Home Security i Omaha

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Hvis du ikke har holdt op med hjemmet sikkerhed markedet i løbet af de sidste 10 år, bør du være i for en behagelig overraskelse. Ikke længere er hjemme sikkerhedssystemer single-service, forældet teknologi, som de plejede at være. I dag er dine muligheder næsten grænseløse - ligesom multitaskingsfunktionerne er tilgængelige.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

 • Frontpoint
 • Beskyt Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Total hjem kontrol er lige ved hånden; hjemme sikkerhed er blevet så meget mere end blot et værktøj til beskyttelse af dine værdigenstande og kære. Det betyder fuldstændig ro i sindet, uanset om du er ude på ferie, ned ad vejen i købmanden eller krøllet op i sengen. Din termostat, lys, underholdningssystem - næsten alt elektronisk i dit hjem kan forbinde via moderne sikkerhedssystemer til hjemmet. Par, der med dagens moderne sikkerhedsanordninger som næppe mærkbare dør- og glasbrudsfølere, pet-smart bevægelsesdetektorer, der gør det muligt for katten at strejfe uden at afbryde alarmen, selv vippesensorer, der er små nok til at overvåge åbningen og lukningen af ​​din postkasse, og du taler om et state-of-the-art system.

Fordi dine muligheder er blevet udvidet så hurtigt og bredt, har vi hos Freshome samlet en liste, der er specielt designet med dig i tankerne. Uanset om du leder efter det bedste hjem sikkerhedsselskab i Omaha, det nemmeste DIY sikkerhedssystem eller bare brug for en stepping stone for at starte din forskning, har vi fået dig dækket.

Grundlæggende om hjemme sikkerhed

Dit sikkerhedssystem vil være en konglomeration af enheder, sensorer, detektorer, selv kameraer fodret gennem et enkelt kontrolpanel monteret i hjemmet. Dette kontrolpanel sender signaler, den modtager, såsom en døråbning, når den skal låses, til en overvågningsstation. Det kan sende disse meddelelser via enten internettet eller telefonlinjen eller trådløst. Når en modtager er blevet modtaget, vil et overvågningsfirma advare myndighederne om mulige nødsituationer i dit hjem. Hvis dit system bruger den trådløse teknologi til at sende signaler, åbner dette også mulighed for at bruge hjemmeautomatisering via din mobiltelefon.

At have et system, der er professionelt overvåget, vil pådrage sig et månedligt gebyr. Disse gebyrer kan variere fra $ 15 til $ 50 afhængigt af udbyderen, det udstyr du bruger, hvor mange enheder du har tilsluttet, og hvorvidt du vil medtage hjemmeautomatiseringstjenester eller ej. Hvis du ikke er interesseret i en anden månedlig regning, kan du være den perfekte kandidat til et DIY-system.

Gør-det-selv (DIY) systemer er normalt helt selvstændige så vidt deres alarmer går. I stedet for at give besked til et professionelt overvågningsfirma sender det underretninger til din telefon - samt producere en hovedskærende sirene for at jagte de mest begåede af røvere.

Nogle af DIY-systemer er kompatible med overvågningsudbydere. Så hvis du bare ikke sælges på den store installation af et traditionelt system, og vil prøve det første, kan løsninger som SimpliSafe og Canary være et godt sted at starte.

Shopping for et system

Når du køber det gigantiske hjemmemarkedsmarked, finder du tilbud på en af ​​to måder: brugerdefineret sikkerhed eller bundne pakker.  

Brugerdefineret sikkerhed er den vigtigste måde, de fleste systemer sælges og installeres. Det betyder at du sammenstykker alle de dele, du har brug for, baseret på dit hjems specifikke behov. Den eneste ulempe kan være den tid, du bliver nødt til at få tilbud. Dette sker ved at planlægge et møde med en hjemmesikkerhedsspecialist fra det firma, du kigger på. De vil højst sandsynligt møde dig i dit hjem og diskutere dine behov og ønsker, og så præsentere dig med en individuel pakke, der er designet omkring dig. Priserne varierer med brugerdefinerede pakker baseret på, hvor meget udstyr du har brug for, hvilke mærker af system du vil bruge, og den tid og det arbejde, det tager at installere.

Den mest lette måde at købe og sælge hjemme sikkerhed på er via bundne pakker. Bundler gør det nemt at vide præcis, hvad du får, og for hvor meget. Denne tidsbesparende måde at prissætte hjemme sikkerhed kommer med sin ulempe også. Afhængigt af dit budget og specifikke bekymringer kan du muligvis ikke finde en pakke, der passer til dine behov specifikt. Og at gå på kompromis med din ro i sindet er ikke værd at spare et par dollars om måneden.

DIY systemer kommer i samme former, nogle sælges specifikt i pakker, og andre bruger a la carte tilgang. Med DIY er det bedst at kortlægge præcis det, du leder efter i et hjem sikkerhedssystem og afgøre, om et af systemerne opfylder dine behov eller ej. Hvis du bygger fra bunden, kan denne mulighed være en utrolig pengebesparende, når du køber hver enkelt sensor individuelt og leverer din egen installation.

Hvad skal du spørge dig selv

At vide, hvad der er derude og hvordan man køber det, er kun halvdelen af ​​kampen. Før du træffer nogen beslutninger, skal du forstå dig selv og de unikke behov, hver livsstil præsenterer.

Hvis du er en lejer, elev eller har forhåbninger om at flytte fra hvor du er inden for en overskuelig fremtid, så kan DIY være det valg du skal overveje. De fleste lejemål vil ikke lade dig gøre tunge installationer på et hus, for ikke at nævne det forbliver, når du forlader. Brug af et DIY-system fungerer rundt om dette problem, da de normalt kun kræver klæbende strimler for at installere enheder, og når du forlader systemet, pakker op og følger dig hvor som helst du går!

Hvis du er en dyreliv og opbevarer kæledyr i og omkring huset, bør du tænke på de typer udstyr du installerer. Bevægelsesdetektorer er kommet i vejen for at kunne fortælle forskellen mellem kæledyr og mennesker, men normalt vil alt over 40 pund ende med at udløse alarmen. Mellemstore hunde eller større dyr bør tages i betragtning, når man vurderer dine behov.

At kende dig selv er et vigtigt aspekt ved at vælge hjemme sikkerhed også. Hvis en dråbe kameraer i hele huset vil få dig til at kontrollere live-feedet hvert femte minut, og i virkeligheden gøre dig mere paranoid, er det måske en funktion, der er værd at springe over.

Freshome's Top Picks for det bedste Home Security System i Omaha

Vores Freshome-team undersøgte fem af de førende hjemsikkerhedsselskaber i Omaha-området. Vi kiggede på faktorer som omdømme baseret på kundeservice scoringer fra Angie's List og Better Business Bureau. Vi vurderede deres tilgængelighed og lette interaktion gennem telefonopkald og e-mails. Og vi tog højde for deres omkostninger til professionel overvågning. Efter at have kørt igennem vores handske, sammenlignede vi dem med Freshome's top home security anbefalinger. Vi fandt ud af, at tre af de lokale hjemmesikkerhedsselskaber steg udfordringen og stod ud af konkurrencen.

Generelt er de fleste bedre med at bruge store navne som Frontpoint og Protect America. Men i Omaha har du mindst to lokale virksomheder, der tilbyder den meget brede vifte af tjenester, der er tilgængelige fra de store fyre. SEi Security og American Electronics har omfattende hjemmeautomatisering muligheder samt velrenommerede sikkerhedsudstyr. Og hvis du er en lejer eller en elev med en off-campus levende situation, er selvsikkerhed som Lowes Iris og Piper NV ruten for dig.

Bedste sammenbundne muligheder

 1. Frontpoint: Mobil overvågning kommer som standardfunktion på alle tre pakkeindstillinger, og det er næsten uovertruffen på hjemmemarkedet. Installeringen er hurtig, nem og færdig af dig. Professionel overvågning er en standard på tværs af alle sine pakker. Dens motto, "Noget mere sikkert er bare et telefonopkald væk."
 2. Beskyt Amerika: Protect America kræver en 36-måneders kontrakt, men alle dine Protect America-udstyr er gratis foran. Installer er lige så nemt som at hænge et billede eller en plakat. Home automation muligheder begynder med det andet niveau af pakker. Ring for et tilbud.
 3. SimpliSafe: Dette er en god mulighed for dem, der sidder fast mellem at have et professionelt installeret system eller en DIY opsætning. Uden kontrakter kan du overvåge kun $ 15 pr. Måned eller bare køre det som et selvstændigt system. Perfekt til dem, der ønsker at give hjemmet sikkerhed erfaring en testkørsel før dykker i hovedet først.

Omahas bedste lokale hjem sikkerhedsselskaber

SEi Security

Efter 45 år i denne branche er det sikkert at sige, at SEi Security personale ved en eller to ting om beskyttelse af aktiver. SEi-systemer beskytter i dag mere end 16.000 virksomheder og boliger i Des Moines, Kansas City, Lincoln og Omaha områder.

Når dit system er installeret, kan du hvile let ved at vide, at alle aspekter af dit hjem eller virksomhed kan overvåges - herunder vanddetektion, temperaturforhold, medicinske advarsler og akutmedicinske situationer. Desuden, fordi kundesenteret her har godkendelse af Underwriters Laboratories (UL), kan enkeltpersoner og virksomheder modtage de maksimale forsikringskreditter på visse installationer.

Bare nogle få af de centralstationer, du kan bruge via SEi Security: brandalarmovervågning, indtrængningsovervågning, systemproblemer / overvågning af overvågning, overvågning af panik / holdup alarm og kulmonoxid detektion.

Leder du efter en pakke, der dækker alle dine behov? Overvej den sikre hjemmepakke - den leveres med tre dørkontakter, en bevægelsesdetektor, et tastatur / sirene, keyfob, mobilkommunikator, inTouch mobilhåndtering og professionel installation for $ 45 om måneden plus installationsgebyrer. Du har altid mulighed for at tilpasse din pakke også afhængigt af dine nøjagtige behov. Planlæg din gratis konsultation for at lære mere ved at ringe i dag.

American Electronics Inc

Denne lokalt ejede og drevne virksomhed tjener i både Omaha og Lincoln og overalt imellem. Din tekniker vil med glæde designe og servicere dit nye system, når du har brug for det, så du vil altid have omfattende 24-timers overvågning og teknisk support. American Electronics tæller på Honeywell Security Systems som et af de mest moderne og pålidelige sikkerhedssystemer. Derudover er de tastaturer, der følger med sikkerhedssystemerne, enkle nok til at alle medlemmer af familien bruger. Uanset om du har brug for fjernbetjening, fjernbelysning eller termostatstyring, kan du spare tid og energi ved at installere et antal systemer for at gøre dit liv meget lettere.

Har du brug for at holde øje med børnene, der leger i forhaven, se hvem der er ved hoveddøren, eller tjek dit hjem, mens du er på ferie? Der er en sikkerhedssystemløsning til rådighed for dig. American Electronics installerer ikke kun sikkerhedssystemer, du kan også tjekke andre muligheder som hjemmebiografinstallation, centrale vakuumoptioner og hjemmeautomatiseringstjenester. Hvis du er en travl arbejds professionel og har brug for et ekstra sæt øjne på din virksomhed, er Total Connect en fjernbetjening, du kan få gavn af. Gør alt fra din mobil, tablet eller computer, når du ikke er ude at checke ind fysisk.

Carl Jarl Gruppen

Siden 1892 har dette sikkerhedsfirma tjent Omaha-området ved at levere fuld service låsesmed, våbenmeds og sikkerhedstjenester. Hvis du vil have den bedste beskyttelse for dit hjem, skal du overveje at kontakte Carl Jarl for at høre, hvilke tjenester der kan virke bedst for dig.

Holdet her er ikke imponeret af et system, der simpelthen tænder en højt siren for at skræmme væk ubudne. Hvis du går med The Carl Jarl Group, forventer du døgnet rundt overvågning, så når indbrudstyvene tror at slå dit hjem eller forretning, bliver de overrasket af et hurtigt svar. Ifølge selskabets hjemmeside begrænser overvågningen faktisk kriminel aktivitet. En statistik trukket fra FBI's hjemmeside rapporterer, at en ejendom med et overvågningssikkerhedssystem er 4,5 gange mindre tilbøjelige til at blive brudt op.

En populær tjeneste, der tilbydes af Carl Jarl, er adgangskontrolsystemet - du har mulighed for at reducere eller endda eliminere behovet for levende sikkerhed, hvis du har et af disse systemer installeret. Inden for dit hjem eller virksomhed kan du begrænse adgangen til følsomme områder, revidere medarbejdere og / eller overvåge familie eller andre arbejdstagere. Det giver mulighed for at spore, registrere og afskrække adgang i hele ejendommen, samtidig med at behovet for tunge og besværlige sæt af traditionelle nøgler elimineres. Der er også mulighed for at integrere med indbrudslarm, hvilket gør sikkerheden endnu strammere.

Vil du lære mere? Ring i dag for et tilbud om, hvordan du gør din ejendom til et sikrere sted.

Bedste DIY Security Systems

 1. Lowes Iris: Det mest brugerdefinerede system kan du installere selv. Med unikke pakke muligheder som "Guest Room Perfection" eller "No More Smelly Cat" kan du vælge præfabrikerede pakker at lave Nemlig den opgave, du vil have. Sensorer og udstyr sælges også a la carte, så du kan bygge dine egne løsninger fra bunden med så meget kreativitet som du kan mønstre.
 2. Piper NV: Et slankt sikkerhedstårn med nattesyn, bevægelsesfølere og en lang række andre muligheder. Piper NV kan endda forbinde med Z-Wave Technology. Det starter ved $ 279 uden månedlige gebyrer.

Lokale virksomheder, der ikke lavede klippet

Vi kunne ikke anbefale disse lokale udbydere på grund af manglen på information omkring deres kundeservice (dvs. ingen BBB eller Angie's List ratings). Man havde også en hjemmeside, der ikke ville fungere konsistent, derfor gjorde de ikke skåret.

 • Fortress Home Technology
 • Hyperion Security

Forebyggelse af falske alarmer

Lincoln Journal Star rapporterede omkring 2.400 falske alarmopkald i 2013, næsten 50 procent fra lidt over 10 år tidligere. I sammenligning med nogle andre byer, hvis falske alarmsatser kan overstige 100 opkald pr. Dag, gør Omaha det ganske godt. Men enhver falsk alarm er for mange, da det sætter officerer, brandmand og nødpersonale i fare hver gang.

Som svar på falske alarmer introducerer byen Omaha False Alarm Reduction Program. En falsk alarm er klassificeret som et signal, der sender politiet og andre nødtjenester til stedet for en ikke-aktiv eller ikke-nylig begået kriminalitet eller nødsituation.

Din første falske alarm vil blive afvist og ingen gebyrer vil blive krævet, men hvis du har mere end et inden for et år, starter bøder på $ 100. Efterfølgende falske alarmer efter din anden vilje i alt over $ 250. Det er en tung straf at betale, så det er bedst at være proaktiv for at forhindre falske alarmer.

De fleste falske opkald er produkter af brugerfejl. Hvis du har et nyt system eller er lidt usikker på, hvordan du virkelig kontrollerer det, skal du tage lidt tid til at læse manualen eller ringe til alarmvirksomheden. De vil gerne gå igennem systemet via telefonen eller sende en repræsentant til at lære dig ins og outs.

Den anden største årsag til falske alarmer er service eller installationsfejl. Det betyder, at du vælger dit alarmfirma grundigt, og sørger for, at de skal gøre et kvalitetsjob. Nogen af ​​Freshoms lokale anbefalinger ville være et godt sted at starte.

Den tredje største årsag skyldes udstyrsfejl - sandsynligvis på grund af døde batterier. Sørg for, at du regelmæssigt kontrollerer dit system af firmaet, som installerede det for at sikre, at alt er i orden. Hvis du gør et DIY-sikkerhedssystem, skal du sørge for, at alle dine batterier opdateres to gange om året.

Sådan registreres dit alarmsystem i Omaha

Byen Omaha kræver et årligt ansøgningsgebyr for at opretholde et fungerende overvågningssystem for hjemmet. Gebyret er $ 25 per år og skal betales til False Alarm Reduction Programmet via online portal eller ved at sende en fysisk kopi med en check til: Omaha False Alarm Reduction Program, P.O. Boks 958932, St. Louis, MO 63195-8932.

FAQ

Er hjemme sikkerhed virkelig det værd?

Hjemme sikkerhedssystemer tælles som nummer et afskrækkende til en indbrud ved en undersøgelse af over 350 fængslede tyverier. Hvis det ikke er nok til at svinge dig til fordel, tænk på, hvad dine behov er. Hvad ville bringe dig ro i sindet? At kunne tjekke børnene når som helst? At vide, hvem der er på din veranda, før de selv ved du er hjemme? Eller måske at være i stand til at få total kontrol over dit hjems systemer fra hvor som helst i verden, er øverst på din liste. Uanset hvad dine mål og forventninger er, er der et hjem sikkerhedssystem til at møde dem.

Er der andre måder at forbedre dit hjems sikkerhed på?

Absolut. Der er flere handlinger, du kan tage uden for at installere et hjem sikkerhedssystem for at beskytte dit hjem.

For det første bør du holde din ejendom godt oplyst. Sørg for at du er sikker starter med at sørge for, at du kan se, hvad der kommer. Det siger også til en ville-være tyveri, at din ejendom er under overvågning, muligvis med sikkerhedskameraer.

For det andet, tænk på at få et kæledyr. Dette er nok den mest spændende mulighed, især hvis du er en dyreliv. At have en hund inde i eller omkring huset rangeret som en afskrækkende ekstremt tæt på at have mennesker inde i huset. Det betyder at redde et af de mange husdyr i Omaha kunne spare mere end et liv i det lange løb.

Tredje, og muligvis den mest out-of-the-box løsning, er sikkerhed landskabspleje. Det er rigtigt, en rosenbuske under vinduet eller en strategisk placeret buskestreng kan gøre dit hjem mindre af et mål for indbrud. Andre beskyttelser omfatter at bruge sten eller grus i din indkørsel og blomsterbed, så det er næsten umuligt at gå igennem uden at skabe lyd. Og i forbindelse med det første forslag kan landskabsbelysning afholde kriminalitet ved at gøre dit hjems ydre meget synlig.

Bundlinjen

Efter omhyggelig overvejelse af dine omstændigheder og behov håber vi, at du vælger at tage det næste skridt i beskyttelse og bekvemmelighed for dig selv og din familie. Uanset om det bare betyder et par glas-pause og dør sensorer eller en fuld flod hjemme erfaring oplevelse, er din ro i hjertet i hjemmet sikkerhed. Sørg for at du aldrig går på kompromis med det. Vi håber Freshoms anbefalinger til de bedste hjemme sikkerhedssystemer og virksomheder vil starte dig på højre fod.

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:SEi Security,American Electronics Inc,Carl Jarl Gruppen

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar