Friske pluk: Bedste små skriveborde til dit lille rum

Billede: RLH Studio

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Du er en design entusiast. Du kontrollerer Freshome regelmæssigt for at se det seneste i godt design over hele verden; dit hjem afspejler din gode smag og præference for rent, moderne design. Men desværre gør du stadig dit arbejde i din seng, i et hjørne af dit spisebord eller i køkkenbaren.

Det er på tide at rydde bordet og henvise dit arbejde til et rigtigt skrivebord. Ingen plads til et fuldt hjemmekontor? Her er 10 af de bedste små skriveborde på markedet; de er overkommelige, smukke nok til at holde sig selv blandt andre designelementer og dimensioneret til at passe næsten overalt.

Billede: DWR

Christina Liljenberg Halstrøm Georg Console Bord

Klik her for at købe hos Design inden for rækkevidde

Dimensioner: 35,5 "B x 12,75" D x 28,75 "H

Denne slanke og undervurderede Georg Console Table ($ 649- $ 749) er et alsidigt stykke med rent og tidløst skandinavisk design. Det kan fungere ikke kun som et lille skrivebord, men også som et indgangstabeller eller endda et lille morgenmadstabell (afføring sælges separat). Den lave dybde gør den perfekt til brug som skrive- eller bærbar skrivebord. Den fås i eg og sort finish.

Billede: Orange 22

Orange 22 Minimal Float Wall Desk

Klik her for at købe hos 2Modern

Dimensioner: 36 "B x 16" D x 10 "H

Når gulvplads er afgørende, er et slankt minimalistisk skrivebord som Minimal Float Wall Desk ($ 649) det perfekte skrivebord med høj design. Den understated skrivebordets udvidelsesbakke og smart wire management system holder alt på plads; bare trække op en stol, eller brug en osmannisk eller afføring, der kan stikke under skrivebordet. Den fås i satinfinerfiner (valnød eller rif eg) og maling finish (sort, hvid eller rød).

Billede: Heckler Design

Heckler Design OneLess-skrivebord

Klik her for at købe hos Heckler Design

Dimensioner: 38,5 "B x 12" D x 30,5 "H

OneLess Desk ($ 749) er to skriveborde i en, der er designet til at spare dyre gulvplads med sit unikke nesting design. Tag det nederste dæk under øverste dæk for at genvinde værdifuld kvadratmængde, eller rul ned underbordet, når der kræves ekstra overfladeareal. Øverste dæk er designet til at holde computerens display, mens musen og tastaturet sidder på underdækket. Det todelt skrivebord er lavet af 12 gauge stål og leveres i fire farver.

Billede: Mål

Target Techni Mobili Skrivebord

Klik her for at købe hos Target

Dimensioner: 47 "B x 19,5" D x 30,5 "H

Techni Mobili Skrivebord ($ 170) fra Target er moderne i design med afrundede sider til et organisk og moderne look. Den er fremstillet af fyrlaminat med stålramme, og den har to udløbs skuffer og en tastaturbakke. Den alsidige reception er også tilgængelig med en hvid skuffe til et to-tone udseende.

Billede: Blu Dot

Blu Dot Desk 51

Klik her for at købe på Blu Dot

Dimensioner: 56 "B x 24,5" D x 31,5 "H

Blu Dot's Desk 51 ($ 799) kan bare være det perfekte moderne skrivebord, især i lyse og sexede røde. Den har en overflade af lakeret konstrueret træ, understøttet af dramatiske pulverlakerede stålben. Designet af de cantilevered ben og den åbne hylde er værd at et moderne museum, men det vil også se godt ud i ethvert moderne hjem. Hvis du læner mere mod neutrale, er Desk 51 også tilgængelig i skifer, elfenben / grå eller hvid.

Billede: CB2

CB2 Helix Acacia Desk

Klik her for at købe hos CB2

Dimensioner: 30 "B x 20" D x 29 "H (70" øverst på rammen)

Når du har mere vægplads end gulvplads - og et mindre budget - er dette smarte skrivebord ($ 249) løsningen. Dens tre faste acacia finér hylder farvet brun er designet til at skabe en stige effekt. Den robuste, men lette pulverlakeret karbonrørramme giver et let industrielt look til dette skrivebord. Opret en væg enhed ved at tilføje den matchende bogreol fra CB2s Helix Acacia Desk kollektion til enten (eller hver) side.

Billede: Ikea

Ikea Besta Burs Skrivebord

Klik her for at købe hos Ikea

Dimensioner: 71 "B x 15,75" D x 29,25 "H

Dette er den største af de bedste småpratkonkurrencer, men Ikeas Best Burs Desk ($ 269) lavede listen, fordi det er et glimrende design, når et skrivebord skal rumme to (eller endda tre små) brugere. Og fordi det er smalt, kan det placeres bag en sofa for at tjene som både et skrivebord og et sofabord. Højglans hvidmelamin finish afspejler lys og giver dette skrivebord et avanceret look.

Billede: Wayfair

Postnummer Design Alexandria Skrivebord

Klik her for at købe på Wayfair

Dimensioner: 42,25 "B x 21,5" D x 29,5 "H

Er Alexandria Skrivebord ($ 200) virkelig et skrivebord, eller er det et elegant indgangstabell? Det kan enten være, hvilket gør det til en smuk og alsidig tilføjelse til din moderne eller overgangsindretning. Den klare glasplade giver en åben følelse af plads, mens to-tone kombinationen af ​​bambusfinerben og den glatte hvide opbevaringshylde giver dette stykke et opdateret og moderne look.

Billede: West Elm

West Elm Mid-Century Mini Desk

Klik her for at købe hos West Elm

Dimensioner: 36 "B x 20" D x 30 "H

Inspireret af klassisk skandinavisk design er Mid Century Century Mini Desk ($ 399) ideel til et lille rum.Designerne på West Elm har leveret et moderne, men tidløst stykke, der også er jordevenligt; dette skrivebord er en del af virksomhedens samling ansvarligt og bæredygtigt høstet FSC-certificeret træmøbler.

Billede: Containerforretningen

Container butik Caché skrivebord

Klik her for at købe på The Container Store

Dimensioner: 42 "B x 23,5" D x 29,25 "H

Den enkle, renforede Caché Desk ($ 249) har en funktion, som den mest detaljerede designentusiast ville sætte pris på: en lys orange oransje skuffe til at juble dig hver gang du åbner den. Konstrueret fra asketræ med valnødfinish, kan dette skrivebord arbejde med stilarter lige fra håndværker til midten af ​​århundrede og moderne i stil.

Vi håber, at vi har inspireret dig til at opgradere arbejdsområdet i din lille lejlighed eller hjemme til et ordentligt og stilfuldt skrivebord. At gøre det behøver ikke at koste mange penge, men det vil gå langt i retning af at forskønne dit arbejdsmiljø.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar