The Best of Freshome: Top 10 indlæg af 2015

Er det mærkeligt, at historien om denne fantastiske hems var vores nr. 1 indlæg i året?

Hvad et år 2015 har været! Midt i alle terrorangrebene, naturkatastrofer og politisk positionering er det fristende at ønske at klynge ned i vores hjem. De er trods alt vores sikre havne, vores skure fra stormen - de steder, der huser vores familier, kæledyr og ejendele.

Det er derfor fornuftigt, at vi lægger meget tid og kræfter i vores hjem og skaber rum til at slappe af, slappe af, lege, sove, spise og underholde. Det er hvor vi kommer væk fra det hele. Så hvorfor ikke gøre det til det sted, vi elsker mest?

Dette er, hvad vi stræber efter at gøre på Freshome: Giv dig de ideer og inspiration, du har brug for for at få mest muligt ud af dit hjem. 2015 var vores største vækstår siden vores grundlægger, Micle Mihai-Cristian, startede sin ydmyge blog i 2007.

I tilfælde af at du gik glip af dem, ønskede vi at fremvise det bedste fra Freshome: Top 10 indlæg fra 2015. Disse historier er så forskellige som vores millioner af læsere over hele kloden, men de har en universel appel til de af os, der elsker vores hjem - og alt inden for deres mure.

The Best of Freshome: Top 10 indlæg af 2015

10. Du elsker små hjem, og denne geniale på hjul har virkelig fanget din opmærksomhed. Ejer / bygherre / webdesigner Alek Lisefski flyttede for nylig sit 160 kvadratmeter moderne hjem fra Nord-Californien til Austin, Texas, og slæb det lille hus 1.900 miles.

9. Hvis du er gift med en indretningsarkitekt, vil du uden tvivl genkende din ægtefælle i denne historie. Designere har en tendens til at tage "at bringe deres arbejde hjem med dem" til et helt nyt niveau. Men hvis dit skab er arrangeret af farve og du har flere puder end plader på din seng, vidste du allerede det.

8. OK, så det er indlysende, at du elsker smukke hjem. Er du smart? Hårdtarbejdende? En kreativ tænker? Hvis ja, kan du overveje en karriere inden for arkitektur. Se om du har hvad det kræver; læs 10 tegn på, at du skal blive arkitekt.

7. Denne parcelhus i Singapore havde du svømmer over sit ukonventionelle splitvolumen. Arkitekterne adskilt og trak hovedbygningen væk fra partimuren, æstetisk befriende huset fra sin nabo og tilføj lys til interiøret.

6. Familien i denne glade loftslejlighed i Göteborg, Sverige, lever stort på trods af det relativt små fodspor (915 kvadratmeter). Det er et godt eksempel på, hvordan man bruger hver krog og cranny klogt - og en påmindelse om, at stilen slet ikke er i forhold til boligareal.

5. Hvornår var den sidste gang, at stolen virkede som en stol i stedet for et kappestativ? Synes dit hjem altid at være rodet og rodet? I tilfælde af at du har savnet det, vil vores 50 kreative hjemmepensions ideer vise dig alle former for lagerrum, du aldrig vidste, eksisterede.

4. Denne moderne toværelses lejlighed ligger også i Göteborg. Det overraskende rummelige hjem i en århundredesbygning bevarer flere originale elementer, men føles moderne, takket være det lyse, åbne køkken og kreative belysning og opbevaring.

3. Vi synes at have en kollektiv fascination med fragtbeholdere - specielt de, der er blevet genoptaget i utrolige boliger. Disse velindrettede fragtbeholdere fra hele verden vil få dig til at tænke inde i kassen.

2. Selvom det kun er 1.120 kvadratfod, tilbyder dette duplex i Göteborg acres af skandinavisk charme. Den gamle bygnings skæve vinkler og buede vinduer kombineret med havudsigt og moderne finish gør det til et af de mest inspirerende hjem, vi har præsenteret.

1. Og nu er vores mest populære historie fra 2015: Skal du fange den spektakulære omdannelse af et tidligere kaviarlager i New York Citys Tribeca-kvarter? Arkitekten vendte den 3.000 kvadratmeter øverste etage og taget af en bygning fra 1884 til et loft, som du skal se til at tro (hint: det har et indtrækbart glas tag).

Vi håber, du har nydt denne spadseretur ned ad hukommelsesbanen. Inkluderede vi dine yndlingsartikler fra det seneste år? Hvilke slags historier vil du gerne se i 2016? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar