Home Security i Dallas

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Næsten alle i dag har en stærk tilknytning til deres smartphones. Forestil dig at forsøge at leve uden din, eller at du skal vente et ekstra år for det, der nogensinde nærmer sig "opgraderingsdato." Hvad mange mennesker ikke er klar over, er at din telefon ikke er det eneste, der skal opgraderes - med et smart hjem kan være næsten lige så afgørende og helt sikkert så cool som at have en ny smartphone.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

 • Frontpoint
 • Beskyt Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Du ved hvordan der synes at være en app til alt? Noget der kan gøre dit liv så meget enklere og effektivt? Nå det bliver virkeligheden med dit hjem takket være hjemmeautomatiseringsteknologi. Hjemme sikkerhedssystemer, der fungerer som tavse sentries, indtil en indtrængende er opdaget, er nu så forældet som den gamle flip-telefon et sted under bunker af uønsket i dit skab. Nu overvåger du ikke kun dine døre og vinduer til uautoriseret adgang, du kan også overvåge energiforbruget af dine apparater, sætte lysene til at tænde og slukke automatisk eller endda planlægge adgangen til din hundedør.

Den bedste del er, ligesom smarttelefonen, har smarte boliger været meget tilgængelige for den gennemsnitlige person. Konkurrencen er steget kraftigt med fremkomsten af ​​tech-start-ups, hvilket betyder langt mere rimelige priser og så mange flere muligheder. Fra universitetsstuderende til fodboldmødre er der et godt hjem sikkerhedssystem til dig, og vi vil gerne hjælpe langs vejen som du søger efter den perfekte til din smarthome.

Home Security 101

Hjemme sikkerhedssystemer er blevet køretøjet for alle former for fantastisk hjemmeautomatisering - spillet er helt sikkert ændret, og med den ændring kan det komme forvirring. Dybest set, uanset hvilket system du går med, vil du have en type hub (dette kan se meget anderledes ud afhængigt af hvilken type system du vælger), at alle sensorer, kameraer og hjemmeautomatiserings gadgets er forbundet via bluetooth, wifi, eller gode gammeldags ledninger. Med moderne systemer kan du få adgang til alle aspekter af dit sikkerhedssystem og din hjemmeautomatisering på dine mange enheder, f.eks. Computere, tablets, smartphones osv.

Når en sensor er trukket, vil der ske flere ting. For det første vil den akustiske alarm (det anbefales stærkt, at du har en) slukker. Derefter vil du normalt få en form for underretning på en enhed (de fleste kan konfigureres til at sende dig en mail eller en tekst). Hvis du har valgt at gøre det selv, er processen her ender - du er ansvarlig for at afgøre, om det er en faktisk nødsituation og hvilke yderligere skridt der skal tages. Hvis du har valgt at have dit system professionelt overvåget, vil callcenteret på dette tidspunkt ringe til de rette myndigheder; de kan også ringe til dig for at meddele dig, at alarmen er blevet udløst for at afgøre, om alt er i orden.

Shopping Tips

Der er et par ting, du bør vide, før du køber, og de kan bare gøre denne proces meget enklere, hvis du træffer nogle gennemtænkte beslutninger på forhånd.

Bundled vs Customized

Når det drejer sig om at vælge et hjem sikkerhedssystem, har du et grundlæggende valg for at gøre det rigtigt godt af flagermus. Ønsker du at have et system tilpasset til dit hjem, eller vil du vælge mellem flere populære bundter? Brugerdefinerede systemer er store, især hvis du planlægger at købe et omfattende system, der vil være hårdt tilsluttet til dit hjem, vil de normalt kræve opsætningsgebyrer, konsultationer i hjemmet og professionel opsætning. De medfølgende systemer sendes typisk til din dør og er normalt designet til at blive installeret af dig. En stor funktion ved et bundtet system er gennemsigtigheden i prisfastsættelsen, da man sammenligner lignende bundter mellem virksomheder.

Hvilken type virksomhed skal jeg vælge?

Når det kommer til hjemmet sikkerhed, er der to grundlæggende virksomheder. Den første type virksomhed tjener penge ved at sælge digservice. Det vil typisk installere sit udstyr i dit hjem, overvåge det og opkræve et månedligt gebyr. Disse virksomheder omfatter mange af de store navne (tænk ADT) eller dine lokale mom-and-pop virksomheder. Du skal vide, at udstyret normalt er lavet af de samme få producenter, og virksomhederne slår bare sin egen label på toppen.

Den anden type virksomhed er forholdsvis ny til scenen, men den kommer med nogle få forskellige fordele og har været med til at ændre hjemmet sikkerhed. Disse virksomheder tjener penge ved at sælge dig deresprodukt. Disse virksomheder tilbyder en meget bred vifte af udstyr med mange fantastiske funktioner, og overlade det til dig at overvåge dit system, selv om nogle er kompatible med tredjepartsovervågning. Udstyret er meget konkurrencedygtigt, så du kan spare mange penge i det lange løb.

Hvad er bedst for mig?

Uanset hvilken type sikkerhedssystem du vælger, er der et par spørgsmål, du bør spørge dig selv, før du træffer en endelig beslutning.

 • Hvor meget sikkerhed er rigtigt for mig? Uanset hvad du skal være på markedet for et nyt sikkerhedssystem, kan det være nemt at reagere over for risikoen for en seriøs køberens anger. Mens der er et grundlæggende beskyttelsesniveau, der giver mening for næsten alle, er "ekstramateriale" helt op til dig.Hvad skal gøre dig mere sikker og sikker? Måske kan du tilføje disse ekstra kameraer, så du får det med ro i sindet, men du skal også overveje muligheden for, at de kan fremkalde paranoid kamerakontrol hver time i natten. Med sikkerhedssystemer er det vigtigt at indse det mere er ikke altid bedre. Bestem før tid, hvilket sikkerhedsudstyr vil gøre dit hjem føle sig trygt og derefter holde fast i din plan.
 • Skal jeg flytte de næste par år? At besvare det ene spørgsmål vil gå langt for at afgøre, hvilken type sikkerhedssystem der passer til dig. Hvis du er bosat i dit evigt hjem, kan det være en god fornuft at få et fancy sikkerhedssystem med alle hjemmeautomatiseringsklokker og fløjter og være en god investering. Men hvis du ikke er helt afgjort endnu, kan du overveje et mere minimalt, mobilt sikkerhedssystem. Den gode nyhed er, at der er gode muligheder at vælge imellem, hvilken livssituation du befinder dig i.

Freshome's Top Picks for det bedste Home Security System i Dallas

Vores team fandt de seks bedste lokale sikkerhedsselskaber og undersøgte dem grundigt i løbet af en uges proces. Vi graderede dem derefter ud fra tre hovedkriterier: hæderlighed, kundeservice og prisfastsættelse. Efter utallige telefonopkald og nogle store web-undersøgelser sammenlignede vi vores resultater med Freshoms bedste hjemme-sikkerhedsanbefalinger for nogle nationale perspektiver.

Hvad vi fandt er, at et firma lokalt sætter alle de andre til skamme. Vi har også opdaget, at selv om der er nogle fordele ved at drive forretning lokalt, er lokale virksomheder hårdt presset for at konkurrere med det elegante udstyr og konkurrencedygtige priser, som de bedste nationale virksomheder kan tilbyde. Uanset om du foretrækker at etablere et forhold til et lokalt firma, der kan tilbyde den personlige tilgang eller få den bedst mulige løsning fra et nationalt selskab, tyder vores forskning på, at du ville være behjælpelig med at overveje disse virksomheder. Lokalt har Dallas Security Systems vundet top æresbevisninger med en bred margin. På nationalt plan anbefaler vi Frontpoint og Protect America. Hvis du søger DIY, har Lowes Iris og Piper NV begge nogle meget unikke og fantastiske systemer til at tage dit hjem til næste niveau.

Bedste nationale selskaber

 1. Frontpoint: Hvis du vil have god kundeservice og lave priser, kan Frontpoint være firmaet for dig. Det tilbyder gratis forsendelse til din dør på dit valg af sine tre opgraderbare bundtede sikkerhedssystemer, og dets trådløse systemer er enkle nok til at installere på egen hånd. Den eneste negative bemærkning, vi skal lave, er den krævede 36-måneders kontrakt.
 2. Beskyt Amerika: Af vores tre bedste virksomheder har Protect America de fleste muligheder, da det giver dig et valg af fem bundter, der enten kan installeres professionelt eller alene. Også en god bonus er, at du ikke skal betale noget foran for udstyret. Desværre er 36-måneders kontrakten ikke valgfri.
 3. SimpliSafe: En ting vi elskede om SimpliSafe er det kræver ikke en kontrakt Det er også et af de mest overkommelige virksomheder med sikkerhedssystemer, der starter ved $ 230 med professionel overvågning for yderligere $ 15 om måneden.

Dallas 'Best Local Home Security Virksomheder

Dallas Security SystemsSelv med de små ting (som at have en reel person, svar på telefonen, når du ringer til kontoret til de store aftaler), har Dallas Security System bestået alle vores tests med flyvende farver - uden tvivl i vores tanker om hvem vi vil anbefale du ringer først. Det har bygget et solidt omdømme om at være et firma, der sætter sine kunder først og arbejder hårdt for at holde omkostningerne lave.

Professionalisme er kernen i den virksomhed, som tidligere politimyndigheder fra Dallas Police Monroe og Dale Meadows blev grundlagt i 1978. Monroe og Meadows blev spurgt af tyveriofre, hvordan man sikrede lokaler bedre. De begyndte at installere alarmsystemer i deres fritid. Virksomheden blev så god, at de begyndte at gøre sikkerhedsinstallationer på fuld tid.

I dag har Dallas Security Systems mange muligheder for dit hjem eller forretningsbehov. Nødvendig 24-timers service, planlagte serviceopkald og interne medarbejderinstallationer er blot nogle af fordelene til den gennemsnitlige kunde.

Du behøver ikke bekymre dig om fejlbehæftede installationer, da medarbejdere hos Dallas Security Systems gennemgår omfattende baggrundskontrol og modtager grundig træning fra udstyrsfabrikanter. Udenfor elektriske entreprenører bruges til at køre højspændingsledninger, hvis det er nødvendigt.

Hvis du har et problem, er tjenesten samme dag tilgængelig, hvis anmodningen indkaldes inden kl. 12.00. Næste dag er service til rådighed for anmodninger modtaget efter kl. 12.00. Hvis serviceopkaldet betragtes som en nødsituation, vil medarbejderne være der samme dag for at foretage reparationen.

Fort Knox Security ServicesSelvom det ikke var vores første valg, er Fort Knox Security stadig et solidt andet valg med sine konkurrencedygtige priser og god kundeservice. Det er et regionalt selskab, der driver forretning i Dallas / Ft. Worth samt et par andre større byer i Texas.

De førende fagfolk inden for sikkerhedssektoren har beskrevet Fort Knox Security som før spillet. Virksomheden har ændret sig i tiden fra at være et tyverialarm selskab til at have mere varierede produkter.

Fort Knox Smart Home Automation System indeholder hjem sikkerhedsfunktioner, der let kan styres af en smartphone, tablet eller computer. Du har masser af valg med vigtige funktioner som at aktivere eller afbryde en alarm, se eller optage levende videooptagelser fra sikkerhedskameraet og evnen til at låse nøglefri døre eksternt.

Virksomhedsejere, der ønsker at beskytte deres placeringer, bør seriøst overveje at bruge, hvad Fort Knox Security har at tilbyde kunder. Live video er tilgængelig for at overvåge præcis, hvad der sker, mens du er væk. E-mail eller tekstmeddelelser kan bruges til at advare dig om, at din virksomhed ikke har åbnet eller lukket. Der er endda en funktion klar til at informere dig om temperaturen ændrer sig i et kritisk område af din virksomhed.

Fort Knox har beskyttet Texas hjem og familier i over et årti, men deres sikkerhedskonsulenter har i gennemsnit næsten 20 års erfaring hver. De kan give oplysninger om månedlige priser og er tilgængelige for et gratis tilbud.

Bedste DIY Security Systems

 1. Lowes Iris: På grund af sit utrolige udvalg af muligheder og et godt prispunkt, vinder Iris vores øverste anbefaling til dem, der søger DIY. Iris 'slanke, moderne gadgets kan hjælpe dig med at forenkle dit liv med næsten endeløse muligheder. Du kan gøre ting som planlægge dit kæledyrs adgang til deres trådløst styrede doggy-dør og indstil din termostat til automatisk at ringe ned vekselstrømmen, når du tager afsted og slår den op igen, når du nærmer dig hjem, for blot at nævne nogle få. En anden god mulighed er at få dette system overvåget professionelt, da det er kompatibelt med flere tredjeparts sikkerhedsselskaber.
 2. Piper NV: Piper NV er et godt valg for dem, der værdsætter enkelhed og mobilitet. Dens system leveres med en multifunktionel enhed, der handler om størrelsen af ​​en stor mason krukke. Men lad ikke dens størrelse narre dig - denne enhed har fantastiske funktioner som trådløst streaming sikkerhedskameraer og bevægelsessensorer. Opgraderer din bolig? Nå, du kan opgradere dit sikkerhedssystem med ekstra tilbehør takket være den indbyggede Z-Wave-kompatibilitet.

Lokale virksomheder, der ikke lavede klippet

 • Smith Overvågning
 • BeskytUS Security
 • HomePro
 • Amerikanske forsvarssystemer

Forebyggelse af falske alarmer

Det reelle problem med overvågede alarmer er tilbøjelighed til falske alarmer. Med over 90 procent af alle alarmer, der ikke er egentlige nødsituationer, skal politiets afdeling gøre noget for at bekæmpe spild af tid og ressourcer, som dette repræsenterer - for ikke at nævne det faktum, at det holder officerer fra at reagere på faktiske nødsituationer. City of Dallas løser dette problem ved at opkræve gebyr for falske alarmer i en 12-måneders periode.

Sådan bryder den ned:

 • De første tre falske alarmer er gratis.
 • Den fjerde, femte og sjette falske alarmer koster hver gang $ 50.
 • Den syvende og ottende falske alarmer sætter dig tilbage til $ 75.
 • Den niende og efterfølgende falske alarmer koster $ 100.

Ingen vil have alarmsystemet, der "råbte ulv", så heldigvis er der nogle nemme trin, du kan tage for at forhindre falske alarmer i dit hjem. Nogle er lige så enkle som at skifte batterierne i dit udstyr og sørge for, at alle dine vinduer og døre er ordentligt sikret, før du tænder dit alarmsystem. For flere ideer til at beskytte dig mod falske alarmer og unødvendige gebyrer, skal du tjekke nedenstående oplysninger. I slutningen af ​​dagen skal vi alle gøre vores del for at sikre, at vi ikke er en del af problemet, når det kommer til falske alarmer.

Sådan registreres dit alarmsystem i Dallas

Byen i Dallas kræver, at beboerne betaler et årligt gebyr på $ 50 for at registrere et hjem alarmsystem, der er hørbart og / eller overvåget. Du kan hente ansøgningsskemaet her. Derefter kan du enten sende det og ansøgningsgebyret, eller du kan slippe det fra på Special Collections Section i åbningstiden, hvis du har brug for din tilladelse med det samme. Fort Worth kræver også en $ 50 tilladelse. Deres proces er lidt lettere, da du direkte kan søge online. Begge byer kræver, at du betaler dette gebyr hvert år, og City of Dallas vil sende dig en påmindelse 30 dage før din registrering er op.

I modsætning til mange byer, der opkræver et gebyr, hvis du ikke har din alarm korrekt registreret, tager City of Dallas en anden holdning. Hvis du ikke har en gyldig tilladelse på fil, svarer de simpelthen ikke på din alarm. Hvis du bor i Irving eller Fort Worth, er du ikke væk fra krogen, heller ikke fordi de tager samme holdning. I bundlinjen vil en tilladelse sikre, at du ikke betaler alle pengene for et overvåget system, bare for at få politiet fuldstændigt at ignorere din alarms nødopkald.

FAQ

Er et hjem sikkerhedssystem en god investering?

Vi er her for at fortælle dig, at boligsikkerhed ikke længere er en luksus for det særligt rige eller en nødvendighed for den ekstremt paranoide. Vi hævder, at et hjem sikkerhedssystem er en stor investering for næsten alle.

Uanset om du bor i et dyrt hus med mange værdifulde ejendele eller et område, der kan betragtes som "højere risiko" af nogle eller hvor som helst derimellem, har nyere studier vist, at dit hjem er i fare. Der er et par ting, du kan gøre for at mindske risikoen, men i slutningen af ​​dagen, uanset hvor du bor, er et hjem sikkerhedssystem en smart forholdsregel.

Mere end en sikkerhedsforanstaltning er et hjem sikkerhedssystem imidlertid en stor afskrækkende virkning, der rent faktisk virker. En undersøgelse foretaget af University of North Carolina ved Charlotte's Department of Criminal Justice og Criminology viser, at 50 procent af alle kriminelle vil straks forlade efter en alarm er udløst, og 80 procent vil ikke engang forblive længe nok til at forsøge at deaktivere det. Selv om dette ikke er en 100% garanti, er det gode odds at have på din side, når det kommer til at beskytte dine ejendele og endnu vigtigere din familie.

Mens beskyttelsen af ​​et hjem sikkerhedssystem er en stor grund til at investere i en, er der andre, mere positive grunde til at købe.Hjemmeautomatiseringen godbidder er ikke bare gode tidsbesparende og sjove gadgets. Der er nogle gode værktøjer, der kan hjælpe med at spare på ting som energikostnader med smarte termostater eller planlægningslys for at tænde eller slukke på bestemte tidspunkter. Du kan også være i stand til at finde nogle besparelser på din skat og hjemmeforsikring bare ved at eje et sikkerhedssystem.

Er der noget, jeg kan gøre for at sænke mit hjems risiko for at blive målrettet?

At eje et hjem sikkerhedssystem er et godt sted at starte, når det kommer til at sænke dit hjems risiko for at blive målrettet. Disse små gårdsskilt hjælper faktisk med at svinge kriminelle til at vælge et andet hus. Der er også nogle andre store præemptive handlinger, du kan tage.

DIY vs Professional Monitoring

DIY refererer faktisk ikke til, om du selv vælger at installere dit sikkerhedssystem selv, hvad det egentlig drejer sig om, er dit valg at håndtere overvågningen af ​​dit sikkerhedssystem selv. Professionel overvågning vil koste dig månedligt, men det giver noget ro i vejen ved at vide, at hvis alarmen skal udløses, vil myndighederne være på vej, selvom du er ude. Men hvis du føler dig komfortabel med at håndtere opgaverne selv, er DIY en fantastisk måde at spare nogle få penge på den månedlige overvågningsafgift.

Bundlinjen

Boligvirksomheden har ændret sig meget i de sidste 10 år, og du kan høste fordelene. Det handler ikke kun om et alarmsystem, hjem sikkerhed er så meget mere. Din familie fortjener beskyttelse, og dit hjem fortjener en opgradering, det er derfor vi anbefaler at tage springet. Gør det rigtige valg til din situation og udnyt vores forskning for at vælge det bedste firma for dig.

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:Dallas Security Systems,Fort Knox Security Services

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowe er Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar