine særlige behov unikke, så kan tilpasning være vejen at gå. Da hver situation er anderledes, vil de fleste virksomheder sende over en rep til at vurdere dit hjem og give et præcist citat. Med hjælp fra en industriekspert kan du derefter træffe en uddannet beslutning om, hvilke funktioner dit brugerdefinerede hjemmesikkerhedssystem skal bruge. Vær opmærksom på, at de fleste brugerdefinerede priser er umulige at bestemme uden et citat fra virksomheden. Alligevel tilbyder mange boligsikkerhedsselskaber med tilpasset emballage månedlige kontrakter i stedet for de bindende 36-måneders kontrakter, du ser med bundter.

Før du køber

Før du sender din ordre, tag et skridt tilbage og still dig selv et par spørgsmål:

 • Hvad kræver min livsstil? Hvis du lejer, og der kun er 10 måneder tilbage på din lejekontrakt, ville det ikke give stor mening at underskrive en 36 måneders kontrakt.
 • Har jeg tid til DIY? DIY betyder, at du skal være på toppen af ​​din egen overvågning, men vil det fungere, hvis du arbejder fuldtidsjob og har børn? Det er ikke fornuftigt at tilføje en ny opgave til listen, hvis dit liv allerede er en håndfuld.
 • Hvilke fordele har et professionelt overvåget system? Hvis du er et boligejer, kan et professionelt overvåget system øge værdien af ​​din ejendom og endda give dig en pause på boligejerens forsikring. Sørg for at ringe til din udbyder og spørge.
 • Hvor meget sikkerhed har jeg faktisk brug for? Når du starter din søgning efter hjemmet sikkerhedssystemer, overvej kun, hvad der vil gøre dit hjem mere sikkert - ikke mere, ikke mindre. Måske betyder det kameraer i hvert rum eller blot et simpelt sæt dørfølere, vinduesfølere og akustisk alarm. (Sidstnævnte er Freshoms foreslåede minimum.)

Freshome's Top Picks for det bedste Home Security System i Charlotte

Freshome-teamet tog et kig på de ti førende hjemmesikkerhedsvirksomheder i Charlotte-området og fastslog de bedste på grundlag af nogle afgørende faktorer: kundeservice, udstyr, hæderlighed og månedlige omkostninger. Derefter målte vi deres stående mod Freshoms anbefalede sikkerhedssystemer. Af de ti virksomheder stod tre ud som de bedste.

Hvis du foretrækker at gå med et lokalt firma, anbefales det at du går med Custom Security, Inc., CPI Security Systems eller American Burglar Alarmer. Alle tre opfyldte vores kriterier for tilgængelighed af kundesupport, kundefeedback og overkommelighed.

Hvis du går med et nationalt firma, er mere dine ting, er Freshoms valg for de bedste bundne muligheder Frontpoint, Protect America og SimpliSafe. Standout DIY kits er Lowes Iris og Piper NV.

Bedste sammenbundne muligheder

 1. Frontpoint: Frontpoint leverer sit DIY-cellesystem lige til din hoveddør. Det har overkommelige muligheder, utrolig kundeservice, og i modsætning til andre DIY-pakker er Frontpoint professionelt overvåget. Frontpoint tilbyder tre pakker og kræver en 36 måneders overvågningskontrakt. Kontakt for et tilbud.
 2. Beskyt Amerika: Beskyt America tilbyder fem sikkerhedspakker, i modsætning til mange af sine konkurrenter, der kun tilbyder tre. Protect America kræver en 36 måneders overvågningskontrakt, og den tilbyder trådløs konfiguration af DIY - men der er ingen upfront-omkostninger.
 3. SimpliSafe: På kun $ 14,99 om måneden kan SimpliSafe være det mest ideelle valg til din tegnebog. Det tilbyder fire pakker uden kontrakt påkrævet ved installation.

Charlotte's Best Local Home Security Virksomheder

Custom Security, Inc.Opdag en lang række måder at beskytte dig selv med bolig-, kommercielle, tyverialarm og brandalarmsystemer af Custom Security, Inc. Siden 1971 har dette firma tjent Charlotte-området og giver familierne ro i sindet i mere end 40 år.

Custom Security, Inc. prale af at holde sig oven på trends og udvikling inden for branchen for at sikre, at kun det bedste udstyr beskytter kundernes hjem og virksomheder. Uanset dine behov kan du finde et system gennem dette firma: tyverialarm og brandalarmer, intercom og home entertainment lydsystemer, lukket kredsløbs-tv, adgangskontrolsystemer og mange perifere systemer.

Bolig og kommerciel sikkerhed er ikke det eneste fokus på dette selskabs mission. Hvis du har en ældre elsket, der bor alene, er der også mulighed for at give dem den fornødne teknologi til at være sikker. Installer en brugerdefineret medicinsk advarsel, der gør det muligt for en ældre at få hjælp ved et tryk på en knap; en tekniker vil lave en personlig hjemme-opsætning og træne dig og din elskede også. Tovejs teknologien kalder den lokale centralstation, der overvåger 24/7 til nødsituationer. Din elskede vil ikke føle sig alene, når en stemme kommer gennem vedhænget, så de ved, at hjælpen er på vej.

Ring i dag for at modtage en gratis ejendomsundersøgelse for at lære, hvordan du bedst kan holde din familie sikker.

CPI Security SystemsNår det kommer til svarstider for hjemmeskader, har du brug for et svar på at ske i sekunder, ikke minutter. CPI Security Systems sikrer sine kunder, at hjælp er på vej, når det er mest nødvendigt. Dette firma står ved det i realtid verificerede beredskabssystem, og garanterer, at der ikke er nogen falske alarmer, der går væk. En telefonlinje er ikke nødvendig, så hvert hjem er berettiget til at være udstyret med et CPI-sikkerhedssystem.

Få en gratis installation fra en fuldtids CPI Security Systems medarbejder uddannet til at indlæse dit nye system med lethed og lille rod. Når teknikeren trækker væk fra din indkørsel, kan et spørgsmål eller to komme ind i dit hoved. Derfor er de 24/7 kundeservicerepræsentanter bare et telefonopkald væk. Når du har installeret systemet flere gange om året, modtager du også et telefonopkald for at teste dit system og kontrollere alle dine oplysninger.

Har du lyst til at have kontrol over dit system med en fingerhåndtering? KPI inTouch er den nyeste interaktive sikkerhed, der gør det muligt at justere indstillingerne for dit hjemmesystem fra din smartphone, computer eller tablet. Styr alt fra din energiforbrug til lys og døre gennem hele inTouch-appen. Du behøver ikke engang at være inden for dit hus for at være i kontakt med din hjemme sikkerhed. Det er så nemt. Få dit gratis tilbud i dag.

Amerikanske indbrudslarmSiden 1985 har American Burglar Alarms tjent Greater Charlotte området. Holdet her forstår vigtigheden af ​​at holde familie og aktiver så sikkert som muligt. Fra sikkerhedsprodukter til personlige sikkerhedsmuligheder har American Burglar Alarms dækket dig. Teknikerne her kan også installere hjemmebiografsystemer af høj kvalitet, så du behøver aldrig bruge en anden krone på dyre teatre. Som medlemmer af Custom CEDIA (Custom Electronic Design Installation Association) kan du være sikker på, at en erfaren designer og installatør har ansvaret for at sammensætte dit drømmehus.

Hvad angår sikkerhedsprodukter, er der masser af muligheder. Bliver dine små børn regelmæssigt med en barnepige eller en babysitter? Overvej at installere et "barnevogn", der giver dig mulighed for at se, hvordan dine dyrebare gør fra seks indendørs eller udendørs farvekameraer, der kan ses på en telefon, PDA eller computer. Hvis du ønsker avanceret teknologi med 24-timers beskyttelse, kan du installere et system for øjeblikkeligt at underrette dig og politiet eller brandvæsenet om en forstyrrelse. Uanset om du er hjemme eller væk et sted, har du hjemmebeskyttelse indbygget, bare hvordan du kan lide det.Fordi der er mange home burglary og brandsystem pakker og add-ons, vil du gerne ringe kundeservice for et personligt tilbud.

Stadig ikke helt komfortabel med dit system? Du kan gå til American Burglar Alarms hjemmeside for ekstra træning og ofte stillede spørgsmål for at hente mere viden via video tutorials.

Bedste DIY Security Systems

 1. Lowes Iris: Lowes Iris er indbegrebet af DIY, med et fuldt tilpasseligt system. Lowes tilbyder starterpakker, hvis du ikke føler dig eventyrlystne, men for Tony Starks derude, kan du også opbygge en opsætning fra bunden. Iris er kompatibel med professionel overvågning for et lavt månedligt gebyr.
 2. Piper NV: Hvis du ikke har meget plads, så er Piper NV-systemet til dig. Det er et enkelt enkeltstående tårn med et 180 graders kamera, bevægelses- og lydsensor og lydalarm.

Lokale virksomheder, der ikke lavede klippet

Af de mange lokale hjemsikkerhedsselskaber, vi vurderede, var nogle af dem simpelthen ikke op til vores standarder. Nogle havde rigtig uhyggelige hjemmesider, der gjorde det umuligt at dechiffrere, hvilke systemer de rent faktisk tilbød. Andre modtog ikke gode anmeldelser fra forbrugerne og ikke nok information derude. Så var der dem, der simpelthen ikke svarede på vores spørgsmål, da vi ringede og mailede.

 • Sikker Home Security
 • Piedmont Security Systems
 • Security Consult, Inc.
 • Custom House Technology
 • Phoenix Custom Systems
 • United Security of America, Inc.

Forebyggelse af falske alarmer

Falske alarmer er hovedpine for både Charlotte-beboere og de første respondenter. For ikke at nævne, de koster dig og byen en masse penge. Ifølge Charlotte-Mecklenburg Police Department's False Alarm Reduction Unit får beboere en skriftlig advarsel for den første falske alarm. Men bøderne stiger med hver hændelse. 2. alarm koster $ 50; 3., 4. og 5. er $ 100; den 6. og 7. er $ 200; og den 8. og 9. er $ 300. Enhver falsk alarm efter det vil koste $ 500.

Så hvordan kan du forhindre at spilde alle de penge på falske alarmer, samtidig med at du sparer tid og ressourcer, som de første respondenter bruger? Det er ret simpelt, faktisk. Hver person, der bor i dit hus, bør gøre sig bekendt med at bruge hjemme sikkerhedssystemet. Dette omfatter omgåelse af bevægelsesdetektoren, hvad de skal gøre, hvis der opstår en alarm, og hvordan man kan annullere det, hvis der ikke er behov for politiet eller brandvæsenets opmærksomhed.

Derudover bør du altid huske at låse dine døre og vinduer Før aktivere systemet, skal du sørge for regelmæssigt inspektion af udstyret og holde op med alarmenes vedligeholdelse. Med andre ord, sørg for at du har friske batterier.

Sådan registreres dit alarmsystem i Charlotte

Når du er klar til at registrere dit alarmsystem, gør City of Charlotte det nemt. Besøg CMPD False Alarm Reduction-siden og download et program. Hvis du ikke ønsker at spilde papir, kan du også registrere dig online. Der er ingen gebyr, og tilladelsen varer 12 måneder. Beboere har 30 dage fra installationstidspunktet for at registrere deres systemer.

FAQ

Er et hjem sikkerhedssystem det værd?

For at sige det simpelthen: Ja. Ikke alene giver et hjem sikkerhedssystem dig ro i sindet, det vil også betydeligt mindske chancerne for at dit hus bliver røvet. Ifølge en undersøgelse fra 2012, der blev udført af forskere ved University of North Carolina i Charlotte, sagde 60 procent af de dømte indbrudstyvelser, at den blotte tilstedeværelse af et alarmsystem ville tvinge dem til at søge et nyt mål helt og holdent. Det er nogle rigtig gode odds.

Hvor meget sikkerhed har jeg faktisk brug for?

For bedst at svare på dette spørgsmål, spørg dig selv, "Hvor meget vil jeg have?" Freshome anbefaler at du vælger et system med en akustisk alarm, dørfølere og vinduesfølere på minimum. Noget mere afhænger af, hvor meget plads du skal dække. Jo større dit hjem, jo ​​mere sikkerhed skal du bruge. Og hvis du vælger en professionelt overvåget pakke, skal du også tilføje røg- og kulilte detektorer for at give dig mere ro i sindet.

Bundlinjen

Følelsen af ​​sikkerhed er bestemt subjektiv og varierer fra person til person. Ved at tilføje et hjem sikkerhedssystem til din levende situation kan du dog føle, at du har en mindre ting at bekymre sig om. Der er alle mulige muligheder for hjemme sikkerhed derude på forskellige prispoint. Så hvis du søger at sikre dit hjem, mens du sover, på arbejde, på ferie, så tag et af firmaerne og mulighederne nedenfor.

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:Custom Security, Inc.,CPI Security Systems,Amerikanske indbrudslarm

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar