Friske pluk: Bedste små moderne sektioner

Billede: West Elm

Sofaen er det vigtigste stykke i en stue, uanset hvor stor eller lille pladsen er. Det er stedet hvor du slapper af med en kop kaffe, ser en god film, får noget arbejde ud, hæng ud med gæster eller tag en god weekendnap.

En sektion er et funktionelt alternativ til en sofa, fordi det giver ekstra siddepladser og opholdsstue. Bare fordi du har en lille stue betyder det ikke, at du ikke kan få en sektion. Faktisk kan en perfekt dimensioneret modulær sektion være den bedste løsning. Hvad mere ville du gøre med det hjørne alligevel? Kan også gøre det ekstra siddepladser.

Når du leder efter de bedste små moderne sektioner til din stue, skal du vælge en, der har enkle, lavprofilerede arme. Overfyldte, afrundede arme kan tage en ekstra plads i rummet.

Et andet tip er at gå med en lavere dybde. Stramme sofaer og sektioner har ikke ekstra puder og kan være lige så lav som 32 inches, mens de stadig føler sig så generøse som en standard 40-tommers dyb sofa. At gå til en sektion på 32 til 36 inches dyb kan hjælpe dig med at åbne op for mere værdifuld kvadratmønster.

Freshome satser på de bedste små moderne sektioner

Billede: CB2

CB2 Lotus 3-Piece Sectional Sofa

Klik her for at købe hos CB2

Dimensioner: 77 "B x 77" D x 32,5 "H

CB2s slanke og modulære Lotus-sektion ($ 1.997) har kromben, der strækker sig fra gulvet, hvilket giver sektionen et let og luftigt udseende. Den Euro-chic chunky, minimalistisk design er populær blandt moderne design entusiaster. Og Lotus kan vokse med dig som du har brug for - skal du blot tilføje en ekstra hjørne stol, armløs stol eller osmannisk.

Billede: LexMod

LexMod Empress Sectional Sofa

Klik her for at købe hos LexMod

Dimensioner: 99,5 "B x 60,5" D x 34 "H

Smart skræddersyet med tuftede knapper og et nøgle til det moderne design i midten af ​​århundredet, er kejserindeafsnittet ($ 1.252) kendt som en chaiselong-sektion. Det er fordi returstykket er en chaiselon i stedet for en sofa - perfekt til at sparke dine fødder op og slappe af.

Billede: Ikea

Ikea Soderhamn Sofa og Chaise

Klik her for at købe hos Ikea

Dimensioner: 114,75 "B x 59,5" D x 32,75 "H

Soderhamn kollektionen består af modulære stykker, der kan ændre sig efter behov. En armløs sofa, osmannisk, valgfri arm, chaiselong og hjørnestykke er dine byggesten til den perfekte lille moderne sektion. Hvis du kan lide konceptet med en chaiselong-sektion, kan du vælge en chaisel tilsluttet en sofa (vist ovenfor, $ 899).

Billede: Room & Board

Room & Board Reese 3-Piece Sectional

Klik her for at købe hos Room & Board

Dimensioner: 98 "B x 98" D x 32 "H

Reese ($ 3.547 - $ 3.797) er et klassisk stramt design, kun 34 "dybt for det ultimative i rumbesparende praktisk. Bænkets sæde er klassisk endnu stilfuldt takket være tuftingsdetaljen. Room & Board tilbyder et godt udvalg af Reese små sektionskonfigurationer, herunder en armløs indstilling, en buet snit og en chaiselong sektion.

Billede: West Elm

West Elm Retro Tillary Sectional

Klik her for at købe hos West Elm

Dimensioner: 115 "B x 76" D x 27,5 "H

Den minimalistiske Retro Tillary seksdelt sektion ($ 2.096 - $ 3.296) ser godt ud i et hjørne eller flyder midt i stuen. Et langt bænkestol og firkantet osmannisk kan opstilles i den form, du har brug for. Tilføj bolsterne til at tjene som ryggen til din sektion for at få en åben, alsidig og brugerdefineret sektion til de mindste mellemrum.

Billede: Crate and Barrel

Crate and Barrel Margot 2-deltsektion Sofa

Klik her for at købe hos Crate and Barrel

Dimensioner: 86 "B x 86" D x 33 "H

Hvis du leder efter en elegant formet lille moderne sektion, kan Margot ($ 2.399) være det perfekte stykke; Det er lidt over 7 meter langt i hver retning og 33 inches dybt. Giv denne sektion et brugerdefineret udseende ved at tilføje koordinerende kastepuder. Hvis du elsker ideen om chaise lounge sektionen, har Crate and Barrel Margot kollektionen en sådan mulighed.

Billede: Cost Plus World Market

Cost Plus World Market Abbott Sofa

Klik her for at købe på Cost Plus World Market

Dimensioner: 86,5 "B x 60" D x 35 "H

Den lille og enkle sektion ($ 700) af Cost Plus World Market er både overkommelig og et ideelt valg til mindre rum. Den er polstret i slidstærke, pletbestandige stoffer og har arme, der er smalle nok til at give mulighed for mere siddeområde og mindre spildt plads.

Billede: Apt 2B

Apt 2B Catalina 2-Piece L-Sectional Sofa

Klik her for at købe hos Apt 2B

Dimensioner: 86 "B x 86" D x 27 "H

Catalina ($ 1.688) er designet til at være klassisk, godt skræddersyet og alsidig nok til at gå med en række forskellige stilarter. Det er overraskende lille (kun 35 inches dybt), men ser og føles væsentligt. Dens firkantede arme og underramme anker det i et rum, hvor lofterne måske ikke er meget høje eller ekspansive.

Billede: AllModern

Wildon Home Jean Liggende Sectional

Klik her for at købe hos AllModern

Dimensioner: 109 "B x 67" D x 32 "H

Inspireret af praktiske futon-designs tager Jean ($ 1.487) ideen om en futon og skaber en stilfuld, smart sektion. Flere liggende indstillinger betyder, at hvert stykke kan justeres til din smag, til at sidde op og læse eller ligge rundt i weekendens filmdage.Det kan også fordoble som en seng for gæster.

Billede: PBteen

PBteen Swell Sectional Set

Klik her for at købe hos PBteen

Dimensioner: 71 "B x 71" D x 31,5 "H

Denne plads er ikke kun for teenagere. The Swell Sectional Set ($ 1.597) er moderne, minimalistisk i styling og perfekt til et lille rum. Sættet består af en armløs stol, en hjørne stol og en osmannisk; Tilføj enhver kombination af modulære enheder for at gøre det så stort, som du har brug for.

Tag et kig på din stue og måler din plads for at se, hvor meget plads du har til en lille moderne sektion. Med så mange muligheder til rådighed, er du nødt til at finde en, der fungerer perfekt til dit hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar