Home Security i Washington, D.C.

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Uanset om du ejer dit hjem eller lejer et studieår fra måned til måned, er dit hjemsted dit havn, din landingsstang - i det væsentlige en udvidelse af dig. Vi alle tager hånd om vores rum på forskellige måder, fra rengøring til renovering til overvejelse over det perfekte endebord. Men en topprioritet, som alle kan være enige om, er fred i sindet: For din personlige sikkerhed, dine værdifulde ejendele og dine kære.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

 • Frontpoint
 • Beskyt Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Så hvad er nedgangen i, hvordan man designer den ro i sindet på den mest effektive og praktiske måde? To ord: hjemme sikkerhed. Det er ikke så spændende som et redecorating projekt eller installerer et surround sound-højttalersystem, men at gå gennem messingstænger af total hjemme beskyttelse sikrer, at den livsstil du har arbejdet for og nyder er bakket op af mere end blot en simpel dørlås. Heldigvis har vores team den nitty-gritty på hjemmet sikkerhedsbranchen og hvordan det kan beskytte dit hjem, ejendele og kære uden at bryde din skridt.

Grundlæggende om sikkerhed i hjemmet

Ikke kun holder dit hjem dine ting og huser dine kære, men det involverer et væld af komplekse energisystemer, der påvirker din økonomi og overordnet hjemmevedligeholdelse. Så sikkerhed i hjemmet handler ikke kun om at blare en alarm, når en vilde indbrudstyver forsøger at gøre det forbi citadellet (selvom det helt sikkert er et centralt aspekt af hjemmebeskyttelse), handler det om at sikre, at der er et helt netværk af funktionssystemer, herunder sensorer til brand, oversvømmelse og kulilte, se din ryg og sikre, at dit hus bruger energi sikkert og effektivt. Virksomhederne vi checkede ud og skitserede her får det, og har skabt fuld dækningssystemer for at tage højde for de forskellige kompleksiteter, der er forbundet med at opretholde et hjem.

Fra fysiske ledninger til Wifi til Bluetooth kan rammerne for hjemme sikkerhed tage mange forskellige former. Plus, innovation i hjemmautomatisering betyder, at mange virksomheder gør det muligt at styre din pude fra dine telefonlåse døre, styre lys, slukke kogeplader og aktivere / deaktivere alarmer (for at nævne nogle få).

Shopping for et system

Hjemsikkerhed koger ned i bunden og brugerdefineret - og inden for hver af disse kategorier er der en DIY-løsning, hvilket betyder at du installerer systemet og overvåger det selv (med advarsler, der går til din mobiltelefon eller andre tekniske enheder). For DIY-systemer kan du vælge at installere det selv, men derefter betale for professionel overvågning. I dette scenario er Frontpoint en nøglespiller, da de giver top-notch celleovervågning med fjernadgangskontrol af energisystemer. Disse mere overkommelige og let installerede systemer, der tilbydes af virksomheder som SimpliSafe og Piper NV, har en god stemning med mobil universitets studenteliv.

Med et bundtet system vil du sandsynligvis få alt - udstyr og overvågning - til en fast sats, men de fleste virksomheder vil binde dig til en kontrakt. Til brugerdefinerede indstillinger kan du ofte få en månedlig serviceaftale, men design af systemet er bundet til at være lidt mere involveret, med en længere citatproces.

For specifikke værdigenstande som malerier, smykker eller et sikkert er der varespecifikke alarmsystemer kaldet aktivbeskyttelsesenheder, der aktiverer en alarm eller meddeler dig, hvis nogen har forsøgt at manipulere med det.

Hvad skal du spørge dig selv

Hvert hjem og livsstil har naturligvis forskellige præferencer. De fleste hjemmesikkerhedsfirmaer er mere end glade for at tilpasse deres eksisterende pakker, så de passer til dine behov, eller giver dig de tilføjelser, du har brug for.

Så tag et kig på din unikke levesituationhvad ville fungere bedst for dit liv, dit hjem, dit folk og dine ting? For ikke at nævne, hvad der logisk passer til din økonomiske virkelighed. Hvis du lejer og ikke er helt sikker på, hvad de næste to år holder, ville et DIY-system være det mest dynamiske valg. De er relativt enkle at installere og flytte (da de ikke er hardwired ind i hjemmet), og du ville ikke være bundet til en kontrakt, hvis du vælger at gå til selvovervågning. Men hvis du finder dig mere forankret, dvs. du ejer et hjem, kan et mere omfattende kabelsystem være dit ideelle scenario. I betragtning af det brede udvalg af præferencer, du sandsynligvis vil have, har vi dyrket en samling af favoritter.

Freshome's Top Picks for det bedste Home Security System i Washington, D.C.

Når det drejede sig om at sætte Washington D.C.'s lokale hjemsikkerhedsselskaber under vores teams radar, kom de igennem med flyvende farver inden for kundeservice, omdømme og prisfastsættelse. Wading gennem talrige forbrugerrapporter, anmeldelser og officielle kriminalstatistikker førte os til et finjusteret udvalg af byens bedste hjembeskyttelsesvirksomheder: Ackerman Security Systems, Burtel Security & Fire Systems, N & D Security og Advanced Security Systems, Inc.

Hvis du kommer til at vælge et stort brand hjem sikkerhedsselskab, det kommer til at komme ned til enten Protect America eller Frontpoint. Begge navne fører pakken med hensyn til højt anerkendt kundeservice, udstyrets kvalitet og det samlede omdømme.

Bedste sammenbundne muligheder

 • Frontpoint: FrontPoint tilbyder tre opgraderbare pakker, der hver kræver en minimumskontrolkontrakt på 36 måneder.Et rent, opdateret og professionelt websted gør citatprocessen til en leg. Alt trådløs udstyr kan leveres direkte og kræver ingen professionel installation.
 • Beskyt Amerika: Dette Washington, D.C.-baserede nationale kraftværk tilbyder gratis livstidsgaranti på alt udstyr. Protect America kan sikkerhedskopiere sin service lineup: fem opgraderbare pakker, ingen initial betaling for udstyr, ingen installationsgebyrer og krævet 36 måneders overvågningsforpligtelse.
 • SimpliSafe: SimpliSafe lægger sig til det grundlæggende og gør det nemt for dig: Ingen årlig kontrakt, ingen mellemmænd og ingen fastnet påkrævet. Fire pakker at vælge imellem, alt trådløs udstyr og en rimelig $ 230 for deres selvstændige sikkerhedssæt gøres kun bedre af, at enhederne rent faktisk taler til dig, når du sætter dem op - ingen Ikea-esque installation helvede her.

Washington, D.C.'s Best Local Home Security Virksomheder

Burtel Security & Fire SystemsBurtel Security har været det største privatejet sikkerhedsselskab i Baltimore / Richmond-området siden 1972. Betydet både af erhvervslivet og offentlige kunder, tilbyder Burtel samme ro i hjemmet til boligejere. På Burtel er topmoderne udstyr - fra topmærker som Honeywell og First Alert - parret med højt kvalificerede og erfarne teknikere såvel som brugervenlig overvågningsteknologi.

Du finder forskellige niveauer af brugerdefinerede indstillinger, hvilket betyder at du kan være så beskyttet som dine behov kræver. Pakkerne starter med et grundlæggende sikkerhedssystem, og omfatter tillægsoptioner som glasbrudsdetektorer, bevægelsesfølere, røgdetektorer og endda vandlækningssensorer. (Spørg om det tre måneders gratis overvågningsbud, når du ringer.)

Du kan også tilføje en stemmestation, som giver dig mulighed for at tale ikke kun til familiemedlemmer på andre terminaler i hele hjemmet, men også til fagfolk på overvågningsstationen. Andre muligheder inkluderer en trådløs nøgle til fjernbetjening og en første alarmsikkerhedsalarm, et brugervenligt tastatur, der hjælper dig med at let vide, om du har en indbrud, ild eller bare en dørklokke.

Udover sikkerhedssystemer tilbyder virksomheden også hjemmebytning, hjemmebiografer, centrale støvsugere, lyd / video distribution og røgalarm detektion - hvilket giver dig bekvemmeligheden ved at bruge den samme pålidelige udbyder til en bred vifte af behov.

N & D SikkerhedN & D Security tilbyder sikkerhedssysteminstallation i DC Metro-området sammen med overvågning via et nationalt nødnetværk kaldet Emergency 24. Ejet og drives af samme familie siden 1978 - oprindeligt som dør til dør sikkerhedsalarmsalg - virksomheden er nu ledet af anden generation af familien. Det er den slags lokalt ejede virksomhed, der er lille nok til at tilbyde det niveau af kundeservice, som forbrugerne værdsætter af små virksomheder - dog stort nok til at tilbyde pålidelige, døgnet rundt overvågning nationalt.

N & D-sikkerhedsprodukter omfatter de nyeste hardwired og trådløse systemer fra Honeywell, og installeres og serviceres kun af interne teknikere. En række brugerdefinerede funktioner er tilgængelige - og teknologisk savnede kunder vil sætte pris på evnen til at arm, afvæbne og se systemstatus via deres computer eller mobilenhed. Andre tjenester omfatter videoovervågning, lavspændingsledninger og installation af en række systemer, fra intercom til lydfordeling.

Beskrevet af kunderne som "meget lydhør," N & D Security får meget af sin forretning gennem mund til mund. Virksomheden tilbyder gratis estimater og garanterer lavere overvågningskostnader, især sammenlignet med de store virksomheder. Og du får ikke bare ro i sindet, at du er i gode hænder, men også en rabat på op til 20 procent af din husejers forsikring.

Advanced Security Systems, Inc.Lokalt ejet og drives siden 1989 tilbyder Advanced Security Systems state-of-the-art sikkerhedssystemer og bruger topmærker som Honeywell og GE Security. Kendt for personlig service og hurtig reaktion lover virksomheden en gennemsnitlig tilbagekaldstid på 15 sekunder.

Overvågning koster mindre end $ 1 om dagen. Og med avancerede sikkerhedssystemer behøver du ikke at bekymre sig om at være låst i en kontrakt. Hvis du kan lide teknologi, skal du tjekke den valgfri fjernadgangstast fob, der fungerer sammen med trådløse sensorer, og også finde ud af om systemets mobiltilpasning - ikke kun har du styr på hånden, men du kan også få en SMS eller e-mail-advarsel, når der er problemer.

Som en lille virksomhed har Advanced Security System bygget sit ry et kunde ad gangen. Den lille forretningsmiljø betyder, at du får personlig opmærksomhed - måske selv fra ejeren selv. Og fordi virksomheden bruger en række mærker og leverandører, kan den designe den tilpassede pakke, der passer bedst til dig. Det forbliver også på toppen af ​​markedsføringen og tilføjer løbende nye produktlinjer.

Udover sikkerhedssystemer og 24-timers overvågning tilbyder Advanced Security Systems videoovervågning, intercom og helhus lyd, hjemmeautomatisering, hjemmebiografer og andre tjenester.

Bedste DIY Security Systems

 • Lowes Iris: Iris trækker alle stoppesteder i forbindelse med tilsluttet tilbehør og valgfri professionel overvågning, er det mest utrolige DIY-system på markedet. De tilbyder tre forskellige kits (med forskellige tilbehør) varierende i pris fra $ 129 til $ 249, og hver tager kun en time at installere.
 • Piper NV: Slank og kompakt, Piper NV's alt-i-ett sikkerhedstårn er skræddersyet til en studielejlighed, sovesal eller et minimalistisk drevet hjem.Den relativt lille størrelse, som kan sammenlignes med en stor jar, belønner værten af ​​kraftfulde sikkerhedsværktøjer i sit arsenal: en fordybende visning, streaming-klar kamera, samt detektorer til bevægelse, lyd, lys, temperatur og fugtighed.

Lokale virksomheder, der ikke lavede klippet

Vi fandt disse mærker til at være et par skridt bag den bedste rating i det samlede omdømme:

 • Urban Alarm
 • National Security, Inc.

Forebyggelse af falske alarmer

Forebyggelse af falske alarmer er uundgåeligt en del af styringen af ​​et hjem sikkerhedssystem. Når du finder en, der virker for dig, skal du vedligeholde den for at sikre, at den kun aktiveres, når den skal ikke kræve meget ekstra indsats. Simpelthen at installere nye batterier rutinemæssigt kan være en stor afskrækkende virkning for ondskabsfulde falske alarmer, da det kan sikres, at døre og vinduer lukkes helt, før systemet sættes i gang (holder vinden fra at aktivere sensorerne). Overvej hvad du vil gøre for dit samfund og den lokale politistyrke ved at holde nødsituationer sendt til faktiske nødsituationer. I mange tilfælde, jo bedre udstyr, jo lavere er risikoen for falsk alarm aktivering. Unødvendige svar på falske alarmer resulterer i spildt arbejdskraft og ressourcer, som alle kan bruges som reaktion på reelle nødsituationer. Sørg for, at dit fællesskab har al den hjælp, det behøver, ved at opretholde dit eget system! Det er her, hvor et firma som Protect America med sin levetidsudstyrsgaranti kunne være et stort aktiv, da du ville have total forsikring på den pakke du vælger.

Tjek grafikken nedenfor for nogle mere enkle tips, der vil føre til større falsk alarmforebyggelse - det gør aldrig ondt for at træffe ekstra foranstaltninger.

FAQ

Hvad ser den typiske tyveri efter, når man identificerer et mål?

Det vigtigste for en ville-tyv er evnen til at udføre opgaven hurtigt, effektivt og uden at blive set. Derfor kan kvaliteter som landskabspleje (store buske) de skjule sig i, mangel på sikkerhedssystemskiltning, og fravær af forbipasserende er ikke store afskrækkere. Hvis det ser ud til, at det ville tage dem mere end et par minutter at komme ind og ud, vil mange tyve bail for et lettere mål.

Hvis jeg aldrig har oplevet en indbrud og bo i et sikkert kvarter, så hvor meget har jeg faktisk brug for et hjem sikkerhedssystem?

Undersøgelser har fundet, at et amerikansk hjem i gennemsnit overalt i USA, ca. hvert 13. sekund oplever en indbrud - det betyder to millioner boliger om året. Mens disse statistikker tager højde for en bred vifte af storbyområder, og du kan meget vel være med lav risiko for indbrud, gør du, din familie og dit hjem langt mindre sårbar over for fremtidige risici ved at installere et hjem sikkerhedssystem. bare aldrig vide).

Hvordan spiller et hjemmesikkerhedssystem i mit boligejers eller lejers forsikring?

I mange tilfælde er det ikke bare afskrækket at være indbrudstyvende, selv hvis der kun er etableret et sikkerhedssystem. Det kan også køre ned boliger og lejere forsikringsomkostninger, hvilket ofte sparer dig op til 20% (afhængigt af dit forsikringsselskab og planen, så sørg for at tjekke med din udbyder).

Hvis jeg mister strøm, vil mit alarmsystem stadig arbejde?

Alle de batteridrevne systemer, vi har gennemgået, omfatter et backupbatteri, der sparker ind, hvis der opstår strømforbrug. Nogle virksomheder, såsom Dyezz Surveillance, er udstyret til at underrette dig med et lavt batterisignal, så du kan forberede dig selv før fakta.

Jeg tænker på at vælge et stort nationalt hjem sikkerhed mærke. Er det ligegyldigt hvor langt væk deres overvågningscenter er fra mig?

Vi anbefaler at vælge et firma, hvis overvågningscenter (hvis du faktisk vælger at vælge for professionel overvågning, det er) er mindre end 250 miles fra dit hjemmebase. Det er den bedste måde at garantere top-notch dækning og beskyttelse.

Er der andre enkle foranstaltninger, jeg kan ansætte for at beskytte mit hjem?

Enhver hjemmevedligeholdelse, som du måske allerede er tilbøjelig til, kan også være med til at forhindre hjemmeindgreb. Beskæring af buske, der skjuler vinduer (du vil ikke give tyveri et skjulested) og trimning af trægrene, der kan give adgang til det øverste niveau af dit hus, kan være store afskrækkere for at være kriminelle.

Bundlinjen

Hjemme sikkerhed er en af ​​de vigtigste ting, du kan gøre for at beskytte din livskvalitet og din familie, så mange valgmuligheder som derude, vil du være glad for at du undersøger. Du ved, hvor vigtigt dit hjemmebase er for dig, og nu har du mange muligheder for at holde det sikkert og køre som det skal. Alt du skal gøre nu er, at de passer til rammerne for din livsstil.

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:Ackerman Security Systems,Burtel Security & Fire Systems,N & D Sikkerhed,Advanced Security Systems, Inc.

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar