Home Security i Tulsa

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Når du tænker hjemme sikkerhed, tænk at dække dine baser. Fra beskyttelse mod kriminelle indgreb for at maksimere energieffektiviteten er der meget, et sikkerhedssystem kan gøre. Og afhængigt af dit prispunkt, hvorfor ikke gøre alt?

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

 • Frontpoint
 • Beskyt Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Indstillingerne kan virke ubemærket, fra at forstå hvilke aspekter af hjemme sikkerhedsteknologi du faktisk skal installere systemet. Vores team har gennemsøget de bedste resultater industrien har at tilbyde og brudt dem ned i letfordøjelige tips - så du kan føje en smule ro i sindet (og måske endda en smule futuristisk gadgetry). Design et system til at beskytte dig selv, dit hjem og din omhyggeligt kuraterede levebrød - vi er sikre på, at det vil være værd.

Grundlæggende om sikkerhed i hjemmet

Hjemme sikkerhedssystemer kan tilbyde mange komponenter - mere end vi troede før vi gravede ind i detaljerne. Dit hjem som helhed er et sofistikeret system. Tilføjelse af sikkerhedsforanstaltninger er en udvidelse af dette system. Den ekspansive definition af hjemme sikkerhed betyder ikke simpelthen, at de er i brug. Faktisk er break-ins kernen i huslejer og huslejerangst, men den samlede hjemmebeskyttelse omfatter også naturkatastroferalarmer - brand, kulilte og oversvømmelser. De bedste sikkerhedssystemer beskytter dit hjem mod skader, uanset om det er påført mennesket eller naturen.

Teknologien til implementering og brug af disse systemer tager forskellige former, fra fysiske ledninger til Wifi til Bluetooth. Teknisk innovation betyder, at funktioner som hjemmeautomatisering kan sætte kontrolcenteret for dit hjemmesikkerhed i dine hænder: kontrollere alt fra din mobiltelefon. Mange virksomheder tilbyder mobilapps, der forbinder dine apparater og elektricitet, så du ikke kun kan beskytte dit hjem mod indtrængen (automatiske dørlåse og garagedørens lukkefunktioner, for at nævne et par), men du kan maksimere energieffektiviteten ved at sørge for at du har slukket for stovetop, indgangslampe eller krøllejern. Som også beskytter mod brand og elektriske fejl. Nogle virksomheder tilbyder endda soldrevne systemer, hvis du ønsker at gå den ekstra mile, når det kommer til energibesparelser.

Shopping for et system

Så når det kommer til systemet, vil du i sidste ende tage hjem for at beskytte dit personlige paradis, det koger ned til to muligheder: specialbygget eller bundtet.

Med et bundtet system vil du sandsynligvis få alt - udstyr og overvågning - på en gennemsigtig, let at finde rate, men de fleste virksomheder vil binde dig til en kontrakt. Du vil være på krogen i en god 36 måneder.

Til brugerdefinerede indstillinger kan du ofte få en månedsmåneders serviceaftale, men design af systemet er bundet til at være lidt mere involveret, med en længere citatproces. Du skal bruge et brugerdefineret citat, som kan indebære at have nogen over til dit hus for at vurdere svage områder og bogstaveligt tælle døre og vinduer.

DIY-systemer behøver ikke at være forbundet til et professionelt callcenter (så du kan undgå kontrakter og månedlige omkostninger). Hvis du vælger ingen overvågning, betaler du kun et engangsgebyr for udstyret, og advarslerne går direkte til din mobiltelefon. Du kan dog tilføje professionel overvågning, hvis du tror, ​​du vil have flere hænder på dæk.

Det er vigtigt at omhyggeligt undersøge komponenterne i det system, du designer. For eksempel kan det være overkill at have bevægelsesaktiverede lys ved hver indgang og vindue og sikkerhedskameraer i alle rum i huset. At dække dine baser er en ting, men nogle gange kan du installere sikkerhedsoverbelastning overbelastning skabe en usund og urealistisk følelse af paranoia. For eksempel ønsker du ikke at tænke på, at nogen huser dit hus, hver gang en vaskebjørn eller egern scuttles i bevægelsesfølerlysets vej.

Du kan også tilføje aktivbeskyttelsesenheder til malerier, smykker eller installere et sikkert, hvis du er bekymret for at beskytte specifikke ejendele inden for det bredere område af et hjemssikkerhedssystem. Det tilføjer et andet lag til din sjæle i tilfælde af, at ethvert aspekt af resten af ​​sikkerhedssystemet (en alarm, et bevægelsesfølerlys osv.) Ikke deployer eller afskyr en tyv.

Hvad skal du spørge dig selv

Så zoom ind på du. Hvad ville fungere bedst for dit liv, dit hjem, dine folk og dine ting? For ikke at nævne, hvad der ville være logisk passer til din økonomiske virkelighed.

Hvis du lejer og ikke helt er sikker på, hvad de næste to år holder, er et DIY-system det mest bærbare valg. De er relativt enkle at installere og flytte (da de ikke er hardwired ind i hjemmet), og du ville ikke være bundet til en kontrakt, hvis du vælger at gå til selvovervågning.

Hvis du finder dig mere forankret - dvs. du ejer dit hjem - kan et mere omfattende kabelsystem være dit ideelle scenario. Det kan endda betyde besparelser på din boligejerforsikring. I betragtning af den brede vifte af præferencer, du har, har vi dyrket en samling af vores favoritter.

Vores Topvalg til det bedste Home Security System i Tulsa

Når det drejede sig om at sætte Tulsa's lokale hjemsikkerhedsvirksomheder opmærksomt vi på omdømme, prisfastsættelse og kundeservice. Wading gennem scoringer af forbrugerrapporter, anmeldelser og officielle kriminalstatistikker førte os til et finjusteret udvalg af byens bedste mærker til beskyttelse af hjemmet.Fra at vurdere Angie's List-scoringer for simpelthen at bestemme, hvor nemt det var at nå en rigtig person i den anden ende, har vi indsnævret vores eneste hjemsikkerhedsfirmaer, der vil få jobbet gjort.

At gå med Frontpoint eller Protect America - de bedst anbefalede store firmaer med præferencer i hele USA - er altid en sikker (ordspil), medmindre du simpelthen foretrækker nærhed til lokal kundeservice, noget du kan få fra lokale mærker Security Alarms Co. (eller de andre fire hæderlige navne, vi har bedømt nedenfor)

Ud fra et eksempel på en studerende på University of Tulsa kan et billigere og enklere DIY-system som SimpliSafe eller Piper NV være billetten til at beskytte dine ting - især hvis du kan lide de fleste studenter og finde dig selv at flytte en gang om året og har ikke mange kvadratfod til at dække, sikkerhedsmæssigt.

Tulsa's bedste lokale hjem sikkerhedsselskaber

Sikkerhedsalarmer Co.

Med over 40 års service og en 4,8 ud 5 stjerneklassificering på virksomhedens Facebook-side har Security Alarms Co. bygget et stærkt ry for sin lave 24/7 månedlige overvågningskostnad og flittige kundeservice. Normalt overvågning satser varierer mellem $ 25- $ 60. Security Alarms Co's overvågningshastighed for fastnet starter med kun $ 12 om måneden, og dens cellulære overvågningshastighed starter ved $ 25 om måneden. Den cellulære overvågning leveres også med en gratis app til fjernadgang og styring af dit system via din smartphone og en levetidsgaranti på tastaturet og kontrolpanelet, når du opdaterer dit system.

Security Alarms Co. tilbyder gratis konsultationer på stedet, der hjælper dig med at vælge det bedste specialdesignede system, der passer til dit hjem og budget. Du kan også vælge at tilføje brandovervågning og hjemmeautomatiseringsfunktioner til dit system mod et ekstra gebyr. Du kan derefter bruge appen til at styre forskellige dele af dit hjem, såsom persienner, låse, lys og temperatur.

Sammen med at vælge, hvilken type system du ønsker, kan du også vælge, hvordan du vil have dit system til at se med flere design muligheder for både kablede og trådløse systemer. Virksomheden kan også overtage de fleste andre sikkerhedssystemer, hvilket gør det nemt at skifte eller tilføje overvågning til dit nuværende system.

Advance Alarmer

I virksomheden siden 1978 har Advanced Alarms opnået et overvældende antal anmeldelser med høj vurdering på Google+, Angie's List og HomeAdvisor for sit højkvalitetsudstyr og topkvalitets kundeservice. Åben 24/7, Advance Alarmer stræber efter at yde en venlig og høflig kundeservice gennem hele kundens forhold til virksomheden. Kunder på virksomhedens Facebook er enige om, at sikkerhedseksperter er vidende, til tiden til aftaler og nemme at nå til spørgsmål og bekymringer. Kunder anbefaler også Advance Alarmer til deres overkommelige priser på udstyr.

Advance Alarmer dækker alle baser, og er klar til at sætte dig op med ikke kun et alarm og kamerasystem for at overvåge indbrud, men også alarmsystemer til brand, oversvømmelse og kulilte. Advance Alarmer tilbyder ligesom sikkerhedsalarmer hjemmautomatisering til en ekstra pris og giver en app til fjernadgang og kontrol af dit system og hjemmeautomatisering via din smartphone.

Advance Alarmer garanterer også, at de er i stand til at overvåge omkring 99% af andre systemer, hvilket gør dem til en levedygtig overvågningsindstilling for dit nuværende system.

Sikkerhedsbeskyttelse af Tulsa:

Security Protection of Tulsa stræber efter at give en god oplevelse for deres kunder med overkommelige månedlige overvågningsfrekvenser og højkvalitets kundeservice. I over 40 år har det betjent mange beboelsesområder (enkeltfamiliehuse, flerfamiliehuse og lejligheder) og opretholdt et positivt ry.

Priserne på specialdesignede systemer er lidt på den stejlere side, men overvågningsgraden er rimelig. Virksomheden er også lokalt baseret, så virksomhedens medarbejdere kender Tulsa-området godt og kan tilbyde gode sikkerhedsrådgivning til dit hjem. Sammen med sikkerhed er yderligere brandovervågning og videoovervågning tilgængelig.

Selv om virksomheden tilsyneladende ligger lidt bag andre sikkerhedsselskaber, og hjemmesiden kunne bruge en opdatering, er Security Protection of Tulsa et betroet sikkerhedsfirma og kan give lavere udstyr og overvågningsomkostninger end andre virksomheder. Mobil overvågning starter på 37 dollar om måneden, og al overvågning er 24/7.

Sikkerhedsbeskyttelse af Tulsa

Med en A + fra Better Business Bureau er Green Country et andet langt løbende selskab med overkommelige sikkerhedsmuligheder. Virksomheden reducerer dine omkostninger uden aktiverings- eller installationsgebyr, men leverer stadig den nyeste sikkerhedssystemteknologi. Der er heller ikke nogen langsigtede kontrakter, der sætter selskabet bortset fra sine konkurrenter. Med en langsigtet kontrakt lader nogle virksomheder ikke kunderne op med at betale for deres overvågning, selvom de flytter eller ikke længere har brug for tjenesten. Grønland demonstrerer sin integritet ved at garantere ikke at låse dig i en kontrakt.

Grønlands sikkerhedssystemer er skræddersyet til at passe til dit hjem og leverer yderligere tjenester som brandovervågning, oversvømmelsesbeskyttelse og personlige beskyttelsessystemer og videoovervågning. Videoovervågning har også yderligere 24/7-timers videoovervågning, så en anden kan holde trit med dit video feed.

Virksomheden tilbyder også yderligere hjemmautomatiske funktioner og fjernadgang til dit system gennem total hjemme kontrol. I modsætning til Security Alarms Co. og Advanced Alarms giver virksomheden dig adgang via din tablet og computer samt din smartphone.

Falco Alarm Co.

I forretning siden 1988, og med en A + rating fra Better Business Bureau, Falco Alarm Co.er en betroet virksomhed for pålidelige sikkerhedssystemer og overkommelig 24/7-timers månedlig overvågning.

Falco Alarm Co. tilbyder en gratis, uforpligtende konsultation, der hjælper dig med at vælge det bedste specialdesignede system til dine behov og budget, hvilket gør det nemt at vælge noget enkelt og billigere eller vælge den nyeste i touchpad sikkerhedssystemteknologi. Mens de fleste virksomheder rådgiver trådløs overvågning i tilfælde af strømafbrydelse, går Falco Alarm Co. et skridt videre ved at inkludere et backup-batteri til dit system. Hvis din strøm slukker, skifter dit sikkerhedssystem automatisk til det indbyggede backupbatteri. Backupbatteriet kan strømforsyne dit sikkerhedssystem i flere timer. Systemet skifter automatisk tilbage til hovedstrømkilden, når strømmen er genoprettet.

Sammen med sikkerhed er der yderligere tilføjelser til rådighed, såsom brandovervågning og videoovervågning. Virksomheden giver også skjulte kameraer til noget mere diskret. Hvis du vil gå mere højteknologisk, kan du tilføje hjemmautomatiseringsfunktioner og fjernadgang via Total Connect via din smartphone, tablet eller computer. En praktisk funktion i Total Connect er at kunne indstille advarsler til bestemte begivenheder. Vil du vide, hvornår en baby sitter er kommet for at se børnene? Du kan indstille en advarsel til at gå væk, når barnet sidder i dit hjem eller tjekker ind via dit live video feed. Vil du sørge for at have glemt at låse en dør eller slukke for et apparat? Hjemmautomatisering og Total Connect giver dig mulighed for at kontrollere situationen og løse problemet via din enhed.

Deres grundlæggende cellulære overvågningshastighed starter ved $ 30 om måneden.

Bedste DIY Security Systems

 1. Lowes Iris: Iris er det mest utrolige DIY-system på markedet. De tilbyder tre forskellige kits (med forskellige tilbehør) varierende i pris fra $ 129 til $ 249, og hver tager kun en time at installere.
 2. Piper NV: Et selvstændigt, alt-i-ett sikkerhedstårn, Piper NV er skræddersyet til en studielejlighed eller sovesal. Dens slanke stil og kompakte størrelse belønner værten af ​​kraftfulde sikkerhedsværktøjer i dets arsenal: et overblik, streaming-klar kamera, samt detektorer til bevægelse, lyd, lys, temperatur og fugtighed.

Bedste sammenbundne muligheder

 1. Frontpoint: Top-of-the-line teknologi kompatibilitet (du kan endda synkronisere dit hjem sikkerhedssystem med din Apple Watch) gør FrontPoint til et af de mest intuitive et bekymringsfri system på markedet. Der tilbydes tre opgraderbare pakker, der hver kræver minimum 36 måneders overvågningskontrakt. Mens du bliver nødt til at gå igennem processen med at få et citat til din personlige opsætning gør Frontpoints rene, opdaterede og professionelle site det til en leg. Deres alt-trådløse udstyr kræver ingen professionel installation og kan sendes direkte til din dør.
 2. Beskyt Amerika: Med en gratis levetidsgaranti på alt udstyr kan Protect America sikkerhedskopiere deres tilbud: fem opgraderbare pakker, ingen initial betaling for udstyr, ingen installationsgebyrer, men ja, de kræver en 36 måneders overvågningsforpligtelse.
 3. SimpliSafe: SimpliSafe holder sig til deres navn, og det gør det nemt for dig: Ingen årlig kontrakt, ingen mellemmænd og ingen fastnet påkrævet. Fire pakker at vælge imellem, alt trådløs udstyr og en rimelig $ 230 for deres selvstændige sikkerhedssæt, der er nemme at installere selv. Hvis du er på udkig efter at flytte - eller bare tester hjemvandsfarvandet - er SimpliSafe et godt sted at starte.

Lokale selskaber, der ikke lavede klippet

Når det drejede sig om kundeservice og generel tilgængelighed (nogle tal var ude af drift, nogle lige ringede uendeligt, indtil vi gav dem op), kom disse navne i sidste ende kort i hjemmet sikkerhedsspil.

 • Vidnesikkerhed LLC
 • Mac Systems
 • Holderens samlede sikkerhed

Forebyggelse af falske alarmer

Forebyggelse af falske alarmer er uundgåeligt en del af styringen af ​​et hjem sikkerhedssystem. Når du finder et system, der fungerer for dig, sikrer det, at det kun aktiveres, når det skal ikke tage meget ekstra indsats. Installer nye batterier rutinemæssigt. Sørg for, at døre og vinduer er helt lukkede, før systemet sættes i gang. Og hvis du slukker alarmen ved et uheld, skal du sørge for, hvordan du afvæbner det inden for det første halv minut.

At vide, hvordan du bruger (og afvæbner) dit system, vil holde den lokale politistyrke tilgængelig til at blive sendt til faktiske nødsituationer. Tjek vores infographic nedenfor for nogle enkle tips, der vil føre til større falsk alarm forebyggelse.

Sådan registreres dit alarmsystem i Tulsa:

Byen Tulsa kræver, at du registrerer dit sikkerhedssystem. Omkostningerne er forholdsvis lave, og tilladelsen gælder for et helt år.

 • Bolig: $ 35
 • Kommerciel / Forretning: $ 75

Få en ansøgning sendt til dig ved at ringe til Tulsa License Center på (918) 596-7640 eller bare downloade PDF her.

FAQ

Hvilke komponenter i et hjem sikkerhedssystem kan afholde indbrudstyv fra selv at forsøge en forbrydelse?

Du kan kun se en stor afskrækkende virkning ved at se hjemme-sikkerhedsskilt i gården eller vinduet. Det er også sjokket med bevægelses-sensor belysning. Det lader måske ikke til meget, men det lader en indbrudstyver ved, at dette ikke kommer til at være det nemmeste mål på blokken.

Har jeg brug for et hjem sikkerhedssystem?

Hjemme sikkerhed vil se anderledes ud for alle afhængigt af beliggenhed og boligtype. Det er dog vigtigt at tage godt imod, at omkring hvert 13. sekund oplever et amerikansk hjem et indbrud. Installation af et hjem sikkerhedssystem gør dig, din familie og dit hjem så meget mindre sårbare.

Bundlinjen

Hjemme sikkerhed er en forlængelse af dig: din familie, dit levebrød, dit hjem æstetiske. Du ved, hvor vigtigt dit hjemmebase er for dig. Vi har indsnævret det til dine muligheder de bedste konkurrenter - alt hvad du skal gøre er at handle (og installere)!

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:Sikkerhedsalarmer Co., Advance Alarmer,Sikkerhedsbeskyttelse af Tulsa,Green Country Security Systems,Falco Alarm Co.

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar