Boligejerforsikring i Alaska

At købe et hjem er en af ​​de vigtigste investeringer, du vil gøre, og derfor følger det med at du har brug for en robust plan for at beskytte den. Der er et par must-haves din husejere forsikring bør give dig: gennemsigtig og fuld dækning, venlige forsikringsagenter, og en alliance med et forsikringsselskab, der har god økonomisk status.Shopping rundt for dækning føles ofte langt mere kompliceret end det skal være. Sørg for at du får præcis den dækning, du har brug for, uden at kaste penge ud gennem vinduet, det handler om.

Sammenlign boligejere forsikringspriser i Alaska

For hurtigt at finde og sammenligne priser i dit område, indtast din postnummer nedenfor.

Indtast dit postnummer:

Den bedste boligejerforsikring i Alaska

Freshome's Anbefalede Boligejerforsikringsselskaber i Alaska: State Farm, Safeco, Allstate, Rejseforsikring, Country Financial, Umialik Forsikringsselskab

For det første nogle dårlige nyheder. Mange af de mere fremtrædende amerikanske forsikringsselskaber giver ikke dækning i Alaska, nemlig Amica og Progressive (selvom sidstnævnte giver nogle underforsikringsdækning for RV'er og ORV'er gennem USAA). Dette er dog kun problematisk, hvis du flytter fra kontinentale 48 og håber at bringe din nuværende dækning op til Alaska med dig.

I vores søgning for at finde den bedste dækning samlede vi citater fra de tre øverste forsikringsselskaber, der betjente Alaska husejere: State Farm, Allstate og Safeco, et Liberty Mutual selskab. På grund af Alaskas stærkt aktive og pensionerede militære befolkning er USAA også et populært forsikringsselskab; For at imødekomme de mest mulige dækningsbehov har vi imidlertid ikke samlet et citat fra denne udbyder i vores forskning.

Vi fandt et hjem i Anchorage, der var 2.083 kvadratmeter, tre senge og to badeværelser med et sikkerhedssystem installeret. Ved hjælp af disse hjemspecifikationer på tværs af alle tre udbydere modtog vi følgende månedlige citater: $ 82 på State Farm, $ 101 hos Safeco og $ 125 på Allstate. (Husk: Dine citater vil sandsynligvis være meget forskellige - brug bare vores som et ballparkoverslag.)

Udover at samle citater, kiggede vi også på yderligere udbydere i Alaska og undersøgte deres JD Power rating samt andre finansielle styrke ratings for at finde et solidt udvalg af udbydere, der opfyldte specifikke kriterier for høj tilfredshed og fremragende finansiel solvens. Dem med en JD Power Overordnet tilfredshed på tre stjerner eller mere og en A.M. Bedste finansielle styrke rating af en B + eller højere nævnes sammen med deres økonomiske styrke rating fra en anden rating service.

Med dette strenge kvalitetskrav har vi været i stand til at udrydde det bedste af det bedste når det gælder finansiel solvens og kundeservice.

Hvad du bør vide, før du får et citat

Nu hvor du er opmærksom på de virksomheder, der leverer de bedste boligejerforsikring i Alaska, er det tid til at samle nogle citater. Det er de næste store skridt at bestemme hvilken slags politik du bør få - og børstning om, hvordan boligejerforsikring selv virker.

Boligejerforsikring er en omfattende politik, der yder økonomisk bistand til reparation eller erstatning af det fysiske skader på dit hjem, for andres medicinske betalinger og for personlig ansvar. Nogle gange kan det være svært at finde de bedste politikker for at beskytte dit hjem, men med tilstrækkelig tid, forskning og tålmodighed kan du være sikker på, at stykkerne vil falde på plads.

Sammenlign boligejere forsikringspriser i Alaska

For hurtigt at finde og sammenligne priser i dit område, indtast din postnummer nedenfor.

Indtast dit postnummer:

At bestemme mængden af ​​dækning du har brug for er et vigtigt skridt i at finde den bedste politik for dine behov. Det er dit ansvar at sikre, at dækningsbeløbet du giver er tilstrækkeligt både på ansøgningstidspunktet og under fornyelsesprocessen.

Så hvordan bestemmer du den korrekte mængde dækning? Der er faktisk et par skridt, du skal tage:

Find ud af erstatningskosten for dit hjem

En almindelig fejl ved fastsættelsen af ​​udskiftningsomkostningerne til dit hjem er at antage, at markedsværdien er alt hvad du behøver. Udskiftningsomkostningerne kan faktisk være forskellige, da det er kommunens vurdering af værdien af ​​ejendommen selv. Denne værdi bestemmes ved at tage hensyn til de anvendte byggematerialer, bygningens samlede kvadratmeter, antal og typer af værelser, type og stil på garagen eller carport og eventuelle særlige forhold i hjemmet.

Heldigvis har forsikringsselskaber etableret formler, der tager hensyn til alle ovennævnte faktorer for at give dig en anbefaling meget tæt på den faktiske vurderede værdi. Dette betyder, at du ikke behøver at have en vurderer komme til din ejendom og opkræve dig en takstlerens gebyr. Men hvis du har en nylig vurdering på hånd, vil dette spare dig og din agent meget tid, når du finder ud af dit citat.

Når ejendommens værdi er blevet bestemt, er det vigtigt at gennemgå det med jævne mellemrum for at holde øje med inflationen eller forbedringer af strukturen. Nogle virksomheder kan tilbyde en automatisk justering for at forudse den justerede dækning, du måtte have brug for.

Tænk på uventede katastrofer

Eventuelle antal vejrrelaterede skader kan opstå, når du mindst forventer det. I betragtning af alle mulige trusler mod dit hjem kan det være lidt overvældende, men det er en nødvendig byrde.Overvej risikoen for oversvømmelse, når det er tæt på en vandkilde, vægten af ​​sne midt om vinteren oven på dit tag, eller truslen om den gamle gran giver endelig op og styrter ned på din garage.

Politikker tilbyder generelt oversvømmelsesdækning og jordskælv dækning for et ekstra gebyr. Disse ekstra omslag kan kræve, at visse kriterier opfyldes, før de tilbyder det. Andre gange kan långivere kræve den ekstra dækning, hvis din ejendom er beliggende i et område, hvor der er høj sandsynlighed for, at disse hændelser vil påvirke dit hjem.

Som Toni Roberts forklarede en ejendomsmægler for Dwell Realty: "Vær forberedt og beregne worst case scenario. Du behøver måske aldrig så meget dækning, men du vil aldrig fortryde at blive dækket, hvis katastrofe strejker. "

Overvej Personlig Ejendom, Medicinsk Betaling og Yderligere Coverages

Ud over den egentlige bopæl, som din familie ringer hjem, er der en masse andre dæk, du skal overveje, når du køber boligejerforsikring.

Hvis der er yderligere permanente strukturer på din ejendom, skal du undersøge køb af andre strukturer dækning. Overvej at købe en øget grænse for personlige ejendomsdækning, hvis den nuværende grænse ikke er tilstrækkelig. Typiske forsikringspolicer dækker mindst $ 1.000 af ikke-ansvarsbeløbte medicinske betalinger for dem, der er skadet på din ejendom, og mindst 100.000 dollars for personlig ansvar dækning, hvis du var fast besluttet på at være ansvarlig for eventuelle skader. Disse grænser kan øges for en ekstra omkostning, hvis du igen føler, at den ikke er tilstrækkelig.

Køb rundt og vær forberedt

Når du har en ide om den politik, du har brug for, samt yderligere omslag, du vil diskutere med din agent, er det næste skridt at søge citater fra en række virksomheder, du tror, ​​vil være den bedste.

"Shop rundt," sagde Roberts. "Bare fordi du altid har brugt et firma betyder det ikke, at der ikke er en bedre aftale derude."

Du kan besøge eller ringe til en lokal agent eller mægler, ring et firmas gratisnummer eller besøge et firmas websted for at få et tilbud. Når du har kontaktoplysninger, er det bedst at bringe alle de nødvendige dokumenter og oplysninger til bordet for at få mest muligt ud af din interaktion.

Sammenlign boligejere forsikringspriser i Alaska

For hurtigt at finde og sammenligne priser i dit område, indtast din postnummer nedenfor.

Indtast dit postnummer:

Indsamle Ejendomsoplysninger

Få en kopi af den aktuelle vurdering af dit hjem. Hvis du ikke har en løbende vurdering, kan forsikringsselskabet beregne det med følgende oplysninger:

  • Gadeadresse på ejendommen
  • År hjemme blev bygget
  • Antal boligenheder (enkelt familie, duplex osv.)
  • Type konstruktion materiale brugt (mursten, ramme, log)
  • Stiftelsens type
  • Antal kvadratmeter boligareal
  • Antal værelser
  • Tagets alder
  • Alder af opvarmning, VVS og elektriske systemer

Tjek Fællesskabets brandbeskyttelse

Du skal angive afstanden fra nærmeste brandvæsen og nærmeste brandhane. Hvis dit fællesskab er beskyttet af en abonnementsbrandtjeneste, skal du angive navnet på det pågældende firma.

Bemærk Tidligere forsikring

Alle nuværende eller tidligere boligejere forsikringer, du havde, bliver nødt til at blive opført for agenten, herunder firmaets navn og de datoer, du var forsikret. Det er godt at bemærke, at eventuelle uforsikrede egenskaber, som du har ejet i flere år, kan være sværere at forsikre end en, du lige har købt, så timing kan være afgørende.

Overvej tabhistorik

Du kan blive bedt om at oplyse om eventuelle ejendomsforløb i fortiden, som forsikringsselskabet tager hensyn til, når du ansøger om dækning.

Få et hold af dig kreditoplysninger

Nogle gange vil din kredithistorie, herunder konkurs, vurderinger eller kreditproblemer, være påkrævet for at beregne din "forsikrings score", som kan ændre dit eventuelle citat. Et forsikringsselskabs valg til at vælge dig (eller ej) som kandidat til dækning - eller ændre din sats for dækning baseret på dine kreditoplysninger - er beskyttet af Alaska loven, selv om der er nogle begrænsninger.

Hvorfor er alaska satser så gennemsnitlige?

Ifølge Trusted Choice er den gennemsnitlige årlige præmieomkostninger for boligejerforsikring i Alaska $ 942, mens det nationale gennemsnit er $ 1.034 pr. År. Alaska rangerer som 25th højeste i landet, højre smack i midten.

Selv om Alaska generelt betragtes som en stat med ekstremt snevejrvejr for størstedelen af ​​året, kan det være overraskende at lære, at Alaska ikke har nogen katastrofe-niveauer, der påvirker ejendommen. Faktisk, mens nationale ejendomsskader på grund af vejr bryder markeringen på 5,5 mia. Dollars, blev kun 1,4 mio. USD henført til vejrskader i Alaska.

I 2015 brændte brande over 5 millioner acres af Alaska terræn, der tegner sig for 5 / 6th af alle arealer, der forbruges af brande i hele landet det pågældende år. Vedligeholdelse af din ejendom på en måde, der hjælper med at forhindre spredning af ild og ombygning af dit hjem med brandsikre materialer, vil hjælpe med at lindre nogle af truslen.

Derudover har Alaska en signifikant lavere kriminalitet end resten af ​​landet og rapporterer kun 2.916 tyverier. Over hele landet blev der rapporteret over 37.000 tyverier ifølge Trusted Choice.

Når det kommer til tyveri, kan det med et lokalt sikkerhedssystem i dit hjem ikke kun hjælpe med at beskytte dine ejendele, men også give dig en rabat på din årlige boligejers forsikringspræmie.

FAQ

Hvad er almindelige dækningsforskelle?

Hvis du har til hensigt at drive en virksomhed på din ejendom eller levere hjemmeomsorgstjenester i dit hjem, skal du se, om din politik giver yderligere ansvarstækning for disse særlige forhold. Nogle virksomheder kan udvide ansvaret dækning, mens andre kun kan dække personlige ejendele for varer, der anvendes i din virksomhed.

En anden relativt ny dækning, der skal overvejes, er Identity Theft Expense-dækning, som giver refusion af udgifter, der bruges til at genvinde fra identitetstyveri. Udgifter, der kan dækkes, omfatter langdistanceopkald til kreditorer, notarisk serviceomkostninger og omkostninger ved kopiering af dokumenter.

Hvad med oversvømmelsesforsikring?

Oversvømmelsesforsikring er tilgængelig som en særskilt politik, der giver dækning for de direkte fysiske tab som følge af oversvømmelse, oversvømmelsesrelateret erosion, unormale tidevandsforløb og mudslid.

Normalt vil din oversvømmelsesforsikring blive leveret af National Flood Insurance Program gennem et partnerskab med private virksomheder. Hvis du er usikker på, om du måske har brug for denne dækning, skal din forsikringsagent være i stand til at bestemme, hvilken oversvømmelseszone der gælder for din ejendom og foreslå den bedste dækning for dine behov.

Hvordan kan jeg reducere min præmie?

Der er flere måder at reducere din præmie på. Forøgelse af din fradragsret, ved at tilføje sikkerhedsfunktioner som røgdetektorer, tyverialarmer og tunge lås eller opdatering af tag og mekaniske systemer i dit hjem kan medføre reducerede præmier.

Den mest almindelige måde at spare penge på er at bundle forsikringsdækning, som hjemme og auto, inden for et firma. Udbydere tilbyder også altid nye rabatter til deres programmer, så den bedste strategi kan være at sætte sig ned og diskutere alle muligheder med en forsikringsagent.

Handle

Du skal nu have alle de værktøjer, du skal bruge for at finde den bedste dækning med de bedste boligejerforsikringsselskaber, så de passer til dine behov. Når du er klar til at begynde at samle citater, skal du huske at bestemme den vurderede værdi af dit hjem og din personlige ejendom, overveje uventede trusler mod dit hjem for at være sikker på at du er dækket og finde måder at beskytte eller modernisere dit hjem efter at reducere præmieomkostningerne. Ikke alle virksomheder er de samme, så shoppe rundt og tag dig tid. Den bedste strategi vil være at tale med en række agenter på en ærlig og åben måde for at finde den bedste dækning, du skal bruge. Held og lykke og tillykke med dit nye hjem!

Freshome's Anbefalede Boligejerforsikringsselskaber i Alaska: State Farm, Safeco, Allstate, Rejseforsikring, Country Financial, Umialik Forsikringsselskab

Sammenlign boligejere forsikringspriser i Alaska

For hurtigt at finde og sammenligne priser i dit område, indtast din postnummer nedenfor.

Indtast dit postnummer:

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar