Friske pluk: Bedste moderne kaffebord

Billede: CB2

Sofabord, cocktailbord, lejlighedsvis bord ... Der er ikke mange møbler, der har flere navne og anvendelser. Når du overvejer, hvor vigtigt (og funktionelt) et stort moderne sofabord er i en stue, er det utrolig, hvor ofte det tages for givet.

Det første stykke, der kommer til at tænke ved indretning af en stue er generelt en sofa. Men uden et sofabord ser rummet - ligegyldigt hvor smukt ud - ufuldstændigt ud. Metaforisk, tænk på din sofa som en god outfit og dit sofabord som det perfekte par sko til at gå med det.

Tag et kig rundt i din stue. Er det tid til et nyt sofabord? Hvis ja, her er vores valg af de bedste derude. De er mode fremad og praktisk - og dine fødder vil takke dig for at bringe et hjem.

Freshome satser på de bedste moderne sofabord

Billede: CB2

CB2 Peekaboo Akryl Sofabord

Klik her for at købe hos CB2

Dimensioner: 37,5 "B x 13,75" D x 21,25 "H

Når der er brug for lethed i et lille eller farverigt rum, er Peekaboo-bordet ($ 279) det perfekte valg. Hvorfor bruge penge på et smukt tæppe og dernæst dække en tredjedel af det med et bord? CB2's designere løst dette design problem med oprettelsen af ​​dette sofabord.

Billede: Design inden for rækkevidde

Jon Gasca til Stua Eclipse Nesting Table Set

Klik her for at købe hos Design inden for rækkevidde

Dimensioner: 18,5 "B x 15" D x 8 "H (lille), 21,25" B x 19 "D x 10" H (medium), 25 "B x 25" D x 12 "H

Sættet med tre Eclipse Nesting Tables ($ 455) er alsidigt nok til at fungere som flere stykker. Du kan bruge dem sammen som et kaffebord på flere niveauer, eller individuelt som sideborde eller afføring. Fås i tre træfinisher eller hvidlak, der er en tone, der passer til ethvert værelse. Hvis rummet er et problem, kan de alle blive gemt væk i en.

Billede: AllModern

J & M Møbler Moderne Swivel Coffee Table

Klik her for at købe hos AllModern

Dimensioner: 35,5 "B x 35,5" D x 12,5 "H (lukket)

The Modern Swivel Coffee Table ($ 578) er som en smuk stue smykkeskrin. Den har lagerplads i de nederste to niveauer, mens de øverste to niveauer roterer 360 grader for flere udseende. Den er færdig i en højglanslak, med hvid på toppen og lyse og mørke nuancer af grå under en tonal effekt.

Billede: Room & Board

Room & Board Slim Cocktailbord

Klik her for at købe hos Room & Board

Dimensioner: 46 "B x 22" D x 16 "H

Slim Cocktailbordet ($ 379) leveres i 14 farver lige ud af en gelébønneburk; en mindre version ($ 219) er også tilgængelig. Udover de sjove, levende farver, er de to størrelser designet til at fungere i ethvert rum. Vi kan især lide den lille (36 "B x 12" D x 16 "H) for rum hvor rummet er begrænset; det virker også perfekt som en bænk, når ekstra plads er nødvendig.

Billede: Blu Dot

Blu Dot Pi Round Coffee Table

Klik her for at købe på Blu Dot

Dimensioner: 36 "runde x 14" H

Kugler af slidstærkt, pulverlakeret stål parret med enten valnød (sort top) eller hvid aske (hvidtop) trædetaljer giver dette sofabord ($ 599) nogle geometriske detaljer. Dens fem-ben base tilføjer til bordets stabilitet.

Billede: West Elm

West Elm Lacquer Opbevaring Sofabord

Klik her for at købe hos West Elm

Dimensioner: 36 "B x 26" D x 17,75 "H

Et af vores 2016 nytårs design beslutninger er at declutter. Og hvilken bedre måde at gøre det end ved at finde et hjem for alt? Lacquer Storage Coffee Table ($ 599) af West Elm har en pop-up top til at skjule magasiner, gadgets og fjernbetjeninger. Fik meget at skjule? En 50-tommers bred version er også tilgængelig.

Billede: Crate and Barrel

Crate and Barrel Entu Sofabord

Klik her for at købe hos Crate and Barrel

Dimensioner: 47,25 "B x 27,5" D x 15,75 "H

Entu sofabord ($ 899) er lavet i Indonesien af ​​solid, jordvenlig, FSC-certificeret teak. Den minimalistiske, men dristige form kombinerer et magasinhylde med et sofabord alt sammen. Formen kan være skarp, men teakens varme korn giver økologisk følelse.

Billede: AllModern

Postnummer Design Julie Sofabord

Klik her for at købe hos AllModern

Dimensioner: 47,25 "B x 26" D x 15,75 "H

Kombinerer en let-til-levende-med langstrakt oval form med lavt vedligeholdelsesglas og espresso woodgrain-finish ben, Julie Beklædningsbordet ($ 148) kan prale af et moderne, men klassisk design. Glaspladen afspejler lys i et rum og giver illusionen af ​​et større, mere åbent område.

Tilføj noget polsk til din stue med et moderne sofabord. Klæd det med et par tilbehør, såsom bøger eller et lys, for at fuldføre udseendet og nyd dit nye rum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar