Home Security i New Orleans

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Borte er de gamle dage, da "hjemme sikkerhed" betød ubehagelige kontrolpaneler og irriterende ubudne alarmer, der var både dyre og vanskelige at programmere. I dag er det meget mere end tyverisikring; Det handler om at bruge teknologi til at evaluere alle dit hjems vitale tegn, uanset hvor du er. Fra de tilsluttede termostater, der sparer energiomkostninger til lækagesensorer i din kælder, er det smarte hjem et smukt fantastisk værktøj, som kan give dig ægte fred i sindet.

Så hvad enten du har købt et nyt hjem, skal du opdatere dit nuværende system eller blot tilføje mere beskyttelse til dit drømmehus, kan vi hjælpe. Uanset din bolig eller hjemme situation, har vi fundet ud af, at der er et hjem sikkerhedssystem til dig.

Introduktion til Home Security Systems

Det grundlæggende

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

 • Frontpoint
 • Beskyt Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

De enkleste hjemme sikkerhedssystemer bruger dør- og vinduesfølere tilsluttet et kontrolpanel - gammeldags men stadig nyttigt. Hvis en sensor udløses, lyder en alarm, og du kan undersøge og ringe til politiet. Vi anbefaler, at ethvert system du installerer har dør- og vindueskærme og den akustiske alarm.

De fleste af dagens systemer er mere end det grundlæggende design - de er lavet af avanceret teknologi, der kan overvåge miljøfaktorer, og som forbinder alle sensorer og skærme til din smartphone, som har erstattet det gammeldags kontrolpanel til mange systemer. De har endda hjemmeautomatiseringsteknologi, der bringer alle dine elektroniske knapper til ét sted. Kontrollér temperaturen, lysene og mange andre enheder på din telefon eller tjek på kameraerne, der peger på bagdøren.

De forskellige overvågningsløsninger

Standard overvågningsløsninger bruger din telefon eller internet service til at kontakte et første responder system (som 911) eller et callcenter, hvis en alarm slukker. Dette betragtes som et fastnet system. Nyere systemer bruger cellulær teknologi til at underrette opkaldscentret. Den cellulære teknologi fungerer uanset om internettet eller telefonlinjen er nede og er mere pålidelig under naturkatastrofer. Plus, du kan ikke deaktivere systemet ved blot at skære telefonlinjerne, ligesom hvordan de plejede at gøre i filmene.

Nogle hjemmesikkerhedsvirksomheder tilbyder kun cellulære eller trådløse overvågningstjenester. Andre tilbyder dog begge med billigere priser for valg af fastnetforbindelse. Når du vælger et sikkerhedssystem, skal du beslutte, hvilken slags overvågningsopløsningstilslutning du ønsker.

Der er også DIY systemer, der ikke professionelt overvåges overhovedet. I stedet får du besked og skal ringe til nødtjenester, hvis de er nødvendige.

Valg af Bundle eller Tilpasset System

Medmindre du vælger et DIY-system, får du mulighed for at købe en pakkepakke eller tilpasse dit eget sikkerhedssystem.

Bundler er en fantastisk måde at få en standardpris via telefon eller citeret online. De er nemme at købe og installere og har ofte ikke installationsgebyrer. Du ved præcis, hvilke tjenester du kan vælge imellem, og din pris er sat i begyndelsen. Bundlerne leveres dog normalt med treårige professionelle overvågningskontrakter, som måske ikke flytter med dig og har ekstra gebyrer, hvis du skal flytte under kontrakten. Ja, hvis du ikke ved, hvor du skal bo i 2019, skal du ikke gå den rute.

Tilpassede systemer er mere komplicerede, men de er en fantastisk måde at sikre optimal sikkerhed for dit hjem, især hvis du har unikke sikkerhedsbehov, et stort hjem eller ønsker bestemte typer enheder eller udstyr. For at købe et tilpasset system skal du først have dit hjem undersøgt af sikkerhedsselskabet for at få et tilbud. Denne undersøgelse er normalt gratis uden forpligtelse til at tilmelde dig. Når du har dit citat, kan du som regel bestemme, hvordan du vil betale for systemet - betale for udstyret på forhånd for at undgå en kontrakt eller underskrive en kontrakt for at undgå høje omkostninger.

Vores Topvalg for det bedste Home Security System i New Orleans

Vi tog et kig på otte lokale New Orleans home security virksomheder - vi stablede dem op imod DIY mulighederne og de nationale juggernauts for at se, hvordan deres prisfastsættelse, pålidelighed og kundeservice sammenlignede. De virksomheder, der scorede bedst, leverer højeste kvalitet til deres systemer med tilsvarende priser i området.

Ikke alle kan lide bundter eller nationale virksomheder: Hvis du foretrækker at bruge lokale virksomheder med tæt kundeservice eller tilpassede bygger, tilbyder New Orlean's en række lokale muligheder. Forkanten af ​​disse er alarmbeskyttelsestjenester og certificerede alarmer. De tilbyder den bedste kundeservice til de mest pålidelige systemer og har det højeste ry.

Hvis du vil have en nem sikkerhedsløsning, tilbyder Frontpoint and Protect America de mest overkommelige pakker til dit hjem. Ud over bundter tilbyder SimpliSafe også specialbyggede og selvstændige systemer, så du kan finde den rigtige sikkerhedsmulighed for dig.

Vil du ikke betale for professionel overvågning (eller du ikke har brug for det) eller ønsker at springe over på langsigtede kontrakter, der følger med bundter og de fleste lokale virksomheder? Du vil have et DIY sikkerhedssystem. Lowes Iris og Piper NV bringer dit hjem til liv med hjemmeautomatisering og højteknologiske sikkerhedssystemer.Begge giver dig mulighed for at tilpasse dit system - og du ejer udstyret og kan flytte det med dig, hvis du flytter.

Bedste sammenbundne muligheder

 1. Frontpoint: Frontpoint tilbyder tre komplette trådløse bundter til dine sikkerhedsbehov, der kan overvåge dit hjem fra din bærbare computer eller telefon. Disse bundter er opført online, men du skal ringe til et tilbud. Ring kun hvis du ikke har noget imod en langsigtet kontrakt.
 2. Beskyt Amerika: Protect America tilbyder tre pakker. Priserne afhænger af typen: fastnet, bredbånd eller mobil. Priserne er låst ind på en langsigtet månedlig kontrakt, men du kan reducere upfront omkostninger ved at installere systemet selv.
 3. SimpliSafe: SimpliSafe tilbyder fire trådløse bundter, renoverede systemer og brugerdefinerede bygger. De holder det simpelt: ingen kontrakter og en 60-dages prøveperiode. Kan du ikke lide det? Få fuld refusion og gå væk ren.

New Orleans bedste lokale hjem sikkerhedsselskaber

Alarmbeskyttelsestjenester

Med over 40 års service og en A + Better Business Bureau rating søger Alarm Protection Service (APS) at give sine kunder brugervenlige, state-of-the-art sikkerhedssystemer og tilfredsstillende kundeservice. De leverer sikkerhedssystemer, brandovervågning og medicinsk alarmsystemer.

For at få et tilbud skal du først planlægge en aftale med en sikkerhedsspecialist. Derefter modtager du en gratis, uforpligtende, konsultation på stedet, hvor en specialist hjælper dig med at vælge det rigtige sikkerhedssystem til dit hjem og budget. Du kan nemt vælge et system med flere grundlæggende funktioner - en alarm- og vindues- og dørfølere - og lave tilføjelser som videoovervågning eller trådløs alarmovervågning. APS er også tilgængelig 24/7 og kan unikt tilpasse din overvågning for at ringe dine venner eller familiemedlemmer til dig i tilfælde af en alarm, der går væk. Systemerne leveres også med en valgfri tovejs stemmefunktion, så centralstationsoperatører kan tale direkte til dig, når der modtages et alarmsignal.

Hvis du vil have den nyeste alarmteknologi, tilbyder APS Tuxedo Touch. Tuxedo Touch er et tilpasset sikkerhedssystem, der forbinder dit hjem gennem et home-automationssystem med touchscreen og avancerede Honeywell-alarmer. Du kan også tilføje Total Connect til din Tuxedo Touch for at få fjernadgang til dit system og hjemmeautomatiseringsfunktionerne via din smartphone, tablet eller computer. Et af de mest nyttige funktioner i systemet er dets evne til at få adgang til kameraer, du har oprettet. Derfor, hvis du sætter et kamera op udenfor din hoveddør, kan du bruge dit system til at se præcis, hvem der er ved døren.

APS kræver en langsigtet kontrakt som led i deres cellulære overvågningstjenester.

Certificerede Alarmer

I erhvervslivet siden 1991 er Certified Alarms vinderen af ​​Angie's List Super Service Award 2015 og har opnået en A + rating fra Better Business Bureau for exceptionel kundeservice og professionalisme.

Certified Alarms tilbyder tre bundle muligheder med kontraktprisfastsættelse afhængigt af din valgte overvågningsløsning: fastnet, bredbånd eller mobil.

En af de bedste dele om disse bundter er, at hver enkelt kommer med mange nyttige funktioner. Du kan nemt vælge den mest grundlæggende bundle, hvis du bare vil have en alarm- og dør- og vinduesfølere, og få fri overvågning og kulmonoxid overvågning gratis. En anden plus side er, at hver bundle (kablet eller trådløs) giver valgfri opgraderinger, så du kan tilføje på funktioner fra de andre bundter eller ekstra funktioner som hjemmeautomatisering. Hver pakke leveres også med 1 års garanti og en pengene tilbage garanti.

Overvågning satser er 24/7 og overkommelig. Overvågning af fastnet starter med $ 24 om måneden, og trådløs overvågning starter med $ 30 om måneden.

Men med disse højder har certificerede alarmer to faldgruber. Efter 1 års garanti er service til systemer 80 dollars i timen. Denne sats er faktisk ret standard for sikkerhedsvirksomheder, men det kan være en uvelkommen overraskelse for kunderne. For at hjælpe med dette problem tilbyder certificerede alarmer en valgfri sikkerhedsplan for certificerede alarmer til dit system. Hvis du medtager denne mulighed med dit system, får du en udvidet garanti for dit system. Hvis en del af dit sikkerhedssystem ophører med at fungere, vil virksomheden derfor fejlsøge, reparere og erstatte det gratis, så længe beskyttelsesplanen varer.

Det andet spørgsmål er med kontrakten. Når du er låst i en kontrakt, vil du ikke kunne annullere din tjeneste, indtil det kontraherede år er op. Derfor, selvom du ikke længere har brug for tjenesten eller bevæger dig, skal du stadig betale beløbet for det resterende år. Vi vil have, at du har en fornøjelig og sikker oplevelse, så vi anbefaler, at du taler til en af ​​certificerede alarms sikkerhedsspecialister om dette problem, inden du træffer en beslutning.

Bedste DIY Security Systems

 1. Lowes Iris: Lowes hjemmeautomatisering og sikkerhedssystem, Iris, er et selvstændigt system med valgfrie kompatible enheder, som alle kan styres fra din Iris-app på din Android eller Iphone. Lowe's tilbyder en gratis plan for appen og en præmieplan for $ 10 om måneden, hvis du ønsker yderligere tjenester og brugere.
 2. Piper NV: Piper NV er et standalone trådløst sikkerhedskamera og hjemmeautomatiseringssystem med tre sikkerhedsbeskyttelsesmetoder: hjemme, væk og ferie. Der er ingen kontrakt og ingen professionel overvågningsfunktion, men dit NV-system giver dig besked, hvis den valgte beskyttelsestilstand er overskredet. Yderligere tilbehør er til rådighed for yderligere at tilpasse dit hjem automatisering og sikkerhedssystem.

Forebyggelse af falske alarmer

Falske alarmer er et stort problem i New Orleans og over hele landet. I 2015 brugte New Orleans Police Department (NOPD) "12.000 mand timer hvert år at reagere på falske alarmer med en årlig omkostning på 400.000 dollars til skatteyderne." NOPD vurderer, at "reduktionen af ​​falske alarmer vil spare svarende til seks fuldtidsansatte officerer til hurtigere at reagere på de faktiske forbrydelser. "

Undgå at forårsage falske alarmer med disse trin:

Alarm registrering i New Orleans

I modsætning til de fleste byer har New Orleans ikke en alarmregistreringsproces. De håber at gennemføre en i fremtiden, og i mellemtiden er afhængige af deres nye falske alarm fint system. Systemet, der blev godkendt af byrådet sidste juni, virker som dette:

 • Første falske alarmbrud modtager en skriftlig advarsel og intet gebyr.
 • Anden overtrædelse pådrager et gebyr på $ 75, som kan frafaldes.
 • Tredje overtrædelse medfører en $ 150 gebyr.
 • Fjerde overtrædelser pådrager et gebyr på $ 150, og NOPD vil stoppe at reagere på alarmaktivering.

FAQ

Hvad er hjemmeautomatisering?

Hjemmeautomatisering giver dig mulighed for at styre enheder i dit hjem fra hvor som helst, normalt via din smartphone. Det plejede at være teknologien til dyre boliger og højteknologiske virksomheder, men med den seneste udvikling er den tilgængelig for alle. Og mulighederne er uendelige - du kan forbinde din termostat, sprinkleranlæg, lys, apparater, varme- og kølesystemer, alarmsystemer og mange andre enheder eller enheder i dit hjem. For at læse mere om fordelene ved hjemmautomatisering, skal du tjekke de 10 fordele ved at automatisere dit hjem.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg bor i en lejlighed?

Nogle udlejere godkender ikke at installere et standard sikkerhedssystem eller tillader ikke permanente installationer. Hvis dette er tilfældet, er der stadig muligheder for at beskytte din lejlighed og ejendom.

Hvis du flytter ofte, skal du overveje et selvstændigt eller selvstændigt system. SimpliSafe systemer er let transportable. DIY-systemer som Lowes Iris and Piper NV gør også gode lejligheds sikkerhedssystemer. Tjek de 5 bedste DIY Home Security Systems til flere ideer.

Der er flere forholdsregler, du kan tage, med eller uden et system: Sørg for, at alle døre og vinduer har sikre låse på dem, herunder skydedøre. Skydedøre skal også forstærkes for at forhindre eller begrænse dørens bevægelse. Overvej at tilføje yderligere lås.

 • Grade 1 Deadbolt: Langere varig og sværere at bryde end de billigere Grade 2 eller 3 låse, der kan være standard i en udlejning.
 • Swing lås: Nem at installere og fungerer som backup til dørens primærlås, når du er hjemme.
 • Bærbar lås: arbejder i tandem med dørens primære lås og kræver ingen boring. Dette er fantastisk til kræsne udlejere.

Hvad sker der, hvis jeg har kæledyr?

Medmindre dine bevægelsessensorer er lavet til boliger med kæledyr, kan dine kæledyr slukke bevægelsesdetektorer og aktivere falske alarmer. Når du køber dit sikkerhedssystem, skal du sørge for at få et kæledyrsvenligt system, der kan fortælle forskellen mellem den lille størrelse af et kæledyr og den store størrelse af et menneske. De fleste virksomheder tilbyder dem.

Har jeg nok hjemme sikkerhed?

Hjemmesikkerhed er mere end blot et alarmsystem: Det er hvordan dit hjem ser ud til udenforstående og bliver underrettet, når der er fare. De bedste hjemme sikkerhedssystemer er ubrugelige, hvis dit hjem ligner et let mål eller hvis det ikke er beskyttet mod miljøfarer. For at beskytte dig mod indbrud er der flere trin, du kan tage for at hjælpe dit sikkerhedssystem.

Bundlinjen

Der er så mange muligheder derude - tag lidt tid til at forestille sig, hvad der giver dig ro i sindet - og hvor længe du er villig til at være på krogen for det. Vores bedste valg er alle stand-outs for service, stabilitet og udstyr, så der er ingen måde at gå galt.

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:Alarmbeskyttelsestjenester (APS), Certified Alarms

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar