Home Security i Denver

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Du bruger din smartphone til at bestille mad, betale dine regninger, måske endda finde kærlighed - hvorfor ville du ikke bruge det til at beskytte dit hjem? Hvis du stadig tænker på sikkerhedssystemer som en enkelt vægmonteret boks, der bipper uophørligt hos ubudne, er du ikke alene. Mange mennesker er ikke klar over, hvilke virkninger teknologiske fremskridt har haft hos hjemmeforsikringsselskaber i de sidste par år. De tilbyder nu omfattende, banebrydende planer understøttet af WiFi og Bluetooth, hvilket betyder at du kan streame et levende feed fra din baggård eller låse din dør med et enkelt tryk på din touchscreen.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

  • Frontpoint
  • Beskyt Amerika
  • SimpliSafe
  • Vivint

Men ud over alle de slanke gadgetry er hjemme sikkerhed en enkelt ting: giver dig ro i sindet. Hvad vil det tage for dig at hvile let, når du er ude på vandreture i weekenden eller endda bare tilbringe dagen på et af Denvers fantastiske bryggerier? Du kan være den type, der kan lide et overvågningskamera i hvert rum, eller du kan føle sig indstillet med et par dør- og vinduesafbrydere. Begge muligheder er gode, og vi har fundet ud af, at det er bedst at få niveauet af sikkerhed, der giver dig trøst - ikke en, der tilføjer unødvendigt stress. Derfor har vi ikke begrænset vores liste til kun én vinder.

Efter en grundig undersøgelse af Denver's lokale hjem sikkerhedsselskab tilbud, der omfattede timer brugt poring over kunde anmeldelser, gennemgang af kriminalitetsrapporter, og analysere omkostninger og andre faktorer, vi landede på et par sikkerhedssystemer, vi tror du vil elske. Vi sammenlignede dem derefter med de bedste nationale mærker, der tilbyder pålidelig service. Lad os grave ind og lære at kende den stadigt voksende verden af ​​hjemme sikkerhed.

Home Security 101

Den første ting at vide, når du køber et hjem sikkerhedssystem er, at der er en masse af muligheder. Det kan oprindeligt forekomme overvældende, men lad det ikke fraråde dig. I deres kerne fungerer hjemme sikkerhedssystemer i det væsentlige på samme måde:

Et centralt kontrolpanel forbinder enten via fysiske ledninger, WiFi eller Bluetooth til et system af sensorer, der er fastgjort til vinduer og døre. Du kan tilføje ting som bevægelsesdetektorer og en masse hjemmeautomatisering også. Når en af ​​enhederne opdager en trussel (som f.eks. Et vinduesbrud eller vandlækage), udløses en alarm, som sender en besked til et autoriseret callcenter for at advare de første respondenter. Det er, hvis du vælger (og betaler et abonnement på) et professionelt overvågningscenter.

Professionelt overvågede systemer er knyttet til et opkaldscenter, der bliver advaret umiddelbart efter, at en alarm slukker. De advarer derefter politiet eller brandvæsenet, afhængigt af den opdagede trussel. Du behøver ikke at gøre noget - callcentrene er døgnet rundt, der tjener til at tjene dig. Nogle systemer vil også tekst eller besked dig med en opdatering via dit hjem WiFi. Professionelle overvågningssystemer har brug for enten en mobil-, fastnet- eller bredbåndsforbindelse og kræver ofte, at du underskriver en kontrakt.

Hvis du ikke er kontrakt eller abonnementstype, vil du blive lokket til at gå til et DIY-system. Hvis din alarm slukker, bliver du opmærksom. Derfra er det op til dig at ringe til myndighederne og advare dem om fare. Disse systemer er normalt nemme at oprette uden månedlige gebyrer - det eneste problem? City of Denver kræver, at alle hjemmesikkerhedssystemer understøttes af et autoriseret overvågningscenter. Licenseret overvågning det er!

Så i Denver, hvis du går DIY-ruten, skal du gå efter et system som Lowes Iris, der tilbyder professionel overvågning. Systemet kræver ikke meget opsætning og kan nemt geninstalleres i dit næste hjem.

Tid til at handle for et system

Home sikkerhedssystemer er pakket på en af ​​tre måder: DIY, customizable eller bundtet kit. Næsten alle hjemmesikkerhedsvirksomheder bruger det samme udstyr. Det betyder at du får den samme præstation, uanset hvilket firma du vælger. Dette gør faktorer som kundesupport, prissætning og kontrakter, desto vigtigere.

Den brugerdefinerede rute involverer normalt at få et tilbud fra en professionel, før du ved hvad du betaler. Hjemmet sikkerhedsselskabet vil sende en agent til at besøge dig personligt for at vurdere layoutet af dit hjem og dets styrker og svagheder.

Bundler er mere ligetil. Virksomheder tilbyder nogle få opgraderbare pakker og giver dig mulighed for at installere dem selv.

De helt tilpassede systemer (som oftest tilbydes af dine lokale virksomheder) involverer typisk ikke signering af en langsigtet kontrakt eller overvågningsaftale. Hvis du planlægger at flytte inden for de næste tre år, er de en god mulighed. Alternativt er bundtede systemer gennemsigtige om deres prisfastsættelse fra starten. Du vil ikke ende med at betale en regning langt højere end du havde forventet - du køber hardware og skriver normalt en 36 måneders overvågningskontrakt, der er angivet fra get-go.

Overvej hvad der kræves for at gøre dig sikker. Ville alle de nyeste gadgets gøre dig mere paranoid end fredelig? I det mindste anbefaler vi at gå med dør- og vinduesafbrydere og en akustisk alarm. Noget mere bør føje til din følelse af sikkerhed, ikke tage væk fra det.

Bedste Home Security System i Denver

Vores team undersøgte syv hjem sikkerhedsselskaber lokale til Denver.Vi vurderede grundigt hver virksomheds hæderlighed, kundeservice og prisfastsættelse gennem denne proces, og vi identificerede fire fortjenstfulde overvejelser. Hvad vi lærte? På tværs af brættet scorede Denver's home security-virksomheder højt over hele linjen.

Denver's Best Local Home Security Virksomheder

United Security System

United Security System er et af de få lokalt ejede og drevne sikkerhedsselskaber i Colorado, og har været i drift siden 1957. På den tid har det udviklet sig et ry for at levere kvalitetsløsninger til sine kunder. Hver serviceforespørgsel understøttes af en gratis konsultation på stedet, og hvis du bliver kunde, vil du nyde fri ild og kulilte detektorer.

United Security System tilbyder løsninger til både private og erhvervskunder. Udvalgte tjenester omfatter fjernbetjening og afbrydelse af din alarm, nøglefri adgang, videoovervågning, certificeret UL-overvågning og hjemmeautomatisering. Kunder kan også vælge imellem en række tilføjelser, herunder fjernbetjening, panik, medicinsk nødsituation og brandknapper; temperaturfølere (ideel til overvågning af rørinfrastruktur); og oversvømmelsessensorer.

Vi var også imponerede over United Security System's tilgang til sikkerhed. Virksomhedens sikkerhedskonsulenter forklarer betydningen af ​​at sikre udenfor og indersiden af ​​et hjem, og i sine 59 år i erhvervslivet giver den en sikkerhedsforanstaltning til næsten enhver potentiel sikkerhedsrisiko.

United Security System er en fantastisk mulighed for Colorado hjem eller virksomhedsejer, der ønsker et brugerdefineret sikkerhedssystem fra en lokal udbyder, uden at foregribe kvalitet. Især hvis du er ny på sikkerhedsmarkedet, hjælper deres fagfolk dig med at føle dig hjemme.

Integrerede systemer

Integrated Systems er et lokalt ejet alarmcenter baseret på service i Denver, CO, der har tjent byens frontområde i mere end 30 år.

Det leverer tjenester til både privatkunder og erhvervskunder og begynder sine kunderelationer med besøg og konsultation på stedet. Virksomhedens erfarne sikkerhedsspecialister kan rette op på alle kunders bekymringer med en tilpasset løsning. Selskabets portefølje af tjenester omfatter brandalarmer, sikkerhedssystemer, one-touch panik alarmer og UL-certificeret overvågning.

En af de mest unikke tjenester, Integrated Systems giver, er adgang til SKYLINK og SKYVIEW-systemer. SKYLINK giver hjemmeovervågning på tværs af radiofrekvens som et alternativ til fastnet og internetbaserede løsninger. Systemet er ideelt til fjernområder med begrænset forbindelse, da traditionelle fastnet- og internetbaserede løsninger undertiden kan vise sig upålidelige på disse områder. Et radiofrekvensbaseret system garanterer sikkerhed på tværs af et af de ældste kommunikationssystemer i nationen. SKYVIEW er et lignende system, der omfatter videoovervågning.

Integrerede systemer tilbyder også hjemmeautomatisering og fjernadgang til sikkerhedssystemet ved hjælp af Alarm.com's teknologi. Virksomheden tilbyder brugerdefinerede servicepakker til brugerne for at sikre, at du får præcis det, du har brug for. Mobil overvågning starter ved 42 dollar pr. Måned.

Integrerede systemer er en stor sikkerhedsudbyder for Denver bosiddende, der ønsker pålidelig sikkerhed, der virker. Uanset om du sikrer en fjernhytte i Rockies eller dit familiehjem i Ski Country, kan du have tillid. Integreret systemløsninger vil fungere uanset hvad.

Sikre systemer

Safe Systems er et Denver-baseret sikkerhedsselskab, der ikke kun sikrer dit hjem mod indbrud og indbrud; det tilbyder også en række andre tjenester til at beskytte dit hjem mod uvejr, oversvømmelse og ild.

Safe System-løsninger giver kunderne mulighed for at samle hjemme- og hjemmehåndteringsløsninger. Statistisk set er det usandsynligt, at du vil opleve en indbrud (takke), så Safe Systems tilbyder unikke løsninger, så du bedst kan styre dit hjem, mens du stadig har en fejlsikring mod tyveri. For eksempel foreslår Safe System, at brugere bruger deres seks kamera system (som kommer standard) for at finde ud af, hvornår deres børn kommer hjem fra skolen, for at kontrollere kæledyr om dagen og holde tabs på bassiner, dæk og andre udendørs områder ( sig, hvis der er et bjerg løve i din baggård, bedre du finde ud af gennem en bevægelsessensor end en tur udenfor).

Safe Systems tilbyder også sensorer til at registrere svære vejrforhold, oversvømmelser, brand, kulilteforgiftning og hjemmeautomatisering. Virksomheden tilbyder forskellige pakker for at imødekomme kundernes behov. Dens standardpakke leveres med et touchscreen tastatur, to dørsensorer, en bevægelsesføler, mobil forbindelse og system service og reparation.

Hvis du er på udkig efter et hjemssikkerhedssystem, der fordobles som et hjemmehåndteringssystem, har Safe System gode løsninger. Den lokalt ejede serviceudbyder er også vært for sin egen UL-certificerede centrale overvågningsstation, så du kan få alt hvad du behøver på ét sted. Mobil overvågning starter ved $ 30 per måned.

Pålidelig hjemme sikkerhed

Pålidelige Home Security Services CO byer langs hele statsfronten, fra Colorado Springs til Denver og Fort Collins, og leverer både bolig- og forretningsløsninger. Virksomheden fair prisfastsættelse, og endda tilbyder gratis boliger sikkerhed hardware og installation til sine kunder. Prospektive kunder kan ringe til et gratis tilbud og få et system installeret inden for få dage.

Selskabet er lokalt ejet, og dets ledere har mere end 50 års kombineret erfaring inden for sikkerhedsbranchen.Pålidelig Home Security er akkrediteret og Monitronics-certificeret. Det har også vundet forskellige priser for at levere topkvalitets service til sine Colorado-kunder, herunder at blive navngivet North America's Alarm Monitoring Service Provider for 2008.

Virksomheden tilbyder en række muligheder for hjemme sikkerhed, herunder to-vejs, håndfri stemmeovervågning; Cellular og Monitronics overvågning; hjemmeautomatisering; og Alarm.com's fjerntilslutningsteknologi. Cellular overvågningspakker starter ved $ 35 pr. Måned, og selskabet tilbyder jævnligt systemløs installation uden penge.

Pålidelig Home Security bruger også UL-certificeret alarmovervågningsservice til at levere den højeste kvalitet til sine overvågningskunder. Med dette tilbyder virksomheden en 30-dages pengene tilbage garanti på sine systemer, og garanterer, at priserne er de billigste i Denver.

Pålidelig hjemme sikkerhed er for Colorado bosiddende, der ønsker ekstraordinære overvågning service fra en lokal udbyder, til en lejlighedskøb. Virksomheden stiller tilbud på sin hjemmeside, og nye kunder kan være berettiget til at prøve et system gratis, som omfatter hardware og installation.

Bedste sammenbundne muligheder

Hvis du bare vil have den bedste deal og hurtig, bør du overveje disse nationale virksomheder:

Frontpoint: Frontpoint sendes fri til din dør og indeholder en 30-dages "risikofri" prøveperiode, så der er aldrig nogen købers anger. Dette bidrager til sin konsekvent høje kundeservice rating. Du kan selv installere deres trådløse enheder, og der er tre opgraderbare pakker at vælge imellem. Den eneste fangst? Du skal underskrive en 36 måneders kontrakt for at komme i gang.

Beskyt Amerika: Protect America tilbyder fem forskellige pakker, der giver dig masser af muligheder. Du kan vælge at installere udstyr selv eller få en agent, kom gør det for dig. Ingen forudbetalinger til udstyr, men du bliver nødt til at underskrive en 36 måneders kontrakt.

SimpliSafe: Hvis du leder efter et overkommeligt, kontraktfrit system, er det for dig. De tilbyder fire forskellige trådløse pakker, der starter med kun 230 dollar. Og deres professionelle overvågning er en stjæle på kun $ 15 per måned.

Bedste DIY Security Systems

Lowes Iris: Lowes Iris tilbyder en enorm liste over tilgængelige funktioner som fjernstyrede doggy doors, WiFi-tilsluttede termostater og trådløs styrbar belysning. Der er endda smarte pærer, der arbejder med Iris. Det er også kompatibelt med professionel overvågning, som du skal bruge for at registrere dit alarmsystem med City of Denver.

Piper NV: Piper NV er en stor værdi i en lille pakke, ideel til lejligheder eller kortsigtede huslejer. Det er et enkelt tårn udstyret med en række sikkerhedsværktøjer. Towers starter på $ 200 og er endda kompatible med Z-Wave tilbehør.

Lokale selskaber, der ikke lavede klippet

Nogle af disse virksomheder har simpelthen ikke været længe nok til at tjene et stort ry, mens andre ikke tilbyder gratis installation.

  • Home Security Centers
  • Optima Home Security
  • Colorado Security Company

Forebyggelse af falske alarmer

Falske alarmer er et stort problem nationalt, og Denver er ingen undtagelse. Ifølge byens falske alarmeringscenter modtager Denver-politiet over 10.000 alarmopkald om året, hvoraf 98% anses for at være falske. Det er klart, at dette er et stort problem, der påvirker tjenestemænds tidsfordeling, bybudgetter og dine egne skattesatser. Hvis dit hjem udsender mere end fem falske alarmer om et år, bliver du sat på listen "generel reaktion", hvilket betyder, at politiet vil komme til at kontrollere indbruddet, hvis de allerede er i nabolaget.

Hvordan undgår man det? Først skal du registrere dit system med City of Denver online. Når din tilladelse er godkendt, er den gyldig i et år (fornyelig for et gebyr på $ 25), og du vil kun blive opkrævet $ 50 per falsk alarm. Det er en stor forskel for ikke at få politiets hjælp overhovedet.

Stadig vil du gøre hvad du kan for at forhindre falske alarmer. Der er et par enkle trin, du kan tage for at reducere sandsynligheden for en falsk alarm dramatisk. Til at begynde med, kontroller jævnligt batterierne på dit udstyr. Sørg for, at dine døre og vinduer er ordentligt lukket, før du aktiverer dit system. Endelig, og det er en stor, så sørg for alle sammen hvem der skal interagere med systemet ved, hvordan man bruger det.

Her er nogle andre praktiske trin, du kan tage for at holde falske alarmer til et minimum.

FAQ

Er et hjem sikkerhedssystem en god investering?

Mange mennesker tror, ​​at fordi de ikke er bosatte sig eller ej ejer et væld af værdifulde, at de ikke har brug for et hjemssikkerhedssystem. Desværre har dit hjem samme risiko for indbrud, uanset hvilket kvarter du befinder dig i. Ifølge en rapport offentliggjort US Department of Justice er enhver, der bor i en bolig, i fare.

For det andet er selve tilstedeværelsen af ​​et sikkerhedssystem, uanset hvilket du vælger, nok til at afskrække en kriminel. I en undersøgelse foretaget af University of North Carolina ved Charlotte's Department of Criminal Justice & Criminology, vil 50 procent af alle kriminelle straks forlade efter en alarm udløses. Det er ret gode odds.

Og ud over sikkerhedsfordelene kan hjemmeautomatiseringsfunktioner hjælpe dig med at spare penge på energiforbrug, hvilket betyder at du kan genvinde din investering i det lange løb. Plus, bare at eje et system kan kvalificere dig til en pause på dine skatter.

Er der noget, jeg kan gøre for at sænke mit hjems risiko for at blive målrettet?

Nå er der masser af ting, du kan gøre for at sænke dit hjems risiko, men Denver-politiet minder klogt om, at der ikke er nogen måde at gøre dit hjem 100% tyverisikker. Der er dog trin, du kan tage for at gøre det tyverisikker:

"Du kan ikke gøre dit hjem indbrudssikker. Når du tager skridt til at beskytte dit hjem og dets indhold, skal du huske på, at intet hjem kan beskyttes som Fort Knox. Intet antal låse, barer, lys eller klokker kan garantere total beskyttelse. Du kan gøre dit hjem indbrudssikret! De fleste indbrud er misbrug af muligheder. Beboere ønsker at få adgang hurtigt, flytte hurtigt mens de er inde, og så gå ud. "

Bundlinjen

Uanset din situation eller budget, giver hjemme sikkerhedssystemer dig ro i sindet og evnen til at gøre dit hjem indbrudssikker. Tag et kig på vores topvalg og beslutsomt hvad der passer til dig.

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:United Security Systems,Integrerede systemer,Sikre systemer,Pålidelige Home Security Systems

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar