Boligejerforsikring i Mississippi

At finde overkommelig forsikring kan være vanskelig hvor som helst du bor, men mississipperne står over for et hårdere kamp end de fleste amerikanere; for eksempel er det umuligt at finde privat forsikring syd for interstate 10. Oversvømmelses- og storrisikoen er bare for stor, så private virksomheder springer boligejere i statens forsikringsbassin. Forsikringsselskaber har en grund til at bakke ud af dette område af staten. Deres nettoafkast på boligejerforsikring har været -26,8% i løbet af de sidste 10 år og -9,6% i løbet af de sidste 25 år.Alligevel, uanset hvor du bor i The Magnolia State, skal forsikringsselskaber holdes til en universel standard; Virksomheder skal have gennemsigtig dækning, venlige agenter, sund økonomisk status og rimelige omkostninger. Vi har brugt adskillige timer for at undersøge forsikringsloven og reglerne for at give dig en omfattende forståelse for, hvad du kan forvente.

Sammenlign boligejere forsikringspriser

For hurtigt at finde og sammenligne priser i dit område, indtast din postnummer nedenfor.

Indtast dit postnummer:

Den bedste boligejerforsikring i Mississippi

Freshome's Recommended Homeowners Forsikringsselskaber i Mississippi: State Farm,Allstate,Liberty Mutual,Ly,RejsesikringDe bedste virksomheder, vi anbefaler, er AllState, State Farm og Liberty Mutual. Vi har fået citater fra hver af selskaberne (opdelingen af ​​deres coverages kan findes nedenfor.) Desuden undersøgte vi alternative virksomheder, der tilbød regionalt eller ellers, der kunne give bedre priser for lokale husejere. Hvert firma undersøgte står over for strenge kriterier:

 • En samlet tilfredshedsbedømmelse fra J.D. Power på tre stjerner eller mere
 • Tilfredsstillende høj økonomisk styrke rating fra Moody's og / eller Standard & Poor's
 • En rating på B + eller højere fra A.M. Bedst

Når du søger efter citater, skal du huske på, at de er meget personlige. I de givne stikprøver har jeg brugt det minimale minimum af oplysninger for at opnå det mest neutrale citat muligt. Vores fiktive boligejer er en 26-årig nonsmoking mand uden forudgående krav på at søge forsikring på sit første hjem. Han er ansat og har gennemført bacheloruddannelsen på college. I stedet for at tage de citater, du finder her som evangelium, skal du bruge dem til at få en ide om, hvad hver virksomhed tilbyder, og find ud af, hvad dine citater ligner.

Hjemmet der bruges til eksemplet er et lille, en-etagers, 1200-kvadratmeter hjem fundet i Greenwood, Mississippi. Det har to fulde soveværelser, et fuldt udstyret badeværelse og en tre kvart badeværelse. Dens salgspris er $ 25.000, og vi søgte citater for $ 100.000 i dækning.

Eksempel Citater

Citatene nedenfor blev givet til et 1.200 kvadratmeter, to-soveværelse, et og tre kvart kvartal bad hjem fundet i Greenwood, Mississippi. Den forsikrede er en 26-årig nonsmoking mand uden husdyr, ingen tidligere krav, lønnet beskæftigelse og en kollegium uddannelse.

State Farm gav et tilbud på $ 126 månedligt med en årlig præmie på $ 1.517. Dette omfattede en $ 2000 fradragsberettigede, $ 100.000 i boligdækning og $ 75.000 for de andre strukturer på ejendommen, som i dette tilfælde er en 200 kvadratmeter fritliggende garage.

Vores Citater
Allstate$ 1.377 per år
State Farm$ 1.517 pr. År
Liberty Mutual$ 2.394 per år

Liberty Mutual gav et tilbud på $ 199 månedligt og en årlig præmie på $ 2.394 om året, næsten $ 900 mere om året end State Farm. Dette omfattede en $ 1000 fradragsberettigede, $ 100.000 i boligdækning, $ 10.000 for andre strukturer på ejendommen og $ 50.000 for indholdet af hjemmet.

Allstate leverede et tilbud på $ 116 pr. måned eller $ 1.377 årligt. Det omfattede $ 117.833 i boligdækning, $ 11.783 i dækning for andre strukturer på ejendommen og en $ 2000 fradragsberettiget.

Sammenlign boligejere forsikringspriser

For hurtigt at finde og sammenligne priser i dit område, indtast din postnummer nedenfor.

Indtast dit postnummer:

Typer af Home Insurance Policies i Mississippi

De typer af boligforsikringer, der oftest tilbydes i Mississippi, er:

 • HO3 (speciel form)
 • HO4 (lejereforsikring)
 • HO5 (omfattende forsikring)
 • HO6 (ejerlejlighed og byhus forsikring)
 • HO8 (modificeret dækning)

Den type forsikring de fleste boligejere søger efter er en HO3-politik, der betragtes som en "åben fare" -politik. Det er den mest almindelige type boligforsikring, såvel som den mest fleksible. Der er et par nøgleelementer at huske på, når du arbejder med en åben risiko-politik i forhold til en politik med navngivne farer.

Åben farer politikker beskytter boligejer mod alle direkte trusler mod tab, bortset fra dem, der udtrykkeligt er udelukket fra politikken. Politikker for åben risiko kan variere fra udbyder til udbyder, så pas på at sikre, at eventuelle trusler i dit område er dækket. I mange tilfælde er oversvømmelseskader ikke omfattet af en åben risikopolitik.

Navngivne farer Politikkerne giver bred dækning (dækning, der strækker sig ud over det grundlæggende og omfatter sjældne tilfælde) for at beskytte forsikrede mod en række trusler, der specifikt er nævnt i politikken. De mest almindelige typer tab, der er omfattet af disse politikker, omfatter dem, der er angivet nedenfor, men kan også dække andre typer skader. Læs omhyggeligt formuleringen af ​​din individuelle politik.

 • Brand og lyn
 • Vindstorm og hagl
 • eksplosioner
 • Riots og civilsamfund
 • Luftfartøjer
 • Køretøjer
 • Røg
 • Vandalisme
 • Tyveri

Et sidste aspekt at huske på, når man arbejder med HO3-politikker, er, at de giver seks dækninger på seks forskellige områder.

Dækning A er boligdækning. Dette beskytter selve boligen og eventuelle tilknyttede strukturer.

Dækning B beskytter andre strukturer på ejendommen, såsom fritliggende garager, hegn, lagerbygninger mv.

Dækning C dækker indholdet af hjemmet og den forsikredes personlige ejendom. Imidlertid dækkes dette dækningsbeløb typisk ved næsten 80 procent af dækning A. Hvis du ejer egenartede ting som furs, sjældne malerier og dyrebare juveler, har du flere muligheder. Den første er at opnå en påtegning for mere dækning på dette område, eller du kan tage en særskilt politik til at dække det pågældende emne i særdeleshed.

Dækning D beskytter forsikrede mod tab af brug af deres hjem, f.eks. hvis en fuldstændig ombygning er påkrævet. Beløbet varierer og er normalt citat som det faktiske tabbeløb.

Dækning E er personlig ansvarlig beskyttelse, der hjælper med at dække den forsikredes personlige aktiver mod retssager.

Dækning F er medicinsk dækning. For eksempel hjælper dækning F med at dække hans eller hendes medicinske omkostninger, hvis nogen har skadet sig selv på din ejendom.

Hvad du bør vide, før du får et citat

Hvis ovenstående priser chokerede dig, er der gode nyheder: Dine præmier kan være meget lavere. Men du bør ikke sigte lavt, når det kommer til boligbeskyttelse. Din husejere forsikring skal give dig nok dækning til dækning af omkostningerne ved en total ombygning af dit hjem, herunder lønomkostninger. Desuden bør du overveje inflationen; som hjemme værdier stiger i hele din levetid, bør du sikre din dækning forbliver nok. Hvis du ikke er sikker på, hvor meget dækning du skal bruge, skal du ansætte en taksator for at undersøge dit hjem og give dig et skøn.

Den gennemsnitlige omkostninger ved hjemmeforsikring i Mississippi er $ 121 månedligt eller $ 1.451 årligt. Dette er 44 procent højere end det nationale gennemsnit. Husk, at hvis du bor i et kystområde i Mississippi, er det næsten umuligt at finde privat forsikring. Der er dog et alternativ: Mississippi FAIR Plan.

FAIR-planen

Fair Access to Insurance Requirements Plan blev iværksat i 1960'erne for at sikre beboere adgang til forsikring i områder med unormalt høje risici uden for bopælens kontrol. Dette omfatter kystområderne i Mississippi, som er tilbøjelige til voldelige orkaner og oversvømmelser. Men i modsætning til mange stater har Mississippi faktisk to FAIR-planer: Mississippi Windstorm Underwriting Association og Mississippi Residential Property Insurance Association.

For at kvalificere sig til FAIR-planen skal beboere tage skridt til at reducere risikoen for brand, vand og tyveri. Dette kan omfatte opgradering af det elektriske system for at gøre det mindre tilbøjeligt til shorts, installation af et sikkerhedssystem og renovering af dit VVS. Manglende korrektion af forhold, der sætter dit hjem i fare, kan resultere i afvisning af dækning.

Hvis du ikke kan få privat dækning, kan du kontakte Mississippi FAIR Plan Board på (601) 981-2915.

Oversvømmelsesforsikringspolitikker

Mississippi-floden er den største flod i Nordamerika, og også den mest tilbøjelige til oversvømmelse. Enhver, der bor i kystområderne eller langs vandløbsområdet, bør nøje overveje en yderligere oversvømmelsesforsikring, da de fleste politikker ikke omfatter oversvømmelsesdækning. Selvom du ikke bor i nærheden af ​​vand, bør oversvømmelsesdækning være en overvejelse. Ikke alene kan vandet selv forårsage skade, men den fugt og skimmel, som den efterlader, kan forårsage så meget skade, hvis ikke mere end selve vandet. De, der bor i floodplains, er lovligt forpligtet til at have flodforsikring.

"Nogle mennesker ønsker ikke at se på et hus, der skal være i en flodplade, men hvis de bliver forelsket i en, skal de have flodforsikring." - Cynthia Carter, Realtor at Charlotte Smith Real Estate

Forberedelse til et citat

Før du begynder at søge efter citater, tag dig tid til at kompilere relevante oplysninger om dig selv, såsom:

 • Din arbejdsgiver og dit medlemskab i særlige organisationer (mange virksomheder tilbyder rabatter til medlemmer af bestemte grupper)
 • Alderen på dit hjem og året det blev bygget
 • Enhver nylig renovering dit hjem kan være gået igennem, herunder elektriske opgraderinger, VVS og landskabspleje
 • Din nærhed til brand og politi
 • Dit hjems sikkerhedssystem
 • Eventuelle tidligere krav, du måtte have gjort på husejere forsikring (virksomheder vil anmode om detaljer om det pågældende krav og dens årsag som en garanti mod potentielle forsikringssvindel)
 • Typer af dit hjem og dets alder
 • Hvis dit hjem har særlige forholdsregler mod ekstremt vejr, som f.eks. Stormskodder

Husk på, at visse virksomheder vil foretage en undersøgelse af din kredit. Selvom dette ikke vil påvirke din kredit score, vises forespørgsler på din rapport og kan øge øjenbryn, hvis der opstår for mange inden for kort tid.

Hvorfor er Mississippi satser så høje?

Den gennemsnitlige præmie i Mississippi er 44 perecent højere end det nationale gennemsnit. På grund af statens tilbøjelighed til orkaner (ramt af store storme næsten hvert tredje år) klassificerer private virksomheder det som et højrisikoområde.

FAQ

Hvad kan jeg gøre for at sænke mine præmier?

Hvis du bor i et område med privat forsikringsdækning, er der flere ting, du kan gøre for at sænke dine omkostninger. Den første er at shoppe rundt; før du beslutter dig for et firma, sammenligne citater. Kig på de virksomheder, der er nævnt i denne artikel, for at få en ide om, hvem der kan tilbyde de laveste priser.

Hæv din fradragsberettigede.En anden mulighed er at øge din fradragsberettigede. Dette kan sænke præmiebeløbet, men det vil resultere i, at du betaler en oprindeligt højere out-of-pocket udgift for enhver skade, der opstår.

Nedre dækning B og C.Hvis du reducerer antallet af dækningsområder B og C, som din politik giver, vil dine samlede omkostninger falde. Men pas på, at du ikke underforsikrer dig selv; mange undervurderer værdien af ​​deres personlige ejendele.

Bund dine politikker.Hvis du køber både boligejerforsikring og bilforsikring fra samme firma, kan du ofte spare så meget som 30 procent på begge præmier.

Opgrader dit hjem.Forøgelse af dit hjem evne til at vejr svære forhold (storm skodder, orkan vinduer osv.) Og dets sikkerhed (indbrud og brandalarmer overvåget af lokale politiet, CO2 detektorer mv) kan reducere dine præmier.

Stop rygning.Fordi cigaretter er en væsentlig årsag til hjemmebrande, tilbyder mange virksomheder nedsatte priser for ikke-rygere.

Hvad er almindelige dækningsforskelle?

Sump pumper. Den gennemsnitlige forsikringspolice dækker ikke sump pumpe fiasko eller den efterfølgende skade det forårsager. I områder hvor oversvømmelse er almindelig, er sump pumper afgørende for at rydde overskydende vand fra hjemmet.

Frosne rør. Mens mange politikker tilbyder beskyttelse mod vandskader, dækker de ikke frosne rør som årsagen. I områder, hvor vinteren kan være meget kold, er frosne rør altid en risiko. Sørg for, at din politik dækker denne kilde til tab.

Jordskælvsskader. Mens mange ikke ser punktet i jordskælvsdækning, især i USA, falder Mississippi inden for det såkaldte New Madrid Seismic Zone. I 2009 teoriserede eksperter, at hvis zonen havde et jordskælv, ville det forårsage alvorlig skade på flere stater, herunder Mississippi.

Hvad med oversvømmelsesforsikring?

De fleste boligejere forsikringspolicies omfatter ikke oversvømmelsesdækning. Men hvor priserne engang var uoverkommelige på grund af truslen i Mississippi, gør Homeowner Flood Insurance Affordability Act det lettere at finde oversvømmelsesforsikring, der ikke vil bryde dit budget.

Skal hjemmeforsikring spille en rolle i mine købsbeslutninger?

Nyere boliger er mere tilbøjelige til at have mere moderne elektriske systemer, hvilket kan reducere præmier med 8-15 procent i visse områder. Selvom det ikke bør være den primære faktor, bør hjemmeforsikring være en af ​​dine overvejelser, når man køber et hjem.

Hvor ofte skal jeg gennemgå min politik?

Du bør sammenligne din dækning med din politik en gang om året for at sikre dine ejendele, og hjemmeværdien er stadig tilstrækkeligt dækket. Du bør også sammenligne efter at have udført større opgraderinger eller renoveringer, der tilføjer betydelig værdi til dig hjemme.

Handle

Mississippi er et højrisikoområde for boligejere. Dens nærhed til Den Mexicanske Golf og de turbulente orkaner, der passerer gennem området, gør boligforsikring vigtigere end nogensinde. Vent ikke til katastrofen rammer for at sikre dig nok dækning; begynde at shoppe rundt i dag. Sammenlign citater og find ud af, hvilket firma der kan give dig nok dækning til en komplet genopbygning af dit hjem. Som det gamle ordsprog går, forberede sig på det værste og håber på det bedste.

Freshome's Recommended Homeowners Forsikringsselskaber i Mississippi: State Farm,Allstate,Liberty Mutual,Ly,Rejsesikring

Sammenlign boligejere forsikringspriser

For hurtigt at finde og sammenligne priser i dit område, indtast din postnummer nedenfor.

Indtast dit postnummer:

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar