Home Security i Oklahoma City

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Den mest grundlæggende version af hjemmet sikkerhed er et kæledyr: de barker hos fremmede og vil fortælle dig, når noget er op. Men hvis du leder efter noget mere automatiseret (og lidt mindre sulten), er der meget mere, du kan gøre end den typiske hvide boks, der bipper.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

 • Frontpoint
 • Beskyt Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Hvis du vil holde styr på dit hjem på din smartphone, lås din dør fra internettet, eller start ovnen på vej hjem fra kontoret, det er alt muligt med et hjemmeautomatiseringssystem. Disse systemer, når de er forbundet med professionel overvågning, kan også advare politiet eller brandvæsenet, når noget er gået galt.

Ikke klar til den slags Jetsons stil hjemme liv? Derefter tænk på et DIY overvågningssystem. Du vælger dit udstyr, installerer det selv (uden at tilføje neglehuller til væggen), og du bliver opmærksom, ikke politiet.

Der er mange muligheder - fra overkommelige til ekstravagante - og vi er her for at hjælpe dig med at finde ud af, hvad du har brug for, og hvilket firma der kan levere.

Grundlæggende om hjemme sikkerhed

Skal du få professionel overvågning eller DIY overvågning?

Hvor praktisk vil du være, når du holder tabs på din hjemme sikkerhed? Vil du hellere gøre det selv (DIY) eller har fagfolk det?

Professionelt overvågede alarmsystemer er direkte forbundet til opkaldscentre, der kontakter de første respondenter, hvis alarmen udløses. Selvfølgelig skal du have professionel overvågning, du skal have enten telefonlinje, internetforbindelse eller mobiltjeneste. De Oklahoma City-områdesikkerhedsselskaber, vi vurderede, varierede i pris fra $ 20 til $ 35 per måned til mobil overvågning. Disse priser vil helt sikkert ikke bryde banken.

Men lad os sige, at du føler dig lidt mere punk rock om dit hjem sikkerhed og gå med DIY overvågning. Ulempen er, at du ikke har forbindelse til et callcenter. I stedet skal du kontakte politiet eller brandvæsenet i tilfælde af, at alarmer går ud i dit hjem. På oversiden sparer du penge på det ekstra månedlige gebyr professionelt overvåget systemer gebyr. Alt du skal gøre er at købe udstyret, sæt det op til din internetrouter, og du er sikker. Bare sørg for at have en pålidelig internet service.

Har du brug for sammenbundet sikkerhed eller en brugerdefineret pakke?

De fleste hjemme sikkerhedsselskaber har to muligheder for forbrugere, der ønsker at installere et alarmsystem. Den hurtigste og nemmeste rute for nogle mennesker ville være den medfølgende sikkerhedspakke. Bundtet fungerer meget som kabel-tv. Virksomheder har to, tre eller nogle gange fire niveauer af forudindstillede pakker, som øger i prisen, når du tilføjer flere funktioner. De fleste grundlæggende pakker giver dig det minimale minimum: dør- og vinduesfølere, tastaturer og fastnetovervågning. Vi anbefaler mindst det niveau. Derudover giver premium-pakker forbrugerne mulighed for at tilføje mere sikkerhed med internet eller mobil overvågning. Den ekstra bonus: Når du har valgt, hvilken bundle du vil have, vil de månedlige omkostninger sjældent svinge. Du vil dog sandsynligvis være på krogen i 36 måneder; en kontrakt er ofte forpligtet til at købe et bundt.

Vil du have noget mere skræddersyet? Det er her brugerdefinerede pakker kommer til nytte. For at få et præcist citat og vurdering for dit hjem, vil de fleste virksomheder sende en repræsentant for at vurdere, hvad dit hjem kræver. Med denne praktiske tilgang kan du træffe en uddannet beslutning baseret på dit præcise behov i dit hus (antallet af vinduer, døre mv) ved hjælp af en industriekspert. Og du vil ikke blive låst i en bindende treårig kontrakt; mange hjemme sikkerhed selskaber tilbyder måned til måned planer.

Før du køber

Vær ikke forhastet, når du endelig har truffet beslutningen om at købe et hjem sikkerhedssystem. Før du sender din ordre, skal du sørge for at stille dig selv et par spørgsmål:

 • Hvor længe vil jeg være i mit nuværende sted? Hvis du er en lejer, der altid er på farten, eller du kun har 10 måneder tilbage på en lejekontrakt, ville det ikke være meget fornuftigt at begå en 36 måneders kontrakt.
 • Hvor meget sikkerhed har jeg faktisk brug for? Medmindre du er en superhelt, der forsøger at beskytte en slags hemmelig lair, behøver du sandsynligvis ikke Batcave-niveauer af sikkerhed. Når du starter din søgning efter hjemmet sikkerhedssystemer, overvej at begynde med hvad der vil gøre dit hjem mere sikkert - ikke mere, ikke mindre. Måske betyder det kameraer i hvert rum, eller måske er det vores anbefalede minimum: Et simpelt sæt dørfølere, vinduesfølere og lydalarm. Ligesom ligesom alt om hjem ejerskab: kan altid opgradere ned ad vejen.
 • Hvilke frynsegoder kan det tilføje? Hvis du er et boligejer, kan der være nogle skjulte fordele for at gå alt ud og få det ultimative automatiserede hjemsikkerhedssystem. I nogle tilfælde kan et professionelt overvåget system øge værdien af ​​din ejendom og endda give dig en pause på boligejerens forsikring.

Vores Topvalg til det bedste Home Security System i Oklahoma City

Vi evaluerede seks lokale hjem sikkerhedsselskaber i området større Oklahoma City. Nogle var industristandlere, i mange årtier, mens andre er friske virksomheder, der stadig får fødderne våde.Vi har bestemt de bedste virksomheder af de seks, der er baseret på fire vigtige faktorer: kundeservice, udstyr, velrenommelighed og omkostninger. Med disse kriterier i tankerne sætter vi dem imod vores overordnede anbefalinger. Af de seks lokale virksomheder, vi vurderede, stod kun to som de bedste valg.

Hvis du ikke har noget imod at gå med et nationalt firma, fandt vi, at de bedste bundne muligheder er Frontpoint, Protect America og SimpliSafe. De bedste DIY-kits er let Lowes Iris-system og Piper NV.

Bedste sammenbundne muligheder

 1. Frontpoint: Frontpoint er overkommelig, praktisk og alsidig. De har standout kundeservice og tilbyder DIY installation, som sendes lige til din hoveddør. Frontpoint overvåges professionelt. Vælg mellem 3 pakker med en 36 måneders overvågningskontrakt.
 2. Beskyt Amerika: Med en påkrævet 36 måneders overvågningskontrakt tilbyder Protect America DIY trådløs opsætning og fem sikkerhedspakker. Og hvis nedbetalinger er en dealbreaker for dig, kræver Protect America ingen upfront-omkostninger til systemet.
 3. SimpliSafe: For kun $ 15 / måned kan SimpliSafe være det rigtige valg til din tegnebog. De tilbyder cellulær overvågning og fire sikkerhedspakker. I modsætning til deres konkurrenter er der ingen kontrakter.

Oklahoma Citys bedste lokale hjem sikkerhedsselskaber

Sikkerhedsindstillinger

Anerkendt som nationens nummer én Broadview Security Dealer i fire år i træk, sætter Security Options baren på det maksimale niveau for sikkerhedsselskaber i Oklahoma City. Kontraherende med sikkerhedsindstillinger, vil du være stolt over, at din bys sikkerhedsudbyder er den bedste i nationen og leverer installation og overvågning af job her i Oklahoma City. For ikke at nævne har de også modtaget den højeste placering af en A + fra BBB.

Sikkerhedsindstillinger omfattende tjenester omfatter indbrudsalarmer, brandalarmer, CCTV / videoovervågning og adgangskontrol. At opbygge et overkommeligt sikkerhedssystem, der indeholder alt hvad du behøver for at føle sig trygge i dit hjem, kan være en overvældende opgave. Ved Sikkerhedsindstillinger er der altid nye tilbud og pakker for at forenkle din søgning efter et system. Når du sammenligner priser, kan du undre dig over, hvorfor dens pakker synes så meget mere overkommelige end andre lokale og nationale forhandlere. Sikkerhedsindstillinger ansætter ikke underleverandører; De er en autoriseret forhandler af både Guardian og Honeywell. Det er rigtigt, du og din familie vil blive beskyttet af det nyeste udstyr til nogle af de mest konkurrencedygtige priser.

Som nævnt leverer sikkerhedsindstillinger løbende nye tilbud og pakker; Et tilbud, der forbliver for alle kunder, er et gratis trådløst system og installation med en underskrevet kontrakt. Utrolige tilbud er også tilgængelige for videoovervågning med pakker med kun $ 100. Sikkerhedsindstillinger har et bredt udvalg af enheder fra omfattende DIY-sikkerhedskamerasystemer til at tilpasse 64 kamerasystemer med 4 DVR'er, der kan ses fra din smartphone. Disse muligheder er tilgængelige gennem gør det selv eller brugerdefineret installation.

Tjek Sikkerhedsindstillinger 'hjemmeside for pakkerejser eller ring dem. Det bruger ikke telefonautomatiseringstjenester som led i sin berømte kundeservice. Du er garanteret at tale med et menneske hver gang du ringer.

Globelink Security Systems

Globelink Security Systems giver overkommelig og pålidelig sikkerhed til Greater Oklahoma City-området i over 20 år, og er fortjent til dets BBB A + -kvalitet, positive testimonials og bemærkelsesværdigt loyale kunder. Det bruger lidt på reklame og tjener 75 procent af sine kunder gennem mund til mund. Det er sjældent, at du vil finde virksomhedsejere bruge så meget tid i deres butik som Bill og Andrea Davey. Disse dedikerede ejere er på stedet hver dag for at sikre deres kunder at få den yderste kundeservice.

Niveauet for kundeservice er tydeligt i deres kunders vidnesbyrd. En onlineanmeldelse siger "vi har brugt dine tjenester i over 4 år nu, og vi har altid fået fremragende svar og fremragende service." Kunderne værdsætter, at Globelink ikke hæver sine priser, mens de er enige i modsætning til mange sikkerhedsfirmaer. Det gør også betalinger enkle gennem en brugervenlig online faktura betaling.

Hvis du allerede har et eksisterende alarmpanel, har du held og lykke! Globelink overvågning er kompatibel med ni forskellige alarmpaneler; Kontroller, om dit eksisterende panel er angivet. Det kan overvåge dine eksisterende Ademco, Honeywell, 2GIG og DSC Series alarmsystemer for kun $ 13 om måneden med en baseline telefonlinje. Denne service vil blive ledsaget af et aktiveringsgebyr på $ 50. Talrige opgraderinger er tilgængelige hver for kun nogle få bucks mere hver måned. Opgraderinger omfatter ting som valgfri trådløs, smartphone applikationer og garanti og vedligeholdelsesdækning.

Er du på udkig efter at introducere hjemmeautomatisering til dit hus? Globelink Security Systems kan gøre ethvert hjem til et smart hjem. Nyt trådløst 4-G sikkerhedsudstyr, hjemmeautomatisering og 24/7 alarmovervågning er kun tilgængelig for 28 dollars om måneden. Det tilbyder også smarte kamerasystempakker med kataloger tilgængelige online for alle produkter. De fleste kontrakter gennem Globelink er underskrevet for en til tre års aftaler. Giv specialisterne på Globelink Security Systems et opkald for at bestemme dine muligheder for et nyt eller eksisterende sikkerhedssystem.

Bedste DIY Security Systems

 1. Lowes Iris: Lowes Iris sikkerhedssystemet er essensen af ​​DIY. Det har starterpakker, eller du kan bygge din egen pakke fra bunden. Plus tilbyder Iris professionel overvågning for et lavt månedligt gebyr.
 2. Piper NV: Hvis du vil føle at du bor i en futuristisk sci-fi-film - de kølige, ikke de skræmmende - så er Piper NV-sikkerhedssystemet det rigtige sted at gå. Ideel til folk uden meget plads til at dække, det er et frittstående tårn med 180 graders kamera, bevægelses- og lydsensor og lydalarm.

Lokale virksomheder, der ikke lavede klippet

Fire af de lokale virksomheder, vi tog et kig på, gjorde bare ikke klippet. Nogle af dem havde forfærdelige hjemmesider, ikke-så-store anmeldelser og elusive kundeservice reps.

 • U.S. Security, Inc.
 • Bulldog Security, Inc.
 • Så klog
 • Perifere systemer, Inc.

Forebyggelse af falske alarmer

Tilføjelse af et professionelt overvågningssikkerhedssystem til dit hjem betyder, at du også tager ansvaret for din alarm, og du bliver faktisk opmærksom på de første respondenter. Det sidste, som alle ønsker at gøre, er at give de første respondenter en unødig hovedpine.

Ifølge en rapport fra 2010 er falske alarmer et stort problem for Oklahoma City. Af de 116.000 alarmopkald, der krævede et politi svar det år, var 86 procent falske alarmer. Byen anslog at politibetjente bruger 14.000 mand timer på falske alarmopkald!

Men byen er ikke den eneste spildtid (og derfor penge) - hvis du har mere end tre falske alarmer om et års tid, så har du hvad de kalder en "overdreven alarm". Overdreven alarmgebyr koster $ 65, når Oklahoma By Politi Afdelingen reagerer, $ 107, hvis brandvæsenet reagerer. Hvis du ikke er forsigtig, kan byen tilbagekalde din alarmtilladelse.

Så hvordan kan du forhindre dig i at spilde penge på bøder, for ikke at nævne tid og ressourcer brugt af de første respondenter? Det er faktisk super simpelt. I tilfælde af at din alarm slukker ved et uheld, kan du annullere opkaldet før de første respondenter ankommer. Det registreres ikke som en falsk alarm, hvis du tager det trin.

For at forhindre disse utilsigtede alarmer foreslår Oklahoma City Police, at alle ansvarlige parter gør sig bekendt med alarmsystemet. Men sørg for at lave små opgaver som altid at låse din dør Før aktivering af systemet. Og glem ikke at få alarmsystemet rutinemæssigt inspiceret og vedligeholde dem regelmæssigt. Nogle gange kan et lavt batteri få alarmen til at fungere.

Sådan registreres dit alarmsystem i Oklahoma City

Oklahoma City kræver, at alle alarmsystemer registreres inden for 15 dage efter installationen. De opkræver et gebyr på 27 dollar for nye tilladelser. Selvfølgelig skal du fornye efter et års tid. Fornyelser er $ 17.

For at få tilladelse fra byen Oklahoma City, skal du blot gå til alarmtilladelsesvejledningen på byens websted og downloade tilladelsesansøgningen.

FAQ

Er et hjem sikkerhedssystem det værd?

Helt bestemt. Et godt hjem sikkerhedssystem vil give dig ro i sindet, selvfølgelig, men det vil også mindske chancen for dit hus bliver indbrud. Ifølge en undersøgelse fra 2012, der blev udført af forskere ved University of North Carolina i Charlotte, sagde omkring 60 procent af de undersøgte krydsede indbrudstyvelser, at den eneste tilstedeværelse af et alarmsystem ville tvinge dem til at søge et nyt mål helt og holdent.

Hvor meget sikkerhed har jeg faktisk brug for?

Alle har forskellige behov. Nogle mennesker har kun brug for det absolutte minimum, andre kan have brug for (eller vil) lidt eller meget mere. I det mindste anbefaler vi, at du vælger et system med en akustisk alarm, dørfølere og vinduesfølere. Derfra er det virkelig et spørgsmål om hvor meget plads du dækker. Jo større dit hjem, jo ​​flere sensorer og andre elementer skal du bruge. Og hvis du beslutter dig for at gå med en fuldt overvåget pakke, så kan du også overveje at tilføje røg- og carbonmonoxiddetektorer, der også er forbundet med brandvæsenet for den ekstra sikkerhedsfølelse.

Bundlinjen

Det kan føles dejligt at ikke have et sårbart hus. Sikker på, at følelsen er subjektiv, men der er et væld af systemer derude for at overveje den pakke de forskellige behov. Tænk på hvad du leder efter og gå efter det!

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:Sikkerhedsindstillinger,Globelink Security Systems

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar