12 ideer til at have den bedste rustikke gallerimur

Mens alle andre kan hylle billedskiltene, vender jeg altid tilbage til en god gammel gallerimur. Galleri vægge giver mange flere kreative muligheder for væg indretning, fordi alle stykker hænger fladt mod væggen. Især i udsmykning stilarter som rustikke og shabby chic. Der er masser af gode muligheder for rustikke galleri væggenheder, der opfordrer dig til at tænke uden for rammen. Så mens du kompilerer dine familiebilleder i hårde trærammer, overvej disse 12 ideer, der vil give dig den bedste rustikke gallerimur nogensinde.

Hvis der er en regel for rustikke gallerivægge, er det sådan: hvis du kan finde uslebent træ fra en stald eller på anden måde, sæt det op, men du kan. Gør det til en ramme. Hæng det som baggrund. Placer et stykke langs toppen af ​​din galleri væg for at give dit rum nogle definition. Du kan dog også inkludere trætonerne. (via Fawn Over Baby)

Landhuse er kendt for kunst, der indeholder lange citater eller tekster om hjem og kærlighed og familie. Så vær ikke genert i din! Gør dit yndlingsstykke omdrejningspunktet for dit galleri væg og dekorere rundt om det. (via Liz Marie)

Chalkboards er altid velkomne i rustikke stilede boliger, så det er ikke anderledes at medtage dem i dit galleri. Det giver en nem måde at ændre tingene på med ferie og årstider og familie lejligheder. (via Lillian Hope Designs)

Leder du efter knick knacks at fylde de små mellemrum mellem dine rammer? Se ikke længere end det første bogstav i dit efternavn. Indsamle flere størrelser og farver og stilarter i dit oprindelige og inkludere dem blandt dine familie smilende ansigter. (via Bless'er House)

Glem ikke dit stamtræ! Tjek med en bedsteforælder for nogle gamle sort / hvide billeder og placere dem blandt dine børn og dine forældre. Det er endnu bedre, hvis du kender deres navne og deres historier også. (via Loombrand)

MoreINSPIRATION
  • Tips til oprettelse af en sammenhængende gallerimur
  • Tips og ideer til oprettelse af et smukt kunstgalleri
  • DIY Layered Frame Gallery Wall

Gamle nøgler kan nemt findes liggende i din lokale butik. Begynd at samle dem og hænge dem blandt dine rammer. Faktisk kan det være en hobby at kigge efter interessante nøgler. (via The Crafted Sparrow)

Taler om sparsommelighed butikker, de også bære varer, der plejede at være husholdningsvarer, men er ikke til brug længere. Giv disse ting et nyt liv ved at hænge dem i din gallerimur. (via @colletteosuna)

Når vi ser chipping maling, kan det være nemt at tro, at du skal male det igen. Lad mig fortælle dig at stoppe lige derhen! Hvis du har noget med chipping maling, skal du overveje, hvordan du måske kan medtage det i din rustikke gallerivæg. Det vil kun føje til landets udseende. (via Liz Marie)

Blomsterplader er sjove at samle og sjovt at se på. Find et par koordinerende farver, der vil give noget planteliv til din vægdisplay. Plus, så har du smukke plader til ekstra specielle lejligheder. (via Loombrand)

Har du en kasse et sted med en gammel samling af sommerfugle eller sten eller skaller? Sæt dem i en ramme og vis dem i din rustikke gallerivæg. De kan endda inspirere dig til at begynde at samle igen. (via One Kings Lane)

Hvis du troede, at gevirer var for hytte rustikke til dit hjem, tænk igen. Rustikke galleri vægge er det perfekte sted at vise et par horn eller endda en fuld hjorte hoved. (via Start hjemme)

Selvfølgelig, hvis du læner sig mod de enkle ting i livet, er der intet galt med at hænge nogle få tomme vejrudsatte ruder på din væg. De kan give en følelse af simpel rustik lyksalighed, som intet andet kan. (via The Magic Brush)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar