Home Security i Kansas City

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Tilbage på dagen henviste ordene "hjemsikkerhed" til chunky, forældede kontrolpaneler og voldelige indbrudsalarmer. Men dagens systemer er langt mere end det. De handler om at integrere din bolig med de mest kraftfulde (og overkommelige) teknologier, som beskytter dit hjem på alle fronter - ikke kun mod indbrud. Vi taler om tilsluttede apparater, der reducerer energikostnaderne, sensorer, der sender email til dig, hvis dine rør lækker og automatiserede kameraer, der strømmer direkte til din telefon.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

 • Frontpoint
 • Beskyt Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Uanset om du lige er kommet til en ny placering eller har investeret i dit drømmehjem i årevis, skylder du det selv for at se, hvad dagens sikkerhedssystemer skal tilbyde. Teknologien er ikke en gimmick, og applikationerne er næsten ubegrænsede. Uanset din type hjem, leveforhold, stil eller budget, er der et hjem sikkerhedssystem til dig.

Hvad du behøver at vide om Home Security Systems

Det grundlæggende

Ved sit mest enkle design består et hjem sikkerhedssystem af dør- og windows-sensorer, som er forbundet til et kontrolpanel. Hvis en af ​​sensorerne udløses, lyder alarmen. Mere avancerede systemer omfatter en række funktioner, såsom bevægelsesaktiveret videooptagelse og glasbrudsfølere.

Traditionelle systemer, der ofte omtales som fastnet-systemer, er forbundet til et hjems telefon eller internetlinje. Nyere systemer bruger enheder, som er trådløst forbundet til kontrolpanelet. De anvender også cellulær teknologi til at underrette opkaldscentret om eventuelle indbrudssøgninger eller nødsituationer. Et mobilsystem er sikrere og mere pålideligt, fordi det ikke er afhængigt af din telefon / internetforbindelse og kan ikke deaktiveres med den gennemsnitlige skurk.

Overvågning: Professional vs DIY

Du tror måske, at "DIY" betyder "selvinstallation", men det er faktisk et udtryk, der refererer til den enhed, der overvåger dit system. Virksomheder som Frontpoint, ADT og de fleste lokale virksomheder kræver professionel overvågning (du ved, de hovedtelefon-slidende agenter, du ser på reklamerne). Et månedligt gebyr overvåger et døgnet rundt callcenter status for dit hjem og advarer både dig og myndighederne, hvis noget går galt.

DIY systemer, i sammenligning er ikke overvåges af sikkerhedsselskaber du er ansvarlig for at overvåge dit eget hjem via din smartphone, tablet eller computer. Derfor skal du selv ringe til politiet i tilfælde af en nødsituation. DIY systemer tendens til at være billigere, fordi der ikke er månedlige gebyrer eller kontrakter for en første-respons service. (Overvej Lowes Iris-system, som løber omkring $ 160.) Du skal dog være opmærksom på, at Kansas City Police Department altid anbefaler professionelt overvågede systemer, fordi "det er et bedre support system." Du tror måske du håndterer stress godt, men i varmen i det øjeblik, ting kan blive uklar. At få et telefonopkald fra et roligt individ, efter at din alarm er slukket, kan gøre en stor forskel i din sikkerhed.

Shopping for et sikkerhedssystem

Generelt er hjemme sikkerhedssystemer solgt på to måder: bundter og tilpassede systemer.

Bundler tilbyder en appetitlig pris, der kan citeres online eller via telefon. De er nemme at købe og kræver ofte ikke en professionel installation. Den ene ulempe er, at at købe en bundle betyder normalt, at du bliver nødt til at underskrive en 3-årig overvågningskontrakt. Nogle virksomheder, som Frontpoint, har udstyrspakker, der er super nemme at flytte. Andre, som ADT, kan kræve, at du betaler for en demontering og geninstallation, når du flytter. Så hvis du tror at du måske bevæger dig i den nærmeste fremtid, skal du sørge for at få et endeligt svar om flytningsgebyrer, når du afslutter et citat.

Men hvad nu hvis du har et meget unikt (eller skørt stort) hjem, eller kun ønsker bestemte typer enheder, som videoovervågningskameraer? I disse tilfælde er brugerdefinerede systemer vejen at gå. De kræver ofte en undersøgelse af dit hjem, før du rent faktisk ser en prisfastsættelse, men på trods af den vanskelige indgang betyder tilpasningsaspektet, at du får præcis det, du vil have, og kun hvad du vil. En anden bonus for at få et brugerdefineret bygget system er, at de fleste virksomheder tilbyder ikke kræver en lang kontrakt. Så når du køber udstyret, kan du vælge hvem du hvilken overvågningstjeneste du foretrækker.

Freshome's Top Picks for det bedste Home Security System i Kansas City

Freshome-teamet plukket 10 Kansas City-baserede hjemmesikkerhedsfirmaer, der blev evalueret, testet og scoret baseret på flere forskellige faktorer (f.eks. Prisfastsættelse, pålidelighed og kundeservice). De selskaber, vi har valgt at dele, havde de højeste score på tværs af alle fire kategorier - det betyder, at de er mest tilbøjelige til at tilbyde dig den bedste service i området.

Bundlinjen er dette: Hvis du vil have en let og nem løsning, har Frontpoint and Protect America de mest overkommelige pakker og gennemsigtige priser. SimpliSafe tilbyder også tilpassede systemer med deres standardpakker, hvilket giver kunderne stadig større kontrol end sine konkurrenter.

Hvis du foretrækker lokale virksomheder med tæt kundeservice, er Kansas Citys fineste sikkerhedsselskaber Atronic Alarms, Inc. og Scharig Alarm Systems.Disse to virksomheder leverer den bedste kundeservice, udstyr og prisfastsættelse i området og har det højeste ry for deres service.

Hvis de professionelle hjemmesikkerhedssystemer ikke er dine foretrukne, har vi testet flere DIY-hjemmet sikkerhedsindstillinger til dig. Lowes Iris og Piper NV er fremragende DIY hjem sikkerhedssystemer, der vil hjælpe med at beskytte dit hjem og bringe hjem automatisering til livet. Disse systemer giver dig mulighed for at tilpasse din sikkerhed og automatisering til din smag, så dit hjem er i spidsen for hjemme sikkerhed.

The Best Home Security Virksomheder Baseret i Kansas City

Atronic Alarms, Inc.

Atronic Alarms tilbyder et prisbelønnet system for at beskytte de mest værdifulde aktiver til sine kunder. Som en af ​​de største lokalt ejede og drevne sikkerhedsudbydere i Kansas City-området har Atronic Alarms tilpasning til en videnskab. Uanset om du har brug for et brandsystem, hjemmeinvasionssystem, kameraer, fjernsynssystemer osv., Finder du hvad du har brug for med dette firma grundlagt i 1982.

Teamet hos Atronic Alarms er stolt over, at det har de laveste falske alarmsatser i branchen. I 2009 blev den nationalt anerkendte Police Dispatch Quality Award givet til virksomheden for sit arbejde i udestående falske alarmstrategier. Bekymret for at dit hus brænder? Brandbeskyttelse kan også tilføjes til ethvert system uden ekstra omkostninger. Sørg for at lade din husejers forsikringsudbyder vide, da mange vil give rabatter for boligejere, der bruger sikkerheds- og brandsystemer. Virksomhedsejere kan også beskytte deres medarbejdere og aktiver med en række sikkerhedspakker fra Atronic Alarms. Mellem adgangskontrol, videoovervågning, overvågning og mere kan virksomhedsejere beskytte kommercielle aktiver nær eller langt, syv dage om ugen.

Stadig usikker på om du har brug for et system? Ring efter en gratis sikkerhedsvurdering til hjemmet for at se, om dit hjem er lige så sikkert som du tror.

Scharig Alarm Systems

Hvis du vælger et sikkerhedssystem baseret på nogle kriterier, skal du overveje at træffe beslutningen på baggrund af erfaring og pålidelighed. Siden 1994 har Scharig Alarm Systems teknikere solgt og installeret mere end 14.000 sikkerhedssystemer i Kansas City. Mere imponerende har virksomheden konsekvent haft en A-plus rating fra Better Business Bureau også. Uanset om du har brug for et kommercielt eller hjemme-sikkerhedssystem, tilbyder Scharig Alarm Systems en bred vifte af muligheder, der fungerer bedst for sine kunder.

Vælg mellem en række produkter, herunder Honeywell Total Connect, som giver kunderne mulighed for at styre hussikkerhed eksternt via pc eller en smartphone. Dette værktøj giver dig mulighed for at sikre, at alt er godt - check ind på babysitteren, eller juster termostaten eksternt, hvis du er ude af byen, og meget mere med dette Honeywell-produkt. Med et simpelt telefonopkald kan du opdage, hvordan Scharig Alarm Systems kan overtage dit nuværende system og sænke din månedlige regning. Eller bare se på et helt helt nyt system, der ikke kræver en langsigtet kontrakt. Personalet i callcenter er opmærksom på hver dag hele året for at fortælle dig, om noget ikke er rigtigt, uanset om det er oversvømmelse, besked om lavt batteriniveau, medicinske eller brandmæssige nødsituationer og meget mere.

I modsætning til mange andre sikkerhedsfirmaer opkræver Scharig Alarm Systems intet til aktivering eller installation. Priser starter også så lavt som $ 30 om måneden.

Bedste sammenbundne muligheder

Frontpoint: Frontpoint tilbyder fuldstændigt trådløse sikkerhedssystemer, der beskytter dit hjem gennem sensorer. De er nemme at installere, nemme at få adgang til og kan overvåges fra bærbare computere og telefoner uden ekstra eller skjulte gebyrer. Det har tre grundlæggende bundleplaner, der er opført online, men du skal ringe til et tilbud.

Beskyt Amerika: Protect America tilbyder tre pakker med priser, der afhænger af overvågningsløsningen: enten fastnet, bredbånd eller mobil. Priserne er låst i, så du behøver aldrig bekymre dig om dine månedlige betalinger, der skifter under din kontrakt. Og hvis du ønsker at installere systemet selv, er der mulighed for at fjerne installationsgebyret.

SimpliSafe: SimpliSafe tilbyder fire trådløse pakker og to ekstra muligheder: renoverede systemer og brugerdefinerede bygger. Der er ingen kontrakter for deres selvstændige sikkerhedssæt, og du har ret til at returnere systemet til en fuld refusion inden for 60 dage.

Bedste DIY muligheder

Lowes Iris: Iris fra Lowe er en overkommelig start til hjemmeautomatisering og omfatter hjemme sikkerhed. En gratis plan giver dig mulighed for at styre alle dine enheder fra din Iris-app på din telefon, men de tilbyder også en præmieplan for $ 9,99 om måneden for yderligere tjenester og yderligere brugere. Hvis du ønsker at tilføje flere enheder til dit Iris-system, tilbyder Lowe's kompatible enheder, så du kan tilpasse Iris til dit hjem.

Piper NV: Piper NV er et trådløst sikkerhedskamera og hjemmeautomatiseringssystem, der tilbyder tre sikkerhedsfunktioner: hjemme, væk og ferie. Den er afhængig af en stærk siren og giver dig besked, når sikkerhedsmodusen brydes. Der er ingen kontrakt, og de sælger flere valgfrie tilbehør for at holde dit hjem beskyttet.

Lokale virksomheder, der ikke lavede klippet

Flere lokale virksomheder tilbyder store sikkerhedssystemer og -tjenester, men har netop ikke lavet skåret. Mens alle mulighederne opretholdt et relativt positivt omdømme, gav nogle kun installationer, ikke udstyr eller overvågningstjeneste. Andre var heller ikke meget konkurrencedygtige med deres prisfastsættelse.

 • Kenton Brothers Inc.
 • Forhøjet elektronik
 • Kansas City Security Systems
 • ATI

Forebyggelse af falske alarmer

Omkring 97 procent af Kansas Citys sikkerhedsalarmer er falske alarmer - hvilket er i overensstemmelse med det nationale gennemsnit. På grund af dette høje volumen kræver Kansas City, at alarmbrugere skal få tilladelse til deres alarmsystemer. Hvis du ikke får en alarmtilladelse, vil politiet svaret på en alarmaktivering blive nægtet. Når du har fået tilladelsen, skal du fornye det hvert år. Her er et par tricks du kan implementere for at holde falske alarmer i dit eget hjem til et minimum.

Følgende trin hjælper dig med at undgå falske alarmer og sørger for, at dit hjemmesikkerhedssystem fungerer optimalt. Hvis du mener, at de falske alarmer skyldes defekt udstyr (i stedet for brugerfejl), skal du kontakte din sikkerhedsfirma for at få systemet tjekket ud.

Sådan får du en alarmtilladelse i Kansas City

For at få en alarmtilladelse skal du indsende en alarmtilladelsesansøgning og et tillægsgebyr på $ 46 i form af en postanvisning eller check. Hvis du vælger at betale med kreditkort, kan du gøre det via telefon ved at ringe til 816-889-1493 eller ved at sende kreditkortnummeret med tilladelsen. Disse kan mailes og udbetales til politiets kommissionsmedlemmer på:

Kansas City Police DepartmentAlarmadministrator1125 LocustKansas City, MO 64106

Du skal også betale et fornyelsesgebyr hvert år, der bestemmes af hvor mange falske alarmer der forekommer i tilladelsesåret. For opholdstilladelser er der ingen fornyelsesgebyr, hvis der var to eller færre falske alarmer. Mere end to kræver en $ 156 pr. Tilladelsesår gebyr plus en ekstra $ 52 per falsk alarm gebyr. For mere information om at få en alarmtilladelse i Kansas City, eller for at finde oplysninger om alarmklasser, skal du tjekke Kansas Citys officielle alarmtilladelsesside.

FAQ

Hvilke muligheder er tilgængelige, hvis jeg bor i en lejlighed?

Lejlighederne er ikke sikre fra break-ins; Faktisk er de nogle gange mere sårbare. Adgang er let, der er masser af mål, og de mange haller og trapper giver mulighed for en hurtig flugt. Hvis din udlejer giver dig mulighed for at installere et sikkerhedssystem, skal du vælge et trådløst system eller en pakke, der passer til lejligheder. Hvis du flytter ofte, overveje et DIY-system, der nemt kan transporteres. Tjek de 5 bedste DIY Home Security Systems til flere ideer.

Hvis din udlejer ikke tillader sikkerhedsinstallationer, skal du sikre dig, at alle døre og vinduer har sikre og robuste låse på dem. Her er et par låsemuligheder, der kan hjælpe dig med at beskytte din lejlighed.

Dørlås indstillinger:

 • Swing lås: Der er nem at installere og fungerer som backup til dørens primære lås.
 • Bærbar lås: En bærbar lås virker i tandem med dørens primærlås og kræver ingen boring.
 • Grade 1 Deadbolt: Det varer længere og er sværere at besejre end Grade 2 eller 3 låse.

Sørg også for, at skydedøre er forstærket for at forhindre eller begrænse dørens bevægelse, så indgangen fra balkonen er ikke en nem mulighed. Selvom du er på anden eller tredje etage i komplekset, gør balkoner stadig nem adgangspunkter til en lejlighed, så sørg for, at dine skydedøre er beskyttede.

Er et hjem sikkerhedssystem nok?

Hjem sikkerhed er mere end blot et system. Det er hvordan dit hjem og ejendom synes at være udenforstående. Hjemme sikkerhedssystemer bliver affald, hvis dit hjem virker moden til kriminelle valg. Der er flere ting, du kan gøre for at hjælpe dit sikkerhedssystem.

Ved at følge disse enkle trin kan du maksimere din hjemmesikkerhed ved ikke at psykologisk invitere potentielle tyveri til at ignorere dit hjemssikkerhedssystem. Ifølge politibetjent Andy Hamil fra Kansas City Police Department bør du "gøre (dit hjem) en psykologisk afskrækkende. Hvis nogen vil komme ind, og de er kommet på trods af mange afskrækkere udenfor, vil du gøre det så vanskeligt for dem som muligt. "Det betyder at holde nøgler, telefoner og små elektroniske enheder sat i stedet for at gå på køkkenbordet eller ved hoveddøren. Placer ikke værdifuld elektronik, som f.eks. Tv-systemer eller spil systemer, set udefra.

De fleste tyverier betyder at komme ind og komme ud hurtigt - hvis de ikke kan finde det, de planlægger at stjæle i nærheden af ​​deres valgte indgang, er de mindre tilbøjelige til at søge gennem huset, hvor de kan komme ind i dig.

Kan du have for meget hjemme sikkerhed?

Mens alle forholdsregler du tager for at beskytte dit hjem, kan det være nyttigt, hvis det bliver afskrækkende for din eller en elskedes livsstil, så er det for meget. Du bør undgå at hobble dig selv omkring dit hjem, fordi du bor i frygt for en indbrud eller en naturlig nødsituation.

Derudover foreslår politibetjenten Hamil at du bør undgå at tage yderligere forholdsregler til et hjemssikkerhedssystem, der "gør (dit) nabolag ser farligt ud, som f.eks. Søjler over vinduet." Ofte bestemmer de visuelle signaler fra din ejendom, hvordan et forbipasserende synspunkter og træffer beslutninger for ejendommen og kvarteret. Negative signaler fra forholdsregler, der er beregnet til at beskytte dit hjem, kan gøre det modsatte af sikkerheden, fordi det uformelle forbipasserende vil forblive væk og lade din ejendom være uafbrudt, hvilket er en mulighed, at indbrudstyv søger efter potentielle indbrudssteder.

Bundlinjen

Uanset om du bor i et rummeligt hjem i landet, en bylejlighed eller i forstæderne, er der en sikkerhedsløsning til dig. Og det bedste er, at uanset dit budget er der et prispunkt, der passer til. F Må ikke bare føle sig tryg i hjemmet; drage fordel af hvad teknologi har at byde på og nyd dit hjem til sin fulde udstrækning.

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:Atronic Alarms, Inc.,Scharig Alarm Systems

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar