Home Security i Richmond

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Home sikkerhedssystemer er ikke kun for de superrige mere. Teknologiske fremskridt og en stadigt voksende industri har bragt førsteklasses sikkerhed inden for rækkevidde, uanset hvad dit budget er. Og det er gode nyheder, fordi det ikke kun er de rige, der er nødt til at bekymre sig om at deres hjem bliver brudt ind. Ifølge en undersøgelse foretaget af det amerikanske justitsministerium i 2011 var husstandene med lavere indkomst faktisk højere risiko for indbrud.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

 • Frontpoint
 • Beskyt Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Sikkerhedssystemer spænder fra et simpelt DIY-system med et kontrolpanel og et par sensorer, hvor du monterer dig selv for at fuldføre hjemmeautomatisering, der lader dig låse dine døre med en app på din smartphone. Der er systemer, du overvåger dig selv, og andre med 24/7 professionel overvågning, der advarer myndighederne den anden, din alarm er udløst.

Kun du kan bestemme, hvor meget beskyttelse du skal føle dig sikker. Men uanset hvad du leder efter, er der hjemme sikkerhedsselskaber, der kan levere det udstyr og de tjenester, du har brug for, sammen med den ro i sindet, der kommer fra at vide, at dit hjem og familie er sikre. Lad os tage et kig på de bedste muligheder i Richmond.

Grundlæggende om sikkerhed i hjemmet

Et sikkerhedssystem er stort set et kontrolpanel til dit hjem, der er forbundet til nogle sensorer via ledninger, Bluetooth eller WiFi. Hvis en af ​​sensorerne slås ud, slukker alarmen inde i huset. Men hvad der sker derfra, afhænger af hvilken type system du har.

Med et "Gør det selv" -system er det helt op til dig. Alarmen slukker, advarer dig om situationen, og forhåbentlig skræmmer den ubudne. Men politiet vil ikke blive kontaktet automatisk. Appellen af ​​denne type system er overkommelighed. Der er ingen månedlige overvågningsomkostninger, og der er ingen installationsgebyrer. DIY systemer er også nemme at flytte, hvis du beslutter dig for at flytte. Du skal bare tage udstyret ned, pakke det op og geninstallere det i din næste bolig. Der er ingen at ringe til, det er ikke nødvendigt at få en ny bytilladelse. Ulempen er, at de er nemme at deaktivere. Skær strømmen eller internettet, og dine sikkerhedssensorer bliver ikke mere end vægindretning.

Nogle DIY-systemer har det bedste fra begge verdener; De er kompatible med professionel overvågning, og en af ​​disse kan være en god ide for dig, hvis du vil have bærbarhed og nem installation af et DIY-system sammen med den ekstra beskyttelse af 24/7-overvågning.

Alternativet er et professionelt overvåget system. Dette koster mere både på forhånd og i det lange løb, fordi systemet ofte kræver professionel installation og en 36 måneders overvågningsforpligtelse. Hvor meget månedlige omkostninger er, afhænger af hvilken type overvågning du får - fastnet, bredbånd eller mobil. Når alarmen udløses, sendes et signal til overvågningsstationen, som straks giver lokale myndigheder meddelelse om situationen.

Shopping for et system

Home sikkerhedssystemer kommer i specialbyggede systemer og bundter. Bundler kan ofte opgraderes, så de passer til ethvert unikt behov, som dit hjem kan have, som en ekstra sidedør eller mere end det gennemsnitlige antal vinduer. Hver kommer med et kontrolpanel, nogle sensorer, og muligvis nogle kameraer, afhængigt af hvilket bundpakke du vælger. Den gode ting ved disse pakker er prissætningen er normalt opført lige på hjemmesiden, så der er ikke behov for at håndtere en sælger. Du skal højst sandsynligt tilmelde dig en treårig overvågningsaftale.

Brugerdefinerede systemer har den fordel at blive bygget specifikt til dit hjem. Du kan vælge så mange sensorer og kameraer som du ønsker, indtil du har et system, du er tilfreds med. Du skal ringe til virksomheden, hvis du vil have et tilbud, og de skal muligvis sende nogen ud til dit hjem for at undersøge ejendommen først.

Uanset hvilken rute du vælger, bør du vide, at udstyret sandsynligvis vil være det samme. De fleste hjemmesikkerhedsvirksomheder anvender Honeywell, 2GIG eller GE-udstyr, hvorfor det meste af tiden kan et nyt sikkerhedsselskab overtage dit gamle alarmsystem uden for mange problemer. Hvis du er interesseret i hjemmeautomatisering, kan du dog være bedre rustet sammen med et af de nationale virksomheder, da de er virksomhederne med de højteknologiske kameraer og mobil software.

Hvad skal man overveje, når man vælger et sikkerhedssystem til hjemmet

Det vigtigste spørgsmål at spørge dig selv er, "hvilken type system fungerer bedst for min livsstil?" Hvis du er elev eller lejer, vil du sandsynligvis ikke få lov til at bore en masse huller i væggene til montering af sensorer , så et DIY-system er en bedre mulighed. Hvis du planlægger at bo i dit hjem i et stykke tid, er et permanent, overvåget system vejen at gå.

Tænk på, hvad der skal gøre dig også sikker. Vi anbefaler en akustisk alarm og nogle dør- og vinduesfølere til et minimum. Ud over det afhænger det af, hvad der vil føje til din følelse af sikkerhed. Mere udstyr kan virke som en god ide, men det betyder også en større udgift. Kør numrene og se hvad der føles rigtigt for dig.

Vores Top Picks for det bedste Home Security System i Richmond

For at kunne anbefale de bedste hjemme sikkerhedssystem udbydere i Richmond, evaluerede vi de kombinerede, lokale og DIY muligheder.Vi så på gennemsigtigheden af ​​deres prisfastsættelse, deres Angie's List og Better Business Bureau ratings, kundeanmeldelser og kvaliteten af ​​deres kundeservice. Derefter sammenlignede vi det, vi fandt imod vores bedste hjem sikkerheds anbefalinger.

To lokale virksomheder stod ud fra resten. Richmond Alarm Company og Dynamark Security Centers har opbygget brugerdefinerede sikkerhedssystemer i årtier, og kunder har haft mange positive ting at sige om begge virksomheder. Men hvis du er interesseret i et bundt eller den nyeste hjemmeautomatiseringsteknologi, vil du være bedre med et firma som Frontpoint eller Protect America. Og hvis DIY er mere din stil, vil vi foreslå at tjekke Lowes Iris eller Piper NV.

Richmond's Best Local Home Security Virksomheder

Richmond Alarm Company:

I over 65 år har Richmond Alarm været et af de førende sikkerhedssystemvirksomheder i Virginia på grund af virksomhedens konkurrencedygtige priser. Richmond Alarm bekymrer sig om sin kundes lykke og sikkerhed og behandler dem med samme høflighed og venlighed som deres venner og naboer.

Richard Alarms systemer er skræddersyet til at passe til dit hjem og individuelle behov, og der er altid en slags specialtilbud til rådighed, der kan reducere omkostningerne og gøre processen nemmere. Mens prisen varierer afhængigt af situation og personlige behov, er startprisen for et system $ 299. Kunderne vil også nyde gratis vedligeholdelsestjeneste, så du bliver aldrig nødt til at betale ekstra, hvis en komponent bider støvet.

Hvis du er interesseret i hjemmeautomatisering, kan Security + være værd at se på - det giver dig mulighed for at styre dit hjems lås, lys og temperatur og giver andre ekstra sikkerhedsfunktioner. Richard Alarms grundlæggende cellulære overvågning starter ved $ 45 pr. Måned, men du skal kontakte virksomheden for et præcist citat. Du kan også tilføje brandovervågning og personlig sikkerhed svar for et lavt månedligt gebyr, der også kræver et citat.

Dynamarks sikkerhedscentre:

Dynamark er et andet anerkendt lokalt sikkerhedsselskab i Virginia med over 30 års tjeneste under bælte. En ting, der virkelig sætter Dynamark fra hinanden, er deres 24/7-timers service til at besvare spørgsmål og håndtere bekymringer, om det er 2:00 eller 3:00 - en sjældenhed blandt sikkerhedsselskaber. Hvis en del af dit system går ned, mens du er væk fra hjemmet (og du kan ikke aktivere alarmen fra din smartphone, tablet eller computer), vil Dynamark gå til dit hjem og løse problemet for dig.

Virksomheden tilbyder nogle få basissystemer, der arbejder for de fleste cookie-cutter boliger, men det designer og bygger også brugerdefinerede rigge til at arbejde med unikke situationer. Dynamark giver gratis rådgivning på stedet og går gennem dit hjem for at hjælpe dig med at bestemme hvilket sikkerhedsudstyr du har brug for. Det garanterer også at du ikke presser dig til at købe ekstra udstyr, når du kun har brug for et bestemt beløb.

Mange forskellige produkter er tilgængelige, så du kan nemt starte med et alarmsystem og vindue- og dørsensorer, og tilføj ekstra funktioner senere som f.eks. Kameraer eller hjemmeautomatisering. Dynamark tilbyder kablede og trådløse sikkerhedssystemer til dit hjem med 24/7-timers cellulær overvågning, der starter ved $ 40 per måned. Du kan få et gratis tilbud ved at udfylde formularen på deres hjemmeside.

Derudover kan du også indtaste dit navn for at vinde et års værd for gratis sikkerhedssystemovervågning eller gratis månedlig overvågning. Der er endda et henvisning belønningsprogram hvor både dig og din henvisning kan belønnes med specielle gaver. Webstedet giver flere oplysninger om hvert af disse specialtilbud og vilkårene for hver enkelt.

Bedste sammenbundne muligheder

Frontpoint: Frontpoint tilbyder tre hjem sikkerhedspakker, der omfatter 24/7 cellulær overvågning af dine sikkerheds-, brand- og kuliltealarmer. Du skal underskrive en 36-måneders overvågningskontrakt, og du bliver nødt til at kræve et præcist tilbud.

Beskyt Amerika: Beskyt Amerikas fem opgraderbare pakker kræver ikke, at du betaler noget på forhånd for udstyret, selvom du skal forpligte dig til en 36-måneders overvågningsaftale. Alt udstyr er trådløst, og du kan installere det på egen hånd.

SimpliSafe: SimpliSafe tilbyder fire overkommelige hjem sikkerhedspakker og giver dig mulighed for at designe din egen, hvis du vil. Der er ingen kontrakter, og du kan installere systemet inden for få minutter.

Bedste DIY Security Systems

Lowes Iris: Dette er et helt tilpasseligt DIY system. Startpakker er tilgængelige, eller du kan bygge dit system fra bunden. Der er også mulighed for at tilføje professionel overvågning til et lavt månedligt gebyr.

Piper NV: Et lille system, der er ideelt til kompakte rum som et kollegieværelse eller en lille lejlighed. Systemet er en enkelt enhed, der indeholder en bevægelses- og lydsensor, en akustisk alarm og et sikkerhedskamera.

Lokale virksomheder, der ikke lavede klippet

Vi overvejede disse lokale virksomheder, men de scorede ikke højt nok til at tjene et sted blandt de bedste hjemme sikkerhedssystemer. Nogle har aldrig returneret vores opkald og andre, vi kunne bare ikke finde nok information om at føle sig godt tilpas med at anbefale dem.

 • Generel sikkerhed
 • Woodfin Security
 • Strømførende ledninger
 • Struktureret Kabel af Virginia
 • Allegiance Security Integration

Forebyggelse af falske alarmer

Når du har installeret dit alarmsystem, er det vigtigt at sørge for, at det ikke forårsager falske alarmer. I 2014 reagerede Richmond-politiet på mere end 35.000 opkald, hvoraf næsten 3.000 var falske alarmer.Og det er et problem, fordi det spilder tid og penge, der kan bruges til at reagere på faktiske nødsituationer.

I et forsøg på at reducere antallet af falske alarmer kræver Richmond nu alle hjem og virksomheder med sikkerhedssystemer for at få tilladelse. Alt du skal gøre er at udfylde en formular online. Det koster ikke noget. (Registrerede alarm ejere kan også forny deres tilladelser her.)

Men hvis dit system fortsætter med at sende falske alarmsignaler, er det en anden historie. Dine første to falske alarmer koster dig ikke noget, men en tredje falsk alarm inden for en 180-dages periode giver dig en $ 50-bøde og mere end det koster $ 100 pr. Hændelse.

Heldigvis er det ikke svært at forhindre falske alarmer. Sørg for, at du regelmæssigt udskifter batterierne i dine sensorer, og fastgør alle døre og vinduer, inden du sætter systemet i gang. Ellers kan en smule vind få dem til at åbne og tur en sensor. Se vores guide nedenfor for en komplet liste over ting, du kan gøre for at forhindre falske alarmer.

FAQ

Er et hjem sikkerhedssystem det værd?

Det korte svar er ja. Indbrudstyv ønsker ikke at tiltrække opmærksomhed, så selv et DIY-sikkerhedssystem kan skræmme dem, hvis det slukker for en høj lydalarm. Ifølge en undersøgelse af University of North Carolina-Charlotte, vil halvdelen af ​​alle tyverier gå straks, hvis de opdager et alarmsystem. Og af den resterende halvdel vil kun 20 procent forsøge at deaktivere systemet, hvis det går ud. Selvfølgelig er der ingen sikkerhedssikkerhed, der er idiotsikker, men chancerne er gode, at det vil skræmme de fleste forbrydere væk.

Ejer et hjem sikkerhedssystem kan også spare dig op til 20 procent på din husejere forsikring. Forsikringsselskaber ved, at boliger med sikkerhedssystemer er mindre tilbøjelige til at blive indbrudt end dem uden dem, og mindre risiko for dem betyder en lavere præmie for dig.

Hvor meget sikkerhed er nok?

Det er stort set op til dig. Nogle mennesker kan være tilfredse med nogle dør- og vinduesfølere, mens andre ikke bliver tilfredse, før de har sikkerhedskameraer i alle rum. Størrelsen af ​​dit hjem vil også spille en rolle. Det er klart, jo mere jorden du skal dække, desto mere udstyr skal du bruge.

Vi anbefaler i det mindste en akustisk alarm med dør- og vinduesfølere. Det skal være nok til at tjene som en effektiv afskrækkende. Hvis dit system overvåges, kan du også tænke på at tilføje overvågede ild- og kuliltealarmer. Uanset hvor du bor, er der altid en risiko for ild; et overvåget system sikrer, at hjælpen udnyttes så hurtigt som muligt.

Hvad kan jeg gøre for at holde mit hjem fra at blive målrettet?

Indbrudstyveri er misbrug af muligheder. Det er ligegyldigt hvor du bor, eller hvor mange penge du laver. Der er altid risiko for, at en tyveri måske kommer til at banke. Et sikkerhedssystem kan gøre meget for at mindske risikoen, men du bør ikke stole på det alene. Se vores guide nedenfor for nogle enkle trin, du kan tage.

"Så længe der er mennesker med en kriminel tankegang i verden, er vi alle potentielle ofre. Der er enkle ting, vi kan gøre for at beskytte mod kriminalitet generelt. Enkle ting som låsedøre og ikke at forlade ting i almindelig visning er gode måder at undgå at blive offer. "

- Officer Farrhard El-Amin, Richmond Police Department

Er cellulære systemer bedre end fastnet-systemer?

Ja. Mobiltelefonovervågning er dyrere end fastnetovervågning, men det har en klar fordel, der gør det ekstra. Mobil overvågning er meget vanskeligere at deaktivere. Hvis nogen skærer telefonlinjerne, er dit fastnet system ubrugeligt. Det eneste, der skal tage et cellesystem ned, er noget, der tager ud af alle celletårne ​​i dit område.

De bedste hjemme sikkerhedssystemer bruger en fastnet og et cellulært signal. Fastnet tjener som det primære kommunikationsmiddel mellem systemet og overvågningscentret, men hvis telefontjeneste er deaktiveret, sendes et celle signal i stedet.

Hvad hvis jeg er lejer eller bor i en lille lejlighed?

De fleste udlejere vil ikke lade dig rive med ledningerne for at installere et sikkerhedssystem, og nogle vil måske ikke engang have, at du borer huller i væggene for at montere sensorer eller kameraer. I dette tilfælde er et DIY-system din bedste indsats. De fleste af dem omfatter trådløst udstyr, du kan installere selv og nemt tage med dig, hvis du flytter. Her er nogle af vores bedste anbefalinger.

 • Frontpoint
 • Piper
 • Scout Alarm
 • SimpliSafe
 • iSmart Alarm

Bundlinjen

Hjemme sikkerhedssystemer beskytter ikke bare dine værdigenstande - de beskytter din ro i sindet. Og det er svært at sætte pris på. Men selvom dit budget ikke er stort, er der mange muligheder for dig.

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:Richmond Alarm Company,Dynamarks sikkerhedscentre

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar