14 bedste knapper og træk til hvide køkkenskabe

Hvornår har du nogensinde set et sæt hvide frysere være klæbrige og forældede? Jeg ville fare, aldrig. Det skyldes, at hvid altid er i stil. Uanset om du har et slankt moderne køkken eller et land, duftende rum, er hvide skabe altid et sikkert valg. Men hvis du tror, ​​at de måske er for blide for dit rum, skal du overveje alle dine muligheder for kabinetknopper og trækker, der passer til hvid. Indstillingerne er næsten ubegrænsede! Du kan vælge en knap eller træk, der matcher den stil, du skyder for i dit hjem, og det ser ud som om du har købt nye skabe i stedet for bare at udskifte knapene. Her er 14 knapper og træk, der vil vise dine hvide frysere til deres bedste fordel.

Sort og hvid er en klassisk kombination siden begyndelsen af ​​tiden. Så decking dine skabe i simple simple sorte knapper er en fantastisk måde at opdatere dem på uden at blive vanvittige. (via Schoolhouse Electric and Supply Co.)

Disse smukke træk er lidt rustikke, lidt glamourøse. På hvide frysere er de den perfekte mulighed for et smukt kabine køkken eller endda en udendørs batchelorette pude. (via antropologi)

Børstet messing har taget vores Pinterest feeds med storm. Det er den nye gå til enhver metal armaturer. Tilføj disse hexagon børstede messing knop til dine kabinetter, og det vil se ud som om du har alle nye frysere installeret. (via CB2)

Måske er dit indretningsmål for dit hjem et vintageparadis. Vælg disse smukke vintagehåndtag, der bringer både farve og nostalgi ind i dit køkken. (via antropologi)

Du tror måske, at at lægge træ på træ er overflødigt. Men at sætte disse dejlige cherrywood knopper på dine hvide frysere giver dit køkken et strejf af midcentury moderne. (via Etsy)

Nogle hjem gør alt om kunsten. Det er, når du går efter noget farverigt og måske lidt ud for dine hvide køkkenskabsknapper. Ligesom disse skønheder. (via antropologi)

MoreINSPIRATION
  • Giv dine køkkenskabe en ansigtsløftning
  • Gå halfsies i dit køkken med bi-farvede skabe
  • Tilpas din møbel med DIY skuffetrækker

Sort er så smukt i ethvert rum i huset. Hvis du lægger disse gnistrende sorte perler på dine frysere, vil du gerne udskifte alle knapper i resten af ​​huset. (via Knob Lovers)

Ja, selv bachelorer har brug for noget for at åbne deres skabsdøre med. Hvad med et læderhåndtag der udstråler sejhed og gentleman flair? (via antropologi)

Det er en anden børstet messing mulighed, fordi hvordan kan du ikke? Disse pulls er så enkle i design, at du spekulerer på, hvorfor du ventede så længe at tilføje dem. (via Schoolhouse Electric and Supply Co.)

Disse knapper er en vision af art deco herlighed. Nok så du måske vil begynde at samle alle de vidunderlige stilarter i 1930'erne. (via antropologi)

Jeg kunne skrive en ode til kobber. Men i stedet vil jeg bare dele dette smukke kobberskabshåndtag, der vil bringe nogle seriøse bling ind i dit køkken. (via CB2)

For elskeren af ​​knick knacks og blomster og farver, her er et sæt knapper, der vil vise din kærlighed til det eklektiske. Uanset om du vælger et design eller to ... eller fire, bliver dine hvide frysere favorit i din køkken. (via antropologi)

De gør en agat version af dybest set alt i dag. Og jeg godkender. De lyse farver og forgyldt kant giver dine frysere et design udseende uden de store bukke. (via Etsy)

De er slanke og enkle og sorte. Dit moderne køkken vil ikke bede om noget mere, når du har lagt dem på dine frysere. (via antropologi)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar