Boligejerforsikring i New York

Ingen to hjem forsikringspolicer er helt identiske. Men i hvilket omfang forsikringspolicer og præmier kan variere - selv inden for samme tilstand - er måske bedst værdsat i New York. Der sameksisterer den travle metropol i New York City og den søvnige landskabsopbygning side om side. Som du kan forestille dig, kræver husejere i forskellige dele af staten vidt forskellige politikker.Men der er også universelle sandheder, når det kommer til at vælge en forsikringsudbyder. Du vil have et firma, der er ærligt, retfærdigt, overkommeligt og helt gennemsigtigt med dets dækning. Andre must-haves omfatter et solidt finansielt omdømme og fremragende kundeservice. Vi har forsket forskellige virksomheder og talt med en række eksperter for at indsnævre de bedste boligejerforsikringsselskaber i New York.

Sammenlign boligejere forsikringspriser

For hurtigt at finde og sammenligne priser i dit område, indtast din postnummer nedenfor.

Indtast dit postnummer:

Den bedste boligejerforsikring i New York

Freshome's Anbefalede Boligejerforsikringsselskaber i New York: State Farm,Amica,Liberty Mutual,Landmænd,Allstate,LandsdækkendeHjem forsikringspræmier kan variere meget i omkostninger og dækning fra hjem til hjem og fra virksomhed til virksomhed. For at give dig et bredt overblik over den slags priser og dækning, der tilbydes, besluttede vi os for, hvad vi betragter det gennemsnitlige hjem i New York og kørte sine oplysninger af vores tre bedste anbefalede forsikringsselskaber: Amica, State Farm og Liberty Gensidig.

Som vi allerede har nævnt, er der en stor deling mellem boligpriserne i hjertet af byen sammenlignet med landdistrikterne i staten. Den gennemsnitlige boligværdi i New York City er $ 613.500, ifølge ejendoms hjemmeside Zillow. Ikke så i landet, hvor lavere ejendomspriskoder trækker den gennemsnitlige boligpris for hele New York-staten ned til $ 256,300, ifølge analytisk hjemmeside Statistical Brain.

Med henblik på at indsamle forsikringsnotater ser vores "gennemsnitlige" New York-hjem sådan ud: et 1.250 kvadratmeter enkeltfamiliehus til en værdi af 249.000 dollars. Det har to soveværelser og to badeværelser, og det er placeret et sted i forstæderne.

Det beløb, hjemmet er forsikret for - "erstatningskosten" for fuldstændig genopbygning af den - varierer mellem forskellige forsikringsselskaber. Udskiftningsomkostningerne beregnes ved hjælp af en generel regelregel: multiplicer dit hjemmes firkantede optagelser med den gældende pris for byggematerialer i dit område.

Med hensyn til vores gennemsnitlige New York-hjem varierede de anslåede "udskiftningsomkostninger" blandt vores anbefalede forsikringsselskaber mellem $ 250.000 og $ 267.500.

Med hensyn til selve politikken kiggede vi kun på Husejere 3 (HO3) politikker. Dette skyldes, at HO3-politikken, den mest almindelige boligforsikringspolitik, der er købt i USA, er uden tvivl den mest omfattende og overkommelig for den gennemsnitlige boligejer (vi vil komme nærmere ind i dette under vores ofte stillede spørgsmål).

Det skal bemærkes, at Amica, State Farm og Liberty Mutual ikke har hjørnet markedet for hjemmeforsikring i New York - langt fra det. Masser af andre velrenommerede virksomheder tilbyder politikker til boligejere i Empire State. Som sådan, ved hjælp af ekspertrådgivning samt nogle af de bedste finansielle vurderingsværktøjer omkring - J.D. Power, A.M Best, Moody's og Standard & Poor's - har vi valgt yderligere tre forsikringsselskaber, som du kan overveje. Tillad os at gentage for et øjeblik vigtigheden af ​​at gøre din egen due diligence, når du beslutter dig for en forsikringsselskab.

Vores Citater
Amica$ 866 pr. År
State Farm$ 879 pr. År
Liberty Mutual$ 1.008 per år

Forsikringspolicer skal tage højde for de individuelle behov og krav i dit hjem. Hvis dit hus sidder i en flodplade af Hudson River, skal du sikre dig, at du har tilstrækkelig oversvømmelsesbeskyttelse til dit hjem og dine ejendele. Hvis du ejer uvurderlige arvestykker, skal du sørge for, at din personlige ejendomsdækning tager hensyn til deres relative omkostninger. De præmier, vi har citeret her, er ikke det endelige ord på, hvem der giver den bedste boligejerforsikring i New York. Ring så mange forskellige virksomheder som muligt, før du afvikler en endelig beslutning.

Her har vi brugt hvert citat for dig og givet en kort ordliste om nogle af de hyppigst anvendte udtryk.

Personlig ejendomsdækning: Anslået pris til erstatning for alle personlige ting i dit hjem

Erstatningsomkostninger ved bygning: Anslået pris for fuldstændig at genopbygge dit hjem i tilfælde af at det er totalt ødelagt

selvrisiko: Hvor meget du betaler ud af lommen hver gang du gør et krav

Ansvarsgrænse: Dækning for kropsskade og ejendomsskade forårsaget af andre, som du eller dine familiemedlemmer er juridisk ansvarlige for

Lænebetalinger: Per person betaling af nødvendige lægeudgifter til gæster, der ved et uheld er skadet på din ejendom

Amica

 • Personlig ejendom: $187,500
 • Udskiftningsomkostninger: $250,000
 • selvrisiko: $2,500
 • Ansvarsgrænse: $500,000
 • Lænebetalinger: $5,000

Liberty Mutual

 • Personlig ejendom: $200,630
 • Udskiftningsomkostninger: $267,500
 • selvrisiko: $1,000
 • Ansvarsgrænse: $300,000
 • Lænebetalinger: Op til $ 1.000

State Farm

 • Personlig ejendomsdækning: $196,275
 • Erstatningsomkostninger ved bygning: $261,700
 • selvrisiko: $ 2.617 (en fradragsberettiget beregnet til 1 procent af udskiftningskostnaden)
 • Ansvarsgrænse: $300,000
 • Lænebetalinger: Op til $ 5.000

Mellem Amica, State Farm og Liberty Mutual fandt vi, at de bedste boligejerforsikringer i New York med hensyn til omkostningseffektivitet ser ud til at være Amica (som også tilbød den største ansvarsgrænse for de tre). Men som vi forklarede, er hver forsikringspolitik unik for sig selv.

Derfor mener Collin Bond, en New York City-ejendomsmægler med mere end 15 års erfaring inden for investering, udvikling og renovering af fast ejendom, at de mest nyttige værktøjer til rådighed for et boligejer, der søger en forsikringsudbyder, er tålmodighed, omhu og en varieret liste over potentielle virksomheder til at høste citater fra.

"Ligesom alt andet du køber, skal du shoppe rundt for boligejerforsikring," sagde Bond. "Gå ikke bare med det første tal, som et firma citerer dig. Forsikringsselskaber er konkurrencedygtige og vil gøre deres bedste for at matche deres konkurrence. "

John Arquette, en autoriseret ejendomsmægler i New York med mere end 33 års erfaring på området, råder sine kunder til at søge uafhængige forsikringsagenter til at guide dig igennem processen.

"Vi opfordrer købere til at handle med uafhængige mæglere i forhold til de store navnemæglere," sagde han. "Her, de store mærkevirksomheder, sælger de kun et produkt. Vi opfordrer vores købere til at tale med en uafhængig forsikringsagent, der har så mange som 40 forskellige virksomheder på hans eller hendes bøger for at få dig den bedst mulige dækning til den bedst mulige pris. "

Hvad du bør vide, før du får et citat

New York husejere har brug for forskellig dækning afhængigt af om de bor i en by, ude på landet eller langs kysten. Ikke desto mindre er der nogle generelle regler for tumme, som alle husejere bør tage i betragtning, når de søger efter en forsikringsudbyder.

Stormskader

På den nordøstlige kyst i USA er New York historisk set blevet fanget i krydsværker af kraftige storme, der kommer ned ad Atlanterhavskysten. For få år siden forårsagede orkanen Sandy millioner af værdier af ejendomsskade til staten.

Mens alle boliger skal have tilstrækkelig dækning for stormskader (og især takskader), bliver dette et vigtigt element for dem, der bor langs kysten eller i udsatte dele af New Yorks landlige hjerte.

oversvømmelser

Ligesom New York er sårbar over for nogle af landets mest ødelæggende storme, kan oversvømmelse være en anden stor hovedpine. Individuelle forsikringsselskaber tilbyder ikke dækning for oversvømmelser. Hvis dit hjem sidder i en udpeget flodplade (som dette dokument forklarer godt), skal du erhverve oversvømmelsesforsikring gennem en agent, der arbejder med National Flood Insurance Program. Din forsikringsagent kan gå igennem processen med at få oversvømmelsesforsikring samtidig med at du køber din boligejerforsikring.

Ifølge Amber Spain-Mosher er en ejendomsmægler med base i Skaneateles, tungt snefald - og tung snemelt - et særligt problem i upstate New York.

"Vandet kan sikkerhedskopiere og forårsage skade på vægge, lofter og oversvømmelses kældre," sagde Spanien-Mosher. "Springens snedmælte kan være ret dårligt i nogle områder. Dette kan også forårsage strømafbrydelser, træer falder på biler. Du skal sørge for, at din politik dækker alle disse ting. "

ejendele

Ifølge en undersøgelse fra februar 2012 fra National Association of Insurance Commissioners (NAIC) har mere end halvdelen af ​​alle amerikanere undladt at sammensætte et husfortegnelse over deres ejendele, hvilket sætter dem i fare for utilstrækkelig boligforsikring, hvis der er meget vejr strejke. "Derfor foreslår eksperter at udarbejde en komplet liste over dine ejendele, selv før du får et citat, så du kan nøjagtigt vurdere, om den estimerede personlige ejendomsdækning er tilstrækkelig til dine behov.

"Tag billeder eller en video af dine ejendele, så hvis der sker noget, vil du have bevis for dine ejendele, når du gør krav på forsikringsselskabet," anbefalede Bond.

zoneinddeling

Noget der ofte overses? Din ejendom er zoneinddeling regler. Der er en mulighed for at dit hjem blev bygget i et zoneområde, der senere blev ændret til andet end bolig (f.eks. Industrielle formål). Dette betyder, at i tilfælde af at dit hjem er ødelagt katastrofalt, kan zoneindskrænkninger forbyde dig at genopbygge det til boligformål. Så hvis du mener, at det hjem, du ønsker at købe, kan falde ind under ikke-residensielle zoneindskrænkninger, skal du sørge for at brænde problemet med din ejendomsmægler og forsikringsmægler, da det kan påvirke din præmie.

Er New Yorks priser Høj eller Lav?

Som du kan gætte, er svaret på dette spørgsmål ikke så nemt. Ifølge den analytiske personlige finanswebsted Value Penguin er den gennemsnitlige pris for boligejerforsikring i New York-staten $ 1.130 pr. År, hvilket svarer til ca. 19 procent højere end gennemsnitsomkostningerne for boligejerforsikring for hele landet ($ 952 pr. År).

Da vi kørte nogle tal for typiske boliger i større New York City, var de satser, vi fik tilbage, undertiden langt højere end gennemsnittet på $ 1.130 per år. De rene ejendomspriser i New York byder på betydelige omkostninger til boligudgifterne på boliger. Men de citater, vi løb på sammenlignelige ejendomme på landet, var generelt lavere end statens gennemsnitlige omkostninger for boligejerforsikring. Faktisk fandt denne Value Penguin-undersøgelse, at de gennemsnitlige omkostninger ved at forsikre et hjem i New York kunne variere med så meget som 59 procent, alt efter hvor du bor i staten.

Stadig, ifølge Arquette, har satserne i upstate New York været temmelig stabile i de sidste 15 år. "Boligejerforsikring her er typisk ret god værdi for den type forsikring, du får," sagde han.

Sammenlign boligejere forsikringspriser

For hurtigt at finde og sammenligne priser i dit område, indtast din postnummer nedenfor.

Indtast dit postnummer:

FAQ

Sp: Hvad er de forskellige typer politikker tilgængelige?

A: Ligesom ingen to boliger er nøjagtigt ens, er ingen to forsikringspolicer lige ens. Og politikker kommer i mange flere sorter end HO3. Denne artikel gør et godt stykke arbejde med at forklare boligejere forsikringsmuligheder. Vi opsummerer også oplysningerne her:

HO1

Ikke tilgængelig i alle stater, men tilbydes stadig i New York (dog ikke af alle forsikringsselskaber), HO1 tilbyder meget begrænset dækning. Den slags skader, der er omfattet af en HO1-politik, er brand, lyn, røg, vind, hagl, indbrud, tyveri, hærværk og kropsskade.

HO2

Denne forsikring dækker alt, der er opført i en HO1-politik - brand, lyn, røg, vind, hagl, indbrud, tyveri, vandalisme og kropsskade - samt følgende: faldende genstande, tunge is og sne, skader fra en lækker VVS system, elektrisk skade og skade på grund af brudte vandvarmere og / eller andre varmesystemer.

Ho3

Denne omfattende politik er bedst for enfamiliehuse og dækker alle farer undtagen dem, der udtrykkeligt er udelukket.

HO4

Almindeligvis betegnet "lejere forsikring", denne politik beskytter lejere mod skade på indholdet af en lejlighed. Det giver også personlig ansvar dækning af skader opretholdes i lejligheden.

HO5

Hovedsagelig en udvidet HO3-politik dækker HO5 også personlige ejendele i tilfælde af fysisk tab, hvilket udelukker dets udelukkelse i politikken.

HO6

Denne politik tilbyder næsten ens beskyttelse til HO4-politikken, kun den ene er designet specielt til en person, der bor i et condominium.

HO7

Næsten meget identisk en HO3, kun denne politik er rettet mod mobile og fremstillede boliger.

HO8

Meget ligner en HO3, med yderligere bestemmelser, der er relevante for ældre hjem, idet der tages hensyn til de ekstra omkostninger ved reparation af ældre hjem.

Sp .: Kan jeg spare penge på min præmie?

A: Der er flere måder, hvorpå New York-borgere kan spare penge på deres forsikringspræmier, såsom opgradering af gamle el- eller VVS-systemer, der ikke er kravfri over et tidsrum, installere brandsikkerhedsudstyr som røgdetektorer og alarmsystemer, og ved hjælp af sikrere byggematerialer under renoveringsprojekter. Selvfølgelig varierer slags rabatter fra firma til virksomhed, så sørg for at diskutere tilgængelige rabatter hos hver udbyder.

Nogle udbydere giver rabatter til kunder, der også har andre forsikringer - som bilforsikring - hos dem. "Ofte kan du få en aftale om boligejerforsikring, hvis du ringer til din bilforsikringsselskab for at se, om de kan pakke forsikringen," sagde Bond.

Spørg din agent om bundling, men læs altid det fine print. For eksempel, siger du tænker på at lumpe din bilforsikring ind med din boligforsikring. Det kan være, at den nye bilpolitik, som din hjemmeforsikringsudbyder tilbyder, ikke er så omfattende som din nuværende bilpolitik.

Denne nyttige New York Department of Financial Services hjemmeside indeholder yderligere oplysninger om boligejerforsikring i New York State.

Handle

Vi fandt, at Amica leverer de bedste boligejerforsikringer i New York med hensyn til omkostningseffektivitet; Men vores andre anbefalede forsikringsselskaber kan give bedre dækning for de specifikke behov i dit hjem. Mens du undersøger en boligforsikringsudbyder, husk dette: dit hjem er sandsynligvis den største investering du nogensinde vil gøre, så tag din tid og lav din forskning i begyndelsen - du vil takke dig selv ned på linjen.

Freshome's Anbefalede Boligejerforsikringsselskaber i New York: State Farm,Amica,Liberty Mutual,Landmænd,Allstate,Landsdækkende

Sammenlign boligejere forsikringspriser

For hurtigt at finde og sammenligne priser i dit område, indtast din postnummer nedenfor.

Indtast dit postnummer:

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar