Home Security i Greenville

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Borte er dagene med hjemmesikkerhed bare vægmonterede kasser med højt indbrudningsalarmer. Nu omfatter den alt fra fjernbelysning til vandlækningssensorer til automatiserede dørlåse, og den skal være en industri på 21,6 milliarder dollar inden 2020. Whoa. Med disse teknologiske fremskridt betyder der en masse af muligheder på markedet og finde det bedste hjem sikkerhedssystem er mere overvældende end nogensinde. Indtast Freshome.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

  • Frontpoint
  • Beskyt Amerika
  • SimpliSafe
  • Vivint

Vi satte ud på en mission for at finde det bedste hjem sikkerhedssystem derude. Vi pored over anmeldelser, kunderapporter, kriminalstatistik og både de lokale og nationale muligheder i Greenville. Vi talte til kunder af de mest populære virksomheder for at forstå sin stil af kundeservice. Endelig interviewede vi retshåndhævende embedsmænd for at få en sagkyndiges synspunkt på de virkelige trusler, som hjemme sikkerhed forhindrer.

Hvad vi lærte? Der er et smart hjem system, der virker for alle. Uanset om du er en universitetsstuderende, en flerårig lejer eller huslejer på 20 år, fandt vi overkommelige og effektive beskyttelsesplaner, der passer til dine behov.

Sådan fungerer hjemme sikkerhed

For at tage en velinformeret beslutning er det vigtigt, at du ved lidt om sikkerhedsforanstaltningerne bag dit grundlæggende hjemssikkerhedssystem. Det koger i grunden til dette: Alle hjemme sikkerhedsselskaber udstikker dit hjem med et system af sensorer, enheder og endda kameraer, som alle er forbundet via fysiske ledninger, Wi-Fi eller Bluetooth. Systemet aktiverer en alarm, når som helst en af ​​sensorer opdager en trussel, såsom et revnet vindue eller vandlækage.

Hvad der sker efter at sirenen er slukket afhænger af, om du har et professionelt overvåget eller DIY-system. Professionelt overvåget systemer spores af et opkaldscenter, som meddeler de første respondenter umiddelbart efter alarmen udløses. Så kontakter de dig, enten via telefon, tekst eller besked via dit hjem Wi-Fi. Denne opsætning vil koste dig lidt mere, typisk mellem $ 15 til $ 50 pr. Måned, og kræver, at du har en mobil, fastnet eller bredbåndsforbindelse.

Den anden mulighed er et DIY-system. Disse planer, som normalt er mere overkommelige, understøttes ikke af et callcenter. Du er den, der får den første meddelelse, hvis din alarm udløses. Den mest tiltalende del af DIY, som omfatter systemer som SimpliSafe og Canary, er, at det koster ingenting at køre, når du har sat det op. Du skal bare købe hardware og have en internetforbindelse. De potentielle downfalls? Det er op til dig at underrette myndighederne, hvis dit system opdager en trussel, og dit system vil kun opdage en trussel, så længe din strøm og internetforbindelse fungerer.

Shopping til dit sikkerhedssystem

Hjemme sikkerhedssystemer tilbydes oftest i enten en samlet eller brugerdefineret pakke. Bundled pakker opererer på en "hvad du ser er hvad du får" filosofi. Månedlige priser er fastsat til en fast sats, hvilket gør factoring et hjem sikkerhedssystem til dit budget meget lettere. Udstyret i hver pakke er standardiseret, og pakker er typisk opdelt i prissætning. De mere basale bundter kan omfatte fastnetovervågning og nogle dør- og vinduesfølere, mens de mere udførlige kan have en trådløs overvågningsmulighed. Nedfaldet? Mange af disse virksomheder kræver mindst 36 måneders kontrakt.

Den anden måde at gå om dette er gennem brugerdefinerede pakker. Hvis du vælger en lokal udbyder, vil dette sandsynligvis være din eneste mulighed. Fordi de opererer i dit område, sender de typisk en agent til at vurdere dit hjem for sikkerhedsstyrker og svagheder og derefter give dig et tilbud. Fordelen ved den brugerdefinerede pakke er et system, der virkelig imødekommer dine behov; ulempen er tvetydigheden i prisfastsættelsen. Det er også værd at bemærke, at mange af disse virksomheder giver mulighed for månedlig service.

Og endnu en ting: Du får den samme sikkerhedspræstation fra næsten alle virksomheder. De tilbyder alle næsten identiske enheder og opererer ved hjælp af lignende mekanismer - nemlig mobil-, bredbånds- og fastnetovervågning. For at finde det bedste hjemme sikkerhedssystem til dig, kommer det ofte til priser og livsstil.

Hvad skal du spørge dig selv

Tag et kig på din livsstil og spørg dig selv, hvad du virkelig har brug for i et hjem sikkerhedssystem. Er du studerende eller lejer? Et DIY-system er hurtigt at installere, og du kan tage det med dig hver gang du flytter. Hvis du opholder dig et stykke tid, behøver du dog at overveje de hårdforbundne, brugerdefinerede systemer.

Freshome's Top Picks for det bedste Home Security System i Greenville

Vi evaluerede ni Greenville, South Carolina-baserede virksomheder og scorede dem på kundeservice, prissætning og omdømme. Vi sammenlignede derefter med Freshoms øverste sikkerhedssanbefalinger. Efter vores analyse skakede tre lokale virksomheder ud til at være de klare vindere: CPI Security Systems, Cherokee Alarm Systems og AAA Låsesmede og Alarm Company.

Når det er sagt, de store fyre - nemlig Frontpoint og Protect America - vil stadig være din bedste chance for de nemmeste og mest opdaterede systemer. Vi foreslår, at du kun går lokalt, hvis du føler dig mere sikker ved at vide, at din tjeneste var i nærheden. Det handler trods alt om din ro i sindet.Hvad angår folk, der ikke er helt klar til at slå sig ned på ét sted, anbefaler vi bekvemmeligheden af ​​billigere DIY-systemer som Lowes Iris eller Piper NV.

Bedste sammenbundne muligheder

Frontpoint: Frontpoint tilbyder trådløse, brugerdefinerede pakker, som du kan installere til overkommelige priser. Med en 30-dages risikofri prøve og topkvalificeret kundeservice er det glat sejlads til et sikrere hjem. Fangsten? De bedste tilbud alle kræver en 36-måneders kontrakt.

Beskyt Amerika: Protect America tilbyder flere pakker end Frontpoint-5 for at være præcis - starter fra $ 20 om måneden. Installation er DIY og dejligt let. Med ingen upfront omkostninger på udstyr, låses du i din pris fra get-go. Igen forventer en obligatorisk 36-måneders kontrakt.

SimpliSafe: SimpliSafe er langt den mest overkommelige og tilbyder cellulær overvågning for kun $ 15 per måned. Pakker starter omkring $ 230, og SimpliSafe giver dig mulighed for at købe et renoveret system, som vil spare dig for en anden 25-30%.

Bedste lokale hjem sikkerhedsselskaber

CPI Security Systems

Dette sikkerhedsfirma lover et alarmrespons i sekunder, ikke minutter. Med 20 års erfaring i branchen og en CPI "No False Alarm Guarantee", kan vi se, hvordan CPI Security Systems kan få det til at ske. Alle alarmer overvåges gennem det regionale sydøstlige hovedkvarter, så du er garanteret 24-timers kundepleje, der er i nærheden og på opkald til dig.

Hvis du kan lide at blive på op og op, kan inTouch Home-tjenester være bedst for dig. Hold kontakten med nem at bruge teknologi, der giver dig et trådløst kommunikationslink til dit system. Du kan styre alt fra dine lys, dørlåse og termostater med et klik på en knap med denne mulighed. Det vil holde dig i kontakt, uanset hvor du måtte være. Bekymret for en usynlig invader som kulilte? Fordi kulilteforgiftning er så alvorlig og alvorlig fare, kan du straks modtage en besked ved de første tegn på lækage.

CPI Security Systems kører altid nye tilbud på udstyr og installation, så ring for et gratis tilbud i dag for at se hvilken pakke der ville fungere bedst for dit hjem eller forretning. Når du har installeret, har du adgang til 24/7 kundeservice, og der findes også ofte stillede spørgsmål på internettet for at hjælpe dig med fejlfinding på egen hånd.

Cherokee Alarm Systems

Dette firma er ejer-opereret og familieorienteret, så kundernes velbefindende vil altid være i spidsen for virksomhedens forretningsmission. Cherokee Alarm Systems personale forstår at hvert hjem eller virksomhed vil have forskellige behov. Hver kundes ejendom vil have et andet layout, omgivelser og arkitektoniske opsætninger, hvilket gør hvert job til en unik, der kræver tilpasning.

Uanset om du har brug for et overvågnings- eller overvågningssystem, er faglige installations- og servicebehov prioriteret af hver tekniker, som kunderne kommer i kontakt med her hos Cherokee Alarm Systems. Kunder, der investerer i et system via Cherokee Alarm Systems, kan søge forsikringsrabatter på grund af den 24/7-overvågning, der leveres. Afhængigt af dine behov og livsstil kan et system knyttes til et vilkårligt antal mobilapps, så du kan afvæbne eller arm fjernstyret. Selv når du er væk, modtag opdateringer i realtid via tekst eller e-mail. Nogle egenskaber kan endda overvåges uden telefon eller internetforbindelser, hvilket gør mulighederne for at sikre din landdistriktsvirksomhed eller hjemme en realitet.

Hvis du kan lide ideen om at have Closed Circuit TV (CCTV) til at overvåge din ejendom, så spørg din tekniker, hvordan det bedst kan fungere med dit hjem eller forretningslayout. Lær trinvise instruktioner fra din tekniker, og hvis du har spørgsmål, er der altid 24/7 kundeservice hjælp.

Derudover servicerer denne virksomhed og reparerer alle forskellige typer mærker af systemer.

AAA Låsesmede og Alarm Company

Siden 1981 har AAA Locksmiths og Alarm Company ansat certificerede, uddannede teknikere til service og installation af top-of-the-line sikkerhedssystemer og overvågningssystemer. For fuld sikkerhed, overvej at have et tyverialarm og brandalarmer installeret i dit hjem eller forretning. Alt installeret udstyr er U.L. Listet, som er godkendt af forsikringsselskaber, og ofte scorer boligejere og virksomhedsejere en rabat. Medicinske advarselssystemer er også tilgængelige, så hvis du eller en elskede falder eller bliver såret, kommer hjælp hurtigere på grund af placeringen af ​​systemet.

Videokameraer, skærme, multiplexere, digitale videooptagere, IP-kameraer, skjult CCTV-udstyr, videosendere, videolinser og udstyr til alle faser af videoovervågning er blot nogle af de muligheder, der er tilgængelige via AAA Låsesmede og Alarm Company. Dette firma scorer ekstra point for at være et Better Business Bureau (BBB) ​​akkrediteret selskab, og for dets bånd til Associated Locksmiths of America og Safe & Vault Technicians Association (SAVTA). Andre tjenester end adgangskontrolsystemer og sikkerhedssystemer omfatter andre tjenester, der tilbydes af dette firma nøglekontrolsystemer, låsesmedtjenester, pengeskabe, overvågning og audiovisuelle systemer.

Ring i dag for at lære mere om systemerne, og en tekniker vil komme ud og gå dig gennem dine muligheder.

Bedste DIY Security Systems

Lowes Iris: Lowes Iris handler om muligheder. Det er et DIY system, der giver mulighed for en professionel overvågningsopgradering og indeholder en vasketøjsliste med funktioner som udendørs spigots og LED belysning. Nem installationen tjente også Lowes Iris hovedpunkter.

Piper NV: Dette er vores foretrukne valg til alle, der bor i en sovesal eller lejlighed.Piper NV er et frittstående tårn med et 180 graders kamera, bevægelsesføler og kompatibilitet med Z-Wave Technology.

Lokale virksomheder, der ikke lavede klippet

Nogle lokale hjemmesikkerhedsvirksomheder opfyldte bare ikke vores standarder. Gammel teknologi, forvirrende websteder og svære at finde kontaktoplysninger var alle grunde til at få øksen.

  • ADP Security Systems
  • GenX Security Solutions
  • JSB Security Solutions Inc.
  • Prioritet One Security
  • OnPoint-sikkerhed og video
  • Fusion Audio + Video

Forebyggelse af falske alarmer

Greenville County Sheriff's Office reagerer på over 1500 falske alarmer pr. Måned. Det er ikke godt. Det suger op værdifuld tid, energi og ressourcer, som politiet kunne styre mod egentlige forbrydelser. For at bekæmpe problemet udstedte politiet en bestemmelse, der ville give registrerede beboere to falske alarmer pr. Tredje måned. Hvis du overstiger det, bliver du opkrævet $ 100 for hver ekstra falsk alarm. Mere, hvis dit system ikke er registreret.

Heldigvis tager det ikke meget at reducere sandsynligheden for en falsk alarm betydeligt. Første ting skal du først registrere dit system, så snart det er installeret. Når det er i gang, skal du kontrollere dine batterier regelmæssigt og foretage en månedlig systemkontrol for at sikre, at alt dit udstyr fungerer fuldt ud.

Her er et andet tip: Forklar hvordan systemet fungerer nogen som helst hvem skal interagere med det Vi ved, det er ikke sjovt, men det er værd at forsøge at læse manualen og nå ud til dit hjem sikkerhedsfirma, hvis du har spørgsmål. Stol på os, det vil spare dig i det lange løb.

Sådan registrerer du dit alarmsystem i Greenville

Greenville kræver, at du får en tilladelse fra byen til at installere et sikkerhedssystem ved at registrere dig hos Greenville County Sheriff's Office. For at gøre det skal du udfylde en formular og en mail i $ 10, der skal betales til Greenville County.

Enhver, der er fanget uden en tilladelse, vil blive bødet. Hvis du har en falsk alarm, mens dit system ikke er registreret, skal du betale en automatisk $ 50. Så fortsæt og sørg for at registrere dig!

FAQ

Er hjemme sikkerhed virkelig det værd?

Det korte svar: ja. En rungende ja. Vi fandt en undersøgelse fra University of North Carolina i Charlotte, hvor 422 fængslede tyverier blev interviewet, og over 60% af deltagerne sagde et alarmsystem afskrækker dem fra at rane en bopæl. En fuld 50% sagde, at de aldrig forsøger at bryde ind i et hus med et system. Så uanset hvilket system du vælger, er tilstedeværelsen af ​​et system ofte nok til at holde indtrengere fra dit hjem. Hver indbygger i Greenville har en 1 i 21 chance for at blive et ejendomskriminalitetsoffer (højere end statsgennemsnittet på 1 i 29), så enhver forholdsregel er et værdifuldt forsøg i vores bog.

Hvilke former for sikkerhed har jeg brug for?

Der er fire hovedkategorier af beskyttelse: indbrud, overvågning, miljø og liv.

At bryde det ned: Intrusion og overvågning er stort set ens. De er på plads for at beskytte din ejendom mod at blive stjålet og tjene til at reducere chancerne for værst tænkelige scenarier som f.eks. Gidsel eller voldelig indtrængen. De fleste indbrudssystemer består af dør- og glasbrudssensorer, mens overvågning ofte omfatter sikkerhedskameraer og bevægelsesdetekteringer.

Miljøbeskyttelsesanordninger er beregnet til at beskytte dig mod skadelige gasser som kulilte og husbrande. Alle, uanset hvor du bor, er i fare for disse trusler, så med monitors installeret giver du det bedste forsvar mod disse ofte uforudsigelige elementer. Sørg for regelmæssigt at kontrollere batterierne på din kulilte detektor; disse ting har tendens til at blive overset.

De mest grundige hjem sikkerhedsplaner indeholder en form for livs beskyttelse, som ofte består af et medicinsk vedhæng eller armbånd. Misforstå ikke disse enheder som noget, der kun er ældre. Sandheden er, at enhver af enhver alder kan blive offer for en fysisk ulykke. Du vil kunne trykke på den medicinske panikknap, hvis du ikke kunne nå telefonen.

Bundlinjen

Alle fortjener at føle sig trygge i deres hjem. For at få ro i sindet, afgøre hvilke faktorer der er vigtigst for dig og hvor længe du planlægger at være hos din nuværende bolig. Intet kan garantere indbrud forebyggelse, men små tilføjelser - fra bevægelses sensorer til et simpelt tegn på gården - gå langt i at beskytte dit hjem og deres kære.

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:CPI Security Systems,Cherokee Alarm Systems,AAA Låsesmede og Alarm Company

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar