Home Security i Las Vegas

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Tænk hjemme sikkerhed, og en gammel, sort-hvid boks kan komme i tankerne - eller måske en af ​​de døralarmer, der kræver, at du rammer en knap hver gang du åbner døren. Det er ikke alt for spændende. Heldigvis er hjemmesikkerhedsverdenen - nej, hjemmeautomatisering har katapultet langt ud over den sørgelige bippekasse.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

 • Frontpoint
 • Beskyt Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Sikker på, at der er hjemlige invasioner, der opstår (og at hjemme sikkerhedssystemer kan hjælpe med at afskrække). Det er ikke alt et sikkerhedssystem kan gøre i disse dage, ikke hele det fulde af dømmekraft og dysterhed. Slut dine røgalarmer og kuliltemonitorer til brandvæsenet. Lås dine døre fra din mobiltelefon, eller sørg for, at ovnen er slukket, og klimaanlægget er indstillet til den rigtige temperatur. Nogle fuldt automatiserede systemer gør det muligt at kontrollere lyd- og videoindstillingerne, så du kan lytte til musik eller se film i ethvert rum.

Der er masser af hjemme sikkerhed selskaber derude, der tilbyder utallige funktioner, med en række forskellige prispoint til at matche. Det kan være svært at vælge det bedste til dit hjem. Det er her, vi kommer ind. Vi vurderede de øverste sikkerhedsselskaber og fandt ud af, at uanset om du lejer eller ejer, er der noget derude for dig.

Grundlæggende om sikkerhed i hjemmet

Hjem sikkerhed er simpelthen, men nogle gange at finde den rigtige opsætning er det ikke. Så hvordan ved du, om du køber for meget - eller værre nok ikke nok? Det afhænger af din særlige leveforhold, for at være ærlig. Har du brug for noget, der kun giver dig besked, politiet eller brandvæsenet, når en alarm slukker? Eller vil du have mere overvågning, som kameraer, i hvert værelse?

For det første skal du forstå, hvad du køber.

Ønsker du Professionel Overvågning eller DIY Overvågning?

Professionelt overvågede alarmsystemer er forbundet til opkaldscentre, der kontakter de første respondenter, hvis alarmen slukker. Selvfølgelig skal du have professionel overvågning, du skal have enten telefonlinje, internetforbindelse eller mobiltjeneste. De opkræver et månedligt overvågningsabonnement, noget du ikke behøver at betale, hvis du tjener som din egen montior.

DIY overvågning betyder, at du bliver den, der får opkaldet, at alarmen er blevet aktiveret. Hvis der er noget alvorligt, er du den, der ringer 911. Ingen månedlige gebyrer, men alt hvad du skal gøre er at købe udstyret, sæt det op på din internetrouter, og du er indstillet.

Har du brug for sammenbundet sikkerhed eller en brugerdefineret pakke?

De fleste hjemme sikkerhedsselskaber tilbyder to muligheder. Den hurtigste rute er den medfølgende sikkerhedspakke. Ligesom en kabel-tv-pakke er der nogle få muligheder på et par forskellige prispunkter. De fleste grundlæggende pakker giver dig det minimum, vi vil anbefale - det er dør- og vinduesfølere og overvågning af fastnet. Premium pakker omfatter internet eller mobil overvågning, og flere sensorer og gizmoer. Når du har valgt, hvilken bundle du vil have, vil den månedlige omkostning sjældent ændre sig. Men, og det er typisk en aftaleafbryder for studerende eller lejere: Bundtede pakker kræver generelt 36 måneders kontrakter. 3 år! Det er meget længere end den gennemsnitlige lejekontrakt.

Brugerdefinerede pakker er ideelle til personer med større boliger eller mere unikke behov. For at få et nøjagtigt citat og vurdering af, hvilken slags brugerdefineret hjemme sikkerhedssystem du har brug for, vil de fleste hjemme sikkerhedsselskaber sende en rep for at vurdere, hvad der kræves. Med denne hands-on tilgang kan du træffe en velinformeret beslutning baseret på dit hus. Selv om du har brug for hjælp fra en professionel til at komme i gang, vil du ikke være på krogen i lige så lang tid. Måned-til-måned kontrakter er typiske med brugerdefinerede pakker.

Den DIY mulighed er en anden god for den ikke-kontrakt set. Køb dit udstyr, installer det og ring dig selv. Bare ved, at du vil være egen operatør og dispatcher.

Før du køber

Før du klikker på "Send ordre" -knappen, skal du sørge for at stille dig selv et par spørgsmål:

 • Hvor klar er jeg at begå? Hvis du er en lejer, der altid er på farten, ville det ikke være meget fornuftigt at begå en 36 måneders kontrakt - især hvis du har mindre end et år tilbage på din lejekontrakt.
 • Vil jeg være den, der besvarer opkaldet? Nogle mennesker kan godt lide at vide, at de ikke vil sende falsk alarm til fagfolk; andre som at vide, at det er præcis, hvem der bliver opmærksom.
 • Hvilke andre frynsegoder er jeg efter? Hvis du er et boligejer, kan der være nogle frynsegoder for at få et top-of-the-line automatiseret hjem sikkerhedssystem, som en pause på din boligejer forsikring.

Vores Top Picks for det bedste Home Security System i Las Vegas

For at finde de bedste virksomheder til at betjene dit system vurderede vi syv lokale muligheder. Nogle er branchefolk, omkring i årtier, mens andre virksomheder stadig får deres navn derude. Vi sætter deres kundeservice, udstyr, hæderlighed og prisfastsættelse til testen. Med disse kriterier sætter vi dem imod vores nationale anbefalinger.Af de syv virksomheder, vi vurderede, stod kun to ud.

Las Vegas 'bedste lokale hjem sikkerhedsselskaber

Brantley Security SystemsBrantley Security Systems er et lokalt ejet og opereret selskab, der blev oprettet i 2004. Brantley Security Systems formand har været i service for Las Vegas-fællesskabet i sikkerhed siden 1993. Virksomheden har demonstreret en forpligtelse til kvalitet ved at have en lokalt ejet og fungeret centralstationovervågning Centrum. Selskabet sælger heller ikke eller underleverer overvågningsaftaler, så du ved, at du får en god service, når du har et problem.

Brantley's Residential Security System tilbyder indbrudsdetektering som sin stærkeste kvalitet.

Intrusion Detection giver dig mulighed for at registrere uønskede forsøg på at få adgang til din ejendom, hjemme og kære. Den nemmeste måde at opbygge denne følelse af sikkerhed på er at investere i et Brantley Security Systems Burglar Alarm system. Virksomheden vil arbejde sammen med dig for at opbygge et unikt og omfattende system til dit hjem.

Brantley Security Systems 'forretningstjenester giver virksomhedsejere fleksibilitet til at beskytte, styre og styre ejendom og personale. Beskyttelsen er lagdelt med indbrudningsalarmer til beskyttelse, adgangskontrol til at styre autoriseret adgang og kameraer til identifikation og forebyggelse af tab. Overvågningstjenester omfatter væbnede vogtsvar, Åbne og lukke rapportering, planlægning og celle backup.

Brantley Security Systems tilbyder fire pakker til nye kunder, hvoraf tre omfatter mobil overvågning. Grundlæggende cellulær overvågning koster $ 60 om måneden, men hvis du ikke har brug for meget ud over en basispakke, kan du betale så lidt som $ 19 månedligt.

AlarmcoAlarmco blev startet af Lew Whitney i 1950. Det blev derefter kaldt Merchant Patrol og Alarm. Virksomhedsnavnet Alarmco, Inc. blev indledt i april 1964. Mr. Whitney gik til Los Angeles og lærte virksomheden ved at arbejde uden løn ved et alarmcenter i Los Angeles. Han installerede om dagen og løb service om natten. Han kom tilbage til Las Vegas og installerede sin første alarm i en Thrifty Drug Store på Fremont Street. Virksomheden har set mange ændringer siden da, da den har vokset sin service og mærke.

Alarmcos låsesmed-tjenester er en pause fra hjemme-sikkerhedstendensen. Der vil du finde et spektrum af låsesmed tjenester. Uanset hvad din låsesmed har brug for - fra bilindustriens nødsituationer til at opbygge sikkerhed, tilbyder Alarmcos låsesmedere overkommelige løsninger på dine låseproblemer.

Alarmco låsesmede installerer enhver form for lås hardware, herunder: Lås låse, deadbolts, panik hardware, dør lukninger og meget mere. Hvis du har brug for flere niveauer af indtastet post til din virksomhed, kan Alarmco konfigurere et Masterkey System, der er skræddersyet til din situation.

Alarmco bærer det allerbedste i High Security Signature styrede låse og nøgler, som alle kan være masterkeyed.

Leder du efter et elektronisk adgangssystem til at kontrollere adgangen til din virksomhed i bestemte timer eller bare for at hjælpe med at spore medarbejderaktivitet? Alarmco tilbyder et bredt udvalg af hardwired, trådløse og stand-alone systemer, der passer til dine behov og budget.

Alarmcos hjem- og forretningssikkerhedstjenester tilbyder brandalarm, elektronisk adgang og videoovervågning.

Virksomheder der ikke lavede klippetFem lokale virksomheder lever ikke op til vores standarder. Nogle havde virkelig forfærdelige hjemmesider, der gjorde det umuligt at afgøre, hvilke systemer de rent faktisk tilbød. Andre fik dårlige anmeldelser fra tidligere kunder, andre svarede simpelthen aldrig på vores spørgsmål, da vi ringede og mailede.

 • Progressive Home
 • A & B Sikkerhed
 • På himlen
 • Sting Alarm
 • Synergy Security

Bedste sammenbundne muligheder

 1. Frontpoint: Frontpoint er en overkommelig løsning med fremragende kundeservice. De tilbyder DIY installation af deres cellulære overvågningssystem, hvilket Frontpoint skib lige til din hoveddør. De tilbyder tre pakker, der kræver en 36 måneders kontrakt.
 2. Beskyt Amerika: Protect America tilbyder en DIY trådløs opsætning med en 36 måneders kontrakt. Men de tilbyder en kæmpe fem sikkerhedspakker. Derudover beskytter America ikke nogen upfront-omkostninger.
 3. SimpliSafe: Hvis prisen er en dealbreaker, er SimpliSafe's $ 15 månedlige til mobil overvågning svært at slå. SimpliSafe tilbyder fire pakker og kræver ingen kontrakter.

Bedste DIY Security Systems

 1. Lowes Iris: er essensen af ​​DIY. Lowe tilbyder starterpakker til nem opsætning, eller du kan opbygge dit setup fra bunden. Derudover tilbyder Iris professionel overvågning som et tillæg til et lavt månedligt gebyr.
 2. Piper NV: Hvis du bor i et studie eller en lille lejlighed med 1 soveværelse, så er Piper NV sikkerhedssystemet det rigtige sted at gå. Ideel til folk uden meget plads til at dække, det er et frittstående tårn med 180 graders kamera, bevægelses- og lydsensor og lydalarm.

Forebyggelse af falske alarmer

False alarmer kan være en stor hovedpine, især for de første respondenter. Hvordan kan du gøre dit bedste for at forhindre falske alarmer i dit hjem? Vi foreslår, at alle, der er gamle nok til at arbejde med systemet, lærer at slukke og tænde. Der er et kort vindue, når du kan afvæbne det, før de professionelle hedder. Lås døre og vinduerFør aktivering af systemet. Undersøg dit udstyr regelmæssigt. Og udfør korrekt vedligeholdelse af dine alarmer - dette inkluderer udskiftning af batterierne.

Sådan registrerer du dit alarmsystem i Las Vegas

Det behøver du ikke. Las Vegas kræver ikke beboere at registrere deres hjem sikkerhedssystemer.

"Beboere behøver ikke at registrere deres hjem alarmsystem med vores politi afdeling.I tilfælde af et politiets svar i en falsk alarm er der ingen gebyr fra politiets afdeling. Dog kan nogle alarmvirksomheder have gebyrer for falske alarmresponser. "

, The Las Vegas Metropolitan Police Department

Er et hjem sikkerhedssystem det værd?

Ja absolut. I en undersøgelse i 2012 studerede forskere ved University of North Carolina i Charlotte, indbrudstyvere og spurgte dem dette meget spørgsmål. Sixty procent af dem sagde, at de stoppede i deres spor, hvis de så et hjem sikkerhedssystem. Hvordan er det til en vidnesbyrd?

Hvor meget sikkerhed har jeg faktisk brug for?

Vi anbefaler, at du vælger et system med mindst en akustisk alarm, dørfølere og vinduesfølere. Hvor du går derfra, er der virkelig et spørgsmål om hvor meget plads du dækker, og hvor meget automatisering du efterfølgende.

Bundlinjen

Hjemsikkerhed kan give dig den ro i sindet du har brug for til prisen (og frynsegoderne), som du senere. Tænk på hvad du efter og får at installere!

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:Brantley Security Systems, Alarmco

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowe er Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar