Home Security i Seattle

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Du ved allerede, at hjemme sikkerhed kan holde din familie og dine værdigenstande sikrere, men vidste du, at det også kan gøre dit liv lidt lettere? Sikkerhedssystemer går i dag langt ud over dørfølere og kulilte detektorer. Det samme system, der ringer en alarm, hvis dit vindue er brudt, kan også automatisere din termostat, holde øje med dine børn og kæledyr, og lad dig styre hvert lys i dit hus med en fingerspids.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

 • Frontpoint
 • Beskyt Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Fremtidens kloge hjem er allerede ankommet, og det er mere tilgængeligt og overkommeligt, end du sandsynligvis tror. Der er et væld af oplysninger om hjemme sikkerhedssystemer til rådighed, og det kan synes overvældende at begynde at grave igennem det. Men fryg ikke - du er kommet til det rette sted. Vi har sat i timerne efter timers forskning, så du behøver ikke.

Dedikér et par minutter til at læse denne vejledning, og vi garanterer, at du vil komme væk informeret og klar til at anvende det, du har lært til din egen levende situation. Vi viser dig hvordan hjemme sikkerhedssystemer fungerer, hvad du har brug for til at komme i gang, og hvad du absolut ikke gør. Derudover har vi gået dybt ind i forskning på sikkerhedsfirmaer - fra dine lokalt opererede Seattle-udbydere, til de store mærker. Vi deler vores resultater og indsnævrer den lange liste til nogle få anbefalede udbydere.

Lad os komme igang.

Sådan fungerer hjemme sikkerhed

Hjemmesikkerhedssystemer er baseret på en samling af sensorer og nogle gange kameraer, der alle er tilsluttet et kontrolpanel via WiFi, Bluetooth eller hardkabling. Nogle af disse sensorer er kun for nemheds skyld, som et frysetermometer, og hvis de udløses, får du en besked via din smartphone. Men andre, som røgdetektorer eller sensorer, der registrerer en indbrud gennem din dør, vil udløse et nødsituation. Hvis en af ​​disse sensorer udløses, ringer din alarm.

Her er hvor den type sikkerhedssystem du vælger vil gøre en forskel. Hvis du går med et DIY-system, som generelt har en højere upfront-pris, men ingen månedlig betaling, bliver din alarmring den eneste handling, der finder sted. Du er ansvarlig for at vurdere situationen og ringe til politiet eller brandvæsenet, hvis du er i fare.

Hvis du vælger et professionelt overvåget system, får du et opkald fra dit sikkerhedskaldscenter, når din alarm slukker. Hvis du bekræfter, at du er i en usikker situation, sendes de relevante nødtjenester straks til dit hjem. Seattle er unikt, fordi en udløst alarm uden bekræftelse af fare ikke altid sender politiet.

"På grund af det store antal falske alarmer er politiets svar på alarmopkald lav prioritet og kan ikke garanteres. False Alarm Unit anbefaler, at alarmbrugere kontakter deres alarmfirma for at diskutere privat sikkerhedsvagt forsendelse. Dette kan være en mere rettidig metode til at få svar på din tyverialarm og hjælper politiets afdeling ved at reducere falske alarmforsendelser. Din politi afdeling er forpligtet til at reagere på et meget større omfang af problemer, og dit svar kan blive forsinket på grund af højere prioriterede opkald til service. "- Seattle Police Department

I de fleste byer giver overvågede alarmsystemer et ekstra sikkerhedsniveau, da nødtjenester automatisk sendes. Men da Seattle ikke altid responderer på sikkerhedsalarmer, kan det være en god ide at spare nogle penge og gå DIY.

Shopping for et system

Home sikkerhedssystemer sælges i to kategorier: specialbygget og bundtet. Begge er gode til forskellige situationer, så overvej dine prioriteringer, før du begynder at handle.

Bundled pakker vil være et komplet sæt af sensorer, kameraer og kontrolpaneler, der sælges som et sæt. Hvis et sikkerhedsfirma tilbyder bundne pakker, vil der normalt være flere at vælge imellem, og du kan ofte tilføje yderligere funktioner, hvis et kit mangler noget, du har brug for. Bundled er en god mulighed, hvis du vil komme i gang med hjemme sikkerhed med det samme, eller hvis du er overvældet af valg og vil have den beslutning, der er truffet for dig.

Hvis du vælger den tilpassede rute, kan opsætningen tage lidt længere tid, og du skal have dit hjem vurderet af en sikkerhedsudbyder. Nogle gange sker det over telefonen, og nogle gange personligt. Med et specialbygget system får du det nøjagtige sikkerhedsniveau, du har brug for.

Uanset hvilket system du vælger, pas på virksomheder, der opkræver væsentligt mere for udstyr end andre. De fleste sensorer, kameraer og kontrolpaneler er lavet af den samme producent, og er kun genkendt for hver enkelt virksomhed. Så se efter en god aftale, og vær ikke svajet af nogen, der fortæller dig, at deres sensorer er mere effektive end andre.

Før du begynder

Før du handler for hjemme sikkerhed, bedøm din livssituation. Lejer du, eller ejer du dit hjem? Dette kunne afgøre, om du har brug for et system, der er let at afinstallere eller ikke har noget imod noget, der er hårdt forbundet. Planlægger du at flytte i den nærmeste fremtid? Gå til et bærbart DIY kit. Hvad er nogle sikkerhedsfunktioner, der kan gøre dit liv lettere? Måske søger du bare en døralarm, eller måske vil du have adgang til kameraet og temperaturstyringen på din smartphone.

Og husk, det bedste sikkerhedssystem er det, der giver dig ro i sindet. Hvis ideen om tonsvis af sensorer og kameraer giver dig angst, skal du springe over ekstramateriale og gå til en grundlæggende beskyttelsesplan. Hvis hjemmeautomatisering lyder spændende for dig, så gå til opgraderingerne og begynd at opbygge dit smarte hjem.

Freshome's Top Picks for det bedste Home Security System i Seattle

For at finde den bedste sikkerhed i hjemmet i Seattle, startede vi vores søgning med ni lokalt betjente sikkerhedsudbydere. Vi scorede hvert firma på en række kriterier i fire hovedkategorier: Kundeservice, Udstyr, Responsiveness og Cost. Derefter reviderede vi vores liste over de bedste nationale mærker for at afgøre, hvor du kan få det bedste tilbud på et hjem sikkerhedssystem. At komme i gang med et nationalt mærke kan være lidt hurtigere og nemmere, selv om nogle af Seattle's lokale muligheder tilbød priser, der kunne være svære at slå.

Et par faktorer, der er unikke for Seattle, fører os imidlertid til at anbefale et DIY-system i de fleste scenarier. For det første vil alarmtjenester ikke automatisk være opmærksom på en alarm i tide. Det betyder, at selvom du betaler for professionel overvågning, skal du stadig vurdere situationen selv og ringe til hjælp, hvis det er nødvendigt. Plus, hvis du har en utilsigtet falsk alarm, er Seattle's bøder astronomiske, og der er ingen nåde. Med et af vores anbefalede DIY-systemer betaler du lidt mere på forhånd, spar på dit månedlige gebyr og har stort set det samme sikkerhedsniveau, som et professionelt overvåget system vil give dig. Når det er sagt, kig på alle vores anbefalinger og beslutsom, hvad der passer til din situation.

Bedste National DIY Security Systems

Lowes Iris: Lowes Iris gør hjemme sikkerhed sjov. De giver masser af sensorer og gadgets, som du kan bruge til at lagre dit smarte hjem og gøre dit liv lettere. Alt er solgt a la carte, så det er en god mulighed for enhver størrelse hjem. Første generationens enheder starter ved $ 15, med en mere komplet opsætning, der kører omkring $ 200.

Piper NV: Hvis du tilpasser dit eget system med individuelle sensorer og kameraer, lyder det som mere af hovedpine end en god tid, er Piper NV en nem måde at komme i gang med hjemme sikkerhed. De sælger alt-i-ett-tårne, der har alt hvad du behøver for at beskytte dit hjem. Deres kompakte, selvstændige systemer starter med $ 279.

Bedste National Bundled Options:

FrontPoint: Med mobilforbindelse standard på alle pakker, kan du hvile nemt at vide FrontPoints standarder er lige så høje som din. Deres udstyr kan installeres uden hjælp fra en professionel og høje kundeservicevurderinger på tværs af brættet betyder, at du sandsynligvis vil være tilfreds med din service. Hver situation er anderledes, så du skal ringe til et tilbud.

Beskyt Amerika: Hvis du betaler $ 0 for sikkerhed på forhånd, lyder det godt, Protect America er et solidt valg. Du skal låse i en 3-årig kontrakt, men hvis du ved, at dine sikkerhedsbehov næppe vil ændre sig i den nærmeste fremtid, kan det være en god ting. Med fem opgraderbare pakker bør det være nemt at finde et niveau af sikkerhed, der passer til din livsstil. Ring for et tilbud.

SimpliSafe: Hvis du ikke er sikker på, om du skal gøre DIY eller professionelt overvåget, kan SimpliSafe lade dig få det bedste fra begge verdener. Du kan starte med et $ 200 DIY kit, og tilføje på valgfri callcenter overvågning for $ 15 om måneden ned af vejen. Det er en god billig løsning for alle, især hvis din leveforhold ændrer sig i sidste ende.

Seattle's Best Local Home Security Virksomheder:

Burdicks sikkerhed

Burdicks sikkerhed har været i hjemmet sikkerhedsvirksomhed siden 1959. Nu familieejede i to generationer, det tilbyder høj kvalitet, brugerdefinerede hjem og kommercielle sikkerhedsløsninger til beboere i Seattle-området.

Virksomheden er en af ​​de eneste lokale Seattle-udbydere, der specialiserer sig i kommercielle sikkerhedsløsninger, og også en af ​​de eneste, der tilbyder låsesmedtjenester. Burdick er faktisk begyndt som leverandør af låsesmedløsninger i 1959 og har udvidet til at omfatte en mangfoldig portefølje af sikkerhedsløsninger. Nogle af dens tjenester omfatter rekeying, master keying, panikstænger, nøglefri adgang, låse postkasser, magnetiske lås og pengeskabe.

Burdick's Security tilbyder mange unikke produkter til hjemmet sikkerhed, såsom brugerdefinerede pengeskabe, intercom-systemer og nøglefri adgang. Dens pengeskabe kan gøres brandsikre, hvilket er ideel til vigtige dokumenter som gerninger, og boligenhedsløs adgang kan være en god mulighed for familier med børn og virksomheder.

Virksomheden leverer også brugerdefinerede fastnet- og cellulære alarmsystemer, og er et certificeret GE Security Pro. Det tilbyder masser af muligheder for boligejere, herunder 24-timers overvågning, videoovervågning, panik knapper og medicinsk alarm alarmer. Dette giver forbrugernes ro i sindet, at de kan nå en forsendelse med et tryk på en knap i tilfælde af en nødsituation.

Burdick er en fantastisk simpel sikkerhedsudbyder, der leverer højkvalitets sikkerhedssystemer, der fungerer. Det er stolt af at være en af ​​de hurtigste respondenter i området. Vores tilbud om overvågning startede på $ 40 om måneden.

Washington Alarm

Washington Alarm er et af de ældste familieejede alarmselskaber i Seattle. I erhvervslivet i mere end 70 år tilbyder det personlige reklame- og boligløsninger til hele staten Washington.

Virksomheden tilbyder tonsvis af brugerdefinerede sikkerhedsløsninger til privatkunder, herunder muligheder for adgangskontrol, brandsikkerhed, hjemme sikkerhed, automatisering og intercom teknologier.Hvis du vælger et hjemssikkerhedssystem med hjemmeautomatiseringsfunktioner, tilbyder Washington Alarm også en app, der gør det muligt at låse døren, justere belysningen, indstille termostaten og arm / afvæbne dit system helt fra din telefon eller mobilenhed. Udbyderen foreslår denne mulighed specifikt til ferieboliger, men det er også en god pakke til din primære bolig.

Washington Alarm tilbyder også nifty højteknologiske funktioner, herunder miljøovervågning, vandlækningssensorer, brand- og kulilte detektorer og opdaterede touchscreen og tastatur alarm grænseflader. Dets centrale overvågningsstation i Seattle er også UL-listet, og teknikere skal gennemgå løbende læring.

Virksomhedens pakker er tilpassede, så vi opfordrer dig til at ringe til et tilbud. Vores kom ind på $ 60 per måned til mobil overvågning, men priserne vil variere afhængigt af din pakke.

Beskyttelsessystemer, Inc.

Protected Systems Integrated er en af ​​de mest overkommelige og kundecentriske sikkerhedsudbydere i Seattle. Virksomheden fik gode kundeanmeldelser og tilbyder nogle af de nyeste sikkerheds- og automationssystemer til hjemmet og virksomhedsejere.

For boligejere tilbyder Protected Systems masser af løsninger, herunder videoovervågning, alarmsystemer, overvågning, hjemmeautomatisering, intercom-systemer, brandsikkerhed og medicinsk alarm enheder. Virksomhedsejere kan nyde mange af de samme funktioner, samt brand sprinklere og adgangskontrol infrastruktur.

Beskyttede systemer tilbyder også en af ​​de mest omfattende hjemmeautomatiseringsteknologier. Ud over at kunne håndtere din garageport, hjemmedøre, nuancer, belysning, termostat, lås og alarmsystem trådløst, kan du også opgradere dit system til at være Z-Wave kompatibelt, så du kan spare på dine energiregninger baseret på dine eksisterende vaner.

En anden ting, vi elskede om denne udbyder, er, at den tilbyder en vedligeholdelsesplan, der giver dig mulighed for at få en tekniker hvert år til at vurdere dine Life & Safety-enheder og alarmsystemer for at sikre overensstemmelse, kvalitet og funktion. Den årlige vedligeholdelseskontrol er gratis for guldmedlemmer. Hvis du er interesseret i denne service, spørg om det, når du ringer til dit citat.

Kunder elsker beskyttede systemer. Det er et af de mest kundeorienterede virksomheder, vi har set, og lover at holde "stolthed, service og integritet", kernen i dets aktiviteter. Vores citat til mobil overvågning var også lavest i Seattle på 28 dollar pr. Måned

Island Security Systems

Island Security Systems blev grundlagt i 1978 og har fungeret i Puget Sound-området i næsten 40 år. Virksomheden er stolt over at levere de højeste sikkerhedssystemer til små virksomheder, kommercielle rum og boligejere.

Udbyderen har et ry for ekspertise og kommer stærkt anbefales. Island Security Systems installerede sikkerhedssystemerne til Seattle Seahawks, Seattle Storm, Seattle Sonics, Skyway Bagage, City of Seattle Golfbaner, Monorail og Mercer Island School District. Virksomheden har også 11.000 boligkunder i Puget Sound-området i boliger, der ligger i værdi fra $ 200.000 til titusinder.

Island Security Systems fokuserer på at levere enkle, robuste sikkerhedssystemer, der beskytter kunder. Dets team af sikkerhedsudviklere er uddannet til at designe sikkerheds- og sikkerhedsløsninger til nye bygninger og kan vurdere dine unikke behov for at skabe en kraftfuld, brugerdefineret løsning til dig eller din virksomhed. Med dette har virksomheden en liste over ting, du kan gøre omkring dit hjem for at afværge tyveri, hvilket er en god gestus.

Denne udbyder gav et indtryk på os med sin dedikation til at støtte Seattle-samfundet. Det har udstedt stipendier, hjulpet med nødhjælp og finansiering og hjulpet husejere med at bo i deres hjem. Island Security Systems er engageret i Puget Sound-samfundet, og det viser dedikation.

Island Security Systems er en fantastisk udbyder, hvis du leder efter et robust alarmsystem og overvågningstjeneste. Hvert citat er brugerdefineret ud fra dine behov. Vores kom ud til $ 60 per måned.

Evergreen Security Systems

Evergreen Security Systems er et af de største lokalt ejede sikkerhedsselskaber i Puget Sound-området. Startet i 1978, giver det brugerdefinerede sikkerhedssystemer, der parrer sikkerhed og hjemmehåndtering.

Udbyderens tilgang til hjemme sikkerhed er unik. Mens virksomheden tilbyder alarmsystemer, UL-listede centralstationsovervågning, UL-certificerede branddetekteringssystemer og adgangs- og intercom-systemer, finder den en måde at gøre tjenesteydelserne nyttige i hverdagen.

Når du genererer dit citat, vil en repræsentant finde en måde at løse dine sikkerhedsproblemer med overkommelige, kloge løsninger. For eksempel, hvis dine børn ofte er hjemme alene, har mobil adgang til videoovervågning en god mulighed for at give dig ro i sindet.

For kommercielle kunder har Evergreen Security Systems også en teknologi kaldet Fleet Tracker, der gør det muligt for kunderne at spore placeringen af ​​lastbilflåder ved hjælp af GPS-teknologi. Det giver cheferne mere ro i at kunne kontrollere driverens tilstand, hvis der opstår en uventet forsinkelse, og den kan integreres i andre kommercielle sikkerhedsfunktioner.

Evergreen Security Systems tilbyder mange muligheder for sine kunder, fra medicinsk alarmsystemer til energistyringsteknologi, og alt imellem. Det er en stor lokal udbyder, der tager en unik tilgang til hjemme sikkerhed ved at prioritere, hvad der er vigtigt for dig. Hvert citat er brugerdefineret. Vores var $ 39 per måned.

Lokale selskaber, der ikke lavede klippet

Vi undersøgte ni Seattle hjem sikkerhedsselskaber, men kun fem gjorde vores liste over anbefalinger. De resterende fire blev diskvalificeret af forskellige årsager, lige fra dunkle kontraktbestemmelser om manglende reaktion på vores anmodninger om et citat. Her er de lokale udbydere, der ikke lavede klippet:

 • Puget Sound Alarm
 • Absolutte sikkerhedsalarmer
 • Stor vestlig sikkerhed
 • Pacific Fire & Security, Inc.

FAQ

Skal jeg registrere min alarm i Seattle?

Mens Seattle kræver overvågede alarmsystemer, der skal registreres, arbejder de direkte med sikkerhedsfirmaet for at sikre, at dit system overholder. Uanset om du vælger DIY eller professionelt overvåget, behøver du ikke bekymre dig om registrering.

Hvordan kan jeg forhindre falske alarmer?

I 2004 blev Seattle Police sendt til 25.000 alarmopkald. 97% af dem var falske alarmer. I dag er tallet nede til 11.000. Men det er stadig vigtigt at reducere det beløb, dit sikkerhedssystem råber ulv for at bevare din byres ressourcer, og for at spare penge. Her er hvad du skylder, hvis dit system har en falsk alarm:

 • Automatiseret (indbrudstyv): $ 115
 • Aktiveret (Panic / Duress / Røveri): $ 230
 • Annulleret efter afsendelse (før ankomst): $ 30
 • Annulleret før afsendelse: $ 0

For at sikre, at du ikke risikerer at udløse en falsk alarm, skal du følge vores praktiske vejledning:

Er et hjem sikkerhedssystem værd at koste?

Med DIY-systemer, der starter omkring 200 dollar, tror vi, at boligsikkerhed er en stor investering for din fremtid. Du får ro i sindet, der følger med at beskytte din familie og dine værdigenstande, og valgfrie funktioner kan gøre dit liv lettere. Plus, du vil normalt nab en rabat på din forsikring, og muligvis en lille skatteafgang. Og hvis du vælger at automatisere din termostat og belysning gennem dit sikkerhedssystem, vil du sandsynligvis genvinde din investering i det lange løb på brugsregninger.

Hvordan kan jeg undgå at være et mål?

Kriminelle diskriminerer ikke. Alle er i fare for en indbrud eller hjemmeinvasion, på tværs af alle demografier og enhver økonomisk status. Men indbrudstyv er opportunister, og der er et par trin, du kan tage for at mindske chancerne for at dit hjem bliver målrettet.

Er en cellulær opsætning bedre end en fastnet?

En mobilforbindelse er langt mere pålidelig end fastnet. Dit system vil ikke være sårbart overfor strømafbrydelser og skære ledninger som en traditionel fastnetforbindelse ville være. Du har muligvis mulighed for at bruge en fastnetforbindelse med cellulær backup, som fungerer lige så godt.

Hvad hvis jeg lejer eller planlægger at flytte snart?

Mange DIY-systemer er relativt bærbare, og da du ikke behøver at underskrive en kontrakt, er du fri til at flytte uden at starte over. De fleste sensorer i DIY kits er nemme at installere og afinstallere, og du kan normalt gøre alt arbejdet selv. Og hvis du nogensinde beslutter dig for professionel overvågning, vil de fleste tillade dig at tilføje på en månedlig kontrakt, når du vil.

Bundlinjen

Der er så meget at overveje, som du begynder at søge efter dit hjem sikkerhedssystem, men forhåbentlig har denne vejledning hjulpet dig til at føle dig informeret, forberedt og klar til at løse opgaven. Fra grundlæggende indbrudssikringer til fuld smart hjemmeautomatisering er der en række sikkerhed, der passer til dine behov. Start med at vurdere din livssituation, og indsnævre dine muligheder. Husk, at den unikke måde, som Seattle håndterer alarmopkald og falske alarmer på, betyder, at et DIY-system kan være i din bedste interesse. Det er klogt at få et par citater, når du handler for hjemmesikkerhed, så spring ind med vores toppicks:

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:Burdicks sikkerhed,Washington Alarm,Beskyttelsessystemer, Inc.Island Security Systems,Evergreen Security Systems

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar