Home Security i Columbus

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Hjem indtrængen kan forekomme, mens du venter i kø på købmanden eller i hjemmet forbereder en sandwich. Indbrudstyvene gør ikke vores liv let, når de rammer, så hvorfor forlader dit hjem et let mål for dem? Burglars er muligheden asylansøgere og generelt vil ikke gå ud af deres måde at komme ind i et velbeskyttet hjem. Med omkring 41 boligindbrud hver dag i Columbus, bør ethvert hus og huslejer vedtage et opdateret sikkerhedssystem.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

 • Frontpoint
 • Beskyt Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Moderne sikkerhedssystemer giver ikke kun effektiv sikkerhed for dig og dine kære. Nyere hjemmeautomatiseringsteknologi viste sig at det er muligt at spare penge med bogstaveligt talt blot et klik på en knap. Hvorfor tilbringe din ferie pause stressede om regningen du vil modtage efter at have forladt varmen på høj? Nu kan du sænke temperaturen på dit hjem i Columbus, mens du smutter sangria på stranden i Miami. Smart hjemme teknologi giver dig mulighed for at programmere din sikkerhed på forhånd fra hvor som helst i verden.

Vores teamhånd valgte de bedste lokale, nationale og DIY sikkerhedssystemer til at lette din søgning efter det perfekte hjem sikkerhedssystem.

Forståelse af Home Security

Hjemme sikkerhedssystemer kan være kablet eller trådløst og bruge en cellulær, fastnet eller bredbåndsforbindelse til at tilslutte professionelle overvågningscentre. Mobile forbindelser er mest populære, da ingen ledninger kan skæres eller afbrydes af indtrengere. Apparater varierer i hvert hjem, men grundlæggende sikkerhedspakker omfatter bevægelsesdetektorer, et kontrolpanel med en sirene og sikkerhedsskilt og klistermærker til dit hjem. Flere præmiepakker kan omfatte varmesensorer og dør / vinduekontakter.

Sikkerhedssystemer sælges i pakkeaftaler, tilpasses eller sælges til brug i eget brug. I overensstemmelse med at give praktisk og smart teknologi, giver vedtagelse af et sikkerhedssystem til dit hjem dig ro i sindet, afværger ubudne, og sparer dig 15-20% på forsikring.

Ting at overveje, når du køber et system

Et hjem sikkerhedssystem er ikke noget du kan hoppe i et omklædningsrum og prøve, så hvordan bestemmer du den rigtige? Medmindre du vælger et DIY-system, skal du overveje varigheden af ​​din bolig. De fleste sikkerhedsfirmaer kræver en kontrakt, så hvis du er studerende eller ser dig selv i den nærmeste fremtid, kan du måske afgøre, om en kontrakt er nødvendig, inden du får tilbudet fra en virksomhed.

Ønsker du, at dit hjem skal overvåges professionelt 24/7? Overvågningstjenester er mere almindelige for folk, der bor i deres "evigt hjem", men er en stor ekstra sikkerhed for alle beboere. Det er vigtigt at overveje, at din månedlige regning øges alt fra $ 15 til $ 50 afhængigt af din service. Hvis overvågningen interesserer dig, skal du spørge din sikkerhedsudbyder om mobile overvågningsapps.

Tænk på, hvem der er i og ud af dit hjem regelmæssigt. Falske alarmer er en stor ulempe for retshåndhævende myndigheder, naboer og selvfølgelig huslejer. Vi vil senere adressere yderligere forholdsregler for at forhindre falske alarmer, men når man køber et system, er det vigtigt at overveje de mennesker (og dyr), der kan udløse en alarm. Pet-venlige sensorer er tilgængelige via de fleste store sikkerhedsvirksomheder.

Endelig skal du overveje alle tilføjelser, du smed i vognen, inden du fortsætter til kassen. Har du virkelig brug for fem kameraer til en to-værelses lejlighed? Det er nemt at komme væk med opgraderinger og pakkeaftaler. Vi foreslår, at du først opfylder dine grundlæggende sikkerhedskrav, før du køber yderligere applikationer.

Freshome's Top Picks for det bedste Home Security System i Columbus

Vores team rangerede 10 hjemme sikkerhed virksomheder i Columbus og fastslået de to øverste baseret på hæderlighed, kundeservice og overkommelighed. Vi fandt et par af disse centrale Ohio-selskaber at være yderst konkurrencedygtige i den endelige placering. Efter at have sammenlignet disse virksomheder med Freshoms bedste hjemlige sikkerhedsanbefalinger, fandt vi Alarm One Security og Ultimate Technology & Security Solutions til at være de førende hjemme sikkerhedsselskaber i Columbus.

Vi fandt ud af, at for mange lejere og studerende blev et DIY-system valgt i stedet for et professionelt overvåget system på grund af dets lave omkostninger. DIY-systemer kan være effektive og holde udgifterne lave, men det er vigtigt at huske, at DIY-systemer kræver mere tid og kræfter end dem, der overvåges. Vores team anbefaler Piper NV og Simplisafe, når de køber et DIY home security system.

Hjemmet sikkerhed forretning i Columbus er ret konkurrencedygtig, som for dig som shopper svarer til bedre overkommelighed. Hvis du går alene med omkostninger og ikke er interesseret i at købe et DIY-system, er enten Frontpoint eller Protect America det bedste valg for dig. På den anden side, hvis du foretrækker at shoppe lokalt til de store navne mærker, foreslår vi, at du tjekker de lokale virksomheder på toppen af ​​vores liste.

Bedste sammenbundne muligheder

 1. Frontpoint: Frontpoint tilbyder overkommelige og effektive pakkeaftaler og omfatter røg og varme, vand og oversvømmelse og kulmonoxidovervågning uden ekstra omkostninger. Frontpoint giver øjeblikkelige advarsler til din smartphone og giver dig mulighed for at styre dine hjælpeprogrammer med sin mobilapp.
 2. Beskyt Amerika: Protect America tilbyder den laveste sikkerhedsrate med pakker, der starter fra $ 20 om måneden. Installation er DIY, og der tilbydes et gratis udflytningssæt. Spørg om nyere mobil overvågning tilgængelig til iPhone og Android.
 3. SimpliSafe: SimpliSafe er foretrukket af mange for sin utrolige overkommelighed og ingen lås i kontrakter og gebyrer. Fire pakkeaftaler er tilgængelige, og fuld refusion refunderes, hvis tilfredshed ikke opfyldes inden for de første to måneder.

Columbus 'Best Local Home Security Virksomheder

AlarmOne Security

Hold dit sted så sikkert som muligt ved at bruge AlarmOne Security til at armre dit hjem. Dette firma - i erhvervslivet siden 1974 - bruger trådløs teknologi til at betjene sine kunder i det centrale Ohio-område. Hele virksomheden er lokalt ejet og drives, og der er professionel døgnetidsovervågning for at give dig og din familie ro i sindet let. Du finder, at der ikke er flere årskontrakter, du skal underskrive, og der er heller ikke nogen serviceopkaldsgebyrer, hvis du har brug for hjælp til dit system. Du får også en levetid på udskiftninger af batterier, hvis du vælger AlarmOne Security for at beskytte dine aktiver.

Hjemmeautomatisering er en mulighed, mange boligejere elsker at bruge gennem AlarmOne til at styre alt fra lys til at låse til termostaten via en smartphone, computer eller tablet. Hvis du rejser meget for arbejde eller fornøjelse, er dette særlige system sandsynligvis en, du får meget ud af det.

Derudover, hvis du kan lide støttevirksomheder, der er stærkt involveret i samfundet, er dette et firma, der gør det regelmæssigt. Mellem sponsorbegivenheder og opkrævning af midler til særlige fordele er AlarmOne Security virkelig et fællesskabsstift.

Ultimate Technology & Security Systems

Dag eller nat vil Ultimate Technology & Security Systems overvågningsrepræsentanter afhente telefonen, når du har brug for dem mest. Siden i branchen i 2002 har dette sikkerhedsfirma opslået seks Super Service Awards fra Angies liste. Det har også en BBB Accredited Business rating af A-plus, der tilbyder kunderne en garanti for, at dette firma udnytter bedste praksis.

Uanset om du har brug for overvågningstjenester til dit hjem eller forretning, har Ultimate Technology & Security Systems muligheder for dig. Alarmsystemer, hjemmeautomatisering, intercom-systemer og sikkerhedskameraer er blot nogle få måder at beskytte dit hjem på. Virksomhedsejere kan hvile let, når de investerer i et system, der dækker individuelle værelser, eksterne og indvendige døre, vinduer og meget mere. Hvis du forlader byen meget, skal du overveje at investere i nogle forretningskameraer - du vil kunne tjekke ind hvor som helst. Du har også mulighed for at optage i tilfælde af et angreb eller til at fange arbejdstidsforbrydelser. Kunderne vil føle sig trygge og vide, at de har mulighed for altomfattende overvågningstjenester, der omfatter 100 procent reservedele og arbejdstagergaranti, serviceopkald og 24/7 telefonsupport.

Nå ud til en repræsentant for detaljer om et system der passer bedst til dine behov nu og i fremtiden.

Bedste DIY Security Systems

 1. Lowes Iris: Iris er primært brugt til at spare energi og spare tid med sine nuværende hjem automatisering apparater. Shopping gøres enkelt med kun to tilbudte pakker, hvoraf den ene er gratis.
 2. Piper NV: Piper NV er et alt-i-et kamera, bevægelses- og lyd detektor og sirene. Dette DIY-system er kontraktfrit og indeholder et års garanti. Piper NV er et populært valg blandt universitetsstuderende og lejere.

Lokale virksomheder, der ikke lavede klippet

Følgende lokale hjemmesikkerhedsvirksomheder undlod at gøre det til toppen af ​​vores liste af grunde, herunder elendig kundeservice, urimelige overvågningsomkostninger og negative anmeldelser fra forbrugerne:

 • Sentinel Alarm Company
 • Tiger Systems
 • Executive Security Consultants
 • Silco brand og sikkerhed
 • Allsecure Systems
 • AT Systems
 • Central Home Systems
 • Golden Rule Security

Forebyggelse af falske alarmer

Vi har alle hørt historien om den dreng, der græd ulv, okay, falske alarmer er meget som grædende drenge. Heldigvis vil Columbus-politiet ikke lade nogen beboere blive spist, men de vil oplade dig en stor bøde, når du overskrider grænsen for to falske alarmer om et år. Falske alarmer er et alvorligt problem i det centrale Ohio, der forårsager politiets afdelinger millioner af dollars og spilder værdifuld polititid.

Vi beder om, at du gør din del i at reducere antallet af falske alarmer for at hjælpe med at redde Columbus Police Department tid og penge. Følgende forholdsregler kan medvirke til at reducere dine chancer for at afværge en utilsigtet advarsel til politiet:

Sådan registreres dit alarmsystem i Columbus

Byen Columbus kræver, at brugerne af alle alarmsystemer, både overvåget og selvbetjent, får en alarmtilladelse forud for installationen. At betjene et alarmsystem uden en ordentlig tilladelse betragtes som en misdemeanor og kan resultere i tid i fængsel. Tilladelser kan kun overføres til steder af og til tilladelsesbrugeren.

Tilladelser kræves i Columbus for alle alarmsystemer. Brugere med både politi og brandalarm er kun forpligtet til at have en tilladelse. Tilladelser koster $ 25 for en toårig periode ud over et ansøgningsgebyr på $ 10.

Byen Columbus har skabt bøder for at reducere mængden af ​​uudnyttede falske alarmer. De første to falske alarmer modtaget inden for en 365-dages periode har ingen gebyr. Den tredje og fjerde koster $ 100 hver, den femte og sjette koster $ 200, den syvende, ottende og niende koster $ 400, og eventuelle yderligere falske alarmer erklæret (10 eller mere) vil resultere i en $ 800 gebyr for hver. Tilmeld dig din alarmtilladelse ved Columbus City.

FAQ

Kan nogen få adgang til mine sikkerhedsindstillinger, hvis de har min telefon?

Ja. Det er sandsynligt, at du på et tidspunkt i dit liv i denne "tekniske æra" har været offer for en tabt af stjålet mobiltelefon. Hvis du har en smartphone, der er forbundet til sikkerhedssystemet i dit hus, skal du uden tvivl have en kompliceret adgangskode. Husk at forsøge at gøre det så vanskeligt som muligt for en anden at komme i dit hjem. Ud over et kodeord foreslår vi at du bruger enheder med mindst 128-bit kryptering.

Vil et DIY system holde mig sikker?

Trådløs teknologi hjælper med at afværge tyveri, da de ikke kan fortælle om dit hjem konstant er under overvågning. Nogle gange er et simpelt sikkerhedssystem, der logger ind i din græsplæne, tilstrækkelig sikkerhed i sig selv. Et DIY system er et effektivt hjem sikkerhedssystem, hvis du kan dedikere tiden til at tendens til det.

Hvordan kan jeg forhindre mit hjem i at blive brudt igen?

Chancerne er, hvis det hjem du er i nu har været tyveri tidligere, er det sandsynligt at modtage et andet besøg. Hvis et hus viser sig svært at komme ind, vil røvere ikke spilde deres tid og risikere at blive set forsøger at bryde ind. Heldigvis er der mange trin, du kan tage for at forhindre dit hjem fra indtrængen:

Køber et sikkerhedssystem det værd?

Absolut. Du er værd at beskytte til enhver pris. Heldigvis er sikkerhedssystemerne blevet meget overkommelige, så din tegnebog ikke vil lide. Hvis du ikke har nogen eksisterende sikkerhedsudstyr, kan den oprindelige investering for et sikkerhedssystem virke dyrt. Det er vigtigt at huske, at udstyret og installationen er engangsudgifter. Med grundplaner, der starter fra $ 20, er boligsikkerhed meget overkommelig og tilbyder beskyttelse til dig og dine værdigenstande, mens du afværger uønskede personer og tilbyder dig en velfortjent fritagelse for et sikkert hjem.

Bundlinjen

De dunkle overprisbelagte sikkerhedskasser er endelig en ting fra fortiden. Styring af sikkerheden i dit hjem er nu muligt overalt i verden. Hjemautomatisering har utrolige monetære og miljømæssige fordele. Hvorfor haste hjem fra ferie, fordi du havde en fornemmelse, at du forlod ovnen, når du kan tjekke fra telefonens bekvemmelighed?

På trods af de stilfulde nye apparater er fokuset på hjemmesikkerhedssystemer ikke afskåret fra at tilbyde den bedste beskyttelse for dig og din familie. Nye tekniske fremskridt har forbedret sikkerheden og gjort at have et beskyttet hjem overkommeligt for de fleste hver eneste. Vent ikke, før du "skulle have fået et sikkerhedssystem". Gå videre og begynd at shoppe efter et system, så du, din familie og dine dyrebare ejendele kan nyde ro i sindet.

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:AlarmOne Security,Ultimate Technology & Security Systems

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar