Home Security i Mobile

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Uanset om du bor i et hus eller en lejlighed, udbetaler realkreditlån eller opskalere månedlige lejekontroller, er en topprioritet, som alle kan være enige om, ro i sindet: for din personlige sikkerhed, dine ejendele og dine kære. Så, hvordan får du den ro i sindet? To ord: hjemme sikkerhed. Selvom det ikke er lige så spændende som at renovere eller oprette et nyt lydsystem, sikrer hjemme sikkerhed, at dit hjem er beskyttet af mere end bare en dørlås. Fordi ingen to hjemme sikkerhedssystemer vil se det samme, undersøgte vores team højt og lavt for detaljerne om hvordan man finder og designe et system, der er perfekt til dig.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

 • Frontpoint
 • Beskyt Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Grundlæggende om sikkerhed i hjemmet

Udover at være hvor dit hjerte er, involverer dit hjem et væld af komplekse energisystemer - belysning, apparater samt sensorer til varme, røg og carbonmonoxid - der påvirker din generelle hjemmevedligeholdelse og økonomi. Hjemsikkerhed handler ikke kun om at blare en alarm, når en indbrudstyv bryder bagvinduet (selv om det helt sikkert er et vigtigt aspekt af hjemmebeskyttelse), handler det om at sikre, at dine daglige vigtige systemer bruger energi effektivt og bidrager til din overordnede sikkerhed. De virksomheder, vi har tjekket ud, har skabt fuld dækningssystemer for at tage højde for de forskellige kompleksiteter, der er forbundet med at opretholde og beskytte et hjem.

Fra fysiske ledninger til Wi-Fi til Bluetooth kan rammerne for hjemme sikkerhed tage mange forskellige former. Plus, innovation i hjemmautomatisering betyder, at mange virksomheder gør det muligt for dig at styre din pude fra din smartphone - låsedøre, kontrollys, slukke kogeplader og aktivere / deaktivere alarmer (for blot at nævne nogle få). Hjemmets sikkerhed kan virkelig være lige ved hånden.

Shopping for et system

Hjemme sikkerhedssystemer koger i sidste ende ned til tre muligheder: Bundled, specialbygget og DIY. De fleste virksomheder har et væld af kombinerede muligheder med fast prisfastsættelse, men hvis du vil have flere eller forskellige funktioner, kan du få et tilbud om at designe et specialbygget system, der er unikt for din hjemmeopsætning. Derefter er der DIY, hvilket er mere eller mindre, hvad det lyder: Ikke alene vælger og installerer du selv systemet, men du overvåger det også alene (det betyder, at det ikke er forbundet med et sikkerhedsselskabs callcenter). I tilfælde af en trussel mod din hjemmesikkerhed, en indbrud, brand osv., Vil en advarsel gå direkte til din telefon. Hvis du gerne vil installere et DIY-system, men også vil have den ro i sindet, der følger med at vide, at du har et etableret sikkerhedsselskab, der ser på din ryg, tilbyder mange virksomheder månedlig overvågningstjeneste (se priser nedenfor).

Frontpoint er en nøglespiller, da de giver top-notch celleovervågning med fjernadgangskontrol af alle dit hjems energisystemer. Disse mere overkommelige og let installerede systemer, der tilbydes af virksomheder som SimpliSafe og Piper NV-vibe, er gode muligheder for dem, der endnu ikke har sat rodfæste.

Hvad skal du spørge dig selv

Hvert boligejer vil naturligvis have forskellige præferencer. De fleste hjemmesikkerhedsfirmaer er mere end glade for at tilpasse deres eksisterende pakker, så de passer til dine behov, eller tilbyder tilføjelser.

Så hvad ville fungere bedst for dit liv, dit hjem og dit budget? Hvis du lejer og ikke er helt sikker på, hvad de næste to år holder, ville et DIY-system være det mest dynamiske valg. De er relativt enkle at installere og flytte (da de ikke er hardwired ind i hjemmet), og du vil ikke blive bundet til en kontrakt, hvis du vælger at gå til selvovervågning. Men hvis du finder dig mere forankret (dvs. du ejer et hjem), kan et mere omfattende kablet system være dit ideelle valg. I betragtning af det brede udvalg af præferencer, du sandsynligvis vil have, har vi dyrket en samling af favoritter.

Freshome's Top Picks for det bedste Home Security System i Mobile

Protect America eller Frontpoint er førende inden for sikkerhedssektoren for det højeste anerkendte kundeservice, udstyrets kvalitet og det samlede omdømme. Den uovertruffen kundeservice fra TSI Alarmer i Mobile gjorde det til den bedste lokale løsning. Talrige vidnesbyrd fra tilfredse kunder noterede sig den effektive, professionelle service og udstyr af høj kvalitet. Brugerdefineret sikkerhed bringer ikke helt samme standard af kundeservice, men udføres med imponerende tal i omdømme og overordnet præstation tilfredshed.

Bedste sammenbundne muligheder

 1. Frontpoint: Frontpoint tilbyder tre opgraderbare pakker, der hver kræver minimum 36 måneders overvågningskontrakt. Et rent, opdateret og professionelt websted gør citatprocessen til en leg. Alt trådløs udstyr kan sendes direkte til dit hjem og kræver ingen professionel installation.
 2. Beskyt Amerika: Dette kraftværk tilbyder en gratis livstidsgaranti på alt udstyr, hvilket er meget, da det giver en bred vifte af muligheder: fem opgraderbare pakker, ingen initial betaling for udstyr og ingen installationsgebyrer. Der er dog en påkrævet 36 måneders overvågningsforpligtelse.
 3. SimpliSafe: SimpliSafe snyder ikke, når det kommer til enkel sikkerhed. Med ingen årlig kontrakt, ingen mellemmænd, og ingen fastnet kræves, er det et lavrisikobundt. Fire pakker at vælge imellem, alt trådløs udstyr og en rimelig $ 230 for sine selvstændige sikkerhedssæt.

Mobile's Best Local Home Security Virksomheder

TSI Alarmer og lydTSI Alarms & Audio blev grundlagt i 1998 og er et IQ-certificeret alarmfirma, der leverer sikkerhedssystemer, medicinsk alarmer, hjemmeautomatisering og mange andre forbedringsydelser til Greater Mobile. TSI er en autoriseret GE-forhandler og er licenseret, forsikret og bundet. Det up-to-date udstyr installeres af kyndige TSI-sikkerhedsspecialister og udføres altid rettidigt. Et praktisk aspekt af TSI er, at de er i stand til at reparere og servicere næsten ethvert mærke på markedet. Dette giver dig mulighed for at bruge selv beskadiget udstyr fra tidligere hjem sikkerhedssystemer og spare dig selv lidt penge.

TSI Alarmer og lyd anerkendes for at have nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Grundlæggende overvågningsfrekvenser begynder på kun $ 20 om måneden; Plus, når du registrerer dig hos TSI, vil en specialist installere et sikkerhedssystem, der er værdiansat til 850 dollar i dit hjem for kun 99 dollars. Overvågningsgraden for denne plan er lidt mere begyndende ved 36 dollar pr. Måned. TSI er i stand til at tilbyde de bedste videoovervågningsprodukter og installation til en brøkdel af konkurrerende priser, da de køber deres udstyr direkte fra producenten. Overvågningsudstyret omfatter også en fabrikants tre års garanti.

TSI Alarmer og Audio skiller sig ud i forhold til andre sikkerhedsselskaber ved at tilbyde en anden livreddende funktion, medicinsk alarmer. TSI har specialiseret sig i lineære sikkerhedsspecifikke nødrapporteringssystemer, eller simpelthen sætte push-button nødsystem konsoller, der er opført på dine vægge eller skriveborde. Hver konsol kan bruges til op til 16 lineære trådløse sendere. Du har sikkert hørt om Life Alert eller et lignende firma, der sælger halskædealarmer til ældre eller handicappede. TSI erkender, at nogle mennesker ikke ønsker at flaunt deres alarm alarmknap for alle at se, så transmitterne er tilgængelige ikke kun som vedhæng, men nøgleringe, håndholdte, armbånd eller konstruerede døre og vinduer. Du kan også programmere konsollen til at blive voice-aktiveret via en højttalertelefon. Der er ingen grund til panik, hvis din strøm går ud, omfatter konsollen et genopladeligt backupbatteri.

Hvis du leder efter sikkerhed og sikkerhed for dig og dine kære, har du snuble over et af de bedste omfattende sikkerhedssystemer i Alabama. En TSI sikkerheds specialist vil endda komme til dit hjem for at inspicere og informere dig om alle områder, der udsættes for break-ins. Vent ikke, før det er for sent; lad sikkerhedsspecialisterne hos TSI Alarms & Audio give dig et gratis tilbud og uddanne dig om dit hjems sikkerhed.

Brugerdefineret sikkerhedServicen i Alabama Gulf Coast i mere end 35 år har Custom Security udviklet sig til en værdifuld ressource for lokalbefolkningen. Selv om de specialiserer sig i sikkerhed; brandalarmer; og hjemmeautomatisering med velrenommeret kvalitet, leverer og installerer Custom Security intercom-systemer; distribueret lyd; telefonsystemer; centrale vakuumsystemer; og struktureret ledninger med CATS wire og koaksialkabel også. Priserne på sikkerhedssystemer varierer som Custom Securitys professionelle installatørdesignsystemer taget højde for din individuelle livsstil.

Mange sikkerhedsselskaber vil genvinde deres udstyr, når du flytter eller stopper med at bruge deres tjenester; Men når du køber et system fra Custom Security, tilhører dette system dig. Cellular overvågning priser spænder fra $ 36 til $ 39 om måneden, mens bredbåndsforbindelser har en standard sats på $ 29 per måned. Med mobil overvågning kan du registrere dig for at modtage tekstmeddelelser til alarm-, brand- og CO2-nødsituationer.

Hvis hjemmeautomatisering er noget, der interesserer dig, vil du overveje Custom Securitys smarte teknologier. Deres systemer giver dig mulighed for at ændre temperaturen i dit hjem, tænde og slukke lyset og låse dit hjem fra din fjernbetjening. Husk at for temperaturautomatisering skal du sandsynligvis udskifte dit nuværende termometer til et kompatibelt system. Hvad angår belysning, vil dine lyskontakter erstattes af din fjernbetjening.

Hvis du er interesseret i at modtage flere oplysninger om brugerdefineret sikkerhed, anbefaler vi at ringe til dem, da deres hjemmeside tilbyder begrænset information. Holdet på Custom Security er ivrig efter at besvare dine spørgsmål og begynde at forberede et system specielt til dig.

Bedste DIY Security Systems

 1. Lowes Iris: Iris trækker alle stoppesteder i forbindelse med tilsluttet tilbehør og valgfri professionel overvågning, er det mest utrolige DIY-system på markedet. Den tilbyder tre forskellige kits (med forskellige tilbehør) varierende i pris fra $ 129 til $ 249, og hver tager kun en time at installere.
 2. Piper NV: Slank og kompakt, Piper NV's alt-i-et sikkerhedstårn er skræddersyet til en lejlighed. Den relativt lille størrelse - som kan sammenlignes med en stor krukke - belønner værten af ​​kraftfulde sikkerhedsværktøjer i dets arsenal: et fordybende billede, streaming-klar kamera, samt detektorer til bevægelse, lyd, lys, temperatur og fugtighed.

Lokale virksomheder, der ikke lavede klippet

Vi fandt disse mærker til at være et par skridt bag TSI Alarmer & Lyd og Custom Security i det samlede omdømme:

 • Advanced Detection Security
 • Security System Specialists
 • Amerikansk sikkerhed og elektronik

Forebyggelse af falske alarmer

Forebyggelse af falske alarmer er uundgåeligt en del af styringen af ​​et hjem sikkerhedssystem og tager ikke meget ekstra indsats. Overvej hvad du vil gøre for dit samfund og den lokale politistyrke ved at holde nødsituationer sendt til faktiske nødsituationer. I mange tilfælde, jo bedre udstyr, jo lavere er risikoen for falsk alarm aktivering.Det er her, hvor et firma som Protect America med levetidsudstyrsgarantien kunne være et stort aktiv.

Selvfølgelig vil forebyggelse af falske alarmer helt afhænge af, hvilken type system du har installeret, og hvilke funktioner du har implementeret i hjemmet. Spørg dit hjem sikkerhedsselskab, hvad du kan gøre for at reducere alarmer. For eksempel er det en god idé at spørge, om systemet har intelligens til at skelne mellem et kæledyrs og en egentlig ubudendes bevægelse. Simpel installation af nye batterier på rutinebasis kan også være en stor afskrækkende virkning for ondskabsfulde falske alarmer, da det kan sikres, at døre og vinduer er helt lukkede, før systemet sættes i gang (holder vinden og andre miljømæssige faktorer i stand til at aktivere sensorerne).

Hvis du har en mere avanceret funktion på plads, som en akustisk glasbruddetektor (det føles, når en indbrudstyver forsøger at bryde igennem vinduet), kan det også sige, at en vin glasbryder. Du vil selvfølgelig ikke have nødtjenester sendt i så fald, så tænk på at gå med dual-tech glasbrudsteknologi. I det væsentlige skal det fornemme både hyppigheden af ​​glasbrud og choket imod dit vindue, før alarmen afbrydes. Dette sikrer, at alarmen lyder til en faktisk indtrængen og ikke en husholdningsblunder.

Tjek vores infographic nedenfor for nogle enkle tips, der vil føre til større falsk alarm forebyggelse.

Sådan registreres dit alarmsystem i mobil:

Som i de fleste større byer kræver Mobile, at du registrerer dit alarmsystem, så nødtjenester kan registrere frekvensen af ​​advarsler og minimere falske alarmer. Heldigvis er prisen relativt lav på 25 dollar, og tilladelsen gælder for et helt år.

Ansøg om en ny tilladelse her eller download PDF-filen og send den til Mobilpolisen.

FAQ

Hvad ser den typiske tyveri efter, når man identificerer et mål?

Det vigtigste for en ville-tyv er evnen til at udføre opgaven hurtigt, effektivt og uden at blive set. Derfor kan landskabspleje (som store buske) de skjule sig i, mangel på sikkerhedssystemskiltning og fravær af forbipasserende er ikke store afskrækkere. Hvis det ser ud til, at det ville tage dem mere end et par minutter at komme ind og ud, vil mange tyve bail for et lettere mål.

Hvor meget har jeg faktisk brug for et hjem sikkerhedssystem?

Undersøgelser har fundet, at et amerikansk hjem i gennemsnit og ca. hvert 13. sekund oplever en indbrud - det er to millioner boliger om året. Mens disse statistikker tager højde for en bred vifte af storbyområder, og du kan meget vel være med lav risiko for indbrud, gør du, din familie og dit hjem langt mindre sårbar over for fremtidig risiko ved at installere et sikkerhedssystem. aldrig vide).

Hvordan spiller et hjemmesikkerhedssystem i mit boligejers eller lejers forsikring?

I mange tilfælde kan et sikkerhedssystem reducere huslejer og lejere forsikringsomkostninger, hvilket ofte sparer dig op til 20% afhængigt af dit forsikringsselskab og planen. Sørg for at tjekke hos din udbyder.

Hvis jeg mister strøm, vil mit alarmsystem stadig arbejde?

Alle de batteridrevne systemer, vi har gennemgået, omfatter et backupbatteri, der sparker ind, hvis der opstår strømforbrug. De fleste virksomheder er allerede udstyret til at give dig besked med et lavt batterisignal, så du kan forberede dig selv før du ikke er fanget med et ikke-fungerende system.

Bundlinjen

Du ved, hvor vigtigt dit hjemmebase, værdigenstande og familie er, og nu ved du, hvordan du bedre beskytter dem med en lang række hjemmetilbehør. Vi har indsnævret det til de bedste konkurrenter, så alt hvad du skal gøre er at matche det til dine behov og ringe til citater.

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:TSI Alarmer og lyd,Brugerdefineret sikkerhed

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar