De bedste indretningsapplikationer, du kan finde på butikker lige nu

Lige nu er chancerne, at hvad end du beslutter dig for at gøre der er en app der kan hjælpe med det. Dybest set er der virkelig en app til alt. I løbet af de sidste par år har en flok interiør design apps blev oprettet, og nogle af dem er virkelig nyttige. Brug bedste interiør design apps at planlægge nye værelseslayouter for bedre at visualisere et møbelarrangement for at se, hvordan to eller flere farver ser ud, når de samles i et rum eller blot prøve en masse virtuelle kombinationer og ideer, så du kan vælge den bedste. Med disse apps behøver du ikke at forestille dig, hvordan en indretning vil se ud, fordi du faktisk kan se den. Disse er nogle af de hjem dekorere apps du kan finde på butikker lige nu.

1. Color Capture

Har du nogensinde set en farve, som du virkelig kunne lide, men ikke kunne identificere med præcision? Måske i det øjeblik tænkte du "hm ... denne nuance ville se rigtig cool ud på min soveværelsesvæg" men når det kom til at vælge farvfarven, så det ikke rigtig det samme. Med Color Capture kan du blot få et billede af en hvilken som helst farve og finde sin match fra udvælgelsen af ​​over 3.300 Benjamin Moore maling farver. Det er ret koldt. Du kan gemme dine yndlingsfarver, oprette brugerdefinerede kombinationer og endda gennemse kataloget for mere inspiration.

2. iHandy Carpenter

Din smartphone er mere praktisk og praktisk end du tror. Du kan bruge den til mere end bare surfing og spil. Vidste du, at der er en app, der lader dig bruge din telefon som overflade eller som linjal? Der er faktisk flere apps, der gør det, men iHandy Carpenter er den bedste. App'en er faktisk et værktøjssæt, som omfatter en lodret bob, et overfladeniveau, en boblestang, en vinkel og en linjal. Det er en god app, selvom du ikke er tømrer. Android her.

3. Foto-foranstaltninger

Det er nemt at tage et billede af et rum, så du kan senere analysere det og komme med ideer til indretning af det, men ikke at vide dimensionerne gør det svært at visualisere det hele. Ville det ikke være nyttigt, hvis du kunne redigere billedet og blot tilføje foranstaltninger på det eller tilføje en kommentar, ligesom du ville på en trykt papirversion eller en skitse af samme plads? Nå, der er nu en app til det, og det hedder Photo Measures. Det lader dig tage billeder og trække foranstaltninger på dem, tilføje noter og kommentarer, gemme og eksportere dem. Android her.

4. Farve 911

En af de mest spændende ting at gøre, når redecorating vælger farverne. Dette er også en af ​​de sværeste opgaver. Heldigvis er der en app, der gør processen let og sjovt. Den hedder Color 911 og er oprettet under ledelse af professionel farvekonsulent Amy Wax. Ideen er enkel: Vælg farver fra tema eller billeder, kombiner dem i brugerdefinerede paletter, organisere og del dem. Du kan redigere farverne og justere deres nuance, mætning og lysstyrke.

5. Artfully Walls Prøv på væggen

Artfully Walls Prøv på Wall er en app, der bruger den forstørrede virkelighedsteknologi til at vise dig, hvordan et kunstværk ville se ud på en bestemt væg eller i et bestemt rum. Ideen er ret sjov, men i dette tilfælde er processen begrænset til den kunst, du kan købe på Artfully Walls hjemmeside. Vi vil gerne se en mere fleksibel version af appen, men stadig er det et skridt i den rigtige retning.

6. Houzz Interior Design Ideas

Selvfølgelig kan vi ikke tale om indretning og boligindretning uden at nævne Houzz, No.1 inspirationskilde til alt relateret til dette domæne. Houzz Interior Design Ideas-appen giver dig mulighed for at gennemse mere end 15 millioner high-res-fotos, gemme dem og rediger dem, rediger dem ved hjælp af Sketch-funktionen, find og køb produkter, find medarbejdere og diskutér relaterede emner med samfundet, læs artikler og endda bruge kameraet for at se, hvordan visse produkter ville se ud i dit hjem. Det er en all-in-one app.

7. Homestyler Interior Design

MoreINSPIRATION
  • 7 tablet apps til indretningsarkitekten i dig
  • 10 Apps til hjælp til dine boligindretningsprojekter
  • 10 iPhone apps til arkitekten i dig

Homestyler Interior Design er en app designet til at lade dig bruge kameraet på din telefon eller tablet til at snap fotos og se, hvordan faktiske møbler produkter, lysarmaturer og dekorationer ville se ud i det rum. Du kan endda bruge den til at prøve nye vægfarver. Det er ret praktisk, hvis du planlægger en renovering, eller hvis du bare har brug for inspiration med din boligindretning. Du kan også gennemse en flok eksisterende billeder, projekter, læse artikler og finde tips og instruktioner, som kan hjælpe dig med dit eget projekt. Android her.

8. Curate App

Fordi at finde det rigtige kunstværk til et værelse kan være en temmelig hård opgave, der kræver en masse tanke og omhu, nogle gange er det nødvendigt med en smule hjælp, og du kan få det fra Curate App. Dette er et værktøj, som giver dig mulighed for at skala et stykke kunstværk og visualisere det på en bestemt væg. Du kan indtaste målinger til rummet og illustrationen og derefter dele dine yndlingsmuligheder eller oprette gallerier.

9. magicplan

Visualisering af et plans rumsplan er meget nyttigt, når man indretter eller beslutter, hvordan man organiserer og opdeler bestemte områder. Men nogle gange skal du først oprette grundplanen og for det kan du bruge magicplan, en app designet specielt til det formål.Med det kan du tage billeder af et mellemrum, lave en grundplan for det og derefter redigere dem, endda tilføje objekter for at se, hvordan det ville ligne møbleret eller se rummet i 3D og dele det. Android her.

10. PANTONE Studio

Den verdenskendte myndighed i farve er på AppStore. Pantone Studio er en app designet til at lade dig gennemse alle Pantone farver (over 10.000) og til at oprette brugerdefinerede paletter, som du derefter kan visualisere på 3D-gengivne materialer og designs. Del dine fund og kend dine farver.

11. Home Design 3D Gold

Med Home Design 3D remodeling bliver et rum sjovt og nemt. Brug appen til at designe gulvplaner i 2D og 3D, indret og dekorere mellemrummet og visualisere dem ved hjælp af fotorealistisk 3D-gengivelse. Du kan dekorere et rum med møbler, tilbehør og illustrationer og redigere ethvert objekt for at tilpasse dets størrelse, farve eller position. Du kan bruge disse værktøjer til både indendørs og udendørs rum.

12. RoomScan Pro

RoomScan Pro er en anden app designet til at lave gulvplaner. Det skiller sig ud fra andre lignende apps gennem det faktum, at det tilbyder tre forskellige metoder, der kan bruges, når planerne opstilles. Brugeren kan enten bruge kameraet til forstørret virkelighed scanning, røre enheden mod væggene eller tegne planen manuelt.

13. Værelser - Lav værelse layout med lethed

Værelser er et værktøj, du kan bruge, når du flytter ind i et nyt rum, eller når du omarrangerer og omorganiserer en eksisterende. Det er et værktøj, som giver dig mulighed for at oprette rumlayouter ved at indtaste de præcise dimensioner af rummet og møblerne. Du kan flytte stykkerne rundt, ændre størrelsen på dem og komme op på den perfekte konfiguration for det rum, der passer til dine specifikke behov og krav.

14. Etsy - Shop Creative

Hvis du er bekendt med Etsy, vil du elske denne app. Det er et fantastisk shoppingværktøj, som giver dig mulighed for at gennemse millioner af unikke genstande, gemme dine yndlingsfulde og også udforske kuraterede samlinger og anbefalinger eller opdage kommende arrangementer. Når du finder noget, du kan lide, kan du nemt tjekke ud og så er det bare et spørgsmål om tid, indtil du nyder dit nye køb.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar