Home Security i Raleigh

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Disse dage går en god hjemmesikkerhed langt ud over en høj alarm, der skræmmer tyverier væk. Vi er i tiden med fuld hjemmeautomatisering. Glemmer du at låse dine døre? Nye systemer giver dig mulighed for at slukke deadbolten eksternt. Lad børnene styre huset mens du er på ferie? Du har en måde at sørge for, at de ikke kaster partier. Dertil kommer, at værdipapirsystemerne også overvåger din sikkerhed med røg- og kulilte detektorer; nogle systemer kan endda synkronisere med dit tv og lydsystem.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

 • Frontpoint
 • Beskyt Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Freshome har vurderet og rangeret top hjemme sikkerhed selskaber i Raleigh, som som en tredjedel af Research Triangle, har en forskelligartet befolkning af studerende og professorer, forskere og fagfolk. Uanset om du lejer eller ejer, har fast ejendom eller bor på en studerendes indkomst, er der et hjem sikkerhedssystem, der passer til dig.

Grundlæggende om sikkerhed i hjemmet

Hjemme sikkerhed er ret ligetil, men hvordan ved du, om du køber for meget - eller værre, ikke nok? Svaret varierer og afhænger af din særlige leveforhold. Har du brug for et system, der bare fungerer som en grundlæggende alarm, der giver dig besked og 911, hvis systemet er slukket? Eller har du brug for flere funktioner, som kameraer i hvert værelse? At have en ønskeliste af sikkerhedsbehov hjælper dig ikke med at blive overvældet i et angreb på muligheder.

Skal du få professionel overvågning eller DIY overvågning?

Hvor meget vil du være involveret, når du holder tabs på din hjemme sikkerhed? Professionelt overvågede alarmsystemer er forbundet til callcentre, der kontakter de første respondenter, hvis alarmen slukker. For at have professionel overvågning skal du have en fast telefon, internetforbindelse eller mobil service. De Raleigh-område-sikkerhedsselskaber, vi vurderede, varierede i pris fra 25 dollar til 35 dollar pr. Måned til mobil overvågning.

Med DIY-overvågning er dit hjem-sikkerhedssystem ikke forbundet til et opkaldscenter. I stedet skal du kontakte politiet eller brandvæsenet når du meddeles, at din alarm er blevet slået ud. Sølvforingen: Du sparer penge på det månedlige gebyr, du betaler for professionelt overvåget systemer. Alt du skal gøre er at købe gear, sæt det op til din internetrouter, og du er klar til at gå. Bare vær sikker på at du har pålidelig internet service.

Har du brug for sammenbundet sikkerhed eller en brugerdefineret pakke?

Leading hjemme sikkerhed selskaber vil sandsynligvis have to muligheder for forbrugerne: Bundled eller brugerdefinerede pakker.

Den hurtigste rute for de fleste er en pakket sikkerhedspakke, og det virker som om at få kabel. Virksomheder har to eller tre forudindstillede pakker, der øger prisen, når du tilføjer flere funktioner. De mest grundlæggende pakker giver dig det mindste: Dør- og vinduesfølere, tastaturer og fastnetovervågning. Premium-pakker tilføjer mere sikkerhed med internet eller mobil overvågning. Det bedste ved at vælge et bundt er, at den månedlige omkostning generelt er fastsat i kontrakten. Det værste: en 36-måneders kontrakt er ofte påkrævet.

Hvis du har et større hus, eller måske mere dyrebare ejendele, der gør dine særlige behov unikke, så er tilpasning vejen at gå. De fleste virksomheder vil sende over en rep for at vurdere dit hjem og give et citat. Denne rep kan også hjælpe dig med at beslutte, hvilke funktioner dit eget hjemmesikkerhedssystem skal have. De fleste brugerdefinerede priser er umulige at bestemme uden at få et tilbud først, men mange brugerdefinerede sikkerhedssikkerhedspakker har månedlige kontrakter i stedet for de bindende treårige forpligtelser, du ser med bundter.

Før du køber

Før du sender din ordre, tag et skridt tilbage og still dig selv et par spørgsmål:

 • Hvad kræver min livsstil? Hvis du lejer, og der kun er 10 måneder tilbage på din lejekontrakt, ville det ikke give stor mening at underskrive en 36 måneders kontrakt.
 • Har jeg tid til DIY? At gøre det selv betyder at du skal være oven på din egen overvågning. Vil det passe ind i et heltidsjob eller -tid med dine børn? Tilføj ikke en anden opgave, hvis dit liv allerede er en håndfuld.
 • Hvad er fordelene? Hvis du er et boligejer, kan et professionelt overvåget system øge værdien af ​​din ejendom og endda give dig en pause på boligejerens forsikring. Sørg for at ringe og spørge.
 • Hvor meget sikkerhed har jeg faktisk brug for? Vi foreslår et minimum af dørfølere, vinduesfølere og en akustisk alarm - nok til at gøre dit hjem sikkert, ikke mere og ikke mindre. Det kan nok være nok, eller du kan blive tiltrukket af et fuldt blæst kamera system. Du er dommeren og juryen om den beslutning.

Freshome's Top Picks for det bedste Home Security System i Raleigh

Vi tog et kig på de syv førende hjemmesikkerhedsvirksomheder i Raleigh-området og rangerede dem for kundeservice, udstyr, hæderlighed og månedlige omkostninger. Derefter målte vi deres holdninger mod vores top landsdækkende hjem sikkerhedssystemer. Af de syv firmaer stod fire ud som de bedste.

Hvis du foretrækker at vælge en lokal mulighed, anbefaler vi Sentry Watch, CPI Security Systems, Security Force, Inc. og Iwatch Security. Alle fire opfyldte vores kriterier baseret på tilgængeligheden af ​​deres kundesupportrepræsentanter (du når faktisk et menneske!), Deres ry baseret på kundefeedback og deres overkommelighed.

Hvis du foretrækker en national udbyder, er Freshoms valg for de bedste bundtede muligheder Frontpoint, Protect America og SimpliSafe. Standout DIY kits inkluderer Lowes Iris og Piper NV.

Bedste sammenbundne muligheder

 1. Frontpoint: Frontpoint leverer deres cellulære system lige til din hoveddør - så installerer du det selv (altså ingen installationsgebyrer). De er en overkommelig løsning med utrolig kundeservice, og i modsætning til andre selvinstallationsmuligheder er Frontpoint professionelt overvåget. Freshpoint tilbyder tre pakker og kræver en 36 måneders overvågningskontrakt. Kontakt dem for et tilbud.
 2. Beskyt Amerika: Beskyt America tilbyder fem sikkerhedspakker, i modsætning til mange af deres konkurrenter, der kun tilbyder tre. Protect America kræver en 36 måneders overvågningskontrakt, og de tilbyder DIY-installation - selvom deres mest overkommelige pakke ikke indeholder en cellulær mulighed.
 3. SimpliSafe: På kun $ 14,99 om måneden er SimpliSafe det bedste valg til din bankkonto. De tilbyder fire pakker uden kontrakt påkrævet ved installationen og når du gaffel over omkostningerne ved systemet, er systemet din til at holde.

Raleighs bedste lokale hjem sikkerhedsselskaber

Sentry WatchSentry Watch har leveret den ultimative hjemme sikkerhed i Raleigh i mere end 43 år. Det lokale selskab har optjent A + med BBB, og dets overvågningscenter er godkendt og opført som "five diamond" af Underwriter's Laboratories (UL). Sentry Watch leverer bemærkelsesværdig sikkerhed til dit hjem ved at understøtte de nyeste teknologier.

De tilbyder Honeywells trådløse systemer, brandalarmsystemer og samlede forbindelsestjenester, som giver dig mulighed for at styre dit hjemmesikkerhedssystem eksternt fra enhver smart enhed. Disse samlede forbindelsestjenester giver også svar på aktiveringen af ​​dit system og kan fortælle dig, om nogen af ​​de begrænsede områder, som medicin og spritskabe, har været forkælet med. Nu kan du virkelig være forælder med øjne på bagsiden af ​​dit hoved!

Med Sentry Watch's Z-Wave-teknologi kan du reducere din elregning og være lidt grønnere ved at kontrollere lys, termostat og låse af dit hjem fra din fjernbetjening. Går ud af byen i weekenden? Du kan endda oprette planlagte tider for dine lys til at tænde og slukke for at oprette det billede, du er hjemme. Sentry Watchs nyeste indbrudssøgningsenhed, Whip forbindes til dit system og serviceventilen på dit klimaanlæg. Dit sikkerhedssystem udløses, når trykket i kølemiddelledningen i klimaanlægget falder under et bestemt niveau som følge af en tyv, der skærer kobberkøleledningen.

Sentry Watch's state-of-the-art hjemme sikkerhedsteknologier sætter dem adskilt fra konkurrerende virksomheder. Giv dem et opkald til at finde eller oprette en sikkerhedspakke, der passer mest til din livsstil og dit budget.

Security Force, Inc.Stationeret lige udenfor Research Triangle Park er en af ​​Raleighs mest berømte sikkerhedsvirksomheder, Security Force Inc. (SFI). For kun $ 35 om måneden kan dit hjem være beskyttet af "Force". SFI blev akkrediteret en A + rating fra BBB og er tilknyttet adskillige lokale handelskamre. SFI er en GE Home Technology Partner af Choice og tilbyder produkter fra producenter, herunder Sony, Creston, Samsung og Dirt Devil.

Ud over at overvåge hjemmeadgangspunkter kan SFI-systemer registrere røg, varme, frysetemperaturer, kulilte og høje vandniveauer. Har du en person, der bor hos dig, der er ældre eller lider af en medicinsk tilstand? SFI tilbyder sensorer til at registrere enhver aktivitet i huset og kan forsyne passende læger i tilfælde af en nødsituation.

Overvågningsholdet hos Security Force Inc. gennemgår grundig træning i krisestyring, så de er parat til at sende de relevante læge-, brand- eller politimedlemmer til enhver tid på dagen. Før du sender fagfolk til dit hjem, bruger operatørerne audiokontrol på alarmen. Voice response funktionen forhindrer falske alarmer ved at kræve en kode, der skal gives for at annullere en alarm.

Holdet hos Security Force Inc. prioriterer i kundeservice; Din tekniker vil altid lede dig trin for trin gennem dit nye system for at sikre dig, at du er komfortabel med alle komponenter. Medarbejderne på SFI er ivrige efter at give dig den allerbedste sikkerhed og reagere på nogen af ​​dine bekymringer og spørgsmål. Giv dem et opkald i dag for at planlægge en aftale.

Iwatch SecurityIwatch Security kan være det nyeste sikkerhedsselskab i Triangle, men de mangler bestemt ikke praksis. Deres ledelsesteam har over 25 års erfaring med sikkerhedssystemer og afdrag. Kundeanmeldelser roser Iwatch Security for deres effektivitet og ærlighed i forhold til andre sikkerhedsvirksomheder. Ved Iwatch Security er dine satser låst fra dag 1, så du behøver ikke bekymre dig om en stigning i din overvågningsregning. Grundlæggende overvågning starter med kun $ 15 om måneden, mens cellulær overvågning koster en smule mere på 25 dollar om måneden.

Disse fyre har den teknologi, du vil have; de leverer kamerasystemer, fjernsynsvisning, mobil overvågning og topmoderne GE og Honeywell sikkerhedssystemudstyr. Mange virksomheder genvinder sikkerhedsudstyr, når du stopper med at bruge deres service; Men når du køber udstyr fra Iwatch, er det din til at holde. Holdet på Iwatch er fokuseret på din sikkerhed, selvom du flytter, vil disse fyre have dig det rette udstyr til dit fremtidige hjem.

Iwatch-installatører anbefaler primært parring af GE-sikkerhedsudstyr med overvågning fra deres centralstation.Deres 24/7-overvågningsstation blev tildelt med 5 Diamond Certification fra Central Station Alarm Association (CSAA).

Holdet på Iwatch møder med dig personligt for at vurdere dit hjem og ingeniør en sikkerhedspakke udstyret til dig til en pris, du har råd til. Dette tilbud er gratis, så hvorfor ikke give Iwatch et opkald og fastlægge sikkerhedsomkostningerne til dit hjem.

Bedste DIY Security Systems

 1. Lowes Iris: Lowes Iris er indbegrebet af DIY med et fuldt tilpasseligt system, men det tilbyder starterpakker, hvis du har brug for vejledning. For Tony Starks derude kan du dog opbygge dit setup fra bunden. Iris er også kompatibel med professionel overvågning for et månedligt gebyr.
 2. Piper NV: Hvis du ikke har meget plads, er Piper NV-systemet til dig. Det er et enkelt enkeltstående tårn med et 180 graders kamera, bevægelses- og lydsensor og lydalarm.

Lokale virksomheder, der ikke lavede klippet

 • Neuwave Systems
 • Burroughs Systems, Inc.
 • Triangle Sound and Security

Forebyggelse af falske alarmer

I 2004 vedtog Raleigh City deres falske alarmordinance, der straffer indbyggere i tilfælde af, at en alarm slukker uden nogen hændelse, der kræver politi eller brandvæsen. Hvis du har en falsk alarm, får du en skriftlig advarsel for første gang. Men bøderne stiger med hver hændelse. Den anden alarm koster $ 50; den tredje, fjerde og femte er $ 100; den sjette og syvende er $ 200; og den ottende og niende er $ 300. Enhver falsk alarm efter det koster $ 500 pr. Pop.

Flippede ud? Bare rolig: det er ret nemt at undgå en falsk alarm. Raleigh Police Department foreslår, at hver person, der bor i dit hus, får træning om, hvordan man bruger hjemmet sikkerhedssystemet. Dette omfatter omgåelse af bevægelsesdetektoren, hvad de skal gøre, hvis der opstår en alarm, og hvordan man kan annullere det, hvis der ikke er behov for politiet eller brandvæsenets opmærksomhed.

Derudover bør du altid huske at låse dine døre og vinduer Før sørg for, at der er rutinemæssigt kontrolleret udstyr, og følg alarmenes vedligeholdelse (med andre ord, sørg for, at du har nye batterier). For at forenkle tingene har Freshome bygget denne simple Home Security 101 Checklist for at hjælpe dig med at forhindre falske alarmer.

Byen Raleigh kræver ikke, at deres beboere registrerer deres hjem sikkerhedssystemer.

FAQ

Er et hjem sikkerhedssystem det værd?

Ja. Ikke kun giver et hjem sikkerhedssystem dig ro i sindet, det vil også betydeligt mindske chancerne for at dit hus bliver røvet. Ifølge en undersøgelse fra 2012, der blev udført af forskere ved University of North Carolina i Charlotte, sagde 60 procent af de dømte indbrudstyvelser, at den blotte tilstedeværelse af et alarmsystem ville tvinge dem til at søge et nyt mål helt og holdent. Det er nogle rigtig gode odds.

Hvor meget sikkerhed har jeg faktisk brug for?

For bedst at svare på dette spørgsmål, spørg dig selv, "Hvor meget vil jeg have?" Freshome anbefaler, at du vælger et system med en akustisk alarm, dørfølere og vinduesfølere. Noget mere afhænger af, hvor meget plads du skal dække. Jo større dit hjem, jo ​​mere sikkerhed skal du bruge. Og hvis du vælger en professionelt overvåget pakke, skal du også tilføje røg- og kulilte detektorer for at give dig mere ro i sindet.

Bundlinjen

Følelsen af ​​sikkerhed er super subjektiv og afhænger af dig, din tilhører og dit hjem. Home sikkerhedssystemer kan skræddersys til at passe dine behov nøjagtigt. Det hele kommer ned på, hvad der gør dig sikker - og hvor meget du er villig til at betale.

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:Sentry Watch,CPI Security Systems,Security Force, Inc.,Iwatch Security

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar