De bedste solpaneler: Strøm dit hjem med Freshoms Top Pick

Uanset om du forsøger at redde jorden eller din elektriske regning, kan solpaneler være en glimrende måde at drive dit hjem på. Da omkostningerne ved elektricitet fortsætter med at stige, har solpaneler fremkommet som en mere levedygtig og konkurrencedygtig mulighed for at holde lysene i dit hjem.

Men det er ikke så enkelt at vælge de bedste solpaneler til dit hjem. Mellem at afveje omkostningerne ved et højt niveau solpanelinstallation og skelne forskellene mellem konkurrencen, er shopping for dem mere end nok til at få dit hoved til at dreje.

Ingen grund til at bekymre sig; Vi har gjort det hårde arbejde for dig. Efter utallige timer med forskning om individuelle produkter og videnskaben om solenergi, samt sammenligning af snesevis af anerkendte uafhængige anmeldelser og udtalelser, fandt vi Kyocera's KD315GX-LPB at være de bedste solpaneler samlet.

Kyoceras polykrystallinske modul kombinerer top-of-the-line energieffektivitet, høj-wattageffekt og et stilfuldt slank udseende for at tage vores øverste sted. Bliv afstemt for vores fulde gennemgang af Kyocera KD315GX-LPB nedenfor.

I denne artikel lærer du:

 • Hvordan vi vælger de bedste solpaneler
 • Andre solpaneler at overveje
 • Fuld gennemgang af de bedste solpaneler
 • Vores endelige tanker

Hvordan vi vælger de bedste solpaneler

Med alle de faktorer, der spiller for at finde de rigtige solpaneler, var denne ganske vist svær at nedbryde. For at komme til svarene tilbragte vi ca. 40 timer at sive gennem information om solpaneler og solenergi. Vi har lagt meget tid på og plejer at undersøge en række velrenommerede virksomheder, indtil vi har fundet den bedste.

Ligesom næsten alt er der at shoppe for, at finde en one-size-passer-alle tilgang er næsten umuligt, især med antallet af faktorer, der går i shopping for solpaneler. Det første og vigtigste trin er at forstå, hvordan de virker.

I en nøddeskal konverterer solpaneler solenergiens energi til elektricitet. Solcellerne i panelet bruger et fotovoltaisk materiale, typisk enten monokrystallinsk eller polykrystallinsk silicium, til at absorbere solens energi. Dette får elektronerne i materialet til at undslippe og fanges for at skabe en elektrisk strøm.

Da den oplagte nødvendighed for solpaneler til at arbejde effektivt er tilstedeværelsen af ​​sollys, er din geografi den største afgørende faktor for, om det er rentabelt at gå sol. For eksempel vil de, der bor i Barrow, Alaska, som ikke ser solen i mere end to måneder hver vinter, helt sikkert vil overveje en anden strømkilde, indtil de lyse sommerdage ruller rundt.

Derfor analyserede vi faktorerne bag at gå solen og valgte den bedste overordnede mulighed for de fleste mennesker. Det rigtige solpanel skal balancere en stærk effektudgang, et uhyggeligt design og en høj energieffektivitet, mens du forbliver relativt overkommelig.

For os ramte Kyocera KD315GX-LPB alle de rigtige noter og stod klart over resten som det bedste solpanel på markedet.

Andre solpaneler at overveje

Yingli Solar Panda 60 Cell Series

Den gode: Yingli Solar's Panda 60 Cell Series var meget tæt på at være vores bedste overordnede valg. Det kinesiske selskab leverer over 60 millioner solpaneler over hele kloden med god grund. Dette monokrystallinske solpanel har en respektabel maksimal energieffektivitet på 17,2 procent og fleksibel wattage på mellem 260 og 280 watt. For kunden på udkig efter en fleksibel strømforsyningsløsning, er Yingli en stærk konkurrent.

Den ikke-så-god: En af Panda 60 Cell Series 'styrker sker også for, hvad der holdt Yingli ude af vores top spot. Mens fleksibilitet er ønskelig for mange boliger, skal det optimale solpanel for de fleste kunder have en højere effekt.

Canadian Solar CS6X-305M

Den gode: Canadian Solar's CS6X-305M var en anden stærk contender for topplukket og fortjener bestemt en vis opmærksomhed. Disse monokrystallinske paneler er bygget til at passe let ind i moderne arkitektur og gennemsnitlig en energieffektivitet på 15,9 procent. Derudover er de bygget til at vare og anses for at være blandt de mest holdbare på markedet, hvilket gør dem til en god mulighed for alle, der bor i et dårligt vejrligt område i landet.

Den ikke-så-god: Effekten er egnet, men ikke så imponerende som andre konkurrenter. Det er også lidt på den dyre side.

Hanwha Solar HSL 60 Monomodul

Den gode: HSL 60 Mono modulet er ikke, hvad du vil overveje en rockstjerne i solpanelernes verden, men det er en robust og pålidelig løsning. Med en 12-årig produktgaranti og en 25-årig præstationsgaranti, kan du forvente at få et godt resultat for din buck med denne. HSL 60 tilbyder en energieffektivitet på omkring 16 procent og er bygget til at modstå svære udendørs forhold, hvilket gør det til en arbejdshest for ethvert hjem, der væder elementerne.

Den ikke-så-god: Dette panel konkurrerer simpelthen ikke på strømudgang, hvilket giver maksimalt 265 watt. Generelt udmærker det sig ikke på mange områder og er bedst forbeholdt dem, der søger en solid og relativt overkommelig løsning.

Billedkilde: Omega Energy

Fuld gennemgang af de bedste solpaneler: Kyocera KD315GX-LPB

Konvertering til solenergi kan være en god ting af mange grunde. Selvfølgelig er enhver form for indsats for at mindske vores indvirkning på miljøet og at skubbe mod ren energi lovværdigt, for det mindste.Men for de fleste af os er den største grund til at gå sol på at bekæmpe den evigt eskalerende pris på elkraft og spare lidt mere fortjente penge hver måned, og der er ingen skam i det.

Hvis du antager at du bor i et geografisk solvarmeligt område, kan de rigtige solpaneler spare dig for hundredvis af dollars hver måned, hvilket gør det til en værdi af de oprindelige omkostninger. I vores undersøgelse fandt vi Kyocera KD315GX-LPB solpanel at være det bedste bang for pengene, uanset om du kun køber nogle få eller helt konverterer til solenergi.

Kyocera's polykrystallinske modul er et imponerende veldesignet solpanel, der giver en solid 16 procent energieffektivitet, samtidig med at der produceres 315 watt strøm, alt pakket ind i et slankt lavprofilpanel. Selv om der er andre virksomheder, der tilbyder lidt højere energieffektivitet, er de fleste monokrystallinske og langt dyrere.

Bortset fra de indlysende fordele ved et overkommeligt højt effektivitetspanel, er Kyocera også holdbart. Panelerne kan modstå en industristandard på 113 pund tryk pr. Kvadratfod fra sne eller is, hvilket gør dem sikre lige overalt hvor du kan bruge dem. Det kan også sikkert tage overgreb fra 1-inch-diameter hagl hurtling op til 51 miles i timen.

Disse paneler kan overleve nogle ganske ekstreme temperaturændringer også, fra 40 grader under nul til 194 grader Fahrenheit. (Helt ærligt, hvis dit hjem oplever nogen af ​​disse temperatur ekstremer, vil vi gerne foreslå, at du flytter og er sikker på at tjekke vores hjemmeside for ideer om dit nye hjem.)

Virksomheden tilbyder en fem års produktgaranti for at sikre, at produktets udførelse holder op. Derudover vil Kyocera også dække panelets ydeevne til 80 procent af dets mindstevurderede strøm i 20 år, hvilket giver dig ro i sind for din strømkilde.

Hvis du aldrig har ejet et solpanel, kan du undre dig over det nødvendige vedligeholdelse. Mens nogle kan være en opgave for at fortsætte med at fungere, stoler vores toppude sig på at være nem at vedligeholde. Med disse paneler vil lejlighedsvis rengøring med vand og vaskemiddel gøre tricket sammen med en årlig check-up for at sikre, at forbindelserne er intakte.

Selvom dette solpanel var det bedste, vi kunne finde, er det ikke perfekt for alle. For en ting vejer det en ubehagelig 60 pund, hvilket gør det muligt at arbejde sammen med. Desuden tilbyder Kyocera ikke en live-chat-funktion på sin hjemmeside, hvilket kan være en reel hovedpine, hvis du har brug for et spørgsmål, der besvares hurtigt af producenten.

Alt i alt er Kyocera KD315GX-LPB solpanel den bedste overordnede mulighed på markedet. Uanset om du køber et enkelt panel eller konverterer dit hjem fuldt ud, er dette det mærke, vi anbefaler. Med sin energieffektivitet og høj effekt til en overkommelig pris er dette det ideelle panel, der hjælper dig med at skifte til solenergi.

Hvem er det bedst for, og hvem skal overgå det?

Kyocera KD315GX-LPB solpanel er godt for alle, der ønsker at opnå energieffektivitet og effekt uden at shelling ud for dyrere monokrystallinske moduler. Kyocera-ejere vil også have ro i sindet med at være et velbygget, slidstærkt solpanel.

Selv om det blander det bedste fra mange verdener, er Kyocera-panelet ikke så energieffektivt som dets monokrystallinske modstykker. Hvis du har den disponible indkomst til skal ud for et monokrystallinsk panel, der når 19 eller 20 procent effektivitet, kan du måske undersøge denne mulighed.

Hvad lavede Kyocera KD315GX-LPB solpaneler?

 • Uovertruffen kundetilfredshed
 • Across-the-board overkommelige priser
 • Konsekvent retfærdige udbetalinger
 • Store rabatter og bundling muligheder
 • Top-of-the-line applikationer og værktøjer

Typer af solpaneler

At vælge de rigtige solpaneler for dig vil afhænge af en række individuelle faktorer, herunder geografi, aktuelle elpriser og foretrukne solcellematerialer. Uden at blive forhævet i jargon, lad os se hurtigt på de to vigtigste solceller og hvordan de kan påvirke solpanelets omkostninger og ydeevne.

Monokrystallinsk silicium: Dette er den højeste kvalitet silicium du kan få i et solpanel. På grund af dette er monokrystallinske paneler langt den mest effektive på markedet, typisk med 15-20 procent energieffektivitet.

Desuden er disse solpaneler mere pladseffektive, da de giver mere strøm end andre fotovoltaiske materialer. De har også tendens til at være de længste varige paneler, som penge kan købe.

Alt det lyder ret godt, ikke? Nå, det kommer til en pris. Monokrystallinske solpaneler er næsten altid de dyreste på markedet. Når det er sagt, er navnet på spillet at trimme energiomkostningerne over mange år. Monokrystallinske paneler er typisk en værdifuld investering og vil være i de kommende år.

Polykrystallinsk silicium: Dette er meget billigere at producere end monokrystallinsk, hvilket gør det til en mere overkommelig mulighed for at drive dit hjem. De penge, der spares på forhånd, vil dog være meget større end de penge, der er trimmet fra din energiregning.

Polykrystallinske paneler tilbyder typisk kun 13 til 14 procent energieffektivitet. Ud over at der normalt er lav energieffektivitet, har disse paneler også en tendens til at være mindre pladseffektive og mindre æstetisk tiltalende.

Imidlertid er Kyocera KD315GX-LPB noget af en undtagelse for downsides af mange polykrystallinske silicium solpaneler. Det kombinerer energieffektivitet og holdbarhed på monokrystallinsk niveau med polykrystallinsk overkommelighed.

Hvad der gør et godt hjem solpanel?

 • Høj energieffektivitet
 • Solid effektudgang
 • Diskret design
 • Relativ overkommelighed
 • Modstandsdygtighed over for elementerne
 • Tilstrækkelig solcelleantal
 • Omfattende produkt- og ydeevne garanti
 • Holdbarhed i mange år

Vores endelige tanker

Konvertering til solenergi kan være en gensidig fordelagtig handling. Ikke alene kan du trimme din elregning og reducere dit miljømæssige fodaftryk, men også du kan bidrage til den stadigt stigende bevægelse mod bæredygtig ren energi. Når alt kommer til alt, er det kun os alle under solen, der har brug for elektricitet - så hvorfor ikke bruge solen selv?

Selv om der er hundredvis af levedygtige muligheder for solpaneler, kunne vi ikke finde en bedre end Kyocera KD315GX-LPB. Ved at kombinere respektabel energieffektivitet og en høj-watt-udgang sætter Kyocera-panelet sig ud som den bedste måde for de fleste at udnytte solenergiens kraft.

Husk, at det ikke altid er en god idé at installere solpaneler selv; Det er bedst at ansætte en professionel til at hjælpe med installationen. Hvis du forbinder til dit lokale elnet, skal du sørge for at have det inspiceret af en professionel.

Hvis vi har pikeret din interesse, så tag et kig på vores liste over vejledninger nedenfor. Vi gennemførte en grundig undersøgelse af solindustrien på 25 forskellige steder - herunder en provins i Canada!

 • San Antonio
 • Los Angeles
 • Houston
 • Phoenix
 • San Diego
 • Dallas
 • Austin
 • San Francisco
 • Charlotte, North Carolina
 • Seattle
 • Denver
 • Boston
 • Portland
 • Las Vegas
 • Tucson
 • Sacramento
 • Kansas City, Missouri
 • Atlanta
 • New Orleans
 • Tampa
 • Aurora, Colorado
 • Orlando
 • Mobile, Alabama
 • Ontario, Canada
 • Orange County, Californien

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar